pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Σε ορισμένα πράγματα κάνει καλό η παρέμβαση ΔΝΤ κ ευρωπαίων,είναι γεγονός.Θα κάνω μια παρατήρηση αυθόρμητη..και συγνωμη αν σας χαλώ τη συζητηση... δε διάβασα και τις 13 σελίδες του συγκεκριμένου thread...
Οταν ακούω τη λέξη συνταξιούχος...στο μυαλό μου έρχεται η εικόνα ενός καλόβολου γεράκου..που κάθεται το πρωί στο καφενείο, πάνω στο τραπέζι έχει την εφημερίδα του, στηρίζεται στο μπαστουνάκι του λόγω ρευματοειδούς αρθρίτιδας, και λεει στο μάστορα να του ετοιμάσει τον ελληνικό του με ολίγη λόγω ανεβασμένου ζαχάρου.
Τέλος πάντων μια τέτοια εικόνα...
Πρόσφατα συνάντησα νεότατα άτομα που παίρνουν σύνταξη 1500 ευρώ. Παράλληλα έκαναν και δεύτερη δουλειά σε ιδιωτικό τομέα..συνολικά μασώντας το μήνα πάνω από 2000...
Αυτή η εικόνα των κάτω των 55 συνταξιούχων σας αρέσει? Είναι δίκαιη?
Είμαι άνεργος.. σε 4 μηνες το επίδομα θα λήξει. Μετά (λόγω της φύσης αυτού που έχω σπουδάσει) δε βλέπω να βρίσκω δουλειά για αρκετό διάστημα..
Σύνταξη αν πάρω ...θα την πάρω μετά τα 75 (αποκλείεται να πάρω)
Βλέπω χρόνια στις θέσεις να δουλεύουν κάποιοι γηραλέεοι που δε θέλουν να αποσυρθούν και απότη άλλη να παίρνουν σύνταξη..κάποια άτομα που στο κατοστάρι πάνε πιο γρήγορα απο μένα!
Δηλαδη...γαμώ τους φόρους, και τα κόμματα , καιτην τρόικα και όλα...
Αλλά σε καποια πράγματα..νομίζω μας προκαλούνε...
Όντως άτομα που έχουν όλες τις δυνατότητες για εργασία να λαμβάνουν σύνταξη είναι τραγελαφικό.