Νέα

Διακοπή συντάξεων για δικαιούχους του Δημοσίου κάτω των 55 ετών ζητεί η τρόικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neos123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σαν εναν μαλακα γνωστο μου κατηγορουσε εναν οτι ειναι φασιστας
και ηταν στο παρτυ του και ντερλικωνε τις πιτσες που ειχε παραγγειλει... και μετα
λεει δεν ξαναπαω σπιτι του... εφαγε καλα καλα ο γυφτος και μετα δεν ξαναπηγε

εκανε κυρηγματα και αυτος περι Ελλαδας και στις εκλογες ψηφισε ΠΑΣΟΚ
Α ρε φαπες... που πανε χαμενες στα παιδακια.

@Μεξικανε μην σε ξαναδω να λες παπαριες θα φυγει χοντρο κραξιμο
βαλε μυαλο και ασε τα κολπα. Κουτοπονηρος εισαι για αυτο σπασε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γιατί θα πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο οτι το κράτος κοιτάει κομματικά συμφέροντα?Μόνο σε 'μένα φαίνονται παράλογα αυτά? :huh:
το κρατος δεν κοιτάει κομματικά συμφέροντα
τα κόμματα κοιτάνε
και οι πολίτες της χώρας που έχουνε εντριφύσει στη λαμογιά. Τη δική τους λαμογιά (που την βαφτίζουνε νόμιμη κατά το δοκούν) και των αλλονών την δαιμονοποιούν.

ον σεκοντ θοτ, τελικά το κράτος είναι κομματικοποιημένο...

OP
OP
neos123

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τυπε αυτος που στην λεει ειχε γινει περιγελος την αλλη φορα
σε ενα θρεντ τεχνολογιας και συνεχιζε να λεει τα δικα του
ακομη και οταν εφτασε σε οριακο σημειο συνεχισε τις κουτοπονηριες
αντι να πει ενα "δεν ξερω ειμαι , ασχετος" , ειπε το παιδικο της Α γυμνασιου που το λενε παιδακια (το πολυ)
"δεν εχω χρονο τωρα παω να ασχοληθω με αλλα πραγματα" ενω τοση ωρα ειχε χρονο που τσακωνοταν και αυτος κανει κυρηγμα για την δικια
σου την μανα ? Δεν τον εχεις αρχισει στα γαμοσταυριδια ακομη?

Και πολυ ανεκτικος εισαι.
δεν εχω λογο να τον αρχισω στα σταυριδια ...λεει μια μλκια αποψη...νταξει δεν ειναι ο πρωτος

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αμα μας συγκρινεις με αυτους τυπε ,ε τοτε και με ενα πιατο φαι να ειμαστε ευχαριστημενοι δλδ...

το οτι θα επρεπε να μην δινανε συνταξεις στα 55 ισως αλλα να μην το εφαρμοζαν τωρα
Και τι νομιζετε?τοσο ευκολα θα κοπη η συνταξη απο ατομα που δουλεψαν εως 30 χρονια ?και προσφεραν και πληρωσαν/ειναι αρκετα και η εξουσια ειναι ευπαθης.Φωναζη ο σαμαρας για εκλογες θα αντιμετωπισουν το γενικο ξεσηκωμο των ατομων αυτων και 100.000 λεη δημοσιους υπαλληλους/ενταξη μην αστειευομαστε,θα πεσουν αυριο κιολας με τηνπρωτη μαλακια,γιατι δεν θα εχουμε μια ησυχη διαμαρτηρια ποια,αλλα θα σπανε και θα καινε με καδρονια και οτι δηποτε αλλο βρουν, τα παντα!Υπαρχουν και ορια το καζανι βραζη και το ξερουν.Δλδ.η μανα σου θα κατση χωρις να πη τιποτα?Τι λες αυτοι δεν εχουν οικογενειες παιδια?130.000 τουλαχιστον απολυμενοι απο το δημοσιο και συνταξιουχοι?αλλωστε οι αμερικανοι εχουν κανη προβλεψη για ταραχες στην αθηνα,τυχαιο δεν νομιζω!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σε ολους φαινονται παραλογα, αλλα κανεις δεν το λεει οταν προσλαμβανεται, εις βαρος αλλου με μεσον
Γιαυτο φτασαμε να πληρωνουμε 1000000 Δ.Υ. με παχυλους μισθους και να μην απολαμβανουμε τις υπηρεσιες που θα επρεπε.....

Θα επρεπε να υπαρχει μια αξιοκρατια οσον αφορα τις θεσεις και τους τομεις οπου προσλαμβανονται διαφοροι....
διόρθωση
δεν πληρώνουμε 1 000 000 ΔΥ με παχυλούς μισθούς
πληρώνουμε 1 000 000 ΔΥ, εκ των οποίων καμιά 100στή χιλιάδες είναι με παχυλούς μισθούς και εκ των οποίων πολλοί είναι υπεράριθμοι και σε λάθος θέσεις (βισματικές ή αποσπασεις).
Ξαναλέω
το θέμα δεν είναι το πόσοι είναι, αλλά το πού δουλεύουνε. Και το πόσα παίρνουνε κάποιοι από αυτούς
αλλά το πρόβλημά μας δεν είναι μονο η μισθοδοσία. ειναι και οι μισθωσεις κτιρίων ενώ υπάρχουνε ιδιοκτητα, είναι οι υπερωρίες των Σ/Κ που πάνε και πληρώνονται ενώ έχουνε κάνει απεργία τις προηγούμενες μέρες (έχοντας πάρει ρεπό και άδεια), είναι πολλά.

Δεν είναι το θέμα να απολύσουμε αλλά να φτιάξουμε. Αλλά για να φτιάξουμε πρέπει να διώξουμε τα κομματόσκυλα τους συνδικαλιστές. Ποιος θα το κάνει αυτο; θα αρχίσουνε να μιλάνε για δικτατορίες και φίμωση του λαϊκού λόγου τα λαμόγια

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
φιλε πως κρινεις τα ατομα που δουλευουν στο στρατο...δλδ αμα υπαρχει η δουλεια εσυ θα κατσεις ανεργος ?μλκας εισαι?το οτι ειναι αντιπαραγωγικος ο θεσμος,αυτο ειναι λαθος του συστηματος οχι των ανθρωπων..παιζεις με τους κανονες που υπαρχουν τυπε..ελεος πια...

δεν σου ειπαμε να λυπηθεις τυπε...

οσο για το τριτο φιλε ,λες να εχω βυσμα και να ειμαι τοσο μλκας ωστε να μην το εκμεταλευτω?οταν οι αλλοι βαζουν τα παιδια τους στις  δουλειες τους,εγω που δεν θα εχω δουλεια τι να πω ?ετσ ειναι οι κανονες(δεν ειπα οτι ειναι σωστοι αλλα τι να κανουμε)

Κρίνω το θεσμό. Επαναλαμβάνω, είναι αντιπαραγωγικός και πολυδάπανος. Σε τί διαφωνείς;
Το να αποποιείσαι τις ευθύνες σου σα μονάδα και να λες γενικά και αόριστα ότι "φταίει το σύστημα" είναι πολύ εύκολο. Θεωρείς φυσιολογικό να βάλεις βύσμα για να μπεις σε μια ευνοϊκή θέση αλλά σε πειράζει αν αργότερα σου κόψουν τη σύνταξη που δεν έχουν να πλήρώσουν γιατί πολύ απλά έχουμε γεμίσει αργόμισθους που έχουν μπει σε κρατικά πόστα με βύσμα.
Ελπίζω να βλέπεις την αντίφαση. Είναι λίγο φαύλος κύκλος η κατάσταση.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Κρίνω το θεσμό. Επαναλαμβάνω, είναι αντιπαραγωγικός και πολυδάπανος.
το γιατι ειναι το θεμα.....γιατι ο ηλεκτρολογος που δουλευει στην Χ  δημοσια υπηρεσια ειναι αντιπαραγωγικος ενω οταν κανει τα εξτραδακια του εκτος υπηρεσιας δεν ειναι;το αναρωτηθηκες αυτο; :think: :idiot:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλε πως κρινεις τα ατομα που δουλευουν στο στρατο...δλδ αμα υπαρχει η δουλεια εσυ θα κατσεις ανεργος ?μλκας εισαι?το οτι ειναι αντιπαραγωγικος ο θεσμος,αυτο ειναι λαθος του συστηματος οχι των ανθρωπων..παιζεις με τους κανονες που υπαρχουν τυπε..ελεος πια...

δεν σου ειπαμε να λυπηθεις τυπε...

οσο για το τριτο φιλε ,λες να εχω βυσμα και να ειμαι τοσο μλκας ωστε να μην το εκμεταλευτω?οταν οι αλλοι βαζουν τα παιδια τους στις  δουλειες τους,εγω που δεν θα εχω δουλεια τι να πω ?ετσ ειναι οι κανονες(δεν ειπα οτι ειναι σωστοι αλλα τι να κανουμε)
μπα, δεν νομίζω....
υπάρχουνε πολλοί που παίζουνε στους ίδιους κανόνες και αποφασίζουνε να πάιξουνε δίκαια
το να κάνεις λαμογιά επειδή κάνει και ο διπλανός σου δεν την αποχαρακτηρίζει από λαμογιά...
όσο για τον κάθε στρατιωτικό, συμφωνώ πως είναι μια δουλειά και πως αφού ο νόμος λέει να συνταξιοδοτείται όλα καλά.
Οπότε τώρα που ο νόμος θα λέει να μην πάρει σύνταξη επίσης όλα καλά

και σου έχω κι άλλο νέο: ξέρεις, μπορείς και να δουλέψεις. Το γεγονός πως είσαι φοιτητής δεν σου απαγορεύει να δουλεύεις. Πολλοί φοιτητές έβγαλανα σχολή δουλέυοντας.
Και τι νομιζετε?τοσο ευκολα θα κοπη η συνταξη απο ατομα που δουλεψαν εως 30 χρονια ?και προσφεραν και πληρωσαν/ειναι αρκετα και η εξουσια ειναι ευπαθης.Φωναζη ο σαμαρας για εκλογες θα αντιμετωπισουν το γενικο ξεσηκωμο των ατομων αυτων και 100.000 λεη δημοσιους υπαλληλους/ενταξη μην αστειευομαστε,θα πεσουν αυριο κιολας με τηνπρωτη μαλακια,γιατι δεν θα εχουμε μια ησυχη διαμαρτηρια ποια,αλλα θα σπανε και θα καινε με καδρονια και οτι δηποτε αλλο βρουν, τα παντα!Υπαρχουν και ορια το καζανι βραζη και το ξερουν.Δλδ.η μανα σου θα κατση χωρις να πη τιποτα?Τι λες αυτοι δεν εχουν οικογενειες παιδια?130.000 τουλαχιστον απολυμενοι απο το δημοσιο και συνταξιουχοι?αλλωστε οι αμερικανοι εχουν κανη προβλεψη για ταραχες στην αθηνα,τυχαιο δεν νομιζω!
μμμμ...μάλιστα ...
κι άλλος ένας όψιμος καζανοβραστάκιας μόλις αγγίξανε τους δημοσίους υπαλλήλους.
οποίος όμως τους αγανακτισμένους άνεργους και απολυμένους του ιδ. τομέα τους είχε φαντάζομαι χαρακτηρίσει τεμπέληδες, ανεπρόκοπους, άχρηστους, μπαχαλάκηδες, τσιγγάνους κοκ

εγώ υα παραδεχτώ συνδικαλιστή και δημόσιο υπάλληλο που θα πει ναι στις απολύσεις αλλά πρώτα μετά από ΣΩΣΤΗ αξιολόγηση.
Βάλτε κάτω τα προσόντα μάγκες (όχι με τις μαλακίες να μετράει πτυχίο το πτυχίο από νυχτερικό λύκειο με 10)
έχεις ECDL; οκ, πάρε ένα τεστ να δούμε τι στον κόρακα ξές. κοκ

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αυτά τα με αναστολές συντάξεων κτλ είναι μαλακίες. Το πρόβλημα δεν λύνεται έτσι.
Σύνταξη όλοι στα 70 και μετά τρία χρόνια υποχρεωτική ευθανασία.
Άντε για να σταματήσει το κλάμα ο λοβέρδος και να πάρουν και οι δανειστές μας τα λεφτά τους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κρίνω το θεσμό. Επαναλαμβάνω, είναι αντιπαραγωγικός και πολυδάπανος. Σε τί διαφωνείς;
Το να αποποιείσαι τις ευθύνες σου σα μονάδα και να λες γενικά και αόριστα ότι "φταίει το σύστημα" είναι πολύ εύκολο. Θεωρείς φυσιολογικό να βάλεις βύσμα για να μπεις σε μια ευνοϊκή θέση αλλά σε πειράζει αν αργότερα σου κόψουν τη σύνταξη που δεν έχουν να πλήρώσουν γιατί πολύ απλά έχουμε γεμίσει αργόμισθους που έχουν μπει σε κρατικά πόστα με βύσμα.
Ελπίζω να βλέπεις την αντίφαση. Είναι λίγο φαύλος κύκλος η κατάσταση.

σε τι ειναι πολυδαπανος παικτη?
Στα κρεατα απο το 85 που εχει και ταιζει τους φανταρους?
εχεις παει ποτε φανταρος? για πες μας.

Εσυ που δεν εισαι αργομισθος εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου?
Παλι ειναι συγκεκριμενες οι ερωτησεις που κανω.  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
απαντα μωρη σουπια.

Επισκέπτης
Γιατί κάτω των 55 και όχι κάτω των 65; αυτό δεν το κατάλαβα
Σύνταξη σημαίνει διακοπή παραγωγικής διαδικασίας.
Νοείται 56 ετών υγιής άνθρωπος μη παραγωγικός;

Άρε  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: που μας χρειάζεται...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μιλαει για αντιπαραγωγικους το καθε τσουτσεκι
που αραζει μεσα στο σπιτι που του εχει εξασφαλισει ο πατερας του
λεει οτι σπουδαζει
χωρις να λογαριαζει τους Ικαρους και τις ειδικες δυναμεις τι γαμησι τρωνε
για να παιρνουν ψιχουλα.

Για αυτους μας λες παικτη μεξικανε οτι ειναι αντιπαραγωγικοι?
Εχεις παει ποτε Στην Ικαρων? Ή στην Ευελπίδων?
Γνωριζεις απο πρωτο χερι την δουλεια που κανουν?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Γιατί κάτω των 55 και όχι κάτω των 65; αυτό δεν το κατάλαβα
Σύνταξη σημαίνει διακοπή παραγωγικής διαδικασίας.
Νοείται 56 ετών υγιής άνθρωπος μη παραγωγικός;

Άρε  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: που μας χρειάζεται...
γιατι υπαρχουν επαγγελματα που δεν μπορεις να τα κανεις περα απο ενα χρονικο οριο και μια ηλικια.

Επισκέπτης
Μία άλλη καλή λύση είναι σύνταξη για το Δημόσιο στα 95 αλλά τετραήμερη λειτουργία...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Να ρωτήσω... Δηλαδή αν είσαι 55 και μια ημέρα τα τσεπώνεις και αν είσαι 54 και 364 μέρες (365 του χρόνου) παίρνεις τ' αρχίδια σου; Και αν έχεις γεννηθεί 28/2 τι γίνεται;

Επισκέπτης
γιατι υπαρχουν επαγγελματα που δεν μπορεις να τα κανεις περα απο ενα χρονικο οριο και μια ηλικια.

Να δημιουργηθούν θέσεις ειδικά για "υπερήλικες" και να μετατάσσονται σ αυτές.
Να σου πω εγώ αγρότες 85 χρονών, να μη χωράει ο τηλεφωνικός κατάλογος του ΟΤΕ, δε νομίζω ότι όλες οι δουλειές που βγάζουν στα 55 (και λιγότερο) σύνταξη είναι δυσκολότερες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε Boldemort, ρούφα το αυγό σου ρε φίλε και μην ασχολείσαι μαζί μου. Αφού το βλέπεις, δεν με αφορούν τα post σου, τα αγνοώ.

ρε φλωροτσουτσεκακι που νομιζεις οτι εχεις και αποψη
εχεις δουλεψει ποτε σαν στρατιωτικος και τους αποκαλεις αντιπαραγωγικους?
Στα αρχιδια μου τι σε αφορα και τι δεν σε αφορα εγω δεν ειμαι περηφανη αδερφη
αμα λες παπαριες θα σε κυνηγησω μπαγλαμα ε μπαγλαμα. Μαθε να μην μιλας
οταν δεν ξερεις γιατι θα πεσει πολυ κραξιμο.

Απο ποτε εχεις αποψη ενω δεν εχεις εμπειρια ρε φιλε? για ξηγησου λιγο
γιατι περιεργος μου φαινεσαι.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Να δημιουργηθούν θέσεις ειδικά για "υπερήλικες" και να μετατάσσονται σ αυτές.
Να σου πω εγώ αγρότες 85 χρονών, να μη χωράει ο τηλεφωνικός κατάλογος του ΟΤΕ, δε νομίζω ότι όλες οι δουλειές που βγάζουν στα 55 (και λιγότερο) σύνταξη είναι δυσκολότερες...
αρα τοσα χρονια τζαμπα τρωνε την πουτσα ετσι?δηλαδη 30 χρονια σε μια σκατοδουλεια και μετα αντε αλλα δεκα εικοσι αλλου με τους αλλους που 30 χρονια εκαναν μια ευκολοτερη δουλεια...και κεραταδες και δαρμενοι.ειπαμε υπαρχει ακι η λογικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom