φιλε πως κρινεις τα ατομα που δουλευουν στο στρατο...δλδ αμα υπαρχει η δουλεια εσυ θα κατσεις ανεργος ?μλκας εισαι?το οτι ειναι αντιπαραγωγικος ο θεσμος,αυτο ειναι λαθος του συστηματος οχι των ανθρωπων..παιζεις με τους κανονες που υπαρχουν τυπε..ελεος πια...
δεν σου ειπαμε να λυπηθεις τυπε...
οσο για το τριτο φιλε ,λες να εχω βυσμα και να ειμαι τοσο μλκας ωστε να μην το εκμεταλευτω?οταν οι αλλοι βαζουν τα παιδια τους στις δουλειες τους,εγω που δεν θα εχω δουλεια τι να πω ?ετσ ειναι οι κανονες(δεν ειπα οτι ειναι σωστοι αλλα τι να κανουμε)
μπα, δεν νομίζω....
υπάρχουνε πολλοί που παίζουνε στους ίδιους κανόνες και αποφασίζουνε να πάιξουνε δίκαια
το να κάνεις λαμογιά επειδή κάνει και ο διπλανός σου δεν την αποχαρακτηρίζει από λαμογιά...
όσο για τον κάθε στρατιωτικό, συμφωνώ πως είναι μια δουλειά και πως αφού ο νόμος λέει να συνταξιοδοτείται όλα καλά.
Οπότε τώρα που ο νόμος θα λέει να μην πάρει σύνταξη επίσης όλα καλά
και σου έχω κι άλλο νέο: ξέρεις, μπορείς και να δουλέψεις. Το γεγονός πως είσαι φοιτητής δεν σου απαγορεύει να δουλεύεις. Πολλοί φοιτητές έβγαλανα σχολή δουλέυοντας.
Και τι νομιζετε?τοσο ευκολα θα κοπη η συνταξη απο ατομα που δουλεψαν εως 30 χρονια ?και προσφεραν και πληρωσαν/ειναι αρκετα και η εξουσια ειναι ευπαθης.Φωναζη ο σαμαρας για εκλογες θα αντιμετωπισουν το γενικο ξεσηκωμο των ατομων αυτων και 100.000 λεη δημοσιους υπαλληλους/ενταξη μην αστειευομαστε,θα πεσουν αυριο κιολας με τηνπρωτη μαλακια,γιατι δεν θα εχουμε μια ησυχη διαμαρτηρια ποια,αλλα θα σπανε και θα καινε με καδρονια και οτι δηποτε αλλο βρουν, τα παντα!Υπαρχουν και ορια το καζανι βραζη και το ξερουν.Δλδ.η μανα σου θα κατση χωρις να πη τιποτα?Τι λες αυτοι δεν εχουν οικογενειες παιδια?130.000 τουλαχιστον απολυμενοι απο το δημοσιο και συνταξιουχοι?αλλωστε οι αμερικανοι εχουν κανη προβλεψη για ταραχες στην αθηνα,τυχαιο δεν νομιζω!
μμμμ...μάλιστα ...
κι άλλος ένας όψιμος καζανοβραστάκιας μόλις αγγίξανε τους δημοσίους υπαλλήλους.
οποίος όμως τους αγανακτισμένους άνεργους και απολυμένους του ιδ. τομέα τους είχε φαντάζομαι χαρακτηρίσει τεμπέληδες, ανεπρόκοπους, άχρηστους, μπαχαλάκηδες, τσιγγάνους κοκ
εγώ υα παραδεχτώ συνδικαλιστή και δημόσιο υπάλληλο που θα πει ναι στις απολύσεις αλλά πρώτα μετά από ΣΩΣΤΗ αξιολόγηση.
Βάλτε κάτω τα προσόντα μάγκες (όχι με τις μαλακίες να μετράει πτυχίο το πτυχίο από νυχτερικό λύκειο με 10)
έχεις ECDL; οκ, πάρε ένα τεστ να δούμε τι στον κόρακα ξές. κοκ