Νέα

Διακοπή συντάξεων για δικαιούχους του Δημοσίου κάτω των 55 ετών ζητεί η τρόικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neos123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ
(ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ)

Το τελικό πακέτο μέτρων
των αληθώρων και ασχέτων
η Τρόϊκα για να γυρίσει
και με χαρά να μας δανείσει !

Μα δεν χαρίζουνε λεφτά,
δείνουν με τόκο δανεικά !
Γαμούν ένα λαό στεγνά
τον βάζουνε στα δυό στενά !

Ομως δεν έχουν λογαριάσει
πως ο λαός θα αφηνιάσει
και με τις πέτρες θα τους πάρει
μιά και δεν παίρνουνε χαμπάρι !

Κοίτα να τους πιστέψετε
να μην τους κοροϊδέψετε
το τελικό θα είναι το πακέτο
στη χώρα βάζουνε, λουκέτο !

ΥΓ : Πόσα τελικά πακέτα μέτρων , μέχρι τώρα, έχουμε φάει ;;;;;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πω πω νιλα που εφαγαν οι τυποι...Πρεπει να τους ξαναρωτησουμε σημερα τι γνωμη εχουν, θα εχει πολυ γελιο  :grin:
σε πάω στοίχημα ότι οι περισσότεροι τα ίδια θα λένε θα ρίχνουν όλο το φταίξιμο στον καραμανλή :jerking: ειδικά ο γέρος που ήταν το αντίστοιχο του τσουκαλά στον γαύρο, ακόμα μέλι θα στάζει για τον γιώργο :rockon:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
σε πάω στοίχημα ότι οι περισσότεροι τα ίδια θα λένε θα ρίχνουν όλο το φταίξιμο στον καραμανλή :jerking: ειδικά ο γέρος που ήταν το αντίστοιχο του τσουκαλά στον γαύρο, ακόμα μέλι θα στάζει για τον γιώργο :rockon:

Eδω που τα λεμε μια τραμπουκοπασοκα που μενει παραδιπλα, λεει οτι αν ηταν αλλος πρωθυπουργος θα ειχαμε καταστραφει

Αυτοι οι μπαρμπαδες μας εχουνε γαμησει ρε πστ μου, αιντε να δουμε ποτε θα φυγουν απο την μεση...

Και χωρις emoticon :birdman: (σχεδον)

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Eδω που τα λεμε μια τραμπουκοπασοκα που μενει παραδιπλα, λεει οτι αν ηταν αλλος πρωθυπουργος θα ειχαμε καταστραφει

Αυτοι οι μπαρμπαδες μας εχουνε γαμησει ρε πστ μου, αιντε να δουμε ποτε θα φυγουν απο την μεση...

χαχαχαχαχα τον απεθαντο εχουν πανε και ριχνουν δαγκωτο ακομα και στα 100 τους

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα (και καλά αντί για :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αυτός, με μυαλό σε μέγεθος στραγαλιού ψηφίζει τα πράσινα σκατά.
Εσύ, με μυαλό κάτι μεγαλύτερο από στραγάλι θελω να πιστεύω (βασισμένος στον τρόπο γραφής σου) ψηφίζεις τα μπλε σκατα.
Όπως και να τα δεις πάντως, σκατά είναι, απλά αλλάζει το χρώμα.

Το ίδιο λάθος κάνετε, ανεξαρτήτως ευφυίας. Προσωπικά βιώματα, σας εμποδίζουν να κρίνετε και να μιλήσετε για κάτι αντικειμενικά. Το χειρότερο είναι ότι επιμένετε να υποστηρίζετε με σθένος τις μαλακίες σας.
Αδελφε θα σου προτεινα να παρακολουθησεις λιγο πιο προσεκτικα τα ποσταρισματα μου αν θελεις να με κρινεις γι αυτα που πρεσβευω. Ναι, ψηφιζω ΝΔ αλλά αυτό δεν νομιζω οτι με κάνει να μην βλεπω καθαρα, ή να μην δικαιουμαι να προτεινω και να κρινω.
Α, και εχω ψηφισει στα 22 χρονια που εχω εκλογικο δικαιωμα, τεσσερα διαφορετικα κατα καιρους κομματα. Πολυχρωμα σκατα δηλαδη  :2funny: :2funny:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
χαχαχαχαχα τον απεθαντο εχουν πανε και ριχνουν δαγκωτο ακομα και στα 100 τους
Ασε τους προλαβα με τα πλαστικα σημαιακια την δεκαετια του 80...Πολιτικες αποψεις και συμπεριφορα που θα καναν τα ατομα της θυρας 7 να μοιαζουν αποφοιτοι του cambridge

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα (και καλά αντί για :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

Υπαρχει και η περσονανογκρατιστικη version που ξεκιναει με αλφα και τελειωνει σε χι [example αχαχαχαχαχαχαχαχ] που εμπεριεχει μια υποβοσκουσα ειρωνια. Σε παραλλαγες αυτης της version προστιθενται περισσοτερα αλφα στην ληγουσα [example αχαχαχαχαχααααχ] ετσι ωστε εμμεσως να υποτιμαται ο συνομιλητης

Επισκέπτης
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ !!!!!!!
Να κόψουν τις συντάξεις σε όλους κάτω των 60 , όχι 55.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ασε τους προλαβα με τα πλαστικα σημαιακια την δεκαετια του 80...Πολιτικες αποψεις και συμπεριφορα που θα καναν τα ατομα της θυρας 7 να μοιαζουν αποφοιτοι του cambridge
εκεί που τα πήρα με το βίντεο που έβαλες είναι που έβλεπα τα παιδάκια να κουνάνε τις σημαίες...βασικά ο φανατισμός δεν διαφέρει και πολύ ασχέτως τους πεδίου όπου αναπτύσσεται...

Υπαρχει και η περσονανογκρατιστικη version που ξεκιναει με αλφα και τελειωνει σε χι [example αχαχαχαχαχαχαχαχ] που εμπεριεχει μια υποβοσκουσα ειρωνια. Σε παραλλαγες αυτης της version προστιθενται περισσοτερα αλφα στην ληγουσα [example αχαχαχαχαχααααχ] ετσι ωστε εμμεσως να υποτιμαται ο συνομιλητης

εγώ όταν βλέπω γέλιο να τελειώνει σε χ το διαβάζω σαν βογγητό (π.χ. αχαχαχαχαχαχ =αχ!αχ!αχ!αχ!αχ!αχ! :fuck1::birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Επιλεγω την εκφραση "εμφατικός σαρκασμός".

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
εκεί που τα πήρα με το βίντεο που έβαλες είναι που έβλεπα τα παιδάκια να κουνάνε τις σημαίες...βασικά ο φανατισμός δεν διαφέρει και πολύ ασχέτως τους πεδίου όπου αναπτύσσεται...
Ο κολλητος μου 15χρ ειχε μια βεσπα που αντι για καθρεφτες ειχε δυο σημαιακια του πασοκ να κυματιζουν αχαχαχαχαχααααχ

Τωρα μετα απο 20 τοσα χρονια καταλαβε ποσο μαλακας ηταν

εγώ όταν βλέπω γέλιο να τελειώνει σε χ το διαβάζω σαν βογγητό (π.χ. αχαχαχαχαχαχ =αχ!αχ!αχ!αχ!αχ!αχ! :fuck1: )   :birdman:

Εχεις μεγαλωσει πια μην τα συνδεεις ολα με το σεξ :sunglasses:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κοίτα δεν μου φαίνονται περίεργες αυτές οι δηλώσεις γιατί πολλές γενιές γαλουχήθηκαν και ευνοήθηκαν ειδικά τη δεκαετία του 80 από το τότε κομματικό κράτος.

Έχω γνωρίσει ανθρώπους πολύ πιο β[size=10pt][size=10pt][size=10pt]λ[/size][/size][/size]αμμένους από αυτούς στο βιντεάκι.

Που ακόμα και τώρα έχουν την οικογένεια Παπανδρέου σαν θεό.  :-
στο διόρθωσα χωρίς παρεξήγηση

Αυτό το μακιαβελικό διαίρει και βασίλευε καλά κρατεί.Γι'αυτό παθαίνουμε ό,τι παθαίνουμε.Αντί να είμαστε αλληλέγγυοι κοιτάμε να χαιρόμαστε με το πάθημα του άλλου.Καμία γιατρειά γι'αυτή τη χώρα. :-
συνέχεια από το παραπάνω (σόρρυ κιόλα)
πας καλά; Δηλαδή να δέχεται ο άλλος αδιαμαρτύρητα να ζει ο άλλος εις βάρος του και όταν του την πέφτουνε και του άλλου να λέει "όχι ρε παιδιά το παλικάρι...αφήστε το να τρωγοπίνει ακόμα στην πλάτη του μαλάκα (εμένα)"

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μισό αγαπημένε gl.Άλλο πράγμα να ψηφιστεί η άρση της μονιμότητας και να γίνονται απολύσεις ανάλογα με το πόσο μη παραγωγικός είναι κάποιος υπάλληλος κι άλλο να απολύεται κόσμος στα καλά καθούμενα....
στην Ελλάδα της τάξης και της ηθικής, του νόμιμου που είναι ηθικό, όλα επιτρέπονται και όλα ίδια είναι.
Άλλωστε η μόνιμη επωδός είναι πως οι προηγούμενοι έκαναν χειρότερα, οπότε προσπαθούμε να τους ξεπεράσουμε.

Το γιατί ονομάστηκε η πλατεία Κλαυθμώνος έτσι, φαντάζομαι το ξέρεις
θα φτιάξουμε με το ΕΣΠΑ και άλλη τέτοια πλατεία μου φαίνεται....

OP
OP
neos123

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Διαφωνώ με το μέτρο αλλά δεν αντέχω να μη κάνω λίγο πιο προσωπικό το θέμα που άνοιξες.

Δεν κατάλαβα, η μητέρα σου δηλαδή βγήκε στη σύνταξη από τα 50 της (σε επόμενο post λες ότι δεν θα πάρει χρήματα για 5 χρόνια);. Αν υποθέσουμε ότι το προσδόκιμο ζωής είναι γύρω στα 75-80 τότε έχει 27 χρόνια δουλειάς και άλλα τόσα ζωής. Καταλαβαίνεις ότι για να βγουν οι αριθμοί, λίγο πολύ έπρεπε στον κάθε μισθό να της κρατάνε μια σύνταξη μέχρι τώρα (το αποκλείω ότι γινόταν).
Για να μη σχολιάσω τον τομέα που δουλεύει. Στρατός... μακραν ο πιο πολυδάπανος και αντιπαραγωγικός θεσμός της χώρας.
Υ.Γ.1: Ας λουστούνε τα κεκτημένα τους οι στρατιωτικοί, δε τους λυπάμαι καθόλου.Υ.Γ.2: Ναυτικό είπαμε πήγες ε; Όταν μας αδικούνε γινόμαστε Τούρκοι, το βύσμα όμως δε μας χαλάει να το χρησιμοποιήσουμε σε βάρος του συνόλου.
φιλε πως κρινεις τα ατομα που δουλευουν στο στρατο...δλδ αμα υπαρχει η δουλεια εσυ θα κατσεις ανεργος ?μλκας εισαι?το οτι ειναι αντιπαραγωγικος ο θεσμος,αυτο ειναι λαθος του συστηματος οχι των ανθρωπων..παιζεις με τους κανονες που υπαρχουν τυπε..ελεος πια...

δεν σου ειπαμε να λυπηθεις τυπε...

οσο για το τριτο φιλε ,λες να εχω βυσμα και να ειμαι τοσο μλκας ωστε να μην το εκμεταλευτω?οταν οι αλλοι βαζουν τα παιδια τους στις  δουλειες τους,εγω που δεν θα εχω δουλεια τι να πω ?ετσ ειναι οι κανονες(δεν ειπα οτι ειναι σωστοι αλλα τι να κανουμε)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
φιλε πως κρινεις τα ατομα που δουλευουν στο στρατο...δλδ αμα υπαρχει η δουλεια εσυ θα κατσεις ανεργος ?μλκας εισαι?το οτι ειναι αντιπαραγωγικος ο θεσμος,αυτο ειναι λαθος του συστηματος οχι των ανθρωπων..παιζεις με τους κανονες που υπαρχουν τυπε..ελεος πια...

δεν σου ειπαμε να λυπηθεις τυπε...

οσο για το τριτο φιλε ,λες να εχω βυσμα και να ειμαι τοσο μλκας ωστε να μην το εκμεταλευτω?οταν οι αλλοι βαζουν τα παιδια τους στις  δουλειες τους,εγω που δεν θα εχω δουλεια τι να πω ?ετσ ειναι οι κανονες(δεν ειπα οτι ειναι σωστοι αλλα τι να κανουμε)

Εδω ο συγκεκριμενος δεν παραδεχθηκε πως ειναι ανιδεος στον προγραμματισμο
θα παραδεχθει αν καποια στιγμη στο μελλον κανει καποιο λάθος? Μην χανεις τσαμπα τα λογια σου
τυποι σαν και αυτον που κανουν κυρηγματα ν α ξερεις πως ειναι οι πρωτοι θα ειναι οι πρωτοι μαλλον
που θα βαλουν την ουρα στα σκελια και θα την κοπανησουν μας μιλαει και για "καλο του συνολου"
ναι τον ενοιαξε το καλο του συνμολου αυτον  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
neos123

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Εδω ο συγκεκριμενος δεν παραδεχθηκε πως ειναι ανιδεος στον προγραμματισμο
θα παραδεχθει αν καποια στιγμη στο μελλον κανει καποιο λάθος? Μην χανεις τσαμπα τα λογια σου
τυποι σαν και αυτον που κανουν κυρηγματα ν α ξερεις πως ειναι οι πρωτοι θα ειναι οι πρωτοι μαλλον
που θα βαλουν την ουρα στα σκελια και θα την κοπανησουν μας μιλαει και για "καλο του συνολου"
ναι τον ενοιαξε το καλο του συνμολου αυτον  :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε γενικα οι πιο 'φιλελληνες' ειναι αυτοι που την κοπανανε πρωτοι...λενε λενε λενε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αυτός, με μυαλό σε μέγεθος στραγαλιού ψηφίζει τα πράσινα σκατά.
Εσύ, με μυαλό κάτι μεγαλύτερο από στραγάλι θελω να πιστεύω (βασισμένος στον τρόπο γραφής σου) ψηφίζεις τα μπλε σκατα.
Όπως και να τα δεις πάντως, σκατά είναι, απλά αλλάζει το χρώμα.

Το ίδιο λάθος κάνετε, ανεξαρτήτως ευφυίας. Προσωπικά βιώματα, σας εμποδίζουν να κρίνετε και να μιλήσετε για κάτι αντικειμενικά. Το χειρότερο είναι ότι επιμένετε να υποστηρίζετε με σθένος τις μαλακίες σας.

εσυ εισαι ο αντικειμενικος τωρα?
ο "εχω καλυτερες δουλειες να κανω" αντι να πει "ειμαι ασχετος".
Ρεζιλευεσαι ρε φιλε... βγαλε το σκασμο επιτελους γιατι θα πεσουν φαπες
αν δεν καταλαβαινεις με την ευγενια , θα αρχισουν οι ψιλες

ελα σκασε πολλα ειπες... πολλα λες. Κατι τυπους σαν και εσενα δηθεν αντικειμενικους
τους εχουμε φαει στην μαπα ξερουμε πολυ καλα πως θα κινηθουν σε μια δυσκολη στιγμη ανεξαρτητα τα γαμο κυρηγματα που κανανε ... εισαι αντικειμενικος τωρα εσυ ? Που σε καναμε ρομπα την αλλη φορα
και συνεχιζες να επιμενεις στα δικα σου?

Η μανα του αλλουνου ειναι αντιπαραγωγικη βλακα και εισαι εσυ ο παραγωγικος που δεν ξερεις να συνταξεις
μια εντολη ενω εχεις τελειωσει και πληροφορικη και αμα σου πουν πως εισαι ασχετος τσατιζεσαι κιολας
ε ρε φαπες που πανε χαμενες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε γενικα οι πιο 'φιλελληνες' ειναι αυτοι που την κοπανανε πρωτοι...λενε λενε λενε...

τυπε αυτος που στην λεει ειχε γινει περιγελος την αλλη φορα
σε ενα θρεντ τεχνολογιας και συνεχιζε να λεει τα δικα του
ακομη και οταν εφτασε σε οριακο σημειο συνεχισε τις κουτοπονηριες
αντι να πει ενα "δεν ξερω ειμαι , ασχετος" , ειπε το παιδικο της Α γυμνασιου που το λενε παιδακια (το πολυ)
"δεν εχω χρονο τωρα παω να ασχοληθω με αλλα πραγματα" ενω τοση ωρα ειχε χρονο που τσακωνοταν και αυτος κανει κυρηγμα για την δικια
σου την μανα ? Δεν τον εχεις αρχισει στα γαμοσταυριδια ακομη?

Και πολυ ανεκτικος εισαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom