Νέα

Διακοπή συντάξεων για δικαιούχους του Δημοσίου κάτω των 55 ετών ζητεί η τρόικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neos123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 342
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καμμια εξαιρεση και σε κανενα ..... εγω και πολλοι αλλοι σαν και μενα γιατι να δουλευουμε μεχρι τα 67 και αν προλαβουμε η αν δικαιουμαστε συνταξη;;;Δηλαδη τα σωματα ασφαλειας τι κανουν παραπανω για να παρουν συνταξη στα 45-55 και να ξεφυσανε οτι δηθεν δουλεψαν;;Για ποιο στρατο μιλαμε;; θυμηθητε λιγο παιδια....αυτους που μας εκλεβαν το προγευμα;;που εμπαιναν στις αποθηκες και κανανε πλιατσικο;;;που εβγαζαν ολα τους τα κομπλεξ σε 18χρονα αγορακια με καψονια και γκανγκσετριλικια;;;που ηταν η ''ΔΙΑΠΛΟΚΗ'' προσωποποιημενη;;; αυτους να πληρωνω;; Ε ΟΧΙ ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ να βγουν στην αγορα εργασιας να γινουν παραγωγικοι στην ΕΕ ειμαστε μας λενε.....πληρωνουμε ολους τους τοκους ας ερθουν να μας φυλάνε οι δανειστες.Μετα η αστυνομια στα 45 ολοι ΝΤΑΓΚΛΑ συνταξη και πληρωνε μαλακα γειτονα εσυ να ξυνομαι εγω μην ξεσυνιθησω το ξυσιμο που εκανα τοσα χρονια.Προστασια απο αστυνομια;;; καμμια καλεσε τους για κανενα σοβαρο επισοδιο ...δεν εμφανιζετε κανεις στην ωρα του (και καλα κανει για 700 να σκοτωθει δεν διαφωνω) αλλα οταν σε σταματησει με το μηχανακι ο ΡΑΜΠΟ εκει γινετε αμειλικτος εκει δειχνει οτι ειναι εκπαιδευμενος καταλληλα για ολα...σε γραφει με τετοια μαεστρια ενω διπλα του περνανε τα τζιπ με τα φιμε τζαμια και της χοανες που ακουγονται απο 300χλμ μακρια....ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ εσενα θα γραψει που εχεις σπασμενο φαναρι ... ο αλλος μπορει να ειναι κανενας φραγκατος κανενας υπουργος η ακομα και κανενας γκανγκστερ ...ειναι για να μπλεκει το παιδι τωρα;;; και μου ζητας να σε πληρωνω και οταν δουλέυεις και οταν καθεσε;;;Ε ΟΧΙ ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!Και παμε στο κομματι ΔΥ που ειναι το πουλεν μας να σημειωσωσ οτι οι ανω δουλευουν πραγματικα σε σχεση με τα πουλεν εδω (αν και παντα υπαρχουν ανθρωποι αξιολογοι που σαφως και αδικω στην κριτικη μου αυτη και ζητω προκαταβολικα συγνωμη) χωμενοι με βυσματα σε υπηρεσιες φαντασματα εκτος οτι τους πληρωνω αδρα ειναι και αντιπαραγωγικοι δηλαδη τους πληρωνω για να με καταστρεφουν παραλληλα οχι απλα να μου τρωνε τα λεφτα μου αλλα να υποθηκευουν και το μελλον μου..συνεχιζω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγω λεω να μην υπαρχει καν συνταξη....τι παει να πει συνταξη;οποιος πεθαινει στην γαλερα να τον ριχνουμε απλα στην θαλασσα..... :grin:
Καμμια εξαιρεση και σε κανενα ..... εγω και πολλοι αλλοι σαν και μενα γιατι να δουλευουμε μεχρι τα 67 και αν προλαβουμε
συγνωμη ρε τυπε αλλα περιμενεις ο αλλος να πιλοταρει το f16 μεχρι τα 67;ή να κανει αλματα με αλεξιπτωτο;

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΕΛΛΑΔΑ : Η ΧΩΡΑ ΤΗς ΑΙΩΝΙΑΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ !!!

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι εκτος απο το μισθο που περνουν τον οποιο πλήρωνω απο το υστερημα μου  ειναι και σε θεσεις ''κλειδια'' που διαχειριζονται το δημοσιο χρημα φορτωνοντας το κρατος με ασκοπες δαπανες που σε καποιον λειπουν π.χ. Υπερβολικη συνταγογραφηση φαρμακων ... ακριβα φαρμακα .... αδυναμια πληρωμης των φαρμακοεταιριων .... ενας πραγματικα αρρωστος ισως πεθανει και μπορει να ειναι καποιος δικος μας η ακομα και εμεις...αρα εκεινοι δεν ειναι απλα ΚΟΠΡΙΤΕΣ αλλα ειναι και ηθικοι αυτουργοι σε ΦΟΝΟ..και μετα λενε εμεις φταιμε;;; αλλοι μας εβαλαν;; οκ ακουγετε σωστο αλλα εκεινοι οχι μονο ετρωγαν το παχυ μισθο τους αλλα επιβαρυναν και την κοινωνια....εμπαιναν οι εφοριακοι σαν αλλοι Ραμπο και εκλειναν  μικρομεσαιες επιχειρησεις που τα αφεντικα τους δεν κοιμοντουσαν το βραδυ για να πληρωσουν τους υπαλληλους τους....τους ενοιαξε ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ το μαρουλι τους ενοιαζε στη τσεπη...οι ανεργοι υπαλληλοι και τα παιδακια οχι....και μου ζητατε να τους λυπηθω;;;;; ΑΡΓΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΤΡΑ τωρα ειναι αργα , εμεις οτι παθαινουν αυτοι τωρα το εχουμε παθει χρονια πριν , απλα εμεις καποιοι ουτε χαρηκαμε τοσο ανετη ζωη αλλα ουτε το αξιζαμε γιατι μας εκοβαν την ΕΛΠΙΔΑ

Ευχαριστω πολυ και θελω να προσθεσω οτι το ΔΗΜΟΣΙΟ πρεπει να αποτελειτε απο αξιολογα στελεχη το εχει αναγκη, δεν ειμαι υπερ του να διαλυσει απλα να γινει λειτουργικο, και επειδη σιγουρα αδικω καποιους ελπιζω να καταλαβαινουν οτι δεν μπορω να τα διαχωρισω πια!!!

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εγω λεω να μην υπαρχει καν συνταξη....τι παει να πει συνταξη;οποιος πεθαινει στην γαλερα να τον ριχνουμε απλα στην θαλασσα..... :grin:συγνωμη ρε τυπε αλλα περιμενεις ο αλλος να πιλοταρει το f16 μεχρι τα 67;ή να κανει αλματα με αλεξιπτωτο;

Σαφως και οχι μπορει να προσφερει σε καποια αλλη επιτελικη θεση , εσυ αν δουλευεις στα ορυχεια μπορεις να κατεβαινεις με σκοινια στα 67;;μαλλον οχι αλλα εσενα κανενας δεν σε επιδοτει το αντιθετο...νομιζω

Επισκέπτης
Αυτό το μακιαβελικό διαίρει και βασίλευε καλά κρατεί.Γι'αυτό παθαίνουμε ό,τι παθαίνουμε.Αντί να είμαστε αλληλέγγυοι κοιτάμε να χαιρόμαστε με το πάθημα του άλλου.Καμία γιατρειά γι'αυτή τη χώρα. :-

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το δανειζομαι απο ποσταρισμα του boldemort.
Κοιταξτε ελληνες ψηφοφοροι και δηλωσεις που κανουν.
Περισσοτερα μετρα παρακαλω.

Ο Παπανδρεου θα δωσει λεφτα στο λαο...

Κοίτα δεν μου φαίνονται περίεργες αυτές οι δηλώσεις γιατί πολλές γενιές γαλουχήθηκαν και ευνοήθηκαν ειδικά τη δεκαετία του 80 από το τότε κομματικό κράτος.

Έχω γνωρίσει ανθρώπους πολύ πιο βαμμένους από αυτούς στο βιντεάκι.

Που ακόμα και τώρα έχουν την οικογένεια Παπανδρέου σαν θεό.  :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γιατι εκτος απο το μισθο που περνουν τον οποιο πλήρωνω απο το υστερημα μου  ειναι και σε θεσεις ''κλειδια'' που διαχειριζονται το δημοσιο χρημα φορτωνοντας το κρατος με ασκοπες δαπανες που σε καποιον λειπουν π.χ. Υπερβολικη συνταγογραφηση φαρμακων ... ακριβα φαρμακα .... αδυναμια πληρωμης των φαρμακοεταιριων ....
και τωρα επιτελους το αδιαφθορο,αμολυντο και αγνο ΠΑΣΟΚ επιτελους θα καθαρισει την βρωμικη κοινωνια που οι εξωγηινοι ειχαν δημιουργησει στην συγχρονη ελλαδα......οχι αλλο καρβουνο.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Σαφως και οχι μπορει να προσφερει σε καποια αλλη επιτελικη θεση , εσυ αν δουλευεις στα ορυχεια μπορεις να κατεβαινεις με σκοινια στα 67;;μαλλον οχι αλλα εσενα κανενας δεν σε επιδοτει το αντιθετο...νομιζω
οχι σωστα τα λες.....γιαυτο και θα καταργηθει η μονιμοτητα λεμε......και θα γινονται απολυσεις....

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και σαφως δεν εννοω οτι το ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΠΑΣΟΚ θα σωσει το ΚΟΣΜΟ...μη ξεχναμε οτι κυβερνησεις σαν το ΠΑΣΟΚ εκαναν κατεστημενο τους ΔΥ και εμας απλα δουλους τους.Και τωρα που ακουγωνται τα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (που με βρισκουν συμφωνο) ειναι πολυ αργα τοσα χρονια καναμε ΜΟΚΟ και πιναμε Φρεντοτσινα στη πλατεια!!

Επισκέπτης
οχι σωστα τα λες.....γιαυτο και θα καταργηθει η μονιμοτητα λεμε......και θα γινονται απολυσεις....
Μισό αγαπημένε gl.Άλλο πράγμα να ψηφιστεί η άρση της μονιμότητας και να γίνονται απολύσεις ανάλογα με το πόσο μη παραγωγικός είναι κάποιος υπάλληλος κι άλλο να απολύεται κόσμος στα καλά καθούμενα....

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
και τωρα επιτελους το αδιαφθορο,αμολυντο και αγνο ΠΑΣΟΚ επιτελους θα καθαρισει την βρωμικη κοινωνια που οι εξωγηινοι ειχαν δημιουργησει στην συγχρονη ελλαδα......οχι αλλο καρβουνο.....

:2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μισό αγαπημένε gl.Άλλο πράγμα να ψηφιστεί η άρση της μονιμότητας και να γίνονται απολύσεις ανάλογα με το πόσο μη παραγωγικός είναι κάποιος υπάλληλος κι άλλο να απολύεται κόσμος στα καλά καθούμενα....
στα καλα καθουμενα θα απολυουμε ρε.....τροικα ειμαστε εμεις....θα σας ρωτησουμε κιολας;

πλακα κανω....αλλα μπορει κιολας.... :rolleyes: :2funny:

Επισκέπτης

Μανίτσα, ο τζιελάκος είχε σίγουρα ειρωνικό ύφος στη γέρικη φάτσα του όταν έγραφε αυτό το ποστ ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
συγνωμη ρε τυπε αλλα περιμενεις ο αλλος να πιλοταρει το f16 μεχρι τα 67;ή να κανει αλματα με αλεξιπτωτο;
Nα αξιοποιειται σε αλλους τομεις δεν παιζει ?

Πχ εκπαιδευτης η φροντιστης στο υπολοιπο που του απομενει μεχρι τα 67 .....

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Καλά η μονιμότητα πάει για κατάργηση ούτως ή άλλως.

Νομίζω ΠΑΣΟΚ, ΝΔ έχουν ψιλοσυμφωνήσει σε αυτό.

Απλά το θέμα είναι ποιος θα επιλέγει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει από έναν δημόσιο φορέα.

Δηλαδή αυτή η αξιολόγηση θα είναι αντικειμενική;

Η θα πέσει και πάλι ρουσφέτι και μέσο κάθε κυβέρνηση τους ψηφοφοφόρους της (ανεξάρτητα απόδοσης);

Το ΑΣΕΠ άλλωστε για το σκοπό αυτό συστήθηκε το 1994, για να μπορέσουν οι προσλήψεις στο Δημόσιο να γίνοντια πιο αξιοκρατικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom