Mars1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καμμια εξαιρεση και σε κανενα ..... εγω και πολλοι αλλοι σαν και μενα γιατι να δουλευουμε μεχρι τα 67 και αν προλαβουμε η αν δικαιουμαστε συνταξη;;;Δηλαδη τα σωματα ασφαλειας τι κανουν παραπανω για να παρουν συνταξη στα 45-55 και να ξεφυσανε οτι δηθεν δουλεψαν;;Για ποιο στρατο μιλαμε;; θυμηθητε λιγο παιδια....αυτους που μας εκλεβαν το προγευμα;;που εμπαιναν στις αποθηκες και κανανε πλιατσικο;;;που εβγαζαν ολα τους τα κομπλεξ σε 18χρονα αγορακια με καψονια και γκανγκσετριλικια;;;που ηταν η ''ΔΙΑΠΛΟΚΗ'' προσωποποιημενη;;; αυτους να πληρωνω;; Ε ΟΧΙ ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ να βγουν στην αγορα εργασιας να γινουν παραγωγικοι στην ΕΕ ειμαστε μας λενε.....πληρωνουμε ολους τους τοκους ας ερθουν να μας φυλάνε οι δανειστες.Μετα η αστυνομια στα 45 ολοι ΝΤΑΓΚΛΑ συνταξη και πληρωνε μαλακα γειτονα εσυ να ξυνομαι εγω μην ξεσυνιθησω το ξυσιμο που εκανα τοσα χρονια.Προστασια απο αστυνομια;;; καμμια καλεσε τους για κανενα σοβαρο επισοδιο ...δεν εμφανιζετε κανεις στην ωρα του (και καλα κανει για 700 να σκοτωθει δεν διαφωνω) αλλα οταν σε σταματησει με το μηχανακι ο ΡΑΜΠΟ εκει γινετε αμειλικτος εκει δειχνει οτι ειναι εκπαιδευμενος καταλληλα για ολα...σε γραφει με τετοια μαεστρια ενω διπλα του περνανε τα τζιπ με τα φιμε τζαμια και της χοανες που ακουγονται απο 300χλμ μακρια....ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ εσενα θα γραψει που εχεις σπασμενο φαναρι ... ο αλλος μπορει να ειναι κανενας φραγκατος κανενας υπουργος η ακομα και κανενας γκανγκστερ ...ειναι για να μπλεκει το παιδι τωρα;;; και μου ζητας να σε πληρωνω και οταν δουλέυεις και οταν καθεσε;;;Ε ΟΧΙ ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!Και παμε στο κομματι ΔΥ που ειναι το πουλεν μας να σημειωσωσ οτι οι ανω δουλευουν πραγματικα σε σχεση με τα πουλεν εδω (αν και παντα υπαρχουν ανθρωποι αξιολογοι που σαφως και αδικω στην κριτικη μου αυτη και ζητω προκαταβολικα συγνωμη) χωμενοι με βυσματα σε υπηρεσιες φαντασματα εκτος οτι τους πληρωνω αδρα ειναι και αντιπαραγωγικοι δηλαδη τους πληρωνω για να με καταστρεφουν παραλληλα οχι απλα να μου τρωνε τα λεφτα μου αλλα να υποθηκευουν και το μελλον μου..συνεχιζω