Νέα

Διακοπές στην ίο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotis25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
494
Πόντοι
306
ανοίγω αυτό το θέμα για να μαζέψω ιδέες και γνώμες για το νησί της ίου μιάς και είχα πάει πρίν 7 χρόνια και δέν πίστευα στα μάτια μου ;) πολλά μουνιά και γενικά ένα νησί με πολύ ζωή!!!!! Έχει πάει κανείς πρόσφατα;;;Συνεχίζει να μαζεύει τον κόσμο που μάζευε;;;;

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Aναμνήσεις πολλές απο τα ανέμελα νεανικά χρόνια στο νησί,ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ας γράψουν όσοι γνωρίζουν , ενδιαφέρομαι και γω..αν έχετε την καλοσύνη και για τιμές , αξιοθέατα κτλ...!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ας γράψουν όσοι γνωρίζουν , ενδιαφέρομαι και γω..αν έχετε την καλοσύνη και για τιμές , αξιοθέατα κτλ...!

Μην πας! Όλο 19χρονα είναι εκεί, θα νοιώθεις "μεσήλιξ"! :grin:

Άσε που συνήθως τα 19χρονα κατά τις δύο το βράδυ είναι μεθυσμένα σε ποσοστό 80%.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ανοίγω αυτό το θέμα για να μαζέψω ιδέες και γνώμες για το νησί της ίου μιάς και είχα πάει πρίν 7 χρόνια και δέν πίστευα στα μάτια μου ;) πολλά μουνιά και γενικά ένα νησί με πολύ ζωή!!!!! Έχει πάει κανείς πρόσφατα;;;Συνεχίζει να μαζεύει τον κόσμο που μάζευε;;;;

κάποτε η Μύκονος φάνταζε παιδική χαρά μπροστά στην ίο..  :zfuck: :lheel:
πλέον λένε ότι  είναι νορμάλ και δεν παίζει ο τρελός χαμός που γινόταν κάποτε.
δεν ξέρω από πρώτο χέρι βέβαια...

Χρύσα η ίος δεν είναι ακριβώς το νησί που θα πας για αξιοθέατα...

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Κατάλαβα....non stop party με πιτσιρίκια δλδ..δεν θα πάρω.. :grin:

OP
OP
sotis25

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
494
Πόντοι
306
η αλήθεια είναι ότι είχε μικρές ηλικίες max 35!!!!! όταν είχα πάει.Αλλά πραγματικά αυτό το σκηνικό με τα αμέτρητα!!! πραγματικά κλαμπάκια,4 κάμπινγκ!!!!,πολύ :boobies: και γενικά φτηνό καλό φαγητό δέν το βρήκα ούτε στη Πάρο ούτε στη Μύκονο....εκεί δέ γαμάς :(

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τι μαχαιριά ήταν αυτη :S
Πολύ καλά το γράψε ο gianevan...δεν είμαι και μπέμπα...να ταν 24,25 χρονών τα μωρά να ΄παιζα΄΄ και γω λίγο. Τα 19χρόνα είναι πολύ μικρά!Μετά το σκάσιμο των πανελληνίων μάλλον θα πηγαίνουν εκεί... :cheesy:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Παω πολλα χρονια ιό ! Τελευταία επίσκεψη πασχα 2013! Πλεον εχει ηρεμήσει το νησί ! Ειδικά αν πας αρχές καλοκαιριού Ιούνιο Ιουλίου μεχρι 15 ειναι χαλαρά ! Σε αυτο φταίνε κ οι ακτοπλοϊκές !  Να πας ανεπιφύλακτα ! Εχει φουλ τουριστριες που γαμιουνται αβερτα κουβέρτα ! Πολλες γυναικοπαρεες ελληνηδεσ που πανε μονο να γαμηθουν καρατσεκαρισμενο ! Εντονη νυχτερινή ζωή προτείνω κλικ για αρχή ειναι σε στρατηγικό σημείο όλες απο εκει περνάνε βλέπεις και τι θα συναντήσεις πιο μετα στα αλλα μαγαζιά ! Συνεχίσεις με slammer για σφήνακια προσοχή στην σερβιτόρα με τα σκουλαρίκια ! Τρελο παρτουζονι! Μετα baru για κοπανημα και καθαρά ποτα ! Πίνεις άφοβα ! Μετα bulldog  που ειναι απέναντι και πεζει ελληνικά και ξένα γινετε χαμός ! Πεζει και ενα αφτερ μετα αλλα δεν θυμάμαι ονομα !

Παραλίες μυλοποτας απίστευτη παραλια γεμάτη μουνακια τοπλες και οτι άλλο θες κατα τις 6 θα πας στο far out τέρμα παραλίας για τις πρώτες μπύρες αλλα κανεις και καλα connai εκει ! Αξίζει να πασ μαγγαναρι 30 λεπτα με αμάξι εχει και λεωφορείο ! Κουμπάρα πολυ καλη κ αυτη , αγία θεωδοτη το ίδιο καλη ! Η καλύτερη ομως ειναι του παπά το  αυλακη αλλα ειναι εξαιρετικά δυπροσιτη απο το δρομο αλλα πας !

Για φαγητο προτείνω βίλαετη δρομο προς κουμπάρα ! Λόρδος βυρωνας στην χώρα ,ανακαινισμένο κάτωγι πολυ καλο ! Μια νεα ψαροταβέρνες στο λιμάνι δεν θυμάμαι ονομα ! Φυσικά ο δράκου νο2 για ψάρι στο μόλο μετα το far out!

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Να και ένας  φοβερά κατατοπισμένος ,ευχαριστούμε . Θα τα μελετήσουμε και θα δούμε δουμε!καταλύματα;

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Ξέχασα flames cult μπαράκι παλιό ολοι ξένοι μεσα γινετε χαμός ! Οτι αλλο θες με ρωτάς ! Διαμονή δεν πρότεινα γιατι δεν ξερω μπατζετ και αν θα εχεις μεταφορικό !

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Να πας ανεπιφύλακτα ! Εχει φουλ τουριστριες που γαμιουνται αβερτα κουβέρτα ! Πολλες γυναικοπαρεες ελληνηδεσ που πανε μονο να γαμηθουν καρατσεκαρισμενο ! Εντονη νυχτερινή ζωή προτείνω κλικ για αρχή ειναι σε στρατηγικό σημείο όλες απο εκει περνάνε βλέπεις και τι θα συναντήσεις πιο μετα στα αλλα μαγαζιά ! Συνεχίσεις με slammer για σφήνακια προσοχή στην σερβιτόρα με τα σκουλαρίκια ! Τρελο παρτουζονι! Μετα baru για κοπανημα και καθαρά ποτα ! Πίνεις άφοβα ! Μετα bulldog  που ειναι απέναντι και πεζει ελληνικά και ξένα γινετε χαμός ! Πεζει και ενα αφτερ μετα αλλα δεν θυμάμαι ονομα !

Παραλίες μυλοποτας απίστευτη παραλια γεμάτη μουνακια τοπλες και οτι άλλο θες κατα τις 6 θα πας στο far out τέρμα παραλίας για τις πρώτες μπύρες αλλα κανεις και καλα connai εκει ! Αξίζει να πασ μαγγαναρι 30 λεπτα με αμάξι εχει και λεωφορείο !

Ωραίες info φίλε! Ελπίζουμε και η Χρυσα να τις εκτιμήσει  :grin:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Κάπου καλούτσικα :cheesy:όλο το χρόνο γαμιόμαστε στη δουλειά, 10 μέρες ας πάμε κάπου ωραία! :grin:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Δεν ειχα δει οτι ενδιαφέρεται και κοπελα να παει απο το σιτε ! Αλλα ισχύουν και για αυτη τα ίδια περιπου!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και γαμας στην ιο...σημερα....χωρις να εχεις κατσικωμενο ταγαρι (γκομενα).....το αλλο με τον τοτο?

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
και γαμας στην ιο...σημερα....χωρις να εχεις κατσικωμενο ταγαρι (γκομενα).....το αλλο με τον τοτο?

Στην ιο  δεν πασ ποτε καλοκαιρι με γυναικα θα βαρας το κεφάλι σου στον τοίχο ειναι νόμος ! 

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Παω πολλα χρονια ιό ! Τελευταία επίσκεψη πασχα 2013! Πλεον εχει ηρεμήσει το νησί ! Ειδικά αν πας αρχές καλοκαιριού Ιούνιο Ιουλίου μεχρι 15 ειναι χαλαρά ! Σε αυτο φταίνε κ οι ακτοπλοϊκές !  Να πας ανεπιφύλακτα ! Εχει φουλ τουριστριες που γαμιουνται αβερτα κουβέρτα ! Πολλες γυναικοπαρεες ελληνηδεσ που πανε μονο να γαμηθουν καρατσεκαρισμενο ! Εντονη νυχτερινή ζωή προτείνω κλικ για αρχή ειναι σε στρατηγικό σημείο όλες απο εκει περνάνε βλέπεις και τι θα συναντήσεις πιο μετα στα αλλα μαγαζιά ! Συνεχίσεις με slammer για σφήνακια προσοχή στην σερβιτόρα με τα σκουλαρίκια ! Τρελο παρτουζονι! Μετα baru για κοπανημα και καθαρά ποτα ! Πίνεις άφοβα ! Μετα bulldog  που ειναι απέναντι και πεζει ελληνικά και ξένα γινετε χαμός ! Πεζει και ενα αφτερ μετα αλλα δεν θυμάμαι ονομα !

Παραλίες μυλοποτας απίστευτη παραλια γεμάτη μουνακια τοπλες και οτι άλλο θες κατα τις 6 θα πας στο far out τέρμα παραλίας για τις πρώτες μπύρες αλλα κανεις και καλα connai εκει ! Αξίζει να πασ μαγγαναρι 30 λεπτα με αμάξι εχει και λεωφορείο ! Κουμπάρα πολυ καλη κ αυτη , αγία θεωδοτη το ίδιο καλη ! Η καλύτερη ομως ειναι του παπά το  αυλακη αλλα ειναι εξαιρετικά δυπροσιτη απο το δρομο αλλα πας !

Για φαγητο προτείνω βίλαετη δρομο προς κουμπάρα ! Λόρδος βυρωνας στην χώρα ,ανακαινισμένο κάτωγι πολυ καλο ! Μια νεα ψαροταβέρνες στο λιμάνι δεν θυμάμαι ονομα ! Φυσικά ο δράκου νο2 για ψάρι στο μόλο μετα το far out!

Συμφωνω, σχεδον εκατο τοις εκατο σε ολα..
Αλλα, στο μπουλντογκ δεν ειναι "ονλυ γκρικ" ?
Το σκορπιον πως το λενε υπαρχει ακομα? Νομιζω πρεπει να' κλεισε..
Ηταν στο δρομο προς το φαραουτ
Εγω ειχα παει καμπινγκ στο φαραουτ με φιλους ψωλαρια, απο τις καλυτερες διακοπες μου εβερ
Παραλιες πανεμορφες, κοσμος ευχαριστος, πολυς χαβαλες.
Αλλα μιλαμε για 6-8 χρονια πριν.
Εγω "φορτωσα" ενα ελληνικο τεμαχιο, πολυ καλο, προερχομενο εκ των πατρων..
Αυτο ηταν θεμα τυχης, καθως το εψηνα απο το καραβι οταν πηγαιναμε..

Γενικα να μην ακουτε αυτα που λενε οτι πηγαινε σε αυτο ή στο αλλο νησι για να γαμησεις, αμα δε γαμας στην αθηνα δε θα γαμησεις ουτε εκει.
Κανεις και καμια δεν παει να γαμηθει με χλεμπουρες πεφτουλες σαλιαρηδες κλαρινογκομενους.
Ειναι θεμα τυχης, χημειας και επιλογης στοχου.

Πανω απ' ολα να ειστε χαλαροι και να πατε για την καβλα σας, για να περασετε ομορφα, γιατι αμα δε γαμησετε θα γυρισετε απογοητευμενοι. Αμα ομως πατε χαλαρα, για χαβαλε, θα περασετε απιστευτα κ αμα γαμησετε θα τα εχετε κανει ολα.

Εγω ξαναλεω οτι ηταν απο τις καλυτερες διακοπες μου εβερ, αλλα η παρεα μου ηταν πανω απο την καθε καριολα.
Σημασια δεν εχει μονο να γαμησεις, αλλα και να ξεφυγεις απο την ελλειηνιδιλα των αλλων νησιων..

Απ' οτι εχω μαθει πλεον το νησι μαζευει αλβανους κ ελληνες λιγουρια, οποτε μην περιμενεις να βρεις αυτα που γινοντουσαν καποτε..
Ακομα κ εγω οταν πηγα ο κοσμος ειχε σπασει σε σχεση με προηγουμενα χρονια.

Λενε οτι η ιος ειναι η μυκονος των φτωχων..
Εγω θα ελεγα οτι η ιος ειναι γαμω τα νησια και χωρις τους πουστηδες και τις πουτανες της μυκονου.
Μυκονο εχω παει, δε θα ξαναπηγαινα ποτε, σιχαθηκα τη ζωη μου.
Ιο θα ξαναπηγαινα, αλλα σε μικρη ηλικια και ποτε ξανα στο φαραουτ :P

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
ρε καλα ολα αυτα που γραφετε παραπανω ...για να μου πει καποιος που ξερει καλα ..ο ΣΕΡΙΦΗΣ τι κανει ζει ακομα ...
αναφερομαι φυσικα στο ζητα που υπηρχε στο νησι και εσκαγε στο φαρ -αουτ καθε μεσημερι καθοταν διπλα στην πισινα και επινε την μπιρα του και χαζευεεεεεε κωλαρακια και βυζακια ....παντοτε με το παντελονι μεσα απο  τις μποτες του και την μουστακα του και εκεινο το παλιο rayban η κατι τετοιο στα ματια για να μην καρφωνετε :2funny: :2funny: :2funny:
ισως η πιο καλτ μορφη της ιου μαζι με τον σοφουλη.....
αντε για να θυμισω κατι της σε αυτους που κανανε διακοπες κοντα στα τελη του 80 και στις αρχες του 90 στο νησι
καλα να περνατε

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Παω πολλα χρονια ιό ! Τελευταία επίσκεψη πασχα 2013! Πλεον εχει ηρεμήσει το νησί ! Ειδικά αν πας αρχές καλοκαιριού Ιούνιο Ιουλίου μεχρι 15 ειναι χαλαρά ! Σε αυτο φταίνε κ οι ακτοπλοϊκές !  Να πας ανεπιφύλακτα ! Εχει φουλ τουριστριες που γαμιουνται αβερτα κουβέρτα ! Πολλες γυναικοπαρεες ελληνηδεσ που πανε μονο να γαμηθουν καρατσεκαρισμενο ! Εντονη νυχτερινή ζωή προτείνω κλικ για αρχή ειναι σε στρατηγικό σημείο όλες απο εκει περνάνε βλέπεις και τι θα συναντήσεις πιο μετα στα αλλα μαγαζιά ! Συνεχίσεις με slammer για σφήνακια προσοχή στην σερβιτόρα με τα σκουλαρίκια ! Τρελο παρτουζονι! Μετα baru για κοπανημα και καθαρά ποτα ! Πίνεις άφοβα ! Μετα bulldog  που ειναι απέναντι και πεζει ελληνικά και ξένα γινετε χαμός ! Πεζει και ενα αφτερ μετα αλλα δεν θυμάμαι ονομα !

Παραλίες μυλοποτας απίστευτη παραλια γεμάτη μουνακια τοπλες και οτι άλλο θες κατα τις 6 θα πας στο far out τέρμα παραλίας για τις πρώτες μπύρες αλλα κανεις και καλα connai εκει ! Αξίζει να πασ μαγγαναρι 30 λεπτα με αμάξι εχει και λεωφορείο ! Κουμπάρα πολυ καλη κ αυτη , αγία θεωδοτη το ίδιο καλη ! Η καλύτερη ομως ειναι του παπά το  αυλακη αλλα ειναι εξαιρετικά δυπροσιτη απο το δρομο αλλα πας !

εχει ανοιχθει θρεντ παλια.ειναι απο τα νησια που δεν μαρεσαν.απλυταρια φουλ αλλωστε ανεκαθεν ηταν στεκι τετοιου τυπου τουριστων που τωρα πανε και προς κουφονησια. :grin:
αφτερ θα λες το παλιο σκορπιον.παντως ιο που ειχα παει παλια 2-3 φορες οτι πιο ελεεινο ξεκωλο απο ελλαδα και οχι μονο πηγαινε διακοπες εκει.γαμουσες αν ησουνα χωστης.τωρα δεν ξερω πως ειναι.
κορυφαια ατακα σε ιο...
γαμιεται ενα βρωμοτσουλο με εναν σερβιτορο γνωστο.και αφου τον εφαγε και οι αλλες οι ξεκωλιαρες της παρεας της κανανε πιπες μεσα στο μαγαζι λεει το αμιμητο στον σερβιτορο...
"κοιτα επειδη πηγα μαζι σου δεν σημαινει οτι ειμαι πουτανα,  μαζι σου πηγα επειδη το ηθελα, εχω 2 χρονια σχεση με ενα παιδι."
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom