Νέα

Διακοπές στην ίο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotis25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Άσε που συνήθως τα 19χρονα κατά τις δύο το βράδυ είναι μεθυσμένα σε ποσοστό 80%.
Οχι,ρε γαμώτο........πως θα κάνω "σοβαρή συζήτηση", :grin: άμα είναι μεθυσμένες?  :tooth:
Εεεε.....να με θυμούνται,όταν θα ξυπνήσουν....  :tooth:

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Όποιος λέει πως ένα μέρος έχει μουνάρες που περιμένουν εσάς για να ξεσκιστούν και μετά θα σας δώσουν και 50 ευρώ είναι θα έλεγα ναρκομανής που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης η περίπτωσης του στο Δρομοκαϊτειο.
Ξυπνάτε κακομοιραίοι,οι γυναίκες θα πάνε διακοπές για να χαλαρώσουν,το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν είναι γλοιώδεις λιγούρια να τους πρήζουν τις ωοθήκες (όλο το χρόνο γίνεται αυτό,αφήστε τις να ηρεμήσουν και λίγο).
Ότι πρέπει οι μαλακίες που διαβάζω για να μου πάει σκατά η εβδομάδα,πάω να παίξω μια κανονική μπας και γιατρευτώ από αυτά που διάβασα.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Κ εγω ακουγα τα καλυτερα για την ιο! Ακουγα ιστοριες φοβερες απο μεγαλυτερους που πηγαιναν τη δεκαετια του 70 κ μου ελεγαν οτι παντου ειχε λιποθυμα πουτανακια πηδαγες ολο τον κοσμο επεφτε ξυλο κλπ!
Εγω το 2006 που πηγα ειδα ακριβως το αντιθετο! Γυναικα δεν ειδα πουθενα!!!! ΠΟΥΘΕΝΑ ομως! Αν θελετε μπορω να σας δειξω και φωτο που εβγαλα απο κλαμπακι της ιου τοτε που φαινεται ολο το κλαμπ κ εχει 2 γυναικες κ 100 αντρες μεσα! Γενικα ηταν σκατα! Και το ακουσα και απο αλλους που πηγαν την ιδια χρονια. Πιστευω οτι ετυχε να παω σε ασχημη χρονια δε μπορει να ειναι ετσι χαλια καθε χρονο! Μακαρι να περασετε καλα αν πατε φετος και να εχει πολλα μουνακια οπως παλια!!!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Πολύ καλά το γράψε ο gianevan...δεν είμαι και μπέμπα...να ταν 24,25 χρονών τα μωρά να ΄παιζα΄΄ και γω λίγο. Τα 19χρόνα είναι πολύ μικρά!Μετά το σκάσιμο των πανελληνίων μάλλον θα πηγαίνουν εκεί... :cheesy:

Μη τον ακους! Χρονια τωρα τα 19χρονα οταν τελειωσουν το σχολειο πανε στην παρο και μονο στην παρο!!  :rockon:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μη τον ακους! Χρονια τωρα τα 19χρονα οταν τελειωσουν το σχολειο πανε στην παρο και μονο στην παρο!!  :rockon:
α μπραβο.ψαγμενος ο πουσταλεκος. :sunglasses: ναουσα γινεται το πιπινονυφοπαζαρο. :sunglasses: ιο το θυμαμαι που το ειχες ξαναγραψει και συμφωνω.γενικως δεν ειχε τις περιποιημενες ομορφες γυναικες που βλεπεις στην παρο(καλα για σαντορινη, μυκονο ουτε κατα διαννοια...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ε,τότε όλοι στην Πάρο......  :grin:

Κ εγω γουσταρω 18χρονο βυζακι γαλακτος σκληρο σαν πετρα! Το θεμα ειναι οτι δε θα γυρισουν να κοιταξουν εμας αλλα μαλλον θα προτιμησουν τα 19χρονα κωλοπαιδα με το διχρονο μηχανακι το περιεργο μαλλι το ροζ μπλουζακι και τη γλυκια φατσουλα  :headbang: :headbang: :headbang:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Κ εγω γουσταρω 18χρονο βυζακι γαλακτος σκληρο σαν πετρα! Το θεμα ειναι οτι δε θα γυρισουν να κοιταξουν εμας αλλα μαλλον θα προτιμησουν τα 19χρονα κωλοπαιδα με το διχρονο μηχανακι το περιεργο μαλλι το ροζ μπλουζακι και τη γλυκια φατσουλα  :headbang: :headbang: :headbang:
και εδω εχεις δικιο.μα αυτα ρε τυπε ναουσα που πανε συνηθως ειναι σε παρεες.δεν ισχυει παντα αλλα το βλεπεις οτι υπαρχουν παρεονια αναμεικτα.κανονιζουνε απο σχολειο και μαζευονται μεχρι και μπουλουκια πολλες φορες.οπως στη μυκονο τον μαιο με τα πανεπιστημια οπου εκει ειναι μια μεγαλη παρεα ολοι.βεβαια εκει λογω ηλικιας ειναι λιγο πιο ευκολα για εμας.το δικο μας το ταργκετ γρουπ ξεκινα μερικα χρονια αργοτερα(οχι πολλα...)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Τώρα "ξενέρωσα"......  :S
Περίεργο μαλλί μπορώ να κάνω,γλυκιά φατσούλα έχω.......μηχανάκι όχι......(κάτι θα κάνουμε γι' αυτό).....
Φτου.......στο "ρόζ" μπλουζάκι,θα τα χαλάσουμε........  :tooth: :tooth: :tooth:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
  ΙΟΣ

Μια μικρή Μύκονος

Υπέροχες και πολλές παραλίες για το μέγεθος του  νησιού.

Μπαράκια ταβερνάκια λίγα, άλλα και πιο φτηνά απο τη Μύκονο.

Πόλλα θηλυκά αλλά δύσκολο να βρεις μεγαλύτερες ηλικίες.

Από την άλλη πιο εύκολες,γιατί όσο πιο ματσό γίνονται και πιο εκλεκτικές οι γυναίκες ;)

Σε κάποιες παραλίες παίζει να τα πετάνε και ολα χωρίς να είναι κάτι οργανωμένο :cheesy:

Γενικά νομίζω ότι αξίζει και λεφτάπολλα δε θα χαλάσεις και μπορείς να περάσεις καλά :pipa1:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Κάπου καλούτσικα :cheesy:όλο το χρόνο γαμιόμαστε στη δουλειά, 10 μέρες ας πάμε κάπου ωραία! :grin:

Όλο τον χρόνο γαμιόσαστε στη δουλειά.... ας πάτε στην Ίο 10 μερες να γαμηθείτε κυριολεκτικά...

:grin:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Για εμάς τους πιο ώριμους έχω ακούσει ότι λέει η Κύθνος. Για τους άντρες εννοώ. Οι γυναίκες βρίσκουν πούτσα παντού.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
 ΙΟΣ

Μια μικρή Μύκονος

Υπέροχες και πολλές παραλίες για το μέγεθος του  νησιού.

Μπαράκια ταβερνάκια λίγα, άλλα και πιο φτηνά απο τη Μύκονο.

Πόλλα θηλυκά αλλά δύσκολο να βρεις μεγαλύτερες ηλικίες.

Από την άλλη πιο εύκολες,γιατί όσο πιο ματσό γίνονται και πιο εκλεκτικές οι γυναίκες ;)

Σε κάποιες παραλίες παίζει να τα πετάνε και ολα χωρίς να είναι κάτι οργανωμένο :cheesy:

Γενικά νομίζω ότι αξίζει και λεφτάπολλα δε θα χαλάσεις και μπορείς να περάσεις καλά :pipa1:
ιος με μυκονο ειναι 2 τελειως διαφορετικα νησια και δεν μιλαω επειδη μυκονο πανε ολοι οι πουστηδες.σαν την μυκονο ποτε δεν ηταν η ιος ουτε προκειται να γινει ποτε.η μυκονος τελη 60s αρχες 70s ηταν ηδη της μοδας παγκοσμιως οχι ελλαδα μονο.απο γυναικες ουτε κατα διαννοια.η μυκονος μακραν προηγειται και δεν μιαλω για της βητα κατηγοριας επωνυμες που πανε εκει.τα μουνια που βλεπεις μυκονο ειναι αλλης κατηγοριας.ειναι μερα με την νυχτα.απλως λογω εντονης νυχτερινης ζωης πολλοι συγχεουν τα 2 νησια λεγοντας οτι η ιος ειναι η μυκονος των φτωχων.ουτε αυτο ισχυει.
η ιος ειναι πολυ χυμα νησι με διαφορετικη διασκεδαση.το λεμον αν θυμαμαι καλα με ροκιες ενα αλλο με χεβι μεταλ(χολιγουντ νομιζω) οπου οι μεταλαδες σκουπιζαν το πατωμα με τα μαλλια τους, :grin: :grin: το σκορπιον οπου επαιζε χουζακια και trance αφτερ.παντως δεν μαρεσε.ελληναδικα(ευτυχως) δεν ειχε.δεν κλανει μια παντως σε οτι αφορα την διασκεδαση κοντρα σε παρο σαντορινη μην σου πω και ναξο που και αυτη ακουγεται τελευταια...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Για εμάς τους πιο ώριμους έχω ακούσει ότι λέει η Κύθνος. Για τους άντρες εννοώ. Οι γυναίκες βρίσκουν πούτσα παντού.
τα νησια αυτα εχουν την φημη οτι ειναι τα καλυτερα για ηλικιες ανω των 30.πολλες φορες γαμας πιο ευκολα εκει αν χωθεις αλλα ειπαμε.τιποτα δεν ειναι σιγουρο.χωνεσαι και οτι κατσει.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955
τα νησια αυτα εχουν την φημη οτι ειναι τα καλυτερα για ηλικιες ανω των 30.πολλες φορες γαμας πιο ευκολα εκει αν χωθεις αλλα ειπαμε.τιποτα δεν ειναι σιγουρο.χωνεσαι και οτι κατσει.

Ποιά νησιά μαζεύουν κόσμο στην ηλικία μας? 30+
Πέρυσι στην αντίπαρο παιδιά ξενέρωσα απο τα 18 χρονα τα οποία ερχόντουσταν ντυμένα στην παραλια των γυμνιστών και μου την σπάγανε

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ειχα παει το 2007. Τρελλό night life, πολύς κόσμος αλλά.....μικρές ηλικιες , κυρίως γκρουπακια από Αγγλία τα οποία ειναι στον κόσμο τους.
Εγώ τότε 35 (ηδη μεγαλος για το στυλ του νησιού), διασκέδασα με την ψυχή μου αλλά ο κύριος στόχος μου δεν ηταν να βρω γκόμενα.
Ελληνίδες αμα πετύχεις τιποτα ανω των 28-30 θα είναι .....ξέμπαρκες που λένε, γυναικοπαρέες με 2-3 γυναίκες που εχουν παει για διακοπές και ότι προκύψει. Συνήθως αυτές δεν είναι και οι μο..νάρες που λέμε όμως  :) Ξέρετε τώρα ....μία μπάζο, μια ημίμπαζο και μία που να τρώγεται
Παραλίες super.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ποιά νησιά μαζεύουν κόσμο στην ηλικία μας? 30+
Πέρυσι στην αντίπαρο παιδιά ξενέρωσα απο τα 18 χρονα τα οποία ερχόντουσταν ντυμένα στην παραλια των γυμνιστών και μου την σπάγανε
σχεδον ολα πλην των 2-3 εξαιρεσεων που αναφερθηκαν πριν.απλως τα μη τουριστικα ελκυουν πιο πολυ τετοιες ηλικιες.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
2007 καλοκαίρι ειχα γαμησει Ιταλίδα 20χρονων χωρις να ξέρει αγγλικά κ εγω ιταλικά ! Η φιλη της που Μιλάγε αγγλικά και της την έπεφτε φίλος δεν γαμηθηκε ! Ολα ειναι σχετικα ! Θελει τροπο κ τύχη !

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
ειχα παει το 2007. Τρελλό night life, πολύς κόσμος αλλά.....μικρές ηλικιες , κυρίως γκρουπακια από Αγγλία τα οποία ειναι στον κόσμο τους.
Εγώ τότε 35 (ηδη μεγαλος για το στυλ του νησιού), διασκέδασα με την ψυχή μου αλλά ο κύριος στόχος μου δεν ηταν να βρω γκόμενα.
Ελληνίδες αμα πετύχεις τιποτα ανω των 28-30 θα είναι .....ξέμπαρκες που λένε, γυναικοπαρέες με 2-3 γυναίκες που εχουν παει για διακοπές και ότι προκύψει. Συνήθως αυτές δεν είναι και οι μο..νάρες που λέμε όμως  :) Ξέρετε τώρα ....μία μπάζο, μια ημίμπαζο και μία που να τρώγεται
Παραλίες super.

ΣΥΜΦΩΝΩ !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom