FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Οχι,ρε γαμώτο........πως θα κάνω "σοβαρή συζήτηση",Άσε που συνήθως τα 19χρονα κατά τις δύο το βράδυ είναι μεθυσμένα σε ποσοστό 80%.
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Εεεε.....να με θυμούνται,όταν θα ξυπνήσουν....
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Οχι,ρε γαμώτο........πως θα κάνω "σοβαρή συζήτηση",Άσε που συνήθως τα 19χρονα κατά τις δύο το βράδυ είναι μεθυσμένα σε ποσοστό 80%.
Πολύ καλά το γράψε ο gianevan...δεν είμαι και μπέμπα...να ταν 24,25 χρονών τα μωρά να ΄παιζα΄΄ και γω λίγο. Τα 19χρόνα είναι πολύ μικρά!Μετά το σκάσιμο των πανελληνίων μάλλον θα πηγαίνουν εκεί...![]()
Ε,τότε όλοι στην Πάρο......Μη τον ακους! Χρονια τωρα τα 19χρονα οταν τελειωσουν το σχολειο πανε στην παρο και μονο στην παρο!!![]()
α μπραβο.ψαγμενος ο πουσταλεκος.Μη τον ακους! Χρονια τωρα τα 19χρονα οταν τελειωσουν το σχολειο πανε στην παρο και μονο στην παρο!!![]()
Ε,τότε όλοι στην Πάρο......![]()
και εδω εχεις δικιο.μα αυτα ρε τυπε ναουσα που πανε συνηθως ειναι σε παρεες.δεν ισχυει παντα αλλα το βλεπεις οτι υπαρχουν παρεονια αναμεικτα.κανονιζουνε απο σχολειο και μαζευονται μεχρι και μπουλουκια πολλες φορες.οπως στη μυκονο τον μαιο με τα πανεπιστημια οπου εκει ειναι μια μεγαλη παρεα ολοι.βεβαια εκει λογω ηλικιας ειναι λιγο πιο ευκολα για εμας.το δικο μας το ταργκετ γρουπ ξεκινα μερικα χρονια αργοτερα(οχι πολλα...)Κ εγω γουσταρω 18χρονο βυζακι γαλακτος σκληρο σαν πετρα! Το θεμα ειναι οτι δε θα γυρισουν να κοιταξουν εμας αλλα μαλλον θα προτιμησουν τα 19χρονα κωλοπαιδα με το διχρονο μηχανακι το περιεργο μαλλι το ροζ μπλουζακι και τη γλυκια φατσουλα![]()
![]()
![]()
Τώρα "ξενέρωσα"...... :SΚ εγω γουσταρω 18χρονο βυζακι γαλακτος σκληρο σαν πετρα! Το θεμα ειναι οτι δε θα γυρισουν να κοιταξουν εμας αλλα μαλλον θα προτιμησουν τα 19χρονα κωλοπαιδα με το διχρονο μηχανακι το περιεργο μαλλι το ροζ μπλουζακι και τη γλυκια φατσουλα![]()
![]()
![]()
Κάπου καλούτσικαόλο το χρόνο γαμιόμαστε στη δουλειά, 10 μέρες ας πάμε κάπου ωραία!
![]()
ιος με μυκονο ειναι 2 τελειως διαφορετικα νησια και δεν μιλαω επειδη μυκονο πανε ολοι οι πουστηδες.σαν την μυκονο ποτε δεν ηταν η ιος ουτε προκειται να γινει ποτε.η μυκονος τελη 60s αρχες 70s ηταν ηδη της μοδας παγκοσμιως οχι ελλαδα μονο.απο γυναικες ουτε κατα διαννοια.η μυκονος μακραν προηγειται και δεν μιαλω για της βητα κατηγοριας επωνυμες που πανε εκει.τα μουνια που βλεπεις μυκονο ειναι αλλης κατηγοριας.ειναι μερα με την νυχτα.απλως λογω εντονης νυχτερινης ζωης πολλοι συγχεουν τα 2 νησια λεγοντας οτι η ιος ειναι η μυκονος των φτωχων.ουτε αυτο ισχυει.ΙΟΣ
Μια μικρή Μύκονος
Υπέροχες και πολλές παραλίες για το μέγεθος του νησιού.
Μπαράκια ταβερνάκια λίγα, άλλα και πιο φτηνά απο τη Μύκονο.
Πόλλα θηλυκά αλλά δύσκολο να βρεις μεγαλύτερες ηλικίες.
Από την άλλη πιο εύκολες,γιατί όσο πιο ματσό γίνονται και πιο εκλεκτικές οι γυναίκες ;)
Σε κάποιες παραλίες παίζει να τα πετάνε και ολα χωρίς να είναι κάτι οργανωμένο
Γενικά νομίζω ότι αξίζει και λεφτάπολλα δε θα χαλάσεις και μπορείς να περάσεις καλά![]()
τα νησια αυτα εχουν την φημη οτι ειναι τα καλυτερα για ηλικιες ανω των 30.πολλες φορες γαμας πιο ευκολα εκει αν χωθεις αλλα ειπαμε.τιποτα δεν ειναι σιγουρο.χωνεσαι και οτι κατσει.Για εμάς τους πιο ώριμους έχω ακούσει ότι λέει η Κύθνος. Για τους άντρες εννοώ. Οι γυναίκες βρίσκουν πούτσα παντού.
τα νησια αυτα εχουν την φημη οτι ειναι τα καλυτερα για ηλικιες ανω των 30.πολλες φορες γαμας πιο ευκολα εκει αν χωθεις αλλα ειπαμε.τιποτα δεν ειναι σιγουρο.χωνεσαι και οτι κατσει.
σχεδον ολα πλην των 2-3 εξαιρεσεων που αναφερθηκαν πριν.απλως τα μη τουριστικα ελκυουν πιο πολυ τετοιες ηλικιες.Ποιά νησιά μαζεύουν κόσμο στην ηλικία μας? 30+
Πέρυσι στην αντίπαρο παιδιά ξενέρωσα απο τα 18 χρονα τα οποία ερχόντουσταν ντυμένα στην παραλια των γυμνιστών και μου την σπάγανε
ειχα παει το 2007. Τρελλό night life, πολύς κόσμος αλλά.....μικρές ηλικιες , κυρίως γκρουπακια από Αγγλία τα οποία ειναι στον κόσμο τους.
Εγώ τότε 35 (ηδη μεγαλος για το στυλ του νησιού), διασκέδασα με την ψυχή μου αλλά ο κύριος στόχος μου δεν ηταν να βρω γκόμενα.
Ελληνίδες αμα πετύχεις τιποτα ανω των 28-30 θα είναι .....ξέμπαρκες που λένε, γυναικοπαρέες με 2-3 γυναίκες που εχουν παει για διακοπές και ότι προκύψει. Συνήθως αυτές δεν είναι και οι μο..νάρες που λέμε όμωςΞέρετε τώρα ....μία μπάζο, μια ημίμπαζο και μία που να τρώγεται
Παραλίες super.