Παω πολλα χρονια ιό ! Τελευταία επίσκεψη πασχα 2013! Πλεον εχει ηρεμήσει το νησί ! Ειδικά αν πας αρχές καλοκαιριού Ιούνιο Ιουλίου μεχρι 15 ειναι χαλαρά ! Σε αυτο φταίνε κ οι ακτοπλοϊκές ! Να πας ανεπιφύλακτα ! Εχει φουλ τουριστριες που γαμιουνται αβερτα κουβέρτα ! Πολλες γυναικοπαρεες ελληνηδεσ που πανε μονο να γαμηθουν καρατσεκαρισμενο ! Εντονη νυχτερινή ζωή προτείνω κλικ για αρχή ειναι σε στρατηγικό σημείο όλες απο εκει περνάνε βλέπεις και τι θα συναντήσεις πιο μετα στα αλλα μαγαζιά ! Συνεχίσεις με slammer για σφήνακια προσοχή στην σερβιτόρα με τα σκουλαρίκια ! Τρελο παρτουζονι! Μετα baru για κοπανημα και καθαρά ποτα ! Πίνεις άφοβα ! Μετα bulldog που ειναι απέναντι και πεζει ελληνικά και ξένα γινετε χαμός ! Πεζει και ενα αφτερ μετα αλλα δεν θυμάμαι ονομα !
Παραλίες μυλοποτας απίστευτη παραλια γεμάτη μουνακια τοπλες και οτι άλλο θες κατα τις 6 θα πας στο far out τέρμα παραλίας για τις πρώτες μπύρες αλλα κανεις και καλα connai εκει ! Αξίζει να πασ μαγγαναρι 30 λεπτα με αμάξι εχει και λεωφορείο ! Κουμπάρα πολυ καλη κ αυτη , αγία θεωδοτη το ίδιο καλη ! Η καλύτερη ομως ειναι του παπά το αυλακη αλλα ειναι εξαιρετικά δυπροσιτη απο το δρομο αλλα πας !
Για φαγητο προτείνω βίλαετη δρομο προς κουμπάρα ! Λόρδος βυρωνας στην χώρα ,ανακαινισμένο κάτωγι πολυ καλο ! Μια νεα ψαροταβέρνες στο λιμάνι δεν θυμάμαι ονομα ! Φυσικά ο δράκου νο2 για ψάρι στο μόλο μετα το far out!
Συμφωνω, σχεδον εκατο τοις εκατο σε ολα..
Αλλα, στο μπουλντογκ δεν ειναι "ονλυ γκρικ" ?
Το σκορπιον πως το λενε υπαρχει ακομα? Νομιζω πρεπει να' κλεισε..
Ηταν στο δρομο προς το φαραουτ
Εγω ειχα παει καμπινγκ στο φαραουτ με φιλους ψωλαρια, απο τις καλυτερες διακοπες μου εβερ
Παραλιες πανεμορφες, κοσμος ευχαριστος, πολυς χαβαλες.
Αλλα μιλαμε για 6-8 χρονια πριν.
Εγω "φορτωσα" ενα ελληνικο τεμαχιο, πολυ καλο, προερχομενο εκ των πατρων..
Αυτο ηταν θεμα τυχης, καθως το εψηνα απο το καραβι οταν πηγαιναμε..
Γενικα να μην ακουτε αυτα που λενε οτι πηγαινε σε αυτο ή στο αλλο νησι για να γαμησεις, αμα δε γαμας στην αθηνα δε θα γαμησεις ουτε εκει.
Κανεις και καμια δεν παει να γαμηθει με χλεμπουρες πεφτουλες σαλιαρηδες κλαρινογκομενους.
Ειναι θεμα τυχης, χημειας και επιλογης στοχου.
Πανω απ' ολα να ειστε χαλαροι και να πατε για την καβλα σας, για να περασετε ομορφα, γιατι αμα δε γαμησετε θα γυρισετε απογοητευμενοι. Αμα ομως πατε χαλαρα, για χαβαλε, θα περασετε απιστευτα κ αμα γαμησετε θα τα εχετε κανει ολα.
Εγω ξαναλεω οτι ηταν απο τις καλυτερες διακοπες μου εβερ, αλλα η παρεα μου ηταν πανω απο την καθε καριολα.
Σημασια δεν εχει μονο να γαμησεις, αλλα και να ξεφυγεις απο την ελλειηνιδιλα των αλλων νησιων..
Απ' οτι εχω μαθει πλεον το νησι μαζευει αλβανους κ ελληνες λιγουρια, οποτε μην περιμενεις να βρεις αυτα που γινοντουσαν καποτε..
Ακομα κ εγω οταν πηγα ο κοσμος ειχε σπασει σε σχεση με προηγουμενα χρονια.
Λενε οτι η ιος ειναι η μυκονος των φτωχων..
Εγω θα ελεγα οτι η ιος ειναι γαμω τα νησια και χωρις τους πουστηδες και τις πουτανες της μυκονου.
Μυκονο εχω παει, δε θα ξαναπηγαινα ποτε, σιχαθηκα τη ζωη μου.
Ιο θα ξαναπηγαινα, αλλα σε μικρη ηλικια και ποτε ξανα στο φαραουτ