Νέα

Διακοπές μόνος!!! Θα αυτοκτονήσω ή θα ευτυχίσω??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 700
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε τα ραντεβου θανατου καπως ετσι ξεκινανε? :huh:
ναι τυπε αλλα δεν τελειωνουν ποτέ :-
το πιο κοντινο σε ξυλικι ηταν ο σφε και ο αβραμης
τον ειχε σφαλιαρωσει και παρακαλουσε ο αβραμης για να φυγει
ψιλοπραγματα δηλαδη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γαμημενες γλωσουδες
να γινει καμια πλακα και να περασει η προταση της ΧΑ
για υποχρεωτικη στρατευση και στις κρεατογκομενες να δεις γελια  :2funny: :2funny:

να δουμε τοτε οι πατριωτισσες θα φευγουν ενα - ενα τα γιωτοχαρτα σαν τον αλλον θα βαζουν βυσμα
για Ι5  :2funny: :2funny:

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
ναι τυπε αλλα δεν τελειωνουν ποτέ :-
το πιο κοντινο σε ξυλικι ηταν ο σφε και ο αβραμης
τον ειχε σφαλιαρωσει και παρακαλουσε ο αβραμης για να φυγει
ψιλοπραγματα δηλαδη

εχω χασει τρελλα σκηνικα δλδ :-
ας προσεχα  :headbang:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για τρεις μερες δε θα εχεις προβλημα...και για τεσσερις...εξωτερικο εχω παει καποιες φορες μονη μου και μια βδομαδα μια χαρα ηταν...για διακοπες εδω για τοσο λιγες μερες δε νομιζω να βαρεθεις σιγα...στη χειροτερα πας με μια σκηνη...δεν υπαρχει περιπτωση να μη γνωρισεις ανθρωπο αν το θες σωνει και ντε...αλλα γιατι να το θες? :think:

Ε το θες μωρε να ανταλλαξεις καποια κουβεντα το βραδυ.....Πλακα πλακα μια φορ απου πηγα μονη 3 μερες καμπινγκ μια χαρα ηταν.....Και τελικα στην παρεα που μαζευτηκαμε (καποια φαση 15 ατομα) ηταν 1-2 ακομη που πηγαν μονοι...    :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γαμημενες γλωσουδες
να γινει καμια πλακα και να περασει η προταση της ΧΑ
για υποχρεωτικη στρατευση και στις κρεατογκομενες να δεις γελια  :2funny: :2funny:
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
χυνουμε τυπε αν γινει τετοιο σκηνικο :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχω χασει τρελλα σκηνικα δλδ :-
ας προσεχα  :headbang:
ενταξει τυπε οχι και κατι φοβερο
ο σφε τωρα εχει σταματησει να μπαινει στο σαιτ γιατι γκαστρωσε τον αντζελα και εχει τρεχαματα :S

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε το θες μωρε να ανταλλαξεις καποια κουβεντα το βραδυ.....Πλακα πλακα μια φορ απου πηγα μονη 3 μερες καμπινγκ μια χαρα ηταν.....Και τελικα στην παρεα που μαζευτηκαμε (καποια φαση 15 ατομα) ηταν 1-2 ακομη που πηγαν μονοι...    :)

αμα θες να πας μονος η σκηνη ειναι το καλυτερο...δεν υπαρχει περιπτωση να μην κανεις παρεες ειτε σε οργανωμενο ειτε σε ελευθερο...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ε το θες μωρε να ανταλλαξεις καποια κουβεντα το βραδυ.....Πλακα πλακα μια φορ απου πηγα μονη 3 μερες καμπινγκ μια χαρα ηταν.....Και τελικα στην παρεα που μαζευτηκαμε (καποια φαση 15 ατομα) ηταν 1-2 ακομη που πηγαν μονοι...    :)

καμπινγκ και μόνη δεν υπάρχει!

τί θα κάνεις,την μουγκή?

τουλάχιστον στο χοτέλι θα έχει μια πισίνα,μια τηλεόραση,κάτι τέλος πάντων να περάσει η 'ωρα....

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Καλησπέρα σας αγαπητοί μου!!!
Κάτι με έπιασε φέτος το καλοκαίρι και σκέφτομαι σοβαρά να αποτολμήσω κανά 3ήμερο μόνος μου, μιας και η κοπέλα μου δε θα είναι διαθέσιμη για διακοπές αυτόν το διάστημα και οι παρέες μου θα πάνε σε νησιά που ήδη έχω πάει  :'((θέλω να ανακαλύπτω νέα μέρη) :rockon:. Κατα καιρούς έχω ακούσει θετικά σχόλια για το κεφάλαιο "διακοπές παρέα με τον ευταό σου". όμως μέχρι τώρα επειδή είμαι κοινωνικός και έχω αρκετές παρέες, ποτέ δεν επιχείρησα κάτι τέτοιο. Μπορέι κάποιος να μοιραστεί την εμπειρία του από διακοπές σε νησί "ησυχο" πχ ΨΑΡΑ??? Πέρναγε η ώρα??? Έκανε γνωριμίες?? Υπήρχε παιχνίδι??? Το βράδυ πως την έβγαζε??  :S
Θα σου προτείνω κάτι καλό. Γνώρισε καμία α-καπέλο στο πλοίο (εννοείται μοναχική ταξιδιώτισσα) και κέρασέ τη 1 παγωτό scandal και 1 μοσχάρι με πατάτες. Κατόπιν, φέρτη στην καμπίνα σου. Στην καμπίνα φρόντισε κάποια στιγμή να κυκλοφορήσεις γυμνός, για να δει η α-καπέλο τα προσόντα σου. Φυσικά η α-καπέλο θα θυμηθεί τα νιάτα της, θα σου πάρει πίπα και θα ακολουθήσει άγριο σεξ, κατάλληλο για γύρισμα τσόντας. Για να γελάσουμε το έγραψα. Κουλό ε;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

τί θα κάνεις,την μουγκή?

τουλάχιστον στο χοτέλι θα έχει μια πισίνα,μια τηλεόραση,κάτι τέλος πάντων να περάσει η 'ωρα....

αυτο που περιγραφεις δεν ειναι διακοπες...καταναγκαστικα εργα ειναι....στις διακοπες δε θες να περασει η ωρα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

τί θα κάνεις,την μουγκή?

Ναι αλλά μαζευτηκαν 15 τύπε....
Φαντασου τι εγινε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
14 μηνες θητεια για ολους, αντρες και γυναικες ειπε ο Μιχαλολιακος τύπε.
Αν γίνει κάτι τέτοιο το 60% του ανδρικού πληθυσμού θα δηλώσει αδερφή. :2funny:

ή δεν παίρνουν απαλλαγή πια;;;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

τί θα κάνεις,την μουγκή?

Για οργανωμενο προφανως μιλαει. Ευκολα πιανεις παρεες.

Αν γίνει κάτι τέτοιο το 60% του ανδρικού πληθυσμού θα δηλώσει αδερφή. :2funny:

ή δεν παίρνουν απαλλαγή πια;;;
Δεν παιρνουν.

Θα σε γαμησω.  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom