aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
διαφωνεις οτι οι γυναικες γουσταρουν το χρημα και σπρωχνουν τους αντρες στην πορνεια με τη συμπεριφορα τους?Λειψέ, άμα έρθω απο 'κει και σου αλλαξω τις ασφάλειες θα σου πω εγώ
διαφωνεις οτι οι γυναικες γουσταρουν το χρημα και σπρωχνουν τους αντρες στην πορνεια με τη συμπεριφορα τους?
διαφωνεις οτι οι γυναικες γουσταρουν το χρημα και σπρωχνουν τους αντρες στην πορνεια με τη συμπεριφορα τους?
οι αντρες το γουσταρουν επειδη οι γυναικες το γουσταρουν.αρα ειναι υπευθυνες οι γυναικες για τη χρηματολαγνεια τον αντρωνΟι αντρες το γουστάρουν περισσότερο το χρήμα! (ορίστε, μ' εκανες και μένα να συμμετέχω στη συζήτηση)
Έτσι όπως γράφτηκε είναι σαν να εκδίδονται οι ίδιοι για τα λεφτά... :Sδιαφωνεις οτι οι γυναικες γουσταρουν το χρημα και σπρωχνουν τους αντρες στην πορνεια με τη συμπεριφορα τους?
Έτσι όπως γράφτηκε είναι σαν να εκδίδονται οι ίδιοι για τα λεφτά... :S
οι αντρες το γουσταρουν επειδη οι γυναικες το γουσταρουν.αρα ειναι υπευθυνες οι γυναικες για τη χρηματολαγνεια τον αντρων
αυτα ειναι μυθοι τυπε.μην μασαςΤύπε, γιατί δεν γίνεσαι ζιγκολό να πάρεις το αίμα σου πίσω;
Να γαμάς φραγκάτες και να κονομάς!
... Ετσι αμας τους γαμησεις λιγο το μυαλο στο μουνι τους η πουτσα... Μικρη ή μεγαλη θα την φανε!
Εδώ παίζω εγώ κι ας μην είμαι Τζων Χολμς σε μήκος, απλά ο μέσος όρος, όπως επίσης και σε εμφάνιση είμαι ένας από τους πολλούς. Τα τελευταία 10 χρόνια έχω γαμήσει παντρεμένες που ούτε θα σκεφτόμουν ποτέ ότι μπορώ να τις ρίξω. Απλά ήταν έτοιμες να ξενοπηδηχτούν. Και το σημαντικό, σε δύο περιπτώσεις οι άντρες τους είχαν μπουρί! Άρα με ένα χαμόγελο και πολύ μπλα-μπλα πηδάς οποιαδήποτε γυναίκα που μπορεί να την παραμελεί ο μακρυπούτσης σύζυγος!
Ρε μη μασάτε λέμεεεεε!
... Ετσι αμας τους γαμησεις λιγο το μυαλο στο μουνι τους η πουτσα... Μικρη ή μεγαλη θα την φανε!
Φιλε μου δε νομιζω οτι ξενογαμιουνται λογω μεγεθους... Αφενως επειδη βαριουνται, κ αφετερου επειδη ειναι πουτανες...Παίχτη μη ξεχνάς πως πολλές ξενογαμιούνται
Φιλε μου δε νομιζω οτι ξενογαμιουνται λογω μεγεθους... Αφενως επειδη βαριουνται, κ αφετερου επειδη ειναι πουτανες...
Σκέψου παίχτη ότι η γλώσσα (το γλειφομούνι) ίσως κάνει καλύτερη δουλειά από το τρυπάνι, ώστε να κάνεις σκλάβα μια γυναίκα. Και προς ενημέρωσή σου, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΓΛΕΙΦΟΥΝ! Κι εκεί κερδίζουμε εμείς που το κάνουμε...οταν την ξεπατωνεις και τρεμει δεν θα φυγει ποτε απ εσενα
και συνηθως πρεπει να εχεις καλο τρυπανι, μακρυ για να την κανεις να τρεμει και να σπαρταραει σαν ψαρι
εκτος αν εισαι κανας μαλακας γιδοβοσκος σε συμπεριφορα..εκει λιγο ξεπεταγμενη να ειναι και πουτσαρα να εχεις αλλος θα χαρει τον πατο της..αργα η γρηγορα
Δεν πιστευω αυτα που διαβαζω. Αναρωτιεμαι, πόσων χρονων ειστε εσεις που τα λετε αυτα τα ωραια οτι οι γκόμενες ενδιαφερονται για τα φραγκα και τον πούτσο μονο? Που ειστε κρυμενοι ολοι εσεις? Ο σεξισμός στο επακρο.