Νέα

Διαφορα στην αισθηση του πεους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIMITRIS12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλοπέραση όσο ειναι μικρές,καλοπέραση και ασφάλεια οταν μεγαλώνουν.
Και λίγες εξαιρέσεις ,αυτό που θα λέγαμε κανονικοί άνθρωποι,που αν τους βρεις και κρατήσει παίρνεις λαχείο.

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Και λίγες εξαιρέσεις ,αυτό που θα λέγαμε κανονικοί άνθρωποι,που αν τους βρεις και κρατήσει παίρνεις λαχείο.

Φιλαράκι, αυτο που περιγραφεις εσυ ειναι η εξαιρεση. Οχι το αντιθετο!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Oλοι την καλοπεραση θελουμε. :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τι ειπες τωρα ρε Λακη αμα θελει η γυναικα να τα φορεσει,θα τον βρει τον τροπο δεν παει
ο αλλος να εχει βαλει ντοπερμαν να την ακολουθει.

αμα ειναι συνηθισμενος πλουσιος....αμα ειναι σουπερ-κακος πλουσιος οχι

s219351_d7fd5927-6849-4580-9250-c418138f5acc_020_57313304_type12809.jpg

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μπας και μια ημέρα να χαρούν.. :knockinb:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειμαι τρολ μωρε, οχου!  Ρε παιδιά, εγω δεν ξερω τι ψαχνετε εσεις και πώς βλεπετε το θεμα σχεση.Ο καθενας ανάλογα με το τι ψαχνει εχει και αναλογες εμπειριες.

Αν εσυ οταν ψαχνεις σχεση εννοεις "μια γκομενιτσα που να να με φροντιζει, να εχει διαθεση για σεξ , να ειναι καλο κοριτσι και να μη μου τα πρηζει", ε ειναι πολύ πιθανό να εχεις αμφιβολλα αποτελεσματα στην αναζητηση σου, μιας και τα κριτήριά σου ειναι πιο επιφανειακα. Οχι οτι κατι απο τα παραπανω ειναι κατακριταίο, ισα-ισα θα πρεπει να ισχυουν ολα! Αλλά αν μονο αυτα θες, στην ουσια ψαχνεις για εργαλείο που να σε εξυπηρετει και οχι για συντροφο.

Αν απ'την άλλη ψαχνεις μια γκομενα που να τη γουσταρεις και σαν προσωπικότητα και να λες οτι ειναι "γαμώ τα άτομα" , που να ταιριαζετε σε γουστα και απόψεις , που να ειστε φιλοι εχεις αλλες απαιτησεις. Και με αυτες τις απαιτησεις πολύ γρηγορα θα πάρεις χαμπάρι την επιφανεικη φόλα που σε κοιτάει στην τσεπη και θα της ριξεις Χ, αντι να κανεις υπομονη "μπας και στρωσει".

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το β φυσικά  :)
Αν το βρεις,και βλεπεται,πμ μι.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν ειμαι τρολ μωρε, οχου!  Ρε παιδιά, εγω δεν ξερω τι ψαχνετε εσεις και πώς βλεπετε το θεμα σχεση.Ο καθενας ανάλογα με το τι ψαχνει εχει και αναλογες εμπειριες.

Αν εσυ οταν ψαχνεις σχεση εννοεις "μια γκομενιτσα που να να με φροντιζει, να εχει διαθεση για σεξ , να ειναι καλο κοριτσι και να μη μου τα πρηζει", ε ειναι πολύ πιθανό να εχεις αμφιβολλα αποτελεσματα στην αναζητηση σου, μιας και τα κριτήριά σου ειναι πιο επιφανειακα. Οχι οτι κατι απο τα παραπανω ειναι κατακριταίο, ισα-ισα θα πρεπει να ισχυουν ολα! Αλλά αν μονο αυτα θες, στην ουσια ψαχνεις για εργαλείο που να σε εξυπηρετει και οχι για συντροφο.

Αν απ'την άλλη ψαχνεις μια γκομενα που να τη γουσταρεις και σαν προσωπικότητα και να λες οτι ειναι "γαμώ τα άτομα" , που να ταιριαζετε σε γουστα και απόψεις , που να ειστε φιλοι εχεις αλλες απαιτησεις. Και με αυτες τις απαιτησεις πολύ γρηγορα θα πάρεις χαμπάρι την επιφανεικη φόλα που σε κοιτάει στην τσεπη και θα της ριξεις Χ, αντι να κανεις υπομονη "μπας και στρωσει".
το μονο που μας νοιαζει ειναι να ειναι αψεγαδιαστη

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Άνθη του κακού θα βγούν  :2funny: