Νέα

Διαφορα στην αισθηση του πεους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIMITRIS12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω το χουμε. :thumbsup:

Είπα και πιο πριν ότι αν μιλάμε για αριθμούς τότε η αίσθηση σίγουρα είναι διαφορετική όταν σε σκίζει μια πούτσα 20 πόντων και μία 12 ας πούμε. :grin:

Καλά ναι. Πάντως λίγος πόνος στις μεγάλες καυλες ειναι ευπρόσδεκτος, αλλά αν πρεπει μονιμως να κρατάς κοντρα για να μην πονεσεις ειναι πολύ σπαστικό. Οπότε το the bigger the better δεν παιζει απο ενα σημειο και μετα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το μέγεθος είναι όπως τα νιάτα,η ομορφιά και το χρήμα.Καλό ειναι να τα έχεις. :grin:

Εγγρ.
20 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Να μιλήσω κι εγώ από την πλευρά των κοντοψώληδων.
Λοιπόν την έχω 11,5 εκατοστά σηκωμένη (σε χαλάρωση μπορεί να φτάσει και τα δύο εκατοστά) και σχετικά λεπτή.
Έχω την αίσθηση ότι δεν ικανοποίησα ποτέ καμιά ευρωπαία ή αραπίνα ή λατίνα.
Είμαι όμως βέβαιος ότι "φτιάχτηκαν" αρκετές από τις πάμπολες απωανατολίτισσες που πήδηξα.
Επειδή προφανώς ανατομικά είναι φτιαγμένες για μικρότερες πούτσες.
Επίσης όλες οι γυναίκες της ζωής μου ήταν πουτανίτσες. Σχέση δεν έκανα ποτέ και ίσως ένας από τους λόγους να ήταν και ο υποσυνείδητος φόβος της απόρριψης.
Έστω κι έτσι δεν πέρασα άσχημα.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Για παράδειγμα, ο γορίλας που ζυγίζει 180 κιλά, έχει γεννητικό όργανο μήκους μόνο τεσσάρων εκατοστών (σε στύση!), όταν ένας μέσος άνδρας, με το μισό βάρος, έχει αντίστοιχο μήκος 12 έως 16,7 εκατοστών.

δεν εχει τετοιο προβλημα ο ελεφαντας...

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Τα έχουμε πει και θα τα ξαναλέμε. Στην Ελλάδα ο μέσος όρος (που έχει προκύψει από έρευνα και όχι από δηλώσεις όπως σε άλλες χώρες) είναι μόλις 14,5 εκατοστά περίπου με μέση διακύμανση τα 2,3 εκατοστά. Δηλαδή το 70% του ελληνικού πληθυσμού τον έχει από 12-17 εκατοστά και αν το αναγάγουμε σε 2σ (95% του πληθυσμού) 9,5-19,5 εκατοστά περίπου. Η ίδια η στατιστική δείχνει ότι πούτσες πάνω από 20 και κάτω από 9 εκατοστά είναι σπανία φαινόμενα. Η αλήθεια είναι ότι οποιοδήποτε την έχει πάνω από 15 πόντους την έχει μεγαλύτερη από την πλειοψηφία.

Το μουνί καταλαβαίνει μόνο στα πρώτα 10 εκατοστά περίπου, μετά απλά σε μερικές γυναίκες αρέσει η αίσθηση. Το θέμα είναι ότι αυτός με την μεγαλύτερη πούτσα έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων μιας και έχει λίγα παραπάνω εκατοστά "αέρα" για να σπρώξει πιο έντονα και ίσως να κάνει πιο μεγάλη αίσθηση στην παρταινέρ του. Το θέμα είναι ότι οι περιπτώσεις που ο άλλος την έχει μολύβι fabber είναι σπάνιες. Οι έρευνες έχουν βρει στατιστική συσχέτιση ανάμεσα στο μήκος και την περίμετρο.

Πάντως γενικά το μέγεθος παίζει κάποιον ρόλο στην ποιότητα του σεξ αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο θα ήθελαν να μας  πείσουν οι διάφορες επικρατούσες απόψεις.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
από γκαντέμη τι να ακούσεις.

ROMANTIC

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο το μεγεθος ειναι καλο ? javascript:void(0); Το κανεις και τηλεκοντρολ η το στελνεις και για τσιγαρα στο περιπτερο να πουμε

Συνημμένα

• motumbo.jpg
    motumbo.jpg
    31,4 KB · Εμφανίσεις: 46

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τα έχουμε πει και θα τα ξαναλέμε. Στην Ελλάδα ο μέσος όρος (που έχει προκύψει από έρευνα και όχι από δηλώσεις όπως σε άλλες χώρες) είναι μόλις 14,5 εκατοστά περίπου με μέση διακύμανση τα 2,3 εκατοστά. Δηλαδή το 70% του ελληνικού πληθυσμού τον έχει από 12-17 εκατοστά και αν το αναγάγουμε σε 2σ (95% του πληθυσμού) 9,5-19,5 εκατοστά περίπου. Η ίδια η στατιστική δείχνει ότι πούτσες πάνω από 20 και κάτω από 9 εκατοστά είναι σπανία φαινόμενα. Η αλήθεια είναι ότι οποιοδήποτε την έχει πάνω από 15 πόντους την έχει μεγαλύτερη από την πλειοψηφία.

Το μουνί καταλαβαίνει μόνο στα πρώτα 10 εκατοστά περίπου, μετά απλά σε μερικές γυναίκες αρέσει η αίσθηση. Το θέμα είναι ότι αυτός με την μεγαλύτερη πούτσα έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων μιας και έχει λίγα παραπάνω εκατοστά "αέρα" για να σπρώξει πιο έντονα και ίσως να κάνει πιο μεγάλη αίσθηση στην παρταινέρ του. Το θέμα είναι ότι οι περιπτώσεις που ο άλλος την έχει μολύβι fabber είναι σπάνιες. Οι έρευνες έχουν βρει στατιστική συσχέτιση ανάμεσα στο μήκος και την περίμετρο.

Πάντως γενικά το μέγεθος παίζει κάποιον ρόλο στην ποιότητα του σεξ αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο θα ήθελαν να μας  πείσουν οι διάφορες επικρατούσες απόψεις.

Πολυ ενδιαφερον.

Εχεις καποια παραπομπη?

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
κυρίως επιστημονικά άρθρα.

Σε εκλαϊκευμένα άρθρα δεν "τραβάει" το θέμα (μόλις ο συμπαθής αυστραλοπίθηκας δει τη λέξη συσχέτιση την ξύνει την γκλάβα του και σταματάει το  διάβασμα) και δεν βρήκα κάτι. Τα περισσότερα κολλάνε μόνο στο μήκος...

Τώρα βέβαια αν ο άλλος την έχει σαν παριζάκι...

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Το μουνί καταλαβαίνει μόνο στα πρώτα 10 εκατοστά περίπου, μετά απλά σε μερικές γυναίκες αρέσει η αίσθηση. 

Δεν ισχυει ρε συ αυτό. Ισχυει οτι οι νευρικες απολήξεις ειναι περισσοτερες κοντά στην εισοδο του κόλπου, απ'οτι βαθυτερα. Αλλα οχι οτι το μουνι καταλαβαινει μονο τα 10 πρωτα εκατοστα. Για κανενα λόγο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ισχύει αυτό που λες για τις νευρικές απολήξεις οπότε ασ δώσουμε ένα tip για όσους εχουν μικρό μέγεθος.
Προυπόθεση να μη χύνουν στο 5λεπτο-10λεπτο.
Αργές κινήσεις μέσα έξω μ εναλλαγές στη γωνία διείσδησης χρησιμοποιώντας σχεδόν μόνο "το κεφάλι".Ιδανική στάση σε ιεραποστολικό η με την γυναικα μπρούμητα και με κλειστα πόδια(και στις δυο περιπτωσεις για καλύτερη τριβή)
Δε το βγάζουμε ποτέ τελείως έξω αλλά ούτε το βάζουμε βαθιά,γαμάμε εξω έξω και πάρα πολύ αργά αλλά πραγματικά αργά σαν σε slow motion.
Αν το πεος ειναι μικρο θελει προσοχη για να μη βγαινει εκτος κολπου με το παραμικρο.
Για κανονικά πέη άνω των 15 εκατοστών ο χειρισμός ειναι πολύ πιο άνετος για τον κάτοχο.

Αυτά και καλή διασκέδαση αν το δοκιμάσετε.

Footfet999

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ολα ειναι θεμα ψυχολογιας κ αυτοπεποιθησης. Ειχα διαβασει (θα τη ξαναβρω και θα σας την ανεβαςω)μια ερευνα που εγινε η οποια εδειξε οτι 8/10 ανδρες θεωρουν οτι τον εχουν μικρο και οτι δεν ικανοποιουν αρκετα τις γυναικες τους. Αντιστοιχα οι γυναικες τους σε ποσοστο Πανω απο 80% δηλωσαν απολυτα ικανοποιημενες απο την σεξουαλικη τους ζωη... Μην κολλατε λοιπον σε λεπτομερειες ποσους ποντους κλπ. Αυτος ειναι ο πουτσος και τελος δεν θα αλλαξει. Δεν λεω αλλη ανεση αν εχεις μπουροσωληνα, το κανει πιο ευκολο, αλλα το πιο σημαντικο ειναι να δουλευει... Και να ξερεις τι να το κανεις

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ολα ειναι θεμα ψυχολογιας κ αυτοπεποιθησης. Ειχα διαβασει (θα τη ξαναβρω και θα σας την ανεβαςω)μια ερευνα που εγινε η οποια εδειξε οτι 8/10 ανδρες θεωρουν οτι τον εχουν μικρο και οτι δεν ικανοποιουν αρκετα τις γυναικες τους. Αντιστοιχα οι γυναικες τους σε ποσοστο Πανω απο 80% δηλωσαν απολυτα ικανοποιημενες απο την σεξουαλικη τους ζωη... Μην κολλατε λοιπον σε λεπτομερειες ποσους ποντους κλπ. Αυτος ειναι ο πουτσος και τελος δεν θα αλλαξει. Δεν λεω αλλη ανεση αν εχεις μπουροσωληνα, το κανει πιο ευκολο, αλλα το πιο σημαντικο ειναι να δουλευει... Και να ξερεις τι να το κανεις
Παίχτη μη ξεχνάς πως πολλές ξενογαμιούνται  :2funny:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
www.onmed.gr/sexoualikothta/308935/poio-megethos-kathorizei-to-gunaikeio-orgasmo/]http://www.onmed.gr/sexoualikothta/308935/poio-megethos-kathorizei-to-gunaikeio-orgasmo/[/url]

Το μέγεθος τελικά μετράει για τις γυναίκες, αλλά όχι με τον τρόπο που ξέραμε μέχρι τώρα…

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι το μέγεθος της κλειτορίδας είναι αυτό που καθορίζει το γυναικείο οργασμό.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν δυσκολία να επιτύχουν οργασμό, το μέγεθος της κλειτορίδας είναι μικρότερο.

Παράλληλα, η κλειτορίδα τους βρίσκεται σε μεγαλύτερη απόσταση από τον κόλπο. Οι ερευνητές πιστεύουν πως η μικρότερη απόσταση μεταξύ των δύο βοηθά στην ευκολότερη διέγερση της κλειτορίδας κατά τη διάρκεια του σεξ.

Οι ερευνητές από το Νοσοκομείο Good Samaritan του Οχάιο χρησιμοποίησαν την εγκεφαλική απεικόνιση ώστε να εξετάσουν 30 γυναίκες με μέση ηλικία τα 32 έτη. Οι δέκα από αυτές είχαν δηλώσει πως αντιμετωπίζουν σημαντική δυσκολία να φτάσουν στον οργασμό.

«Αν και η καλή σεξουαλική λειτουργία είναι εξαιρετικά πολύπλοκη, παρατηρήσαμε ότι το μέγεθος και η θέση της κλειτορίδας παίζουν τεράστιο ρόλο στον οργασμό», δηλώνει η επικεφαλής της μελέτης Δρ Σούζαν Όκλεϊ.

Και συμπληρώνει πως «δεν υπάρχει σημείο G παρά μόνο σημείο Κ – και αυτό είναι η κλειτορίδα».

«Αυτή είναι η βασικότερη πηγή σεξουαλικής απόλαυσης για τη γυναίκα.»

Αυτή η ανακάλυψη μπορεί να οδηγήσει σε αποτελεσματικότερες θεραπείες για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν σεξουαλικές διαταραχές. Η σχετική μελέτη δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine.

Πηγή:

Σχετικο με το θεμα. Νεα ερευνα.  :rolleyes: :rolleyes:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Παίχτη μη ξεχνάς πως πολλές ξενογαμιούνται  :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon:
Εδώ παίζω εγώ κι ας μην είμαι Τζων Χολμς σε μήκος, απλά ο μέσος όρος, όπως επίσης και σε εμφάνιση είμαι ένας από τους πολλούς. Τα τελευταία 10 χρόνια έχω γαμήσει παντρεμένες που ούτε θα σκεφτόμουν ποτέ ότι μπορώ να τις ρίξω. Απλά ήταν έτοιμες να ξενοπηδηχτούν. Και το σημαντικό, σε δύο περιπτώσεις οι άντρες τους είχαν μπουρί! Άρα με ένα χαμόγελο και πολύ μπλα-μπλα πηδάς οποιαδήποτε γυναίκα που μπορεί να την παραμελεί ο μακρυπούτσης σύζυγος!
Ρε μη μασάτε λέμεεεεε!  

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
:rockon: :rockon: :rockon:
Εδώ παίζω εγώ κι ας μην είμαι Τζων Χολμς σε μήκος, απλά ο μέσος όρος, όπως επίσης και σε εμφάνιση είμαι ένας από τους πολλούς. Τα τελευταία 10 χρόνια έχω γαμήσει παντρεμένες που ούτε θα σκεφτόμουν ποτέ ότι μπορώ να τις ρίξω. Απλά ήταν έτοιμες να ξενοπηδηχτούν. Και το σημαντικό, σε δύο περιπτώσεις οι άντρες τους είχαν μπουρί! Άρα με ένα χαμόγελο και πολύ μπλα-μπλα πηδάς οποιαδήποτε γυναίκα που μπορεί να την παραμελεί ο μακρυπούτσης σύζυγος!
Ρε μη μασάτε λέμεεεεε! 
Ρωτάνε εναν παντρεμένο. Ρε συ η γυναικα σου ειναι καλη στο σεξ? Κι αυτός: τι να σας πω ρε παιδιά,άλλοι μου λένε ναι κι αλλοι όχι.Μπερδεύτηκα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Και για να μην είμαι μονομερής θα πω κι αυτό. Έκανα καλαμπούρι με φίλη τις προάλλες για το εάν την ενδιαφέρει το μέγεθος και μου απάντησε ευφυώς: Δηλαδή εσύ ρε φίλε πότε φτιάχνεσαι περισσότερο, όταν γαμάς γυναίκα με τεράστιο στήθος και κωλάρα ή όταν δεν έχει τίποτα απ' αυτά;;;
Πάντως όλα είναι σχετικά και φυσικά παίζουν ρόλο οι εμπειρίες και οι φαντασιώσεις της γυναίκας. Η συγκεκριμένη έχει πάει καναδυό φορές με μαύρο στις Βρυξέλες που δούλευε, οπότε έχει την εμπειρία και το ζητάει. Άλλες, είτε γιατί δεν το έχουν ζήσει είτε  επειδή φτάνουν σε οργασμό ούτως ή άλλως δεν νοιάζονται για μπουριά. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom