jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Το νήμα έχει πολύ γέλιο.Ναι ρε το ίδιο λέμε
Το νήμα έχει πολύ γέλιο.Ναι ρε το ίδιο λέμε
Το νήμα έχει πολύ γέλιο.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά.Ο κόλπος έχει μήκος γύρω στα 8-10 εκατοστά.
Κυριακή επρεπε να το ανοίξεις τύπε που μπαινουν οι γαμήκουλεςEιδατε με το καλημερα ποσο ωραια θεματα φτιαχνω?
Νομίζω το χουμε.Ρε συ καταλαβαινω πως το λες, αυτό όμως παίζει πιο πολύ με τη διάμετρο, οχι τόσο με το μήκος. Ο τράχηλος της μητρας "ανεβαινει" οταν καυλωνεις ούτως ή άλλως, κι ας μη μπει τιποτα. Στο δίνω, οτι οντως δε γινεται απο 10 εκατοστά, 20 απο μονος του! Αλλά οχι οτι οτιδηποτε πέραν των 10 εκατοστών ειναι stretch. Δεν ξερω αν καταλαβες τι λέω.
Επίσης το:"Aπ'τη ζωή ως το θάνατο μεγάλο μονοπάτι,απ'τον κώλο ως το μουνί...δυο δάχτυλα και κάτι."
νταξει εσυ εισαι και κοντος....αλιμονο στους ψηλους με τα δεκαποντα πεηΌπου ακούς πολλα εκατοστά κράτα μικρό προφυλακτικό
Αυτα τυχαιναν οταν ειμασταν 15-16 ρε τυπε και πεφταμε σε καμια παρθενα..Όντως σε καμία δεν αρέσουν τα μικρά , αλλά πόσες δεν σε άφησαν να τις γαμήσεις γιατί πονούσαν ή σου κάναν μόνο πίπα η hand job ?
Χαλάρωσε τότε κι όλα καλά.18 ειμαι
Δε νομίζω ότι γουστάρει καμία να τη σουβλίζουν.Καλά ναι. Πάντως λίγος πόνος στις μεγάλες καυλες ειναι ευπρόσδεκτος, αλλά αν πρεπει μονιμως να κρατάς κοντρα για να μην πονεσεις ειναι πολύ σπαστικό. Οπότε το the bigger the better δεν παιζει απο ενα σημειο και μετα.
σιγουρα υπαρχουν,ξερω εγω τι προβοσκιδα κουβαλαει ο καθενας στο υφασματινο φυλακιο ψωλης??δηλαδή εσύ ξέρεις πολλούς να έχουν το πουλί του 2ου βίντεο;
Ναι ρε το ίδιο λέμεΝαι οκ απλώς λέω ότι ο κόλπος ναι μεν προσαρμόζεται αλλά η διαφορά στο μέγεθος γίνεται αντιληπτή όταν είναι τεράστια η πούτσα.
Εμένα η πούτσα μου ατσάλι είναι,να μιλάς για τον εαυτό σου.
΄Δε θα έλεγα το ίδιο για το μέγεθος στο νήμαΤο νήμα έχει πολύ γέλιο.
Οι δύο τελευταίες προτάσεις είναι λίγο λάθος.Εξηγώ:Ο κόλπος είναι 10 εκατοστά.Τέλος.Διαστέλεται δεν σημαίνει μακραίνει.Όταν καβλώνεις ο κόλπος προσαρμόζεται στο εκάστοτε μέγεθος όμως αν ο άλλος την έχει 20 πόντους και χοντρή θα πονάς ούτως η άλλως γιατί το μήκος του είναι 10,όχι 20...Άλλο αν προσαρμόζεται,αν δεν παίρνεις τεράστιες ψωλές από τα 14 θα πονάς,μη βλέπεις τις πορνοστάρ που έχουν πάρει 2000 πούτσες και κάθε φορά βάζου 10 κρέμες με ξυλοκαίνη.
Γι αυτό ειναι τοσο δημοφιλή τα σεξο ταξίδια(μαζί με τη φτήνια)στην Ταυλάνδη παίχτη.Όλοι γινονται ψωλαράδες με το που φτάνουν στ αεροδρόμιο.btw ιαπωνες/ινδοι/κορεατες κτλ τον εχουν καπου 10 εκατοστα ισως και πιο λιγο... Αρα παιζει ρολο και η κατασκευη της γυναικας.