Νέα

Διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα που παντρευτήκατε ή θα παντρευτείτε.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
εγω θα προτιμουσα
0-7 χρονια μικροτερη    ή
0-3 χρονια μεγαλύτερη

Επισκέπτης
μαλλον θα ηθελα να ηταν καμια 10αρια χρονια μικροτερη μου....
γιατι αν ημαστε κοντα ηλικιακα....οταν εγω θα ειμαι 30 ως 40 κ θα ειμαι ακομη πανω στην καυλα....εκεινη θα εχει ηδη γραφτει στα καπη....:):):):).....
Oποτε.....επειδη τωρα οι υποψηφιες νυφες ειναι γυρω στα 10...(αφου εγω ειμαι 20..).....καθυστερω το παντρεμα....το ξανασυζηταμε σε 10 χρονια.....:):):):):):).......

Επισκέπτης
Απο οτι ελεγε ο παπους μου, η ηλικια της γυναικας πρεπει να ειναι οσο η ηλικια του αντρα δια δυο συν 3 ετη...

Δηλαδη εαν καποιος ειναι 40 ετων, η γυναικα του πρεπει να ειναι 40 : 2 = 20 + 3 ετη = 23 ετων...

Δεν μου ακουγεται ασχημο...

Επισκέπτης
Απο οτι ελεγε ο παπους μου, η ηλικια της γυναικας πρεπει να ειναι οσο η ηλικια του αντρα δια δυο συν 3 ετη...

Δηλαδη εαν καποιος ειναι 40 ετων, η γυναικα του πρεπει να ειναι 40 : 2 = 20 + 3 ετη = 23 ετων...

κατι ηξερε ο παππους σου.....:):):):)..

OP
OP
PANAXIOS

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6

τον παπου σου τον λεγαν

ανδρεα παπανδρεου ;;    :2funny:    :2funny:    :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
H (πάλαι ποτέ) σεξοβόμβα Μπιζίτ Μπαρντό είχε κάποτε κατηγορηθεί ως τεκνατζού. Η απάντησή της ήταν:

"Εγώ γερνάω. Δεν γερνάνε τα γούστα μου!"

Εγκρίνω και επαυξάνω!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τα εχω φτιάξει και με συνομίλικη και με πολύ μικρότερη και με πολύ μεγαλύτερη.
σημασία δεν εχει η ηλικία αλλα το ταίριαζμα των χαρακτήρων και των ανθρώπων ετσι ώστε να στεριώσει ο γάμος γιατι δεν ήμαστε ουτε για διαζύγια ουτε και για διατροφές.
και με μεγαλύτερη να παντρευτείς που κάποια στιγμή θα σταφιδιάσει η μάπα της και το σώμα της αφου οι περισσότεροι απο εδω ειμαστε 100% πολυγαμηκοί δεν νομίζω να ειναι και τόσο πρόβλημα.

α!γεια σου ρε σαβαλα...εισαι αρχηγοπουλο στις αποψεις σου...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τα εχω φτιάξει και με συνομίλικη και με πολύ μικρότερη και με πολύ μεγαλύτερη.
σημασία δεν εχει η ηλικία αλλα το ταίριαζμα των χαρακτήρων και των ανθρώπων ετσι ώστε να στεριώσει ο γάμος γιατι δεν ήμαστε ουτε για διαζύγια ουτε και για διατροφές.
και με μεγαλύτερη να παντρευτείς που κάποια στιγμή θα σταφιδιάσει η μάπα της και το σώμα της αφου οι περισσότεροι απο εδω ειμαστε 100% πολυγαμηκοί δεν νομίζω να ειναι και τόσο πρόβλημα.

..απλα αψογος.... απ την αρχη μεχρι το τελος..!!!!

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Το πολύ 5 χρόνια  ποιο μεγάλη η τουλάχιστον τα μισά μας χρόνια , καλές αναλογίες , φτάνει να μπορείς να τις υποστήριξης

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
τα μισα μας χρόνια νεότερες ενοώ

episkeptis69

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Σταθερα να ειναι απο 17-27 οσο χρονων κι αν ειναι ο αντρας.
Τωρα για τη γυναικα που εχουμε....την αγαπαμε οσο και να 'ναι

episkeptis69

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Και ας με λεν ξεμωραμενο εγω με τα μωρα θα βγαινω!!

chrysargos_666

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Το μάρτιο του 2005 τα είχα για περίπου 2 μήνες με μια παντρεμένη. Με 2 παιδάκια μάλιστα! Τα κατάπινε στο γαμω-χοτέλ και μετά πήγαινε στον αντρούλη της (που απ' ότι μού λεγε, επίσης την κεράτωνε με κάποια μικρότερη, οπότε έπαιρνε το αίμα της πίσω). Με πέρναγε τουλάχιστον 8-10 χρόνια. Ποτέ δεν έμαθα αληθινή ηλικία και αληθινό επώνυμο. Μου τη γνώρισαν τότε (και καλά φιλικά) σε μίνι ποπ-ροκ συναυλία σε κλαμπάκι σε συνοικία του Πειραιά, όπου βγήκε εκείνο το βραδάκι με φίλες της.

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πιστευω ο το μαγικο νουμερο ειναι το 7.
θα το επιβεβαιωσω καποια στιγμη....................................
BiteMeIaMfresH αν εισαι 28 χρονων στειλε πμ. :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom