Νέα

Διαδραστικός χάρτης δείχνει την προέλευση των λαών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 123
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
χρυσαυγουλους δεν βλεπω να τοποθετηθουν  :2funny:
μονο οι συμπαθουντες τους γραφουν και τους κανουν εν μερει πλατες
πειτε μου δεν εχει λιγο, λιγουλακι  :2funny:
τουρκικο dna αυτος εδω ο μαυριδερος χοντρομπαλας  "αρειος"  :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: γελασαμε και  σημερα

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τι θες να πεις ανύπαρκτο τσουτσέκι; Ότι ο Πατριάρχης του εθνικογαμισμού δεν λογίζεται ως think tank?   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και τι είμαι εγώ μπροστά σε έναν ολόκληρο ... Πατριάρχη... που θα εκφέρω και την άποψή μου;
(Υπάρχει τέτοιο πράγμα;;; :think:)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
χρυσαυγουλους δεν βλεπω να τοποθετηθουν  :2funny:
μονο οι συμπαθουντες τους γραφουν και τους κανουν εν μερει πλατες
πειτε μου δεν εχει λιγο, λιγουλακι  :2funny:
τουρκικο dna αυτος εδω ο μαυριδερος χοντρομπαλας  "αρειος"  :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: γελασαμε και  σημερα

πως εβγαλες το συμπερασμα οτι εχει τουρκικο. Ο μιχαλολιακος μαλιστα καταγεται απο τη Μανη περιοχη που τουρκοι δε πατησαν ποτε τους.
Οι αρχαιοι ελληνες δηλαδη τι νομιζετε ολοι πως ηταν τιποτα ημιθεοι ή οπως στα αγαλματα? Και αυτοι ειχαν βλαχικες αγριοφατσες χωριατοφατσες δεν ηταν ολοι ερμηδες του πραξιτελη και απολλωνες. Χαλαρωστε .

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
πως εβγαλες το συμπερασμα οτι εχει τουρκικο. Ο μιχαλολιακος μαλιστα καταγεται απο τη Μανη περιοχη που τουρκοι δε πατησαν ποτε τους.
Οι αρχαιοι ελληνες δηλαδη τι νομιζετε ολοι πως ηταν τιποτα ημιθεοι ή οπως στα αγαλματα? Και αυτοι ειχαν βλαχικες αγριοφατσες χωριατοφατσες δεν ηταν ολοι ερμηδες του πραξιτελη και απολλωνες. Χαλαρωστε .
οι αιγυπτιοι που ιμπραημ επι 4 χρονια σκοτωναν και βιαζαν σε ολοκληρη τη πελλοπονησο, δεν ειναι τυχαιο οτι στη περιοχη της ηλειας (ευρητερος πυργος) οπου ειχαν και το κυριως στρατοπεδο τους υπαρχουν τοσοι ελληνες μαυριδεροι, που δεν ειναι αθιγγανοι  :uglystupid:
βλεπω μια εμμονη να υποστηριξετε μια ανυποστατη θεωρια περι καθαροτητας λαων
δεν υπαρχει "καθαρος" λαος
η ιστορια της ανθρωποτητας επι χιλιαδες χρονια ειναι πολεμοι βιασμοι επιμιξιες
ηθελημενες η οχι

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
οι αιγυπτιοι που ιμπραημ επι 4 χρονια σκοτωναν και βιαζαν σε ολοκληρη τη πελλοπονησο, δεν ειναι τυχαιο οτι στη περιοχη της ηλειας (ευρητερος πυργος) οπου ειχαν και το κυριως στρατοπεδο τους υπαρχουν τοσοι ελληνες μαυριδεροι, που δεν ειναι αθιγγανοι  :uglystupid:
βλεπω μια εμμονη να υποστηριξετε μια ανυποστατη θεωρια περι καθαροτητας λαων
δεν υπαρχει "καθαρος" λαος
η ιστορια της ανθρωποτητας επι χιλιαδες χρονια ειναι πολεμοι βιασμοι επιμιξιες
ηθελημενες η οχι

Στην πατρίδα μου τη Μεσσηνία υπάρχει ένα χωριό που οι κάτοικοί του κατάγονται απο Αιγύπτιους του Ιμπραήμ !! Μάλιστα μέχρι και πριν λίγες δεκαετίες είχαν κάποια περίεργα έθιμα όπως οι χοροί της κοιλιάς !!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στην πατρίδα μου τη Μεσσηνία υπάρχει ένα χωριό που οι κάτοικοί του κατάγονται απο Αιγύπτιους του Ιμπραήμ !! Μάλιστα μέχρι και πριν λίγες δεκαετίες είχαν κάποια περίεργα έθιμα όπως οι χοροί της κοιλιάς !!

:2funny: :2funny: βλαχεια ε?  :2funny:  :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν είναι οι επόμενες γενιές να μοιάζουν με τον Μιχαλολιάκο λίγη επιμιξία δε θα έβλαπτε.

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Οι Έλληνες έχουν κυπριακό και πολωνικό DNA κατά κύριο λόγο, σύμφωνα με το χάρτη που δημιούργησαν Βρετανοί και Γερμανοί επιστήμονες

Ένας διαδραστικός χάρτης της γενετικής ιστορίας του ανθρώπου είναι το τελευταίο δημιούργημα της επιστημονικής κοινότητας. Βρετανοί και Γερμανοί ερευνητές αξιοποίησαν τα ιστορικά δεδομένα που «κουβαλά» το ανθρώπινο DNA και έφτιαξαν ένα χάρτη που δείχνει το «μείγμα» του κάθε λαού.

Ο χάρτης προέρχεται από στοιχεία για την ανάμειξη του γενετικού υλικού κατά τα τελευταία 4.000 χρόνια και δείχνει το ανακάτεμα των πληθυσμών και των πέντε ηπείρων τη γης. Για τη δημιουργία του, οι επιστήμονες συνέκριναν την ανάλυση του DNA 1.490 ανθρώπων από 95 λαούς παγκοσμίως.

«Το DNA έχει πράγματι τη δύναμη να λέει ιστορίες και να αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το παρελθόν της ανθρωπότητας» δηλώνει ο ερευνητής Δρ Σάιμον Μάγιερς του Κέντρου Ανθρώπινης Γενετικής του Ινστιτούτου Wellcome, το οποίο χρηματοδότησε την έρευνα.

Από την έρευνα των επιστημόνω βρέθηκαν δεδομένα που δεν είναι καν καταγεγραμμένα στην ιστορία, όπως η ανάμειξη Ευρωπαίων και Κινέζων τον 13ο αιώνα μ. Χ.

Σύμφωνα με τον Δρ Μέγιερς, «το DNA του λαού των Του στη σύγχρονη Κίνα δείχνει ότι περίπου στο 1.200 μ.Χ. Ευρωπαίοι παρόμοιοι με τους σύγχρονους Έλληνες αναμίχθηκαν (γενετικά) με ένα κατά τα άλλα κινεζικό πληθυσμό. Πιθανώς, η προέλευση αυτού του ευρωπαϊκού DNA είναι έμποροι που ταξίδευαν στον γειτονικό Δρόμο του Μεταξιού».

Ο χάρτης είναι διαθέσιμος στο διαδίκτυο και με ένα απλό «κλικάρισμα» δείχνει τα «συστατικά» του κάθε λαού. Σύμφωνα με τα όσα δείχνει για την Ελλάδα, οι Έλληνες σήμερα έχουν στοιχεία από έντεκα λαούς, με κυρίαρχο το πολωνικό και το κυπριακό στοιχείο!

Τύπε....οι έντεκα λαοί έχουν στοιχεία με το Ελληνικό αίμα και όχι ανάποδα...

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16

έχω βάλει το δημοσίευμα όπως είναι, δεν έχω αλλάξει κάτι.
άρα ίσως κάποιοι δεν έκαναν και τόσο καλή μετάφραση, αν δεν υπάρχει κάτι άλλο... ;)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
η βερονικα η τουρκα από το ιασ 19  μετα το γαμησι με ρωτησε από που είμαι ....
της ειπα ότι είμαι Ελληνας και μου ειπε ότι κανενας δεν είναι Ελληνας γιατι οι δικοι της
γαμουσαν τις Ελληνιδες επι 400 χρονια .. αυτά.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

'Oλα αυτά τά πονήματα κινούνται γύρω από μία κεντρική αυθαίρετη μαλακία πού μπερδεύει τά πάντα. "Εθνικό DNA". Υπάρχει μόνο ανθρώπινο DNA, ένα είναι. Αυτό πού υπάρχει είναι γεννετικά σημάδια μέσα στό DNA τών ανθρώπων πού μαρτυρά τό προϊστορικό ταξίδι τών προγονικών τους ομάδων στή Γή. Πού πέρασαν, έκατσαν, καί μέ ποιούς σχετίστηκαν δηλαδή. Ειδικά ή Μεσόγειος είναι ένα "τζακούζι" τέτοιων σημαδιών λόγω τών πολύ ανεπτυγμένων & διαδραστικών αρχαίων πολιτισμών της. Από τούς αρχαίους μύθους ακόμα μιλάνε γιά διάφορους Ελληνικούς λαούς οί ίδιοι οί Έλληνες. Καθόδους από βορρά κλπ. Μήν πιάσουμε τό εμπόριο καί τό ναυτικό τους. Ανάμεσα σέ παρόμοιους φαινότυπους μέ κοντινή γενική κατάταξη εξωτερικών χαρακτηρηστικών όπως χρώμα ματιών, δέρματος, μαλλιών κλπ. υπάρχει περίπλοκη συσχέτιση προφανώς κοντινών τόπων αλλά καί μακρύτερων πού δέν μαντεύεται εύκολα επιφανειακά. Τό τί σλάβοι πλάκωσαν στήν περιοχή μας μετά τό μεσαίωνα ώς εντός τών πυλών & ακρίτες προστάτες τού Βυζαντίου δέν μαζεύεται π.χ. Μέχρι Δανούς στρατιώτες είχαν στήν Πόλη.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
η βερονικα η τουρκα από το ιασ 19  μετα το γαμησι με ρωτησε από που είμαι ....
της ειπα ότι είμαι Ελληνας και μου ειπε ότι κανενας δεν είναι Ελληνας γιατι οι δικοι της
γαμουσαν τις Ελληνιδες επι 400 χρονια .. αυτά.

Μαλακίες λέει, γνήσιοι Τούρκοι δέν υπάρχουν πολλοί. 90% Ιωνία & Ανατολία είναι οί δικοί της καί 10% Ασιατική πεδιάδα. Κατακτήσανε λίγοι, μπολιάστηκαν από τούς πολλούς πού βρήκανε. Πήγαινέ της ένα Αράβικο γλυκό καί βάλε της Βυζαντινή μουσική νά ακούει νά φτιαχτεί γιατί ούτε κουζίνα δική τους ούτε πολιτισμό φέρανε από τή Μογγολία. Είναι αδύνατο νά έχουν περισσότερη σχέση μέ τόν τόπο τους νομαδικοί λαοί πού μετανάστευσαν πρόσφατα στήν ιστορία από σταθερούς πυρηνικά λαούς πού έμειναν στίς εστίες τους από πολύ παλιότερα. Εμείς, οί Ινδοί, οι Κινέζοι π.χ. είμαστε πιό ριζωμένοι.

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
'Oλα αυτά τά πονήματα κινούνται γύρω από μία κεντρική αυθαίρετη μαλακία πού μπερδεύει τά πάντα. "Εθνικό DNA". Υπάρχει μόνο ανθρώπινο DNA, ένα είναι. Αυτό πού υπάρχει είναι γεννετικά σημάδια μέσα στό DNA τών ανθρώπων πού μαρτυρά τό προϊστορικό ταξίδι τών προγονικών τους ομάδων στή Γή. Πού πέρασαν, έκατσαν, καί μέ ποιούς σχετίστηκαν δηλαδή. Ειδικά ή Μεσόγειος είναι ένα "τζακούζι" τέτοιων σημαδιών λόγω τών πολύ ανεπτυγμένων & διαδραστικών αρχαίων πολιτισμών της. Από τούς αρχαίους μύθους ακόμα μιλάνε γιά διάφορους Ελληνικούς λαούς οί ίδιοι οί Έλληνες. Καθόδους από βορρά κλπ. Μήν πιάσουμε τό εμπόριο καί τό ναυτικό τους. Ανάμεσα σέ παρόμοιους φαινότυπους μέ κοντινή γενική κατάταξη εξωτερικών χαρακτηρηστικών όπως χρώμα ματιών, δέρματος, μαλλιών κλπ. υπάρχει περίπλοκη συσχέτιση προφανώς κοντινών τόπων αλλά καί μακρύτερων πού δέν μαντεύεται εύκολα επιφανειακά. Τό τί σλάβοι πλάκωσαν στήν περιοχή μας μετά τό μεσαίωνα ώς εντός τών πυλών & ακρίτες προστάτες τού Βυζαντίου δέν μαζεύεται π.χ. Μέχρι Δανούς στρατιώτες είχαν στήν Πόλη.

Ενα μεγάλο μέρος των νεο-ελλήνων εχουν ρίζες αρβανίτικες ,,,, αλβανία μερια δηλαδής ....

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αλβανία μεριά έχει βάση από τόν Καύκασο. Ιλλύριοι καπούτ.

το απο που κατάγονται οι αλβανοί είναι άλλη ιστορία - το ότι οι μισοί νεο-έλληνες έχουν αρβανιτικες ρίζες είναι πραγματικότητα ,,,,, ολη οι αττικη ειναι γεμάτη απο αρβανιτες η πελοπόνησσος οι κυκλάδες και πάει λέγοντας ,,,,,,

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
το απο που κατάγονται οι αλβανοί είναι άλλη ιστορία - το ότι οι μισοί νεο-έλληνες έχουν αρβανιτικες ρίζες είναι πραγματικότητα ,,,,, ολη οι αττικη ειναι γεμάτη απο αρβανιτες η πελοπόνησσος οι κυκλάδες και πάει λέγοντας ,,,,,,

Καί πρωτοστάτες τού 1821...

Υ.Γ.
Αυτά δέν έχουν νόημα, δέν είμαστε επίδειξη πεντιγκρί σκύλων. Άμα τό τί κουλτούρα καί τσαγανό είμαστε προσωπικά & ομαδικά ήταν θέμα βιολογικό τότε ή δημιουργία τού σώματος τών Γενιτσάρων θά ήταν τεχνικά αδύνατη.

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Καί πρωτοστάτες τού 1821...

Υ.Γ.
Αυτά δέν έχουν νόημα, δέν είμαστε επίδειξη πεντιγκρί σκύλων. Άμα τό τί κουλτούρα καί τσαγανό είμαστε προσωπικά & ομαδικά ήταν θέμα βιολογικό τότε ή δημιουργία τού σώματος τών Γενιτσάρων θά ήταν τεχνικά αδύνατη.

ακριβώς όπως το γράφεις ,,, πρωτοστάτες του 21 .....

αλλά και υπεύθυνοι για την νοοτροπία του νεο-έλληνα .... την εικόνα του (τσαπατσουλιά ανοργανωσιά αναρχία κράτος μπουρδέλο και παει λέγοντας )

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
ακριβώς όπως το γράφεις ,,, πρωτοστάτες του 21 .....

αλλά και υπεύθυνοι για την νοοτροπία του νεο-έλληνα .... την εικόνα του (τσαπατσουλιά ανοργανωσιά αναρχία κράτος μπουρδέλο και παει λέγοντας )

Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω.

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω.

προσωπικα ουδεμία διεκδίκηση επί τούτου ....

απλά διαπιστωσεις κάνω .... ετσι για να έχουμε και μια αίσθηση της πραγματικότητος ....

από την άλλη πολλές φορές είναι σκόπιμο να ζεις - η να ζουν κάποιοι ... σε μια εικονικη πραγματικότητα ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom