Νέα

Δέσποινα απο Φ104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CHEYENNE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Εσυ την εφερες στο παιχνιδι και την αναφερεις καθε λιγο.
Πουτανα ζωη, που απεκτησε εναν τετοιον γιο.
Επιδοξος πελατης. Σκασε.

σαλτα και γαμησουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..................................

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
εγω δεν εχω αναγκη απο πελατες μπαινω εδω για τον χαβαλε μου...απλα μου εσπασες τα νευραααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυ...........

πιστεψε με εχω πολλους και ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ........................ :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
εγω δεν εχω αναγκη απο πελατες μπαινω εδω για τον χαβαλε μου...απλα μου εσπασες τα νευραααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυ...........

πιστεψε με εχω πολλους και ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ........................ :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
γκουχου γκουχου  :police:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Καλημεραααααααααααααααααααααααααα.................. :fuck2: :pipa1: :zfuck:

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
[
URL]]

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
αλανια βγαλτε τις ψωλαρες σας και βαρατε μαλακια αβερτα !!!!!!!!

γιατι για να το γαμησετε αυτο το μουνι θελει ενα 50 ευρω και σημερα το πενηνταρι ειναι ειδος προς εξαφανηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
αλανια βγαλτε τις ψωλαρες σας και βαρατε μαλακια αβερτα !!!!!!!!

γιατι για να το γαμησετε αυτο το μουνι θελει ενα 50 ευρω και σημερα το πενηνταρι ειναι ειδος προς εξαφανηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σιγα μην δωσουμε 50 για την σαυρα  :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το σωστοτερο θα ηταν να πεις δεν μου περισσευει το πενηνταρικο την παρουσα εποχη απο το να την λες σαυρα
Δεν το θεωρω σωστο σαν εκφραση ......

Οντως το 50ευρω ειναι ειδος προς εξαφανιση πλεον οπως λεει και ο φιλος Λαρους και το βλεπουμε καθημερινως οτι ο κοσμος δυσκολευεται παρα πολυ πλεον....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom