NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.960
- Πόντοι
- 216
οποτε θες αγαπη μου θα χαρω να σε γνωρισω................ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
οκ baby.
οποτε θες αγαπη μου θα χαρω να σε γνωρισω................ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μα ουτε και εγω βρε μπαμπολινα μου
αλλα μην εχεις νευρα,εισαι και σπορνινα
καλησπερα ταρτουφινο μουυυυυυυυυυυυυ................ειμαι μπαμπολινα????? :rolleyes
υ.γ. τι ομαδα εισαι????
τι τον θες τον γαιδαρο,τον φασιστογενη, τον μπουλη ρε μπαμπολινα μου?εεε μα ειναι να μην νευριασεις???εγω κουναω το κωλακι μου και μπαινει ο αλλος και μου λεει τι θα κανω????????
ας παει αλλου αυτος να κανει κουμαντο οχι σε μενα......
τι κανεις εσυ γαυρακι μου????? ο γαιδαρος ο φιλος σου που ειναι??????
δεν κσερισ απο προταθλιματα γιαφτοδεν ξερω τι ειναι μπαπμολινα δεν μπορω να καταλαβω το επιπεδο σκεψης του σταμ
Αεκαρα ειμαι
κολωτουμπας ο Καμενοςτι τον θες τον γαιδαρο,τον φασιστογενη, τον μπουλη ρε μπαμπολινα μου?
εγω δεν σου φτανω
ρε χαζε, bambon στην λατινη αμερικη λενε το γλυκο την καραμελα το ζαχαρωτο η δεν ξερω και γω τι αλλοδεν ξερω τι ειναι μπαπμολινα δεν μπορω να καταλαβω το επιπεδο σκεψης του σταμ
Αεκαρα ειμαι
α ετσι ?δεν κσερισ απο προταθλιματα γιαφτο
ι κιρια Δεσπινα ινε προταθλιτρια!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ξερω τι ειναι μπαπμολινα δεν μπορω να καταλαβω το επιπεδο σκεψης του σταμ
Αεκαρα ειμαι
[size=30pt]ΜΟΝΟ Ι 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]α ετσι ?
τι τον θες τον γαιδαρο,τον φασιστογενη, τον μπουλη ρε μπαμπολινα μου?
εγω δεν σου φτανω
ρε χαζε, bambon στην λατινη αμερικη λενε το γλυκο την καραμελα το ζαχαρωτο η δεν ξερω και γω τι αλλο
αρα το μπαμπλινα μεταφραζεται, ως γλυκουλα η οπως θες παρτο
παρε επιπεδο μορφωσης εμπορα
μου κανεις αλλα ηθελα να τον παω λιγο μαρουλι..........
γιατι εισαι γαυρος γιατι???????????
γιατι ειμαι γενημενος νικητης γιαυτομου κανεις αλλα ηθελα να τον παω λιγο μαρουλι..........
γιατι εισαι γαυρος γιατι???????????
γιατι εχεις θεμα με τον θρυλο δεσποινα??δεν μας τα λες καλα....
οχι γαυρος.νταμπλουχος ελλαδος και πρωταθλητης ευρωπης..ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......................εσυ απο τι καταλαβα γαυρος ε??????? > > > >
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......................εσυ απο τι καταλαβα γαυρος ε??????? > > > >
Ετσι ετσι .... γιαυτο θελω μια γαυρινα να της λεω ...καλα που μας το ειπες για να ερθουμε και την ωρα του σεξ θα φωναζουμε ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!
αχαχαχαχχααχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ