NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.960
- Πόντοι
- 216
υπεροχα ποδια,υπεροχες γοβες
Ωραία παπα! Δεσποινακι μου τι κάνεις?
Ε και ? Ειναι το μοναδικο ?Υπενθυμιζω οτι το θρεντ δεν το ανοιξε το φυλής 104 ή καποια απο τις εργαζομενες εκεί...
καλησπερα.................Ε και ? Ειναι το μοναδικο ?
Μερικα παραδειγματα για Thread αλλων κοριτσιων :
Αυτο γιατι σε πειραξε ? Μηπως εισαι εμπαθης και προκατειλημενος?
Σχεδον ΚΑΝΕΝΑ thread δεν το εχει ανοιξει η "κυρια" του.
Και πολλα πολλα ακομα.............
καλησπερα.................
αστους να λενε αστους..................... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ετσι ετσι .... γιαυτο θελω μια γαυρινα να της λεω ...
Ετσι γαμαει η λεωφορος !!!!!
Παρτο γκολακι σου μαναρι μου !!!!!
Ο Δωνης κανει κατεβασια, πασα στον Βαζεχα που ντριμπλαρει ενα δυο αμυντικους (τα βυζια) πιανει ενα ΜΑΚΡΥ σουτ και σκοραρει !!!!!!
Γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ !!!!!!!!
[size=12pt]8========[/size]D
Χμμμμμ τωρα που το σκεφτομαι....
Θα πρεπει να θεσω ορο εκτος απο το να φτιαχνει ΜΟΥΣΑΚΑ, να ειναι και ΓΑΥΡΙΝΑ !!!!!
κι ομως εχω παιξει και εχω παρει και κυπελο το 87τωρα που το σκεφτεσαι θα επρεπε να θυμηθεις οτι δεν εχεις παιξει ποτε ποδοσφαιρο.
μονο...βολευ
και ξεχασα..... ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΕ !!!!!!
Να εισαι σιγουρος οτι ειμαι καμαρι της μανας μου και ειναι πολυ περηφανη για μεναηλιθιος και παπαγαλος
καμαρι της μανας
Κατσε να μαθει η μαμα πως την ξεφτυλιζεις σε ενα site, και θα κανει χαρακιρι μετα που δεν σε επνιξε οταν ειχε την ευκαιρια.Να εισαι σιγουρος οτι ειμαι καμαρι της μανας μου και ειναι πολυ περηφανη για μενα
κατι που ΔΕΝ νομιζω να ισχυει για σενα δυστυχως :S
Να εισαι σιγουρος οτι ειμαι καμαρι της μανας μου και ειναι πολυ περηφανη για μενα
κατι που ΔΕΝ νομιζω να ισχυει για σενα δυστυχως :S
Κατσε να μαθει η μαμα πως την ξεφτυλιζεις σε ενα site, και θα κανει χαρακιρι μετα που δεν σε επνιξε οταν ειχε την ευκαιρια.
Πως την ξεφτυλιζω για πες μου.......Κατσε να μαθει η μαμα πως την ξεφτυλιζεις σε ενα site, και θα κανει χαρακιρι μετα που δεν σε επνιξε οταν ειχε την ευκαιρια.
καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο............................... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εσυ την εφερες στο παιχνιδι και την αναφερεις καθε λιγο.Πως την ξεφτυλιζω για πες μου.......
Γιατι εξω δεν προλαβαινει να μαζευει τα συγχαρητηρια για μενα....
Επιδοξος πελατης. Σκασε.χμ. οκ.