Νέα

Δέσποινα απο Φ104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CHEYENNE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Το σωστοτερο θα ηταν να πεις δεν μου περισσευει το πενηνταρικο την παρουσα εποχη απο το να την λες σαυρα
Δεν το θεωρω σωστο σαν εκφραση ......

Οντως το 50ευρω ειναι ειδος προς εξαφανιση πλεον οπως λεει και ο φιλος Λαρους και το βλεπουμε καθημερινως οτι ο κοσμος δυσκολευεται παρα πολυ πλεον....
ο κοσμοσ εσι εχισ αηπαντ κε εχισ πολα λετα

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Το σωστοτερο θα ηταν να πεις δεν μου περισσευει το πενηνταρικο την παρουσα εποχη απο το να την λες σαυρα
Δεν το θεωρω σωστο σαν εκφραση ......

Οντως το 50ευρω ειναι ειδος προς εξαφανιση πλεον οπως λεει και ο φιλος Λαρους και το βλεπουμε καθημερινως οτι ο κοσμος δυσκολευεται παρα πολυ πλεον....
καλα ρε τυπε 50 παμε να τα φαμε κεμπαπ στο μοναστηρακι και να πιουμε και τησ μπυρεσ μασ...ασ μην τα δωσουμε στην κασιδιαρα :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ο κοσμοσ εσι εχισ αηπαντ κε εχισ πολα λετα
Γαμιθηκατε ολοι σας με το i pad i phone μου....
Δεν ειναι δειγμα πλουτου αυτα.....

Αν τα θεωρειται αυτα δειγμα πλουτου εισαστε αξιοι της μοιρας σας....

Αι σιχτηρ πια !!!!!!

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Γαμιθηκατε ολοι σας με το i pad i phone μου....
Δεν ειναι δειγμα πλουτου αυτα.....

Αν τα θεωρειται αυτα δειγμα πλουτου εισαστε αξιοι της μοιρας σας....

Αι σιχτηρ πια !!!!!!
γιαπακι ισε μι το κριβισ

εχισ κε τιλορασι σουπερ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καλα ρε τυπε 50 παμε να τα φαμε κεμπαπ στο μοναστηρακι και να πιουμε και τησ μπυρεσ μασ...ασ μην τα δωσουμε στην κασιδιαρα :2funny: :2funny:
Κοιτα  να το δεις αντικειμενικα ....

Η κοπελα δεν σε επιασε απο το αυτι να πας να της τα δωσεις  ουτε και σε εβρισε καπου νομιζω.....

Συμφωνω οτι το 50ευρο ειναι πλεον πολυ μεγαλο ποσον για τα τωρινα δεδομενα οπως εχουν διαμορφωθει οι καταστασεις....

Ομως αυτο δεν δινει σε κανεναν το δικαιωμα να υποτιμα η να μειωνει την καθε κοπελα...
Ειδικα απο την στιγμη που δεν σε εχει πειραξει.

Απλα δεν πας εκει σε αυτην και πας εκει που σου επιτρεπουν τα οικονομικα σου....
Απο εκει και περα ειναι δικαιωμα σου να διαθεσεις τα 50 ευρω οπου νομιζεις οτι σε ευχαριστει καλυτερα
Τωρα το αν η καθε κοπελα ειναι σαυρα γκοτζιλα η σαμιαμιθι η κοντη η χοντρη η γεματη η αδυνατη αυτο ειναι κατι που υποκειται στα γουστα του καθενος ωστε να την προτιμα και σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να λεγεται υποτιμητικα...

Απλα μια αποψη για το θεμα χωρις να την λεω σε κανεναν

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16

Η κοπελα δεν σε επιασε απο το αυτι να πας να της τα δωσεις  ουτε και σε εβρισε καπου νομιζω.....

Συμφωνω οτι το 50ευρο ειναι πλεον πολυ μεγαλο ποσον για τα τωρινα δεδομενα οπως εχουν διαμορφωθει οι καταστασεις....

Ομως αυτο δεν δινει σε κανεναν το δικαιωμα να υποτιμα η να μειωνει την καθε κοπελα...

Απλα δεν πας εκει σε αυτην και πας εκει που σου επιτρεπουν τα οικονομικα σου....
Απο εκει και περα ειναι δικαιωμα σου να διαθεσεις τα 50 ευρω οπου νομιζεις οτι σε ευχαριστει καλυτερα
Τωρα το αν η καθε κοπελα ειναι σαυρα γκοτζιλα η σαμιαμιθι η κοντη η χοντρη η γεματη η αδυνατη αυτο ειναι κατι που υποκειται στα γουστα του καθενος ωστε να την προτιμα και σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να λεγεται υποτιμητικα...

ισε δικιγορο κε εχισ πολα λετα

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

:thumbsup:

Συμφωνώ μαζι σου αλλα μερικοί άνθρωποι λέμε αυτα που λένε κρυμμένοι πίσω απο ενα λάπτοπ και όπως είπες και εσυ οποίος γουστάρει και οποίος θέλει όχι......

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Δεσποινα τωρα που θα το γυρισουμε στην δραχμη ποσο θα κανει το απλο :fuck2:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16

Ειδικα απο την στιγμη που δεν σε εχει πειραξει.

καλα τα λεσ τυπε

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ι κιρια δεσπινα ινε ι καλιτερι

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ισε δικιγορο κε εχισ πολα λετα
μακαρι να ημουν δικηγορος .... το ηθελα να γινω πραγματικα...

Ενας μισοανεργος λαχειοπωλης ειμαι απλα......
και ειμαι πλουσιος μονο στα αισθηματα και στην καρδια, γιατι σε ολα τα υπολοιπα ειμαι.....
κλαφτα χαραλαμπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16

και ειμαι πλουσιος μονο στα αισθηματα και στην καρδια, γιατι σε ολα τα υπολοιπα ειμαι.....
κλαφτα χαραλαμπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16

να διαβαζεσ στο σκολιο για να γινισ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom