Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Δεριγνύ 14

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 670
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

giorgos21aek

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
σορυ για την αργοπορια,λοιπον Νανσυ οχι σεξ μονο φραπε αλλά ευγενεστατη και καλο μασαζ,Ποπη φουλ προγραμμα εξτρα κανα 50ευρω,αρκει να εισαι γνωστος η συστημένος,βυζαρες κα ξανθο τουμπανο ονοματι Μαρια,αγαρμπη γενικα,Ασπασια μετρια αλλα ευγενικη.Ελισαβετ φιλιπινεζα εφυγε,φουλ προγραμμα.Πηγαινα λογω χλιδης και καθαριοτητας.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Πληροφορία από εξωθεσμικό συναγωνιστή. Νέα άφιξη, Ταμάρα από Σερβία, με πολύ καλό αθλητικό μασάζ μόνον. Περιγραφή κοπέλας ψηλή καστανή. Η επίσκεψη έγινε σε σχετικά πρωϊνή ώρα. Θα δοκιμάσω και προσωπικά και θα δώσω ρεπορτάζ.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Πληροφορία από εξωθεσμικό συναγωνιστή. Νέα άφιξη, Ταμάρα από Σερβία, με πολύ καλό αθλητικό μασάζ μόνον. Περιγραφή κοπέλας ψηλή καστανή. Η επίσκεψη έγινε σε σχετικά πρωϊνή ώρα. Θα δοκιμάσω και προσωπικά και θα δώσω ρεπορτάζ.

Όπλα, παλάσκες ...!!! :cool2: ;)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σορυ για την αργοπορια,λοιπον Νανσυ οχι σεξ μονο φραπε αλλά ευγενεστατη και καλο μασαζ,Ποπη φουλ προγραμμα εξτρα κανα 50ευρω,αρκει να εισαι γνωστος η συστημένος,βυζαρες κα ξανθο τουμπανο ονοματι Μαρια,αγαρμπη γενικα,Ασπασια μετρια αλλα ευγενικη.Ελισαβετ φιλιπινεζα εφυγε,φουλ προγραμμα.Πηγαινα λογω χλιδης και καθαριοτητας.

120 - 130 ευρώ;

Ψίχουλα δηλαδή...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τσαμπα πραγμα!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
...Ασπασια μετρια αλλα ευγενικη...

Μέτρια σε τι; Δηλαδή τι υπηρεσίες παρέχονται;
Είχα πάρει φραπεδάκι, γλυκοχτυπημένο, και ενδιαφέρομαι να μάθω αν παίζει κάτι περισσότερο.

Ελισαβετ φιλιπινεζα εφυγε,φουλ προγραμμα...

Πήρες Ελισσάβετ φουλ; Είσαι γενναίος...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Μέτρια σε τι; Δηλαδή τι υπηρεσίες παρέχονται;
Είχα πάρει φραπεδάκι, γλυκοχτυπημένο, και ενδιαφέρομαι να μάθω αν παίζει κάτι περισσότερο.

Πήρες Ελισσάβετ φουλ; Είσαι γενναίος...

με ασπασια στο φραπε θα μεινεις εχεις δει ενα θαμνο που εχει εκει κατω αν βρεις τρυπα κερδας χρυσουν ορολογιον!!!!!!!!!

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι σίγουρος για την Ελισάβετ; Πέφτω από τα σύννεφα; Μήπως ήταν η Λίντα;
Η Μαρία έφτασε στη μπριζόλα;

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
με ασπασια στο φραπε θα μεινεις εχεις δει ενα θαμνο που εχει εκει κατω αν βρεις τρυπα κερδας χρυσουν ορολογιον!!!!!!!!!

Εμένα μου αρέσουν και οι θάμνοι ... να κάνω κίνηση? Η Ασπασία είχα διαβάσει από αναφορές συναγωνιστών ότι εργαζόταν απογεύματα .. ισχύει?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Εμένα μου αρέσουν και οι θάμνοι ... να κάνω κίνηση? Η Ασπασία είχα διαβάσει από αναφορές συναγωνιστών ότι εργαζόταν απογεύματα .. ισχύει?
Δεν την ξέρω την κυρία, αλλα σε αυτή τη "δουλεια", η καλλιέργεια θάμνου/φράχτη συνήθως είναι σα να σου λέει "Private property - No trespassing"  :grin: :grin: :grin:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Η Ασπασία είχα διαβάσει από αναφορές συναγωνιστών ότι εργαζόταν απογεύματα .. ισχύει?

Δύο φορές που έχω πάει για repeat μου έχουν πει ότι εμφανίζεται μετά τις 14:30. Από κει και πέρα...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ειναι οικος μασαζ μεγαλων προσδοκιων οπωτε και να πας ολες οι καλες εχουν ραντεβου και σου λενε να διαλεξεις απο την μπελμπα των φραπεδουχων ανευ διπλωματος στον καφε!!!!
θελει ραντεβου και τυχη το συγκεκριμενο καταστημα !!!!!!
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Επιβεβαιώνω χθεσινό σχόλιο, περί νέας άφιξης. Δοκιμάστηκε εχθές η θεραπαίνιδα Ταμάρα εκ Σερβίας ορμώμενη, εξασκεί πολύ καλό μασάζ "αθλητικού τύπου". Για την ακρίβεια λίγο ασθενέστερο μασάζ από της Νιόβης, αλλά αρκετά ευεργετικό. Από ότι κατάλαβα από τα συμφραζόμενα της συζήτησης μας, δεν υπάρχει υπόνοια περαιτέρω "υπηρεσιών".

Για να ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν για το ρόστερ του καταστήματος, Νιόβη-Ταμάρα αυστηρά μασάζ, οι υπόλοιπες δίνουν και το κατιτί τους, από φραπέ εώς μπριζόλα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Για να ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν για το ρόστερ του καταστήματος, Νιόβη-Ταμάρα αυστηρά μασάζ, [size=12pt]οι υπόλοιπες δίνουν και το κατιτί τους, από φραπέ εώς μπριζόλα.[/size]

Πολύ μεγάλη η απόσταση του ενός από το άλλο, για κοπέλες που εργάζονται στο ίδιο μαγαζί.......

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
σορυ για την αργοπορια,.............Ελισαβετ φιλιπινεζα εφυγε,φουλ προγραμμα.Πηγαινα λογω χλιδης και καθαριοτητας.

Ελισάβετ φουλ???????  :think: :think: :think: :think:

Νομίζω οτι είσαι ο πρώτος που το λεει!

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ μεγάλη η απόσταση του ενός από το άλλο, για κοπέλες που εργάζονται στο ίδιο μαγαζί.......
Ναι, και γι' αυτό μάλλον εγκαταλείπουν το μαγαζάκι η μία μετά την άλλη που δεν μπριζολιάζεται...

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Ελισάβετ φουλ???????  :think: :think: :think: :think:

Νομίζω οτι είσαι ο πρώτος που το λεει!
Ακριβώς, είναι ο πρώτος που το λέει και μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Όπως και για την Μαρία, την είχα αφήσει στον φραπέ...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom