Νέα

Δεν σταμάτησα σε μπλόκο αστυνομίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mounokolotripidogliftis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Θα σου κλάσουν τ αρχιδια! Πήγαινε στο δικαστήριο και πες τους ότι ήσουν άσχημα ψυχολογίκα και δεν τους είδες! Απλά τα πράγματα

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.277
Πόντοι
486
Καλημέρα...πριν κανένα μήνα σε διασταύρωση,μου φαίνεται ότι έκαναν σήμα να σταματήσω,ήταν τρία αμάξια,εγώ είχα βγάλει φλας για δεξιά...μετά από ένα μισή περίπου μήνα μου έστειλαν χαρτί για τροχονομικη παράβαση...η οποία περνάει πταισματοδίκη..καμία εμπειρία αντιστοιχεί;τι με συμβουλεύεται να κάνω;

Εσύ είσαι τελικά;

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.994
Πόντοι
206
σου έκάναν σήμα να σταματήσεις και "δεν τους είδες" . για να σου στείλουν χαρτι προφανώς ηθελαν να σε ελεγξουν και τους εγραψες. "σε εγραψαν" και αυτοί με την σειρά τους. καλά μερικοί με το να βριζετε τους αστυνομικούς που κάνουν απλά την δουλειά τους, νομίζετε οτι κάτι κάνετε. μεγάλη μαγκιά. εδω έχει μία γυναίκα αστυνομικο που δεν χαριζει κάστανα σε κανεναν. και καλά κανει. εχω δει με τα μάτια μου να κόβει κλήση για παράνομο παρκάρισμα σε ραμπα αμεα και ο άλλος να παρακαλάει κλαιγοντας, και να μην καταλαβαίνει τίποτα. θεά λεμε.
Άσε ρε χαφιέ τι νομίζεις ότι θα σου κάνουν την χρυσή κουραδα και τους γλύφεις

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Γενικά οι τροχονόμοι είναι οι πιο κομπλεξικοί του σώματος....
Κακολντάκηδες απο φάτσες και αγενέστατοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους.

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.559
Πόντοι
206
Άσε ρε χαφιέ τι νομίζεις ότι θα σου κάνουν την χρυσή κουραδα και τους γλύφεις
ευτυχώς αυτή η ελλάδα του δεν βαριέσαι, του οχ αδελφε , της κλεψιάς παντος είδους πεθαίνει. μακάρι να πεθάνει και ποτέ να μην αναστηθει. ωραίο παράδειγμα στα νέα παιδιά, του μπαμπά που δεν σταματάει σε ελεγχο της τροχαίας . που πιάνει την θέση αμεα. που πάει δεξιά στο φανάρι για να στρίψει πρωτος. που μπαινει στο μετρο πίσω απ τον αλλος για να μην πληρωσει.αν θέλετε να παρανομείτε -εις βάρος των άλλων- ε ναι οποιος λεει τα αυτονόητα χαφιές ειναι.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.368
Πόντοι
5.595

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.368
Πόντοι
5.595
Καιρός είναι να πια να μας παίρνουν τα διπλώματα διότι κυκλοφορούν πολλοί καφροι έξω οδηγοντας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντως στις πόλεις τροχονόμο δε βλέπεις σχεδόν ποτε
Είναι γεγονός. Πουθενά τροχαία, σαν να έχει καταργηθεί η συγκεκριμένη υπηρεσία.

Συνημμένα

• SmartSelect_20231021-090303_Facebook.jpg
    SmartSelect_20231021-090303_Facebook.jpg
    452,2 KB · Εμφανίσεις: 28

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
ΑΝ πας τελικά δικαστήριο : Μπορείς να ισχυριστείς ότι λόγω χαμηλού σιδήρου είχες υπόταση σε συνδιασμό με την κούραση από την δουλειά, δεν έδωσες την "δέουσα σημασία" στο σήμα , πως δεν εννόησες πως επρόκειτο για εσένα γιατί ήταν και άλλοι δύο οδηγοί κοντά σου κι ότι αυτό που σε ένοιαζε ήταν να φτάσεις σύντομα (δεν θα πεις γρήγορα) σπίτι για να μπορέσεις να συνέλθεις.
Αν συνεχίσει λες πως θα έφτιαχνες λίγο χλιαρό νερό με ελάχιστο αλάτι, μέλι και 1/2 πορτοκαλι να πιείς για να επανερχόταν στα φυσιολογικά επίπεδα η πιεσή σου.

Δεν είμαι άσχημη η προσέγγιση αυτή.
Επικαλέσου σιδηροπενία κληρονομική αν θέλεις να το πας παρακάτω.

Δεν θα σου ζητήσει κανείς χαρτί.
Πόσες πιθανότητες πιστεύεις ότι έχει να πιάσει αυτό;

Και κυρίως, πόσες πιθανότητες πιστεύεις ότι έχει το να είναι αυστηρό το δικαστήριο, να ακούσει αυτόν το ισχυρισμό, να αρκεστεί στο "λόγο" σου και να σε αθωώσει;

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.728
Πόντοι
11.956
Αφού δεν έχουν διαπιστώσει ότι οδηγούσες εσύ, λογικά μπορείς να στείλεις άλλον να δικαστεί, ισχυριζόμενος ότι αυτός οδηγούσε και όχι εσύ.
Στείλε την γυναίκα σου ...να μας πεις που πως να πάμε για μάρτυρες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom