Νέα

Δεν σταμάτησα σε μπλόκο αστυνομίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mounokolotripidogliftis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Mounokolotripidogliftis

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Είπα μαλάκια..μόλις πήγα αστυνομικό..δεν περνάει πταισματοδικείο..έχει πρόστιμο.αδεια δίπλωμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Λοιπον, προφανως το χαρτι που εχει ερθει ειναι ειτε κληση για πλημμελειοδικειο ειτε κλήση για καταθεση στον πτσισματοδικη που ερευνά ποιος οδηγουσε. Ο,τι και να ειναι θα πας, θα πεις την αληθεια και αυτο ειναι ολο. Αναφερεται καπου στο χαρτι το αρθρο 45 του ΚΟΚ?

OP
OP
Mounokolotripidogliftis

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Όλα καλά.ευχαριστω για τις απαντήσεις

OP
OP
Mounokolotripidogliftis

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Λοιπον, προφανως το χαρτι που εχει ερθει ειναι ειτε κληση για πλημμελειοδικειο ειτε κλήση για καταθεση στον πτσισματοδικη που ερευνά ποιος οδηγουσε. Ο,τι και να ειναι θα πας, θα πεις την αληθεια και αυτο ειναι ολο. Αναφερεται καπου στο χαρτι το αρθρο 45 του ΚΟΚ?
Όχι απλά ήταν κάλεσμα.. μέσα σε τρεις μέρες έπρεπε να πάω..τους εξήγησα τι και πώς..

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.097
Πόντοι
6.056

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.337
Πόντοι
1.056
OP
OP
Mounokolotripidogliftis

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Ήταν σε διασταύρωση..εγώ ήμουν δεξιά με φλας..όχι γιατί ήταν για αλκοτεστ... τεσπά με ένα γνωστό που έχω βρήκα την λύση... γλύτωσα τα χειρότερα ευχαριστώ για τις απαντήσεις..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Ήταν σε διασταύρωση..εγώ ήμουν δεξιά με φλας..όχι γιατί ήταν για αλκοτεστ... τεσπά με ένα γνωστό που έχω βρήκα την λύση... γλύτωσα τα χειρότερα ευχαριστώ για τις απαντήσεις..
Το θέμα είναι να μην πληρώσεις μεγάλο πρόστιμο.

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201
Και τώρα που βρήκες λύση, θα μας πεις τι κουβαλούσες πάνω σου και δεν σταμάτησες;
Για να σου πούμε καμιά καβάτζα στο αυτοκίνητο να το κρύβεις εκεί.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Και τώρα που βρήκες λύση, θα μας πεις τι κουβαλούσες πάνω σου και δεν σταμάτησες;
Για να σου πούμε καμιά καβάτζα στο αυτοκίνητο να το κρύβεις εκεί.
Έλα μου ντε; Για ποιον πούστη λόγο να μη σταματήσω ένας άνθρωπος σε μπλόκο; Τι φοβήθηκε; Μην δεν είχε ΚΤΕΟ ή κάτι; Γιατί αλλιώς τι να φοβηθείς; Κάνεις στην άκρη και σταματάς. Εκτός αν πάρεις χαμπάρι ότι ήταν τίποτα μεταμφιεσμένοι αστυνομικοί που ήθελαν απλά να σε σταματήσουν και μετά να σε κλέψουν - που στην περίπτωση του φίλου εδώ το αποκλέιουμε.

OP
OP
Mounokolotripidogliftis

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Έλα μου ντε; Για ποιον πούστη λόγο να μη σταματήσω ένας άνθρωπος σε μπλόκο; Τι φοβήθηκε; Μην δεν είχε ΚΤΕΟ ή κάτι; Γιατί αλλιώς τι να φοβηθείς; Κάνεις στην άκρη και σταματάς. Εκτός αν πάρεις χαμπάρι ότι ήταν τίποτα μεταμφιεσμένοι αστυνομικοί που ήθελαν απλά να σε σταματήσουν και μετά να σε κλέψουν - που στην περίπτωση του φίλου εδώ το αποκλέιουμε.
Δεν είχα ΚΤΕΟ..και πλαστή πινακίδα ή μια μπροστά

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.628
Πόντοι
456
πρεπει να καποιοι "εξυπνακηδες" να σταματησετε να παιρνετε τους αλλους στο λαιμο σας . ειναι ,πλεον , πολυ δυσκολο να "ξεφυγεις. υπαρχουν καμερες και μεσα τα οποια χρησιμοποιει η αστυνομια με τα οποια σε βρισκει στα επομενα 30 δευτερολεπτα. αποδειξη οτι σου ηρθε η παραβαση στο σπιτι. το καλυτερο ολων ειναι να μην κανουμε μαγκιες στο δρομο .επειδη , ομως , ανθρωποι ειμαστε και μπορει να κανουμε κατι που οντως δεν το εχουμε καταλαβει , το αμεσως καλυτερο ειναι να συνεργαστεις με τις αρχες. ναι , ξερω οτι υπαρχουν δικαστες και αστυνομικοι που δεν βαζουν νερο στο κρασι τους . που δε νιωθουν. η ιστορια εχει δειξει πως δεν τα βγαζεις περα με το κρατος ευκολα. τωρα , αν καποιοι εχετε τις καταλληλες γνωριμιες , μπραβο σας. αυτο , ομως , σιγουρα δεν ειναι μαγκια αλλά καπατσοσυνη .
σε προσωπικο μου παρομοιο περιστατικο , γυρισα πισω και ρωτησα αν μου ειχαν κανει σημα να σταματησω. τη γλυτωσα τελικα. ημουν , ομως , σε ολα νομιμος. εχει μια μικρη διαφορα , ετσι ?

Φοιβος9

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2018
Like
391
Πόντοι
21
Τύπε μπορούσες να πεις οτι κάτι είχες φάει και σε πείραξε και είχες χεστεί πάνω σου,και επειδή ντρεπόσουν που θα μύριζες εφυγες και πήγες σπίτι σου να πλυθείς,και μετά γύρισες πισω να τους βρεις αλλά ειχαν φύγει,και για να σε πιστέψουν πες τους "εχω μαζί σε μια σακούλα το σώβρακο που φορούσα".....δειξτους ενα χεσμένο βρακί,θα γελάσουν και θα σ'αφήσουν

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.775
Πόντοι
456
Τύπε μπορούσες να πεις οτι κάτι είχες φάει και σε πείραξε και είχες χεστεί πάνω σου,και επειδή ντρεπόσουν που θα μύριζες εφυγες και πήγες σπίτι σου να πλυθείς,και μετά γύρισες πισω να τους βρεις αλλά ειχαν φύγει,και για να σε πιστέψουν πες τους "εχω μαζί σε μια σακούλα το σώβρακο που φορούσα".....δειξτους ενα χεσμένο βρακί,θα γελάσουν και θα σ'αφήσουν
Σατανά...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.938
Πόντοι
6.946
Και το κλασικό, "γεννούσε η γυναίκα μου ρε παιδιά".

batman89

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Από το original post που «σου φάνηκε οτι σου έκαναν σήμα να σταματήσεις», τελικά χωρίς κτεο και με πλαστή πινακίδα;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Καλημέρα...πριν κανένα μήνα σε διασταύρωση,μου φαίνεται ότι έκαναν σήμα να σταματήσω,ήταν τρία αμάξια,εγώ είχα βγάλει φλας για δεξιά...μετά από ένα μισή περίπου μήνα μου έστειλαν χαρτί για τροχονομικη παράβαση...η οποία περνάει πταισματοδίκη..καμία εμπειρία αντιστοιχεί;τι με συμβουλεύεται να κάνω;
Αν σου κανανε σημα να σταματισεις και δεν το εκανες, θα σε κυνηγουσαν..
Μαλλον αλλη παραβαση σου ηρθε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom