Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 3.172
Είπα μαλάκια..μόλις πήγα αστυνομικό..δεν περνάει πταισματοδικείο..έχει πρόστιμο.αδεια δίπλωμα
Όχι απλά ήταν κάλεσμα.. μέσα σε τρεις μέρες έπρεπε να πάω..τους εξήγησα τι και πώς..Λοιπον, προφανως το χαρτι που εχει ερθει ειναι ειτε κληση για πλημμελειοδικειο ειτε κλήση για καταθεση στον πτσισματοδικη που ερευνά ποιος οδηγουσε. Ο,τι και να ειναι θα πας, θα πεις την αληθεια και αυτο ειναι ολο. Αναφερεται καπου στο χαρτι το αρθρο 45 του ΚΟΚ?
Εισαι βεβαιος οτι αφορα την περιπτωση που μας λες και οχι κατι άλλο?Είπα μαλάκια..μόλις πήγα αστυνομικό..δεν περνάει πταισματοδικείο..έχει πρόστιμο.αδεια δίπλωμα
Tον Λιαπη ειχαν πιασει παλια με πλαστες πινακιδεςΕδώ κυκλοφορούσε γαλάζιος άριστος υπουργός χωρίς ασφάλεια, αν θυμάμαι καλά, Μισέλ-Πλατινί κάτι...
Είπα μαλάκια..μόλις πήγα αστυνομικό..δεν περνάει πταισματοδικείο..έχει πρόστιμο.αδεια δίπλωμα
Το θέμα είναι να μην πληρώσεις μεγάλο πρόστιμο.Ήταν σε διασταύρωση..εγώ ήμουν δεξιά με φλας..όχι γιατί ήταν για αλκοτεστ... τεσπά με ένα γνωστό που έχω βρήκα την λύση... γλύτωσα τα χειρότερα ευχαριστώ για τις απαντήσεις..
Έλα μου ντε; Για ποιον πούστη λόγο να μη σταματήσω ένας άνθρωπος σε μπλόκο; Τι φοβήθηκε; Μην δεν είχε ΚΤΕΟ ή κάτι; Γιατί αλλιώς τι να φοβηθείς; Κάνεις στην άκρη και σταματάς. Εκτός αν πάρεις χαμπάρι ότι ήταν τίποτα μεταμφιεσμένοι αστυνομικοί που ήθελαν απλά να σε σταματήσουν και μετά να σε κλέψουν - που στην περίπτωση του φίλου εδώ το αποκλέιουμε.Και τώρα που βρήκες λύση, θα μας πεις τι κουβαλούσες πάνω σου και δεν σταμάτησες;
Για να σου πούμε καμιά καβάτζα στο αυτοκίνητο να το κρύβεις εκεί.
Δεν είχα ΚΤΕΟ..και πλαστή πινακίδα ή μια μπροστάΈλα μου ντε; Για ποιον πούστη λόγο να μη σταματήσω ένας άνθρωπος σε μπλόκο; Τι φοβήθηκε; Μην δεν είχε ΚΤΕΟ ή κάτι; Γιατί αλλιώς τι να φοβηθείς; Κάνεις στην άκρη και σταματάς. Εκτός αν πάρεις χαμπάρι ότι ήταν τίποτα μεταμφιεσμένοι αστυνομικοί που ήθελαν απλά να σε σταματήσουν και μετά να σε κλέψουν - που στην περίπτωση του φίλου εδώ το αποκλέιουμε.
Γιατι ρε γαμώτο? Για ποιό λόγο καποιοι αναζγτάτε περιπετειες?Δεν είχα ΚΤΕΟ..και πλαστή πινακίδα ή μια μπροστά
Σατανά...Τύπε μπορούσες να πεις οτι κάτι είχες φάει και σε πείραξε και είχες χεστεί πάνω σου,και επειδή ντρεπόσουν που θα μύριζες εφυγες και πήγες σπίτι σου να πλυθείς,και μετά γύρισες πισω να τους βρεις αλλά ειχαν φύγει,και για να σε πιστέψουν πες τους "εχω μαζί σε μια σακούλα το σώβρακο που φορούσα".....δειξτους ενα χεσμένο βρακί,θα γελάσουν και θα σ'αφήσουν
Αν σου κανανε σημα να σταματισεις και δεν το εκανες, θα σε κυνηγουσαν..Καλημέρα...πριν κανένα μήνα σε διασταύρωση,μου φαίνεται ότι έκαναν σήμα να σταματήσω,ήταν τρία αμάξια,εγώ είχα βγάλει φλας για δεξιά...μετά από ένα μισή περίπου μήνα μου έστειλαν χαρτί για τροχονομικη παράβαση...η οποία περνάει πταισματοδίκη..καμία εμπειρία αντιστοιχεί;τι με συμβουλεύεται να κάνω;