Νέα

Δεν σταμάτησα σε μπλόκο αστυνομίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mounokolotripidogliftis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Καλημέρα...πριν κανένα μήνα σε διασταύρωση,μου φαίνεται ότι έκαναν σήμα να σταματήσω,ήταν τρία αμάξια,εγώ είχα βγάλει φλας για δεξιά...μετά από ένα μισή περίπου μήνα μου έστειλαν χαρτί για τροχονομικη παράβαση...η οποία περνάει πταισματοδίκη..καμία εμπειρία αντιστοιχεί;τι με συμβουλεύεται να κάνω;

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Καλημέρα...πριν κανένα μήνα σε διασταύρωση,μου φαίνεται ότι έκαναν σήμα να σταματήσω,ήταν τρία αμάξια,εγώ είχα βγάλει φλας για δεξιά...μετά από ένα μισή περίπου μήνα μου έστειλαν χαρτί για τροχονομικη παράβαση...η οποία περνάει πταισματοδίκη..καμία εμπειρία αντιστοιχεί;τι με συμβουλεύεται να κάνω;
Αφού δεν έχουν διαπιστώσει ότι οδηγούσες εσύ, λογικά μπορείς να στείλεις άλλον να δικαστεί, ισχυριζόμενος ότι αυτός οδηγούσε και όχι εσύ.

Km7699

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
50
Like
6.123
Πόντοι
7.626
Αφού δεν έχουν διαπιστώσει ότι οδηγούσες εσύ, λογικά μπορείς να στείλεις άλλον να δικαστεί, ισχυριζόμενος ότι αυτός οδηγούσε και όχι εσύ.
Και ποιος θα δεχόταν να το κάνει και γιατί …

Km7699

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
50
Like
6.123
Πόντοι
7.626
π.χ. ο παππούς του, λέγοντας ότι δεν είδε, δεν κατάλαβε, δεν άκουσε...
Αυτό μπορεί να το ισχυριστεί και ο ίδιος ο φίλος αλλά κακά τα ψέμματα άντε να ξεμπλέξεις μετά δε ξέρεις που θα πέσεις τι θα σου φορτώσουν οι μπάτσοι ..

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
καθαρα σε τι δικαστη/φαση θα πεσεις.
σν εισαι στην αρχη θα εχεις διαφορετικη αντιμετωπιση απο το να εισαι στο τελος.
πας,εισαι προετοιμασμενος να πεις 2-3 σεναρια και εχεις μαζι μετρητα να πληρωσεις.
αν ακουσεις ενα απο τα σεναρια σου να το χρησιμοποιει σλλος μην το πεις και εσυ.

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201
Ρώτα κάποιον δικηγόρο.
Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να σου φορτώσουν οτιδήποτε.
Ότι και καλά σε είδαν να κάνεις κόντρες, υπερβολική ταχύτητα, παραβίαση κόκκινου σηματοδότη κτλ. Θα σου ράψουν καλό κουστούμι

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Συνημμένα

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    539,3 KB · Εμφανίσεις: 38

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Πες και εσύ ότι είπε ο ασπρομάλλης τραγουδιστής που τσούζει την Σούζη, ότι δεν τους είδες, δεν τους κατάλαβες, κ.λ.π.

Σοβαρά: ρώτα έναν δικηγόρο που είναι και η δουλειά του.

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.821
Πόντοι
456
Τύπε έκανες μαλακία, οι μπάτσοι είναι ρουφιάνοι και θα σε βάλουν "μαύρη λίστα" ( ην πινακίδα σου). Το καλό σενάριο είναι να φας μόνο κλήση, θα περαστεί στο ΑΦΜ/εφορία σε 3-4 μήνες. Το χειρότερο είναι να σου ρίξει και άλλο πρόστιμο η πταισματοδικης, να μην είσαι εκεί να ξέρεις και να σου έρθει "κοστούμι" με προσαύξηση. Για αυτό η καλύτερη λύση είναι να σταματάς, να είσαι ευγενικός και ψύχραιμος.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Υπάρχει "μαύρη λίστα" σε δημόσια υπηρεσία (πλην εφορίας, εννοώ) ;;; Το Δημόσιο είναι ένα μεγάλο δελο, σιγά μην κρατάνε και σημειώσεις.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Αν ηταν Καμία τέτοια θα σταματούσαμε χωρίς δεύτερη σκεψη
Πλάκα πλάκα, έχει κάτι μωράκια μούρλια! Στοίχημα 100% ότι σκοτώνονται οι συνάδελφοί τους ποιός θα τα πρωτοφάει...

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Εγώ ποτέ δεν σταματάω, μια φορά μάλιστα έκανα πως θα τον πατήσω κιόλας τον μαλακα είχε ένα φακό και αναβοσβηνε.

Πόσο σας μισω μικρά απαίσια σιχαμερά στρουμφάκια....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Εδώ κυκλοφορούσε γαλάζιος άριστος υπουργός χωρίς ασφάλεια, αν θυμάμαι καλά, Μισέλ-Πλατινί κάτι...

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Ρε κουμπάρε δείξε την κλήση που έλαβες σε δικηγόρο. Δεν έκανες δα και κανά έγκλημα.... Πλήρωσε το πρόστιμο, εάν έχει επιβληθεί, και οο δικηγόρος θα σου πει τι να κάνεις. Αρκεί και αυτός να ξέρει, διότι παίζει τρελή αγραμματωσιά... Το σενάριο δεν είδα το σήμα που μου έκαναν δεν συγκεντρώνει πολλές ελπίδες επιτυχίας!!! Όλοι αυτό ισχυρίζονται...

OP
OP
Mounokolotripidogliftis

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Θα μπορούσα να φάω τα φράγκα στις πουτανες

• Χαχα
Αντιδράσεις: BATMAN

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.151
Πόντοι
5.506
Μπορεις να ισχυριστεις τυπε πως δε σταματησες γιατι φοβηθηκες μη βρουν το οπλο και ενα δεματακι με ζαχαρη αχνη που ειχες μεσα, πιανει σα δικαιολογια και γλιτωσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom