Νέα

Δεν παίρνει πίπες!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mounokolotripidogliftis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 366
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Γεια σας παιδια έχω γνωρίσει ένα μουνακι φοιτήτρια κάνουμε τα πάντα στο γαμησι αλλά η τανα δεν τσιμπουκωνει..και διαθέτει τσιμπουκο χείλα.Λέει δικαιολογίες.ότι δεν τις αρέσει να γλύφει κτλ. Εγώ τις γλυφω με μανία τ μουνακι και το κολαρακι όμως..τι να κάνω;

Επισκέπτης
Γεια σας παιδια έχω γνωρίσει ένα μουνακι φοιτήτρια κάνουμε τα πάντα στο γαμησι αλλά η τανα δεν τσιμπουκωνει..και διαθέτει τσιμπουκο χείλα.Λέει δικαιολογίες.ότι δεν τις αρέσει να γλύφει κτλ. Εγώ τις γλυφω με μανία τ μουνακι και το κολαρακι όμως..τι να κάνω;
Γυρνα τη σε 69.σιγουρα θα παρει μπροστα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Χωρισε την..δεν Αξιζει!!Εγω ετσι χωρισα μια σερβιτοριτσα ρουμανα απο το Αιγαλεω :s&m_2:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

ετσι ημουν εγω στην αρχη...ντρεπομουνα ενιωθα οτι ειναι κατι υποτιμητικο, το αγορι μου μου κατεβαζε το κεφαλι μου προς τα εκει και ηξερα οτι επρεπε να το κανω, να το υποστω..μια δυο τρειςς πηρα μπροστα το λατρεψα και τωρα δε γινεται να μη παρω πιπα σε καποιον!
οποτε δωστης χρονο, και επεμεινε!

OP
OP
Mounokolotripidogliftis

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Το δοκίμασα αλλά αρχίδια όσο κάναμε 69 αυτή δεν τι έβαλε στο στόμα τις.είμαι φουλ ξυρισμένο ς .μ είπε ότι σε αυτή την στάση δεν μπορεί να γλύφει.. Και γενικά δεν παίρνει πίπες.μήπως είναι κρυφό λεσβία;

Επισκέπτης
Το δοκίμασα αλλά αρχίδια όσο κάναμε 69 αυτή δεν τι έβαλε στο στόμα τις.είμαι φουλ ξυρισμένο ς .μ είπε ότι σε αυτή την στάση δεν μπορεί να γλύφει.. Και γενικά δεν παίρνει πίπες.μήπως είναι κρυφό λεσβία;
Οοο θα της γλυφεις το μουνι βαλτην να στον παιζει.ε δε μπορει καποια στιγμη θα τον παρει και θα της αρεσει

OP
OP
Mounokolotripidogliftis

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Μιλάμε για περίπτωση αφού ούτε  μου τον έχει παίξει. Συχενεται τα πουλιά από ότι βλέπω..τουλάχιστον έχει στενό νινακι που δίνει χωρίς σκούφο... :erection:θα φάει πόδι αν συνεχιστεί ή δεν θα την ξαναγλυψω

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Μιλάμε για περίπτωση αφού ούτε  μου τον έχει παίξει. Συχενεται τα πουλιά από ότι βλέπω..τουλάχιστον έχει στενό νινακι που δίνει χωρίς σκούφο... :erection:θα φάει πόδι αν συνεχιστεί ή δεν θα την ξαναγλυψω

που να ξερε η καημενη...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Μην της ξανακανεις γλυφομουνι απλα.
Αν θελει να σε γλυψει και μετα ναι.Μια φορα μου χει τυχει γκομενα που αρνειτο πεισματικα να τον βαλει στο στομα της πηρε ποδι σε μια εβδομαδα.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
που να ξερε η καημενη...
[/quotε δεν θέλει καμιά ιδιαίτερη τέχνη..το θέμα είναι ότι σιχαίνεται τα πεοι. Γενικά λέει δενς  τις  αρέσει

σου ειπα  τυπε πες της ποσο σημαντικο ειναι αυτο για σενα κ σπρωνχνε της το κεφαλι προς τα κει περιμενοντας να το κανει...
ποσο χρονων ειναι?

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Μου έχει τύχει και εμένα πριν χρόνια με μια πρωτοετή φοιτήτρια. Ότι και αν έκανα δεν έπιανε. Το έβρισκε υποτιμητικό και την ξενέρωνε έλεγε (όπως λέει και η Πενταγιότισα ακριβώς). Την παράτησα με το σκεπτικό ότι θα μεγαλώσει, θα βγάλει το "φίδι από την τρύπα" κάποιος άλλος και σε καμιά 5 ετια θα την πάρω έτοιμη. Όπως και έγινε  :2funny:

OP
OP
Mounokolotripidogliftis

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Είναι και 25 χρ πενταγιωτισα..Το θέμα είναι ότι δεν τ βρίσκει υποτιμητικό αλλά μ λέει ότι την αηδιάζει..και αφού την αηδιάζει δύσκολο να αλλάξει. Της έχω εξηγήσει ότι μου αρέσει κτλ.και εγώ την γλυφω για πολύ ώρα..και τ απολαμβάνει.. Τεσπα θα δείξει..

lalalal00

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
6
Καλα κανει αφου δε σε ξερει,επισης μπορει να μην μυριζεις ωραια και να σε αποφευγει!!
Κανε κανενα μπανακι ποτε δε ξερειςςς!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ποια πενταγιοτισα?κανένας άντρας πιθανότατα  καταπιεσμένος γκει θα είναι..Αφού η κοινωνία έχει ακόμα ταμπού

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Είναι και 25 χρ πενταγιωτισα..Το θέμα είναι ότι δεν τ βρίσκει υποτιμητικό αλλά μ λέει ότι την αηδιάζει..και αφού την αηδιάζει δύσκολο να αλλάξει. Της έχω εξηγήσει ότι μου αρέσει κτλ.και εγώ την γλυφω για πολύ ώρα..και τ απολαμβάνει.. Τεσπα θα δείξει..

Γενικά δεν τους αρέσουν τα υγρά που βγάζει φίλε. Σιχαίνονται.. όσο την πιέζεις τόσο θα "κλωτσάει". Ο μόναδικός τρόπος να το δοκιμάσει είναι αν καμιά φορά γυρίσετε από κάνα μπαράκι και έχει πιεί λίγο παραπάνω.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

χμμ τοτε σκουρα τα πραγματα, εγω τουλ ημουν 18 τοτε και δικαιολογιομουν καπως...
παιξε οσο μπορεις κ αστην αν ειναι τοσο βασικη η πιπα για σενα..αλλιως δεξου το κ πιπωνε αλλες....

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Γενικά δεν τους αρέσουν τα υγρά που βγάζει φίλε. Σιχαίνονται.. όσο την πιέζεις τόσο θα "κλωτσάει". Ο μόναδικός τρόπος να το δοκιμάσει είναι αν καμιά φορά γυρίσετε από κάνα μπαράκι και έχει πιεί λίγο παραπάνω.

χαχαχα αν εχει πιει αυτη παραπανω θα χει πιει κ αυτος κ με ακαποτο που κανουν τα βλεπω σκουρα τα πραγματα!!

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Δεν παίρνει τσιμπούκι αλλά γαμιέται ακάποτα?Έχει εγκεφαλικό πρόβλημα!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν υπάρχουν  γυναίκες  Στο σάιτ.Τέλος.μην σας δουλεύουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom