Τι λες ρε πενταγιωτισα!!!η αλλη παει μαζι του χωρις προφυλαξεις ,τον συμβούλευεις να παει με αλλη?μπλιαχχμμ τοτε σκουρα τα πραγματα, εγω τουλ ημουν 18 τοτε και δικαιολογιομουν καπως...
παιξε οσο μπορεις κ αστην αν ειναι τοσο βασικη η πιπα για σενα..αλλιως δεξου το κ πιπωνε αλλες....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν παίρνει πίπες!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mounokolotripidogliftis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 366
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 3.172
Αυτό ακριβώς μου έχει πει για τα υγρά τυπε. Ότι μπορεί να ξερασει και μαλακιες. Μάλλον θα πιούμε να χαλαρώσει λίγοΓενικά δεν τους αρέσουν τα υγρά που βγάζει φίλε. Σιχαίνονται.. όσο την πιέζεις τόσο θα "κλωτσάει". Ο μόναδικός τρόπος να το δοκιμάσει είναι αν καμιά φορά γυρίσετε από κάνα μπαράκι και έχει πιεί λίγο παραπάνω.
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Είναι και 25 χρ πενταγιωτισα..Το θέμα είναι ότι δεν τ βρίσκει υποτιμητικό αλλά μ λέει ότι την αηδιάζει..και αφού την αηδιάζει δύσκολο να αλλάξει. Της έχω εξηγήσει ότι μου αρέσει κτλ.και εγώ την γλυφω για πολύ ώρα..και τ απολαμβάνει.. Τεσπα θα δείξει..
Τέτοιες γκόμενες έχουν κάτι από τα παρακάτω:
-Κάποια μαλακοφεμινιστική αντίληψη περί υποτίμησης αν πάρουν πίπα
-ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ή σιχαίνονται τον πούτσο
-Κοιτάνε απλά την πάρτη τους
Μου έχει τύχει κι εμένα.Εμένα ήταν γενικά ξενέρωτη στο σεξ και έστριψα.
Ηξερα συμφοιτητή μου,ο οποίος δεν έκανε γλειφομούνι και οι δικές του τον έκραζαν και κάποια στιγμή την έκαναν.
Αυτός δεν έγλειφε,επειδή ήταν ΑΝΤΡΑΣ,βαρύς και ασήκωτος. :S
Αρχίδια ήταν..
Στο σεξ δεν είναι υποχρεωτικό όλοι να τα κάνουν ολα με το ζόρι.
Αλλά πιπα/γλειφομούνι είναι θέμα αμοιβαιότητας,δεν έχει μα και μου..
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 3.172
Άβυσσος η ψυχή των ελλεινηδων. Μία έτσι μία αλλιώς.. Τεσπα επειδή έχω σχέση και αυτή για κανένα μανίκι δεν θα ασχοληθω και πολύ
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Τι λες ρε πενταγιωτισα!!!η αλλη παει μαζι του χωρις προφυλαξεις ,τον συμβούλευεις να παει με αλλη?μπλιαχ
ναι εμενα περιμενει!! δε το κανει απο μονος του δλδ! θες να πιστεψω οτι ειναι πιστος στη νεαρα?
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Αυτό ακριβώς μου έχει πει για τα υγρά τυπε. Ότι μπορεί να ξερασει και μαλακιες. Μάλλον θα πιούμε να χαλαρώσει λίγο
Μη φοβάσαι τύπε. Δεν είσαι η μοναδική περίπτωση. Έχει τύχει στους περισσότερους. Αν δεν την ξεκλειδώσεις εσύ κάποιος άλλος στο μέλλον θα το κάνει. Αφού πρώτα την ίδια θα την χωρίζει ο ένας μετά τον άλλο και θα αναγκαστεί να ρωτήσει καμιά φίλη ή το cosmopolitan για το πώς να ευχαριστηθεί αυτό που τώρα της φαίνεται βουνό (την πίπα). Αν έχεις υπομονή συνέχισε και δοκίμασε αυτό με τα ποτάκια (το οποίο βέβαια μπορεί και να σου γυρίσει μπουμερανγκ)
Α εχεις και σχεση και τη κερατωνεις χωρις προφυλαξεις καλα δε σκεφτεσαι οτι μπορει να τη κόλησεις τπτ ρε χαλβαα????Άβυσσος η ψυχή των ελλεινηδων. Μία έτσι μία αλλιώς.. Τεσπα επειδή έχω σχέση και αυτή για κανένα μανίκι δεν θα ασχοληθω και πολύ
Ουσττ!!μακρια!
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Είχα και γω μια τέτοια περίπτωση, 21-22 πρέπει να ήταν. Πήρα προφυλακτικά με γεύσεις και την έβαλα να μου κάνει με αυτό. Και 1-2-3 φορες, έφυγε και το προφυλακτικό.. Δοκιμασε το.. Προσοχή μόνο μη μπει στον πειρασμό να στο δαγκώσει!
Εχει κ κοπελιά λεει ο εξυπνος ..χαχαναι εμενα περιμενει!! δε το κανει απο μονος του δλδ! θες να πιστεψω οτι ειναι πιστος στη νεαρα?
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 3.172
Ή μισή από εδώ μέσα είμαστε άπιστοι..επίσης κάνω εξετάσεις για αυτόν που με είπε χαλβα
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 3.172
xaxa έτσι φίλε.. Τελικά να σου πω και τα ίδια φράγκα χαλας και περνάς και πιο καλά.μόνο που δεν μπορείς να κάνεις ακαποτωΕίτε παίρνει Αυτή είτε όχι.κάποια θα τον γλυψει Στα σίγουρα.Ποια είναι αυτή?μα φυσικά η Χριστίνα. .Μόνο οι πορνες αξίζουν
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
συγνωμη αλλα το σεξ δεν ειναι καλυτερο οταν υπαρχουν συναισθηματα? δεν ειναι πιο εντονο??
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 3.172
Νομίζω ότι το καλύτερο σεξ το κάνεις με μία άγνωστη.. Και όχι με κάποια που έχεις συναισθήματα μ
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Νομίζω ότι το καλύτερο σεξ το κάνεις με μία άγνωστη.. Και όχι με κάποια που έχεις συναισθήματα μ
σαυτο δε μπορω να εκφερω αποψη. δεν εχω κανει one night stand ακομα.
παντως νομιζω οτι οταν νιωθεις πραγματα μεγιστοποιειται ο ερεθισμος!
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
σαυτο δε μπορω να εκφερω αποψη. δεν εχω κανει one night stand ακομα.
παντως νομιζω οτι οταν νιωθεις πραγματα μεγιστοποιειται ο ερεθισμος!
Αυτή είναι η αλήθεια
τα ακαποτα ειναι γι'αυτούς που θέλουν να γαμανε συφιλιαρικα μπαζα ..συνέλθε..τι να το κάνεις το ακαποτο αν η άλλη δεν είναι μανεκέν..προτιμώ να γαμάω μανεκέν με ζαντολαστιχο παρά το τελευταίο πανηλιθιο μπάζο ακαποταxaxa έτσι φίλε.. Τελικά να σου πω και τα ίδια φράγκα χαλας και περνάς και πιο καλά.μόνο που δεν μπορείς να κάνεις ακαποτω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 222K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις