Νέα

Δεν παίρνει πίπες!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mounokolotripidogliftis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 366
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Έχουμε  γεμίσει  σκατομπαζα που θελουν  και να τα πληρώνουν.ας πλύνουν  σκάλες..

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Έχουμε  γεμίσει  σκατομπαζα που θελουν  και να τα πληρώνουν.ας πλύνουν  σκάλες..

ρε chriss στηλε μου μια φωτο σου να σε δω, και αν εισαι κατι λιγοτερο απο brand pitt θα συμφωνησω μαζι σου!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
συγνωμη αλλα το σεξ δεν ειναι καλυτερο οταν υπαρχουν συναισθηματα? δεν ειναι πιο εντονο??

Εύλογη η απορία σου,απλά διάλεξες λάθος forum..

Κάτσε να μπει ο Picker να σε καραμουζιάσει που τόλμησες να μιλήσεις για συναισθήματα.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι όλες οι ελλεηνίδες είναι άνιωθες πουτάνες που ανοίγουν τα πόδια τους μόνο με χρήμα.

Να,ρώτα και τον Chris να σου πει.  

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Κάτσε να μπει ο Picker να σε καραμουζιάσει που τόλμησες να μιλήσεις για συναισθήματα.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι όλες οι ελλεηνίδες είναι άνιωθες πουτάνες που ανοίγουν τα πόδια τους μόνο με χρήμα.

αν ειναι ετσι τοτε τι τις θετε τις πουτανες, το ιδιο κ το αυτο!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ρε chriss στηλε μου μια φωτο σου να σε δω, και αν εισαι κατι λιγοτερο απο brand pitt θα συμφωνησω μαζι σου!!
εδώ πληρώνουμε. Εδώ διατάζουμε.εδώ χεζουμε την άποψη σου..εισαι μια ελλεινηδα απο τις ποιο ελεινες..Δεν φτάνεις την Χριστίνα  Στο μικρό της δαχτυλακι.250κιλα είμαι και βρωμαω  σαν ασβός αλλά παρόλα αυτά σέβομαι  τον εαυτό  Μου και σκιζω μόνο μανεκέν

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

τα συναισθήματα της γυναίκας είναι όσα και της γάτας...Για το αφεντικό  της

OP
OP
Mounokolotripidogliftis

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Το σεξ γίνεται καλύτερα με μία νέα γκομενα που σε εξιταρει αυτή είναι αλήθεια.Η πενταγιωτισα δηλαδή δεν θέλει ένα νέο γυμνασμενο ψωλαρα;ή τον άντρα τις που έχει πάει χίλιες φορές..υποθετικά μιλάω..
Ή αλήθεια είναι πως έμμεσα πληρώνουμε πάλι για να γαμησουμε σε ραντεβού. Βέβαια μ έχει συμβεί να γαμησω και καπάκια σε αμάξι αλλά σπάνια. Συνήθως είναι πρώτα κεράσματα και ακολουθεί σεξ..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
αν ειναι ετσι τοτε τι τις θετε τις πουτανες, το ιδιο κ το αυτο!

Οι πουτάνες μας κάθονται μόνο,γι'αυτό βγάλαμε φιλοχρήματες πουτάνες και τις ελλεηνίδεςς,ώστε να μην νιώθουμε ότι χάνουμε τα συναισθήματα,συντροφικότητα,εμπειρίες,όμορφες στιγμές μιας καλής σχέσης.

Είμαστε πανέξυπνοι τύπισσα,εκτός από Μπραντ Πιτ  :S

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Το σεξ γίνεται καλύτερα με μία νέα γκομενα που σε εξιταρει αυτή είναι αλήθεια.Η πενταγιωτισα δηλαδή δεν θέλει ένα νέο γυμνασμενο ψωλαρα;ή τον άντρα τις που έχει πάει χίλιες φορές..υποθετικά μιλάω..
Ή αλήθεια είναι πως έμμεσα πληρώνουμε πάλι για να γαμησουμε σε ραντεβού. Βέβαια μ έχει συμβεί να γαμησω και καπάκια σε αμάξι αλλά σπάνια. Συνήθως είναι πρώτα κεράσματα και ακολουθεί σεξ..
έμμεσες πουτανες..χρόνος αξία ανεκτίμητη..

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Θέλω πίπες μόνο από μανεκέν  :wanker:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Αυτή αρνείται να τον πάρει στο στόμα και εσύ της κάνεις με τις ώρες γλειφομούνια και γλειφοκώλια!  :2funny:
Αφέντρα σου μήπως είναι ρε τύπε?  :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Πριν πεντε ποσταρισματα δεν εγραψες οτι δεν υπαρχουν γυναικες στο σαιτ?

Ο Λάκης, με το γνωστό του στυλ, είχε γράψει κάποτε ότι εκτός από τις εκδιδόμενες όλες οι άλλες γυναίκες που μπαίνουν εδώ μέσα είναι μπουρούχες. Η Μαριάννα ήταν η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, είχε βέβαια άλλα ζόρια κι αυτή...

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
εδώ πληρώνουμε. Εδώ διατάζουμε.εδώ χεζουμε την άποψη σου..εισαι μια ελλεινηδα απο τις ποιο ελεινες..Δεν φτάνεις την Χριστίνα  Στο μικρό της δαχτυλακι.250κιλα είμαι και βρωμαω  σαν ασβός αλλά παρόλα αυτά σέβομαι  τον εαυτό  Μου και σκιζω μόνο μανεκέν

βεβαια γαμας μανεκεν που τα πληρωνεις και ειναι υποχρεωμενα να συνευρεθουν μαζι σου αλλιως ουτε να σε κοιταξουν! μπραβο εισαι γαμιας!!

OP
OP
Mounokolotripidogliftis

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Αυτή αρνείται να τον πάρει στο στόμα και εσύ της κάνεις με τις ώρες γλειφομούνια και γλειφοκώλια!  :2funny:
Αφέντρα σου μήπως είναι ρε τύπε?  :2funny:
χαχαα άμα είμαι και εγώ ξενερωτος θα κάτσω σπίτι να τον παίζω όχι να πηδηχτω μαζί της...η αλήθεια είναι πως  μ αρέσει ν γλυφω μουνακια δεν τ κρύβω :-P :-P

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Γεια σας παιδια έχω γνωρίσει ένα μουνακι φοιτήτρια κάνουμε τα πάντα στο γαμησι αλλά η τανα δεν τσιμπουκωνει..και διαθέτει τσιμπουκο χείλα.Λέει δικαιολογίες.ότι δεν τις αρέσει να γλύφει κτλ. Εγώ τις γλυφω με μανία τ μουνακι και το κολαρακι όμως..τι να κάνω;

Παρτουζα με αλλη κοπελα να τις παρεις μαζι το εχετε συζητησει τυπε? Θα το θελε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ειπες οτι δεν υπαρχουν γυναικες και μετα της λες ειναι γυναικα.
Και σου το επισημαινω και μου απαντας "και τι με αυτο"?
Εισαι πανω απο 5 ετων?

OP
OP
Mounokolotripidogliftis

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Παρτουζα με αλλη κοπελα να τις παρεις μαζι το εχετε συζητησει τυπε? Θα το θελε?
κάναμε μία συζήτηση για χαβαλε κα ουτε καν.. Ούτε λεσβιακά γουσταρει. Τουλάχιστον από ότι λέει σε εμένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom