P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Αυτή είναι η αλήθεια
να και καποιος που συμφωνει μαζι μου σαυτο το σαιτ!!! :-*
Αυτή είναι η αλήθεια
Έχουμε γεμίσει σκατομπαζα που θελουν και να τα πληρώνουν.ας πλύνουν σκάλες..
συγνωμη αλλα το σεξ δεν ειναι καλυτερο οταν υπαρχουν συναισθηματα? δεν ειναι πιο εντονο??
Εύλογη η απορία σου,απλά διάλεξες λάθος forum..
Κάτσε να μπει ο Picker να σε καραμουζιάσει που τόλμησες να μιλήσεις για συναισθήματα.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι όλες οι ελλεηνίδες είναι άνιωθες πουτάνες που ανοίγουν τα πόδια τους μόνο με χρήμα.
Να,ρώτα και τον Chris να σου πει.
εδώ πληρώνουμε. Εδώ διατάζουμε.εδώ χεζουμε την άποψη σου..εισαι μια ελλεινηδα απο τις ποιο ελεινες..Δεν φτάνεις την Χριστίνα Στο μικρό της δαχτυλακι.250κιλα είμαι και βρωμαω σαν ασβός αλλά παρόλα αυτά σέβομαι τον εαυτό Μου και σκιζω μόνο μανεκένρε chriss στηλε μου μια φωτο σου να σε δω, και αν εισαι κατι λιγοτερο απο brand pitt θα συμφωνησω μαζι σου!!
τα συναισθήματα της γυναίκας είναι όσα και της γάτας...Για το αφεντικό τηςΕύλογη η απορία σου,απλά διάλεξες λάθος forum..
Κάτσε να μπει ο Picker να σε καραμουζιάσει που τόλμησες να μιλήσεις για συναισθήματα.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι όλες οι ελλεηνίδες είναι άνιωθες πουτάνες που ανοίγουν τα πόδια τους μόνο με χρήμα.
Να,ρώτα και τον Chris να σου πει.
αν ειναι ετσι τοτε τι τις θετε τις πουτανες, το ιδιο κ το αυτο!
έμμεσες πουτανες..χρόνος αξία ανεκτίμητη..Το σεξ γίνεται καλύτερα με μία νέα γκομενα που σε εξιταρει αυτή είναι αλήθεια.Η πενταγιωτισα δηλαδή δεν θέλει ένα νέο γυμνασμενο ψωλαρα;ή τον άντρα τις που έχει πάει χίλιες φορές..υποθετικά μιλάω..
Ή αλήθεια είναι πως έμμεσα πληρώνουμε πάλι για να γαμησουμε σε ραντεβού. Βέβαια μ έχει συμβεί να γαμησω και καπάκια σε αμάξι αλλά σπάνια. Συνήθως είναι πρώτα κεράσματα και ακολουθεί σεξ..
εισαι μια ελλεινηδα απο τις ποιο ελεινες..
Πριν πεντε ποσταρισματα δεν εγραψες οτι δεν υπαρχουν γυναικες στο σαιτ?
και τι με αυτό.Πριν πεντε ποσταρισματα δεν εγραψες οτι δεν υπαρχουν γυναικες στο σαιτ?
εδώ πληρώνουμε. Εδώ διατάζουμε.εδώ χεζουμε την άποψη σου..εισαι μια ελλεινηδα απο τις ποιο ελεινες..Δεν φτάνεις την Χριστίνα Στο μικρό της δαχτυλακι.250κιλα είμαι και βρωμαω σαν ασβός αλλά παρόλα αυτά σέβομαι τον εαυτό Μου και σκιζω μόνο μανεκέν
χαχαα άμα είμαι και εγώ ξενερωτος θα κάτσω σπίτι να τον παίζω όχι να πηδηχτω μαζί της...η αλήθεια είναι πως μ αρέσει ν γλυφω μουνακια δεν τ κρύβω :-P :-PΑυτή αρνείται να τον πάρει στο στόμα και εσύ της κάνεις με τις ώρες γλειφομούνια και γλειφοκώλια!
Αφέντρα σου μήπως είναι ρε τύπε?
Γεια σας παιδια έχω γνωρίσει ένα μουνακι φοιτήτρια κάνουμε τα πάντα στο γαμησι αλλά η τανα δεν τσιμπουκωνει..και διαθέτει τσιμπουκο χείλα.Λέει δικαιολογίες.ότι δεν τις αρέσει να γλύφει κτλ. Εγώ τις γλυφω με μανία τ μουνακι και το κολαρακι όμως..τι να κάνω;
Ειπες οτι δεν υπαρχουν γυναικες και μετα της λες ειναι γυναικα.και τι με αυτό.
κάναμε μία συζήτηση για χαβαλε κα ουτε καν.. Ούτε λεσβιακά γουσταρει. Τουλάχιστον από ότι λέει σε εμένα.Παρτουζα με αλλη κοπελα να τις παρεις μαζι το εχετε συζητησει τυπε? Θα το θελε?