Νέα

Δεν παίρνει πίπες!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mounokolotripidogliftis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 366
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Υπάρχουν  μανεκέν  εκεί  έξω..που κάνουν πίπες άριστες κάτω από την διαταγή του άντρα..Δεν περιμένουμε πίπες..απλά τις διαταζουμε.Όπως κανει  Κάθε άντρας βασιλιάς που θέλει  να λέγεται  άντρας. :rockon:

OP
OP
Mounokolotripidogliftis

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Την ώρα που κανουμε 69.κάνω μάλλον.. Αυτή κοιτάει τον πουτσο σαν χάνος μέχρι που την κατέβασα.. Και σταμάτησα επειδή ξενερωσα.έχω δοκιμάσει του τύπου δώσε κανένα φιλακι πιαστον κτλ.αλλά τίποτα.η τυπισσα είναι κρυφό λεσβία τ κέρατα.και είναι και ωραίο μουνι ..θα την μεθυσω και θα της τον κάρφωσε στο στόμα .θα την  παρατησω μετά για παραδειγματισμό.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Την ώρα που κανουμε 69.κάνω μάλλον.. Αυτή κοιτάει τον πουτσο σαν χάνος μέχρι που την κατέβασα.. Και σταμάτησα επειδή ξενερωσα.έχω δοκιμάσει του τύπου δώσε κανένα φιλακι πιαστον κτλ.αλλά τίποτα.η τυπισσα είναι κρυφό λεσβία τ κέρατα.και είναι και ωραίο μουνι ..θα την μεθυσω και θα της τον κάρφωσε στο στόμα .θα την  παρατησω μετά για παραδειγματισμό.

τωρα μιλας σωστα  :thumbsup:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Αν ήταν κρυφολεσβια θα σου ελεγε οτι θα εκανε κατι με γυναικα κ θα ηταν πιο θετική στη σκεψη της παρτουζας...
απλα η τυπισσα ειναι βλαμμενη μάλλον οπότε για αυτο το λογο η λυση που προτεινεις ειναι η καλύτερη μεθυσε την χωστης τον να τελειωνουμε  ;)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι πίπες διατάζονται.όποια δεν υπακούει απλά πουλο.Υπάρχουν  αυτές που θα υπακούσουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρε Πικερ, με το chris33 μπηκες σημερα?

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
λολ διαβαζεις φεμινιστικα βιβλια?

Οχι το πρωτο ειχα καιρο που υποψιαζομουν οτι ισχυε αλλά κ το ειχα ξεχασει κ το φρεσκαρα ξανα προσφατα! Το δευτερο το εκανα εγω χθες...  :grin:

Δεν διαβαζω τετοια βιβλια απλα φρεσκαρω τα αγγλικα μου που ειναι να δωσω....

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Γεια σας παιδια έχω γνωρίσει ένα μουνακι φοιτήτρια κάνουμε τα πάντα στο γαμησι αλλά η τανα δεν τσιμπουκωνει..και διαθέτει τσιμπουκο χείλα.Λέει δικαιολογίες.ότι δεν τις αρέσει να γλύφει κτλ. Εγώ τις γλυφω με μανία τ μουνακι και το κολαρακι όμως..τι να κάνω;
Έχεις μπλέξει με αγκυλωμένο κολλημένο συντηρητικό ξεπερασμένο παρωχημένο απροκάλυπτο δισυπόστατο ασυνάρτητο αυτάρεσκο σελφ-ιμπόρταντ γύναιο, μια τεμπέλα που μυήθηκε άγαρμπα και αλεξιπτωτιστικά στον χώρο της γαμήσιας ηδονής, ένα ατομιστικό παρτάκικο (παρτακίσιο?) ον σαν κάτι τσογλάνια τότε που παίζαμε μπάλα στο σχολείο και δεν έπαιζαν ποτέ άμυνα αλλά περίμεναν από εσένα να κλέψεις τη μπάλα, να τους περάσεις όλους και σε άδειο τέρμα να τους δώσεις ασίστ για να πανηγυρίσουν σαν μαλάκες το γκολ

Μην το ψάχνεις αλλό - μία είναι η λύση: για δυο τρεις μέρες της ρίχνεις μερικά δυνατά μασάζ να γλυκαθεί και μετά σαν αντίστροφο ανέκδοτο του Χότζα, τα κόβεις όλα μαχαίρι - και γλυφοκωλάδες και κωλοΓλυφάδες και κανιλίγκια και ε2λειχίες και μασάζια.

Και όταν σου παραπονεθεί γιατί σταμάτησες πια και της άρεσε αλλά είσαι γαιδούρι και μόνο την πάρτη σου κοιτάς και δεν ασχολείσαι να την ανάψεις, εκεί είναι η μεγάλη στιγμή και εκρήγνυσαι, πάντα ψύχραιμα και απαξιωτικά: "είδες μωρή καριόλα τι τραβάω εγώ τόσον καιρό? " της πετάς και ένα χυσαμόλι στα μούτρα ή στη μούνα και φεύγεις τζέντλεμαν και μόρτης

Ακόμα και αν, λόγω ζαλάδας από το τραμπούκισμα ή ποταπού πείσματος, δεν συνθηκολογήσει πλήρως μετά από αυτό, θα έχει υποστεί ανεπανόρθωτο γαμωμυάλι οπότε δεν χρειάζεται να ασχοληθείς περαιτέρω. 2-0

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Έχεις μπλέξει με αγκυλωμένο κολλημένο συντηρητικό ξεπερασμένο παρωχημένο απροκάλυπτο δισυπόστατο ασυνάρτητο αυτάρεσκο σελφ-ιμπόρταντ γύναιο, μια τεμπέλα που μυήθηκε άγαρμπα και αλεξιπτωτιστικά στον χώρο της γαμήσιας ηδονής, ένα ατομιστικό παρτάκικο (παρτακίσιο?) ον σαν κάτι τσογλάνια τότε που παίζαμε μπάλα στο σχολείο και δεν έπαιζαν ποτέ άμυνα αλλά περίμεναν από εσένα να κλέψεις τη μπάλα, να τους περάσεις όλους και σε άδειο τέρμα να τους δώσεις ασίστ για να πανηγυρίσουν σαν μαλάκες το γκολ

Μην το ψάχνεις αλλό - μία είναι η λύση: για δυο τρεις μέρες της ρίχνεις μερικά δυνατά μασάζ να γλυκαθεί και μετά σαν αντίστροφο ανέκδοτο του Χότζα, τα κόβεις όλα μαχαίρι - και γλυφοκωλάδες και κωλοΓλυφάδες και κανιλίγκια και ε2λειχίες και μασάζια.

Και όταν σου παραπονεθεί γιατί σταμάτησες πια και της άρεσε αλλά είσαι γαιδούρι και μόνο την πάρτη σου κοιτάς και δεν ασχολείσαι να την ανάψεις, εκεί είναι η μεγάλη στιγμή και εκρήγνυσαι, πάντα ψύχραιμα και απαξιωτικά: "είδες μωρή καριόλα τι τραβάω εγώ τόσον καιρό? " της πετάς και ένα χυσαμόλι στα μούτρα ή στη μούνα και φεύγεις τζέντλεμαν και μόρτης

Ακόμα και αν, λόγω ζαλάδας από το τραμπούκισμα ή ποταπού πείσματος, δεν συνθηκολογήσει πλήρως μετά από αυτό, θα έχει υποστεί ανεπανόρθωτο γαμωμυάλι οπότε δεν χρειάζεται να ασχοληθείς περαιτέρω. 2-0
η απλα την γραφεις στα αρχιδια σου σαν πραγματικος αντρας και πας στην Χριστίνα η σε οποιαδήποτε  αλλη πορνη μανεκέν  της αρεσκείας σου..βέβαια αυτο θέλει βαρια αρχιδια..και δεν τα έχουν  ολοι :orchestra:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Τύπε είναι τόσο καλή αυτή η Χριστίνα; Εγώ είχα μείνει στην Κορίνα, αυτή είναι πιο καλή δηλαδή;

OP
OP
Mounokolotripidogliftis

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172

ίσως να είναι παρτακιας κακομαθημεν μιας κ μοναχοπαίδι.. Και πετάει που και που από μόνη της ότι τ  είχε ολλα. Έχεις δίκιο ίσως κοιτάει τη πάρτυ της καθαρά. Δεν ξανά γλυφω κολους κ μουνι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom