ενα υποτακτικό μανεκέν απλά.τίποτα παραπάνω..Υπάρχουν Πολύ καλύτερες αν θες την άποψη μουΤύπε είναι τόσο καλή αυτή η Χριστίνα; Εγώ είχα μείνει στην Κορίνα, αυτή είναι πιο καλή δηλαδή;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν παίρνει πίπες!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mounokolotripidogliftis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 366
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
μονο αγαπη τυπε
το θεμα ειναι οτι καποιοι ειναι για σαλονια αλλα και για αλώνια.αν είσαι από σαλόνια δεν θα στο προτειναΤώρα σοβαρά έχει μανεκέν στο Μετάξι ρε τύπε; Λες να χάνω που δεν πάω;
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
το θεμα ειναι οτι καποιοι ειναι για σαλονια αλλα και για αλώνια.αν είσαι από σαλόνια δεν θα στο προτεινα
Άμα είναι μουνάρες τύπε να πάω και στ' αλώνια να τις βρω!
Τίποτα Πενταγιώτισσες να μην είναι.
Ρε παιδιά αν δε γουστάρει, δεν της αρέσει, δεν έχει όρεξη κλπ κλπ...μπορείς να την υποχρεώσεις? θα χαθεί η απόλαυση από την πλευρά του άντρα, η αίσθηση του ότι γουστάρει η γκόμενα τον πούτσο σου...να προσπαθήσεις να την πείσεις ή να την πιέσεις δεν έχει νόημα.
Μήπως δεν σε γουστάρει επαρκώς, μήπως δεν την καυλώνεις επαρκώς? Μήπως ρε φίλε της μυρίζει ο πούτσος σου? Για πολλά πρέπει να ψαχτείς.
Μήπως δεν σε γουστάρει επαρκώς, μήπως δεν την καυλώνεις επαρκώς? Μήπως ρε φίλε της μυρίζει ο πούτσος σου? Για πολλά πρέπει να ψαχτείς.
Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Παλιότερα είχε βρεθεί στο διάβα μου γύναιο που ενώ ήταν πολυ ταλαντούχα , μετά τον πρώτο μήνα (δέσιμο γαϊδάρου) το έκοψε και έπρεπε να πιεστεί έντονα για να ενδώσει.ίσως να είναι παρτακιας κακομαθημεν μιας κ μοναχοπαίδι.. Και πετάει που και που από μόνη της ότι τ είχε ολλα. Έχεις δίκιο ίσως κοιτάει τη πάρτυ της καθαρά. Δεν ξανά γλυφω κολους κ μουνι
Μια δυο τρεις, τη ρώτησα γιατί και μου είπε "επειδή δεν μπορώ να βλέπω εσένα να το ευχαριστιέσαι και εγώ να κάθομαι"
Σαν μεταγραφή παλαίμαχου αστέρα στη σουφρολίγκα, θα αποδώσουν μόνο αν και όταν το θέλουν και θα κάνουν μόνο αυτά που θέλουν
Παλιότερα είχε βρεθεί στο διάβα μου γύναιο που ενώ ήταν πολυ ταλαντούχα , μετά τον πρώτο μήνα (δέσιμο γαϊδάρου) το έκοψε και έπρεπε να πιεστεί έντονα για να ενδώσει.
Μια δυο τρεις, τη ρώτησα γιατί και μου είπε "επειδή δεν μπορώ να βλέπω εσένα να το ευχαριστιέσαι και εγώ να κάθομαι"
Σαν μεταγραφή παλαίμαχου αστέρα στη σουφρολίγκα, θα αποδώσουν μόνο αν και όταν το θέλουν και θα κάνουν μόνο αυτά που θέλουν
εσύ την έγλειφες πατριώτη?
Εγώ δεν θα πήγαινα αν ήμουν στη θέση σου μάλλον...πενταγιωτισες ούτε νεκροςΆμα είναι μουνάρες τύπε να πάω και στ' αλώνια να τις βρω!
Τίποτα Πενταγιώτισσες να μην είναι.
έχω φιλαράκο κοντά στα 50 που γαμάει έναν μούναρο στα 30 και δεν την γλείφει...και η τύπισα τον τσιμουκώνει συνεχώς μέχρι καταπόσεως.
τί να του πεις???? ότι είναι μαλάκας? αν δε το γουστάρει το μουνί ο άλλος να το γλείψει?
αν κάτι δεν το κάνεις με όρεξη δεν έχει νόημα να γίνεται.
τί να του πεις???? ότι είναι μαλάκας? αν δε το γουστάρει το μουνί ο άλλος να το γλείψει?
αν κάτι δεν το κάνεις με όρεξη δεν έχει νόημα να γίνεται.
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Πιθανων να τσιμπουκωνετε και να γαμιεται με αλλους αλλιως εχεις μπλεξει με βλαμενη,σε αυτη την περιπτωση δοκιμασε να το βαλεις στο στομα της με το ζορι...αλλα με πολυ προσοχη μην στο δαγκωσει και τρεχεις μετα :SΓεια σας παιδια έχω γνωρίσει ένα μουνακι φοιτήτρια κάνουμε τα πάντα στο γαμησι αλλά η τανα δεν τσιμπουκωνει..και διαθέτει τσιμπουκο χείλα.Λέει δικαιολογίες.ότι δεν τις αρέσει να γλύφει κτλ. Εγώ τις γλυφω με μανία τ μουνακι και το κολαρακι όμως..τι να κάνω;
Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
ενίοτε διότι δεν πολυψηνότανεσύ την έγλειφες πατριώτη?
ήθελε όμως μασαζορεφλεξολογίες κλπ
είτε μυρίζει ειτε όχι.δουλειά της ειναι να ρουφάει και όχι να αποφασίζει..Τέλος..Αλλιώς υπάρχουν και τα υποτακτικα μανεκένΡε παιδιά αν δε γουστάρει, δεν της αρέσει, δεν έχει όρεξη κλπ κλπ...μπορείς να την υποχρεώσεις? θα χαθεί η απόλαυση από την πλευρά του άντρα, η αίσθηση του ότι γουστάρει η γκόμενα τον πούτσο σου...να προσπαθήσεις να την πείσεις ή να την πιέσεις δεν έχει νόημα.
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 3.172
Άμα δεν τις αρεσω και γαμιεται μαζί μ είναι ανώμαλη.ο πουτσος μ είναι καθαρός αρωματισμενος και ξυρισμενος. Το θέμα τ έχει ότι ποτέ δεν έκανε πίπες. Μ είχε πει παλιά ότι είχε κάνει κ αηδιασε κτλ .τεσπα απλά είναι ξενερωτη η τυπισα. Θα κόψω γλυφομουνια να στρώσει ..
γλυφουμε μουνάκια επειδή τα βρίσκουμε θεσπέσια και όχι επειδή θέλουμε να ικανοποιήσουμε Την αλλη..αν δεν θέλει να την γλειψουμε ενώ μας αρεσει την στέλνουμε στα γρηγοραΆμα δεν τις αρεσω και γαμιεται μαζί μ είναι ανώμαλη.ο πουτσος μ είναι καθαρός αρωματισμενος και ξυρισμενος. Το θέμα τ έχει ότι ποτέ δεν έκανε πίπες. Μ είχε πει παλιά ότι είχε κάνει κ αηδιασε κτλ .τεσπα απλά είναι ξενερωτη η τυπισα. Θα κόψω γλυφομουνια να στρώσει ..
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
χώρισέ την.
Εμένα σε παρόμοια περίπτωση που δεν τον έγλειφε με τπτ αρχικά το έπαιξα αδιάφορος. Έπειτα μόλις κατάλαβε πως θα φάει πόδι (περιστασιακή σχέση μια στις τόσες ποτό και γαμήσι) μου είπε πως θα μου δώσει κώλο. Δεν την πίστεψα. τελικά με την 2η μου έδωσε κώλο. Από τότε όποτε την πηδάω την παίρνω κι από τον κώλο και αυτή απλά μου τον παίζει και αραιά και που τον δίνει κανένα πεταχτό φιλάκι. Η αλήθεια είναι πως όσο καλός κι αν είναι ο κώλος γαμήσι χωρίς πίπα δεν λέει ρε παιδιά.
λεςΠασιφανές ότι chris33=picker....το χα σκεφτεί πολλές φορές.
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
ετσι ημουν εγω στην αρχη...ντρεπομουνα ενιωθα οτι ειναι κατι υποτιμητικο, το αγορι μου μου κατεβαζε το κεφαλι μου προς τα εκει και ηξερα οτι επρεπε να το κανω, να το υποστω..μια δυο τρειςς πηρα μπροστα το λατρεψα και τωρα δε γινεται να μη παρω πιπα σε καποιον!
οποτε δωστης χρονο, και επεμεινε!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 222K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 32