Νέα

Δεν παίρνει πίπες!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mounokolotripidogliftis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 366
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τυπε αυτα ειναι τα αποτελεσματα αμα η ρουμανα κανει παρεα με ελλεϊνιδες   :S :S :S

πρεπει τυπε να μπει ενα στοπ στην ελλεηνιδοποιηση των αλλοδαπων γυναικων που ζουνε στο πιρφορισταν

:S :S :S :S :S :S :S

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Οι περισσότερες γυναίκες απλά θελουν τον τρόπο τους. Λίγες είναι οι εξαιρέσεις που δεν κανουν στοματικό είτε γτ σιχαίνονται, είτε γτ το εχουν ενοχοποιήσει.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Οι περισσότερες γυναίκες απλά θελουν τον τρόπο τους. Λίγες είναι οι εξαιρέσεις που δεν κανουν στοματικό είτε γτ σιχαίνονται, είτε γτ το εχουν ενοχοποιήσει.

ετσι! δε θελει κοπο θελει τροπο!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πλακα πλακα τωρα που το σκεφτομαι, δεν εχω συναντησει καμια που να το σιχαινοταν αυτο.
Βεβαια πρεπει να λαβουμε υποψη οτι δεν ειμαι ο οποιοσδηποτε, ειμαι ο ιστορικος Alex71.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Oύτε αυτοκινητο να αγοραζες τοση σκεψη πια  :2funny:

Θα εννοεί μάλλον ότι δεν βρίσκει το γλείψιμό σου επαρκές διότι βρέθηκαν άλλοι οι οποίοι πλειοδότησαν.
Να σου πω κι εγώ εκπλήσσομαι, συνήθως δεν σε περνάει κανένας σ' αυτόν το τομέα αλλά είδες; :)

Επισκέπτης
Υπάρχουν δύο λύσεις:

1) Bρες άλλη, γεμάτο είναι το μοναστήρι από καλόγριες.
2) Ή παίξε Στοίχημα και πήγαινε για ακάπ όπως εγώ :2funny:
Τουλάχιστον οι τύπισσες του επαγγέλματος δεν στο αρνιόνται. Αν δεν προσφέρουν τις υπηρεσίες που επιθυμείς κάνεις σιαπέρα και πας με άλλη.
Το να βρεις γκόμενα και να στα κάνει αυτά που κάνουν κάποιες του χώρου είναι σα να περιμένεις να κάτσει ανατροπή με τη Φόλο Κόλο - Κόλο  :grin: :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Πλακα πλακα τωρα που το σκεφτομαι, δεν εχω συναντησει καμια που να το σιχαινοταν αυτο.
Βεβαια πρεπει να λαβουμε υποψη οτι δεν ειμαι ο οποιοσδηποτε, ειμαι ο ιστορικος Alex71.
Αν μιλήσω για μένα εξαρτάται τον εκάστοτε σύντροφο. Κάποιοι απλά δεν εμπνέουν, δεν υπάρχει χημεία κλπ...
Οσο για το ότι κουβαλάς ενα ονομα βαρύ σαν ιστορία δεν το συζητάμε!!!  :P

Λατρεία μου  :-* :-*

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Θα εννοεί μάλλον ότι δεν βρίσκει το γλείψιμό σου επαρκές διότι βρέθηκαν άλλοι οι οποίοι πλειοδότησαν.
Να σου πω κι εγώ εκπλήσσομαι, συνήθως δεν σε περνάει κανένας σ' αυτόν το τομέα αλλά είδες; :)

τωρα τελευταια οπου γραφω σε βλεπω τσουπ παρων..τυχαιο? δε νομιζω!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Η τελευταία φορά που κάποια σιχαινόταν να μου κάνει πίπα ήταν το 1987 κι αυτή τότε ήταν ήδη 30 χρονών. Από τότε άλλη δεν μου πέτυχε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η τελευταία φορά που κάποια σιχαινόταν να μου κάνει πίπα ήταν το 1987 κι αυτή τότε ήταν ήδη 30 χρονών. Από τότε άλλη δεν μου πέτυχε...
Γιατρε τι παιζει? Οπου ποσταρει η πενταγιωτισσα σε βλεπω τσουπ πετας το σχολιακι σου.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Γιατρε τι παιζει? Οπου ποσταρει η πενταγιωτισσα σε βλεπω τσουπ πετας το σχολιακι σου.

Α κι εσύ ΑΥΤΟ θέλεις να πιστεύεις; Δεν αφορούσε τον Ελλεϊνιδισμό το ποστ μου, τον πυρφορισμό αφορούσε...

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Α κι εσύ ΑΥΤΟ θέλεις να πιστεύεις; Δεν αφορούσε τον Ελλεϊνιδισμό το ποστ μου, τον πυρφορισμό αφορούσε...

τι ειδικοτητα εχεις?? σε φανταζομαι μπροστα απο ενα βαρετο γραφειο, με βαρετα γυαλια, βαρετους πελατες και............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom