Νέα

Δεν παίρνει πίπες!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mounokolotripidogliftis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 366
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
καλα ρε τυποι.καθεστε και λέτε για την άλλη που δεν μπουκωνει :Sαπλα τηνωρα που της κανεις σπατουλαρισμα και πάει ναχυσει η καθώς την μπηγεις και παεινα τελειώσει τραβιεσαι και την αφηνεις με το νιμού στο χέρι.τον πέτας έξω και της λες η τον ρούφας με τελειωτικο τσιμπουκι η γαμησου με τον αρκουδο σου.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Στο σεξ σου βγαινει το ελληνικό ή το αγγλικο??  :grin:

στο σεξ συνηθως μου εχουν κλειστο το στομα..
παρολα αυτα..με τον φιλο μου πολλες φορες μου ξεφευγουν λεξεις./ οπως ελα.νταξει. ναι,οχι, μα κλπ τις οποιες ανακαλω αμεσως μιας κ δε καταλαβαινει ελληνικα κ συνεχεια λεω πφφφ γτ μου ξεφευγουν!!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
καλα ρε τυποι.καθεστε και λέτε για την άλλη που δεν μπουκωνει :Sαπλα τηνωρα που της κανεις σπατουλαρισμα και πάει ναχυσει η καθώς την μπηγεις και παεινα τελειώσει τραβιεσαι και την αφηνεις με το νιμού στο χέρι.τον πέτας έξω και της λες η τον ρούφας με τελειωτικο τσιμπουκι η γαμησου με τον αρκουδο σου.
στριβεις και τη μουστάκα....  :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Yπαρχει καποια δικλιδα που ενεργοποιει λογαριασμους οταν υπαρχει ελλειψη;
Μολις διωχνουμε την μια, τσουπ πεταγεται το νεο απελευθερωμενο μουνι.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Πλάκα κάνεις!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

Αλήθεια τώρα δεν παίρνει πίπες;

Μήπως είναι τίποτα θεούσα με απόκρυψη παραλλάγή γι' αυτό οχι τσιμπούκια και προφυλακτικά σε θάλασσες και ακτές;;

Αλλιώς αν είναι νορμάλ τύπισσα και δεν έχει καμια λόξα να της πείς ότι είναι μεγάλο εγωιστάκι και κακομαθημένο!!!

Εσύ δηλαδή κορόιδο είσαι και τη σπατουλάρεις;;;

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
στο σεξ συνηθως μου εχουν κλειστο το στομα..
παρολα αυτα..με τον φιλο μου πολλες φορες μου ξεφευγουν λεξεις./ οπως ελα.νταξει. ναι,οχι, μα κλπ τις οποιες ανακαλω αμεσως μιας κ δε καταλαβαινει ελληνικα κ συνεχεια λεω πφφφ γτ μου ξεφευγουν!!
Φωνάζεις πολύ ή τους αποσυντονίζει το ελληνικο??  :cheesy:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
στριβεις και τη μουστάκα....  :2funny: :2funny:
ναι.γιατι.δεν κατάλαβα. ας της ρίξει και ξανά δυο  μαπες και αν δε γουσταρει να πάει στην μάνα της να κλαψει.αμ δε.θα γουσταρει.απλά ο άλλος της φερεται με το γαντι.σε παρακαλώ κλπ.θέλει δραστικά μέτρα.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
ναι.γιατι.δεν κατάλαβα. ας της ρίξει και ξανά δυο  μαπες και αν δε γουσταρει να πάει στην μάνα της να κλαψει.αμ δε.θα γουσταρει.απλά ο άλλος της φερεται με το γαντι.σε παρακαλώ κλπ.θέλει δραστικά μέτρα.
Η επιβάλλεσαι από τη φυση σου γτ το χεις κ το εκπεμπεις ή διαφορετικά θα τις φας κ από πανω.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Και περα απο αστειο και ευκαιρια για μαλακια που προσφερει το ζητημα, πολλοι το παιζετε μαγκες, οι παντρεμενοι στα μπουρδελα τι κανουν; Αυτα που δεν κανουν με τις γυναικες, γκομενες. Νταξει ειναι και η αλλαγη στην μεση.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Και περα απο αστειο και ευκαιρια για μαλακια που προσφερει το ζητημα, πολλοι το παιζετε μαγκες, οι παντρεμενοι στα μπουρδελα τι κανουν; Αυτα που δεν κανουν με τις γυναικες, γκομενες. Νταξει ειναι και η αλλαγη στην μεση.
Προφανως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom