gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
τι ειδικοτητα εχεις?? σε φανταζομαι μπροστα απο ενα βαρετο γραφειο, με βαρετα γυαλια, βαρετους πελατες και............
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!
τι ειδικοτητα εχεις?? σε φανταζομαι μπροστα απο ενα βαρετο γραφειο, με βαρετα γυαλια, βαρετους πελατες και............
έλα που δε σου αρέσουν οι κλωτσιεςςςς...τι σου αρέσει? Φιλάκια και χαδακια?ελα κ σε συμπαθουσαααα!
έλα που δε σου αρέσουν οι κλωτσιεςςςς...τι σου αρέσει? Φιλάκια και χαδακια?
if you say so..ξερειςς εσυ ;)
if you say so..
Στο σεξ σου βγαινει το ελληνικό ή το αγγλικο??I thought that u knew, but perhaps I misunderstood, its ok no prob man
Με τοσο ακαποτο πρωκτικο απο τον μπλακμαν λογικο ειναι τύπισσαΣτο σεξ σου βγαινει το ελληνικό ή το αγγλικο??
Στο σεξ σου βγαινει το ελληνικό ή το αγγλικο??
στριβεις και τη μουστάκα....καλα ρε τυποι.καθεστε και λέτε για την άλλη που δεν μπουκωνει :Sαπλα τηνωρα που της κανεις σπατουλαρισμα και πάει ναχυσει η καθώς την μπηγεις και παεινα τελειώσει τραβιεσαι και την αφηνεις με το νιμού στο χέρι.τον πέτας έξω και της λες η τον ρούφας με τελειωτικο τσιμπουκι η γαμησου με τον αρκουδο σου.
I know...don't you worry...I thought that u knew, but perhaps I misunderstood, its ok no prob man
Με τοσο ακαποτο πρωκτικο απο τον μπλακμαν λογικο ειναι τύπισσα
Φωνάζεις πολύ ή τους αποσυντονίζει το ελληνικο??στο σεξ συνηθως μου εχουν κλειστο το στομα..
παρολα αυτα..με τον φιλο μου πολλες φορες μου ξεφευγουν λεξεις./ οπως ελα.νταξει. ναι,οχι, μα κλπ τις οποιες ανακαλω αμεσως μιας κ δε καταλαβαινει ελληνικα κ συνεχεια λεω πφφφ γτ μου ξεφευγουν!!
ναι.γιατι.δεν κατάλαβα. ας της ρίξει και ξανά δυο μαπες και αν δε γουσταρει να πάει στην μάνα της να κλαψει.αμ δε.θα γουσταρει.απλά ο άλλος της φερεται με το γαντι.σε παρακαλώ κλπ.θέλει δραστικά μέτρα.στριβεις και τη μουστάκα....
Φωνάζεις πολύ ή τους αποσυντονίζει το ελληνικο??
Η επιβάλλεσαι από τη φυση σου γτ το χεις κ το εκπεμπεις ή διαφορετικά θα τις φας κ από πανω.ναι.γιατι.δεν κατάλαβα. ας της ρίξει και ξανά δυο μαπες και αν δε γουσταρει να πάει στην μάνα της να κλαψει.αμ δε.θα γουσταρει.απλά ο άλλος της φερεται με το γαντι.σε παρακαλώ κλπ.θέλει δραστικά μέτρα.
Προφανως.Και περα απο αστειο και ευκαιρια για μαλακια που προσφερει το ζητημα, πολλοι το παιζετε μαγκες, οι παντρεμενοι στα μπουρδελα τι κανουν; Αυτα που δεν κανουν με τις γυναικες, γκομενες. Νταξει ειναι και η αλλαγη στην μεση.