alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Γτ προηγουμαι?
Εγώ το λόγο μου τον κρατάω κοπελιά!!!Σε σένα τις έταξα πρώτα εσύ θα τις φας!!!
Γτ προηγουμαι?
Α οκ εχω σειρα προτεραιοτηταςΕγώ το λόγο μου τον κρατάω κοπελιά!!!Σε σένα τις έταξα πρώτα εσύ θα τις φας!!!
Ολα ειναι θεμα συνεννοησης τελικαΑ γεια σου!!!
Ολα ειναι θεμα συνεννοησης τελικα
Να δουμε ποιος θα προλαβει να μας γαμησει τους δικηγορους!!!Λοιπόν αύριο μετά τα δικαστήρια είναι καλά; Παρασκευή είναι μέχρι τη Δευτέρα θα ισιώσεις...
Για μισό λέπτό....
Δεν έχει δικαστήρια...Έχουν απεργία οι δικηγόροι τόσους μήνες τώρα!!!!
Απεργία;;;;; Ε θα σε γαμήσω!!!!!!!
Να δουμε ποιος θα προλαβει να μας γαμησει τους δικηγορους!!!
Μια διαστροφη την εχουμε ολοι. Η αληθεια να λεγεται.Στο erotic festival έπρεπε να σας καλέσουν!!!! Πολύ ερωτικό το επάγγελμα!!!
Πριν αρκετά χρόνια έιχα μπλέξει με μια ανάλογη περίπτωση. Τελικά σε φάση χαβαλέ στο κρεβάτι, έβαλα σαντιγύ στην πούτσα και της τον έδωσα στο στόμα σε φάση χαβαλέ...Γεια σας παιδια έχω γνωρίσει ένα μουνακι φοιτήτρια κάνουμε τα πάντα στο γαμησι αλλά η τανα δεν τσιμπουκωνει..και διαθέτει τσιμπουκο χείλα.Λέει δικαιολογίες.ότι δεν τις αρέσει να γλύφει κτλ. Εγώ τις γλυφω με μανία τ μουνακι και το κολαρακι όμως..τι να κάνω;
μηπως εχει σιδερακια τυπε ή καμια ουλιτιδα;Γεια σας παιδια έχω γνωρίσει ένα μουνακι φοιτήτρια κάνουμε τα πάντα στο γαμησι αλλά η τανα δεν τσιμπουκωνει..και διαθέτει τσιμπουκο χείλα.Λέει δικαιολογίες.ότι δεν τις αρέσει να γλύφει κτλ. Εγώ τις γλυφω με μανία τ μουνακι και το κολαρακι όμως..τι να κάνω;
μπροστοβαρο ονομα απο την κοιλουμπαΑν μιλήσω για μένα εξαρτάται τον εκάστοτε σύντροφο. Κάποιοι απλά δεν εμπνέουν, δεν υπάρχει χημεία κλπ...
Οσο για το ότι κουβαλάς ενα ονομα βαρύ σαν ιστορία δεν το συζητάμε!!!
Λατρεία μου :-* :-*
ντοκ τοτε μαλλον σου σηκωνοτανε κιολαςΗ τελευταία φορά που κάποια σιχαινόταν να μου κάνει πίπα ήταν το 1987 κι αυτή τότε ήταν ήδη 30 χρονών. Από τότε άλλη δεν μου πέτυχε...
και εγω αλλα ποντιακο φωναζω εγω που τις ριχνωκανω bdsm sex γιαυτο.
Απλα η γυναικα η οποια δεν δεχετε να παρει πιπα στον συντροφο της κοιτα μονο τη δικια της ικανοποιηση.Αρα ειναι εγωιστρια.Μου εχει τυχει και μενα και οχι μονο αυτο ,μου ετυχε οταν τελειωσε αυτη χωρις να τελειωσω εγω να γυρισει απο την αλλη μερια αδιαφορωντας για τη δικια μου ικανοποιηση.
Είχα μια κοπέλα η οποία φοβούμενη μη με χάσει έκανε τα πάντα,στο κρεββάτι εννοείται αλλά έκοψε και ποτά-τσιγάρα.
Και είχα και μια άλλη η οποία μ είχε στο μουνί της και μου λεγε αυτή την καραμέλα,πίπες δεν κάνω,σιχαίνοταν και μου λεγε
να πλένω τα χέρια μου και το στόμα μου πρωτού συνουσιαστούμε,σαν τον Κατακουζηνό.Και αποδείχτηκε
η πιο ξεκωλιάρα του ντουνιά.
Εν έτει 2016 όλες τους κάνουν τις πουτάνες να μοιάζουν με νήπια.Ξεκωλιάζονται ασύστολα και συθέμελα.
Άγρια!Οπότε όποια λέει δεν κάνει πίπες ενώ της το ζητάς,απλά σ έχει ΧΕΣΜΈΝΟ.Σ έχει,"το πουτανάκι" της.
Οπότε ξεκόλα και πάρτην μ όποιον αγάμητο φίλο σου έχεις και δεν έχεις και βγάλε και κάνα φράγκο (αν σε παίρνει)
γιατί μέλλον δεν έχεις.
Είχα μια κοπέλα η οποία φοβούμενη μη με χάσει έκανε τα πάντα,στο κρεββάτι εννοείται αλλά έκοψε και ποτά-τσιγάρα.
Και είχα και μια άλλη η οποία μ είχε στο μουνί της και μου λεγε αυτή την καραμέλα,πίπες δεν κάνω,σιχαίνοταν και μου λεγε
να πλένω τα χέρια μου και το στόμα μου πρωτού συνουσιαστούμε,σαν τον Κατακουζηνό.Και αποδείχτηκε
η πιο ξεκωλιάρα του ντουνιά.