Νέα

Δεν παίρνει πίπες!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mounokolotripidogliftis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 366
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ολα ειναι θεμα συνεννοησης τελικα  :cheesy:

Λοιπόν αύριο μετά τα δικαστήρια είναι καλά; Παρασκευή είναι μέχρι τη Δευτέρα θα ισιώσεις...

Για μισό λέπτό.... :think: :think: :think:

Δεν έχει δικαστήρια...Έχουν απεργία οι δικηγόροι τόσους μήνες τώρα!!!!

Απεργία;;;;; Ε θα σε γαμήσω!!!!!!!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Λοιπόν αύριο μετά τα δικαστήρια είναι καλά; Παρασκευή είναι μέχρι τη Δευτέρα θα ισιώσεις...

Για μισό λέπτό.... :think: :think: :think:

Δεν έχει δικαστήρια...Έχουν απεργία οι δικηγόροι τόσους μήνες τώρα!!!!

Απεργία;;;;; Ε θα σε γαμήσω!!!!!!!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Να δουμε ποιος θα προλαβει να μας γαμησει τους δικηγορους!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185
είναι αρκετές που έχουν θέμα με τα υγρά δοκίμασε στο μπάνιο ενώ κάνετε ντουζιέρα να ρίχνει μονίμως νεράκι πάνω σας.
Άλλη εναλλακτική που δεν θα σου πολυαρέσει είναι να ξεκινήσεις να της τον δίνεις με αρωματικές καπότες στο στόμα μέχρι να κολλήσει και να στις βγάζει από μόνη της.

coolfly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2016
Κριτικές
15
Like
761
Πόντοι
991
Γεια σας παιδια έχω γνωρίσει ένα μουνακι φοιτήτρια κάνουμε τα πάντα στο γαμησι αλλά η τανα δεν τσιμπουκωνει..και διαθέτει τσιμπουκο χείλα.Λέει δικαιολογίες.ότι δεν τις αρέσει να γλύφει κτλ. Εγώ τις γλυφω με μανία τ μουνακι και το κολαρακι όμως..τι να κάνω;
Πριν αρκετά χρόνια έιχα μπλέξει με μια ανάλογη περίπτωση. Τελικά σε φάση χαβαλέ στο κρεβάτι, έβαλα σαντιγύ στην πούτσα και της τον έδωσα στο στόμα σε φάση χαβαλέ...
Αυτό ήταν! Το λάτρεψε  :pipa2:
Προσοχή όμως μου σου ρίξει καμία δαγκωνιά  :new_shocked:

Επισκέπτης
να μη το κανει καθολου δεν μου χει τυχει ..οσες το παιζαν δυσκολες ελεγαν το γνωστο <<δεν το χω ξανακανει αλλα>> και μετα ρουφαγαν σαν πορνοσταρς..δεν τα λεω για να εντυπωσιασω υποψιν λεω οτι μου εχουν τυχει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γεια σας παιδια έχω γνωρίσει ένα μουνακι φοιτήτρια κάνουμε τα πάντα στο γαμησι αλλά η τανα δεν τσιμπουκωνει..και διαθέτει τσιμπουκο χείλα.Λέει δικαιολογίες.ότι δεν τις αρέσει να γλύφει κτλ. Εγώ τις γλυφω με μανία τ μουνακι και το κολαρακι όμως..τι να κάνω;
μηπως εχει σιδερακια τυπε ή καμια ουλιτιδα;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
Αν μιλήσω για μένα εξαρτάται τον εκάστοτε σύντροφο. Κάποιοι απλά δεν εμπνέουν, δεν υπάρχει χημεία κλπ...
Οσο για το ότι κουβαλάς ενα ονομα βαρύ σαν ιστορία δεν το συζητάμε!!!  :P

Λατρεία μου  :-* :-*
μπροστοβαρο ονομα απο την κοιλουμπα  :tooth:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
Η τελευταία φορά που κάποια σιχαινόταν να μου κάνει πίπα ήταν το 1987 κι αυτή τότε ήταν ήδη 30 χρονών. Από τότε άλλη δεν μου πέτυχε...
ντοκ τοτε μαλλον σου σηκωνοτανε κιολας  :grin:

godar23

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2011
Like
1
Πόντοι
0
Απλα η γυναικα η οποια δεν δεχετε να παρει πιπα στον συντροφο της κοιτα μονο τη δικια της ικανοποιηση.Αρα ειναι εγωιστρια.Μου εχει τυχει και μενα και οχι μονο αυτο ,μου ετυχε οταν τελειωσε αυτη χωρις να τελειωσω εγω να γυρισει απο την αλλη μερια αδιαφορωντας για τη δικια μου ικανοποιηση.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Απλα η γυναικα η οποια δεν δεχετε να παρει πιπα στον συντροφο της κοιτα μονο τη δικια της ικανοποιηση.Αρα ειναι εγωιστρια.Μου εχει τυχει και μενα και οχι μονο αυτο ,μου ετυχε οταν τελειωσε αυτη χωρις να τελειωσω εγω να γυρισει απο την αλλη μερια αδιαφορωντας για τη δικια μου ικανοποιηση.

λολ εμενα μου εχει τυχει με αντρα αυτο! δε περιμενα οτι το κανουν κ γυναικεςςς

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εν έτει 2016 όλες τους κάνουν τις πουτάνες να μοιάζουν με νήπια.Ξεκωλιάζονται ασύστολα και συθέμελα.
Άγρια!Οπότε όποια λέει δεν κάνει πίπες ενώ της το ζητάς,απλά σ έχει ΧΕΣΜΈΝΟ.Σ έχει,"το πουτανάκι" της.
Οπότε ξεκόλα και πάρτην μ όποιον αγάμητο φίλο σου έχεις και δεν έχεις και βγάλε και κάνα φράγκο (αν σε παίρνει)
γιατί μέλλον δεν έχεις.

Είχα μια κοπέλα η οποία φοβούμενη μη με χάσει έκανε τα πάντα,στο κρεββάτι εννοείται αλλά έκοψε και ποτά-τσιγάρα.
Και είχα και μια άλλη η οποία μ είχε στο μουνί της και μου λεγε αυτή την καραμέλα,πίπες δεν κάνω,σιχαίνοταν και μου λεγε
να πλένω τα χέρια μου και το στόμα μου πρωτού συνουσιαστούμε,σαν τον Κατακουζηνό.Και αποδείχτηκε
η πιο ξεκωλιάρα του ντουνιά.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Είχα μια κοπέλα η οποία φοβούμενη μη με χάσει έκανε τα πάντα,στο κρεββάτι εννοείται αλλά έκοψε και ποτά-τσιγάρα.
Και είχα και μια άλλη η οποία μ είχε στο μουνί της και μου λεγε αυτή την καραμέλα,πίπες δεν κάνω,σιχαίνοταν και μου λεγε
να πλένω τα χέρια μου και το στόμα μου πρωτού συνουσιαστούμε,σαν τον Κατακουζηνό.Και αποδείχτηκε

και ποιες απτις δυο προτιμας?

Melkor13

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εν έτει 2016 όλες τους κάνουν τις πουτάνες να μοιάζουν με νήπια.Ξεκωλιάζονται ασύστολα και συθέμελα.
Άγρια!Οπότε όποια λέει δεν κάνει πίπες ενώ της το ζητάς,απλά σ έχει ΧΕΣΜΈΝΟ.Σ έχει,"το πουτανάκι" της.
Οπότε ξεκόλα και πάρτην μ όποιον αγάμητο φίλο σου έχεις και δεν έχεις και βγάλε και κάνα φράγκο (αν σε παίρνει)
γιατί μέλλον δεν έχεις.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συμφωνώ και επ αυξάνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom