Νέα

Δεν παίρνει πίπες!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mounokolotripidogliftis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 366
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Mounokolotripidogliftis

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !Από συζήτηση που είχαμε χτες η κοπέλα  έχει πάρει πιπανστο παρελθόν μ είπε αλλά δεν τις αρέσει..Μάλιστα όταν τις είπα ότι έχει τσιμπουκοχειλα μου απάντησε ότι τις εχουν πει ότι κάνει καλές πίπες..Τις λέω άρα σε εμένα δεν και μ είπε θέλει λίγο χρόνο και μαλακιες. Κλασική μορφή ελλεςινιδας με υπαρξιακά προβλήματα.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !Από συζήτηση που είχαμε χτες η κοπέλα  έχει πάρει πιπανστο παρελθόν μ είπε αλλά δεν τις αρέσει..Μάλιστα όταν τις είπα ότι έχει τσιμπουκοχειλα μου απάντησε ότι τις εχουν πει ότι κάνει καλές πίπες..Τις λέω άρα σε εμένα δεν και μ είπε θέλει λίγο χρόνο και μαλακιες. Κλασική μορφή ελλεςινιδας με υπαρξιακά προβλήματα.

μα το παμε ρε φιλε απτην αρχη η συγκεκριμενη θελει χρονο!!

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306

Πολύ σικ-ατα το έθεσες το θέμα  :2funny:

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296

Tύπε απ'τον κώλο τον παίρνει? Και δε κάνω πλάκα! ΄Εχω γνωρίσει γκόμενα που τον πήρε για πλάκα από πίσω αλλά για τσιμπούκι ούτε με ένεση και άλλη μια που τα 'πινε για πλάκα αλλά η συζήτηση και μόνο για πρωκτικό ήταν αιτία χωρισμού. Τί να πεις, άβυσσος!  

OP
OP
Mounokolotripidogliftis

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Ούτε κολο δίνει απαγορευμένη ζώνη λέει :-P αλλά αφήνει δάχτυλα και γλυψιματα γενικά..δεν την πιεσα για κολο μιας που διαθέτει στενό μουνακι..

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
και ποιες απτις δυο προτιμας?

Δεν το ανέφερα γιατί προτιμώ κάτι,απλά το σεξ είναι η όλη αλληλεπίδραση και αλληλοευχαρίστηση
με τη συμμετοχή και των δύο.Στην δεύτερη,ενώσο είχα μέτρο σύγκρισης την πρώτη,είχα καταλάβει
ότι απλά δεν την ενδιέφερα.Έτσι και γω έκοψα τα γλυψίματα,γιατί είπαμε είναι αλληλοευχαρίστηση,
έκοψα την συμμετοχή και απλά ήμουν ξάπλα και αυτή χτυπιόταν από πάνω και δυστυχώς,ενώ την γούσταρα
υπερβολικά,με ξενέρωνε μ αυτές τις χαζομάρες της και δεν έχυνα με τίποτα,ή το ήλεγχα και έχυνα όποτε
ήθελα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ούτε κολο δίνει απαγορευμένη ζώνη λέει :-P αλλά αφήνει δάχτυλα και γλυψιματα γενικά..δεν την πιεσα για κολο μιας που διαθέτει στενό μουνακι..

Παλικάρι μου!Η κοπέλα την κωλάρα την δίνει σε άλλον.Να ξες.Στενομούνες είναι οι αλβανίδες.

Υπογραφή μουνοχαλαστής  :orchestra:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δεν το ανέφερα γιατί προτιμώ κάτι,απλά το σεξ είναι η όλη αλληλεπίδραση και αλληλοευχαρίστηση
με τη συμμετοχή και των δύο.Στην δεύτερη,ενώσο είχα μέτρο σύγκρισης την πρώτη,είχα καταλάβει
ότι απλά δεν την ενδιέφερα.Έτσι και γω έκοψα τα γλυψίματα,γιατί είπαμε είναι αλληλοευχαρίστηση,
έκοψα την συμμετοχή και απλά ήμουν ξάπλα και αυτή χτυπιόταν από πάνω και δυστυχώς,ενώ την γούσταρα
υπερβολικά,με ξενέρωνε μ αυτές τις χαζομάρες της και δεν έχυνα με τίποτα,ή το ήλεγχα και έχυνα όποτε
ήθελα.

ρε συ αμα δεν την ενδιεφερες δε θα ερχοτανε μαζι σου!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ρε συ αμα δεν την ενδιεφερες δε θα ερχοτανε μαζι σου!

Δεν πάμε με κάποιον/-α επειδή μας ενδιαφέρει!Απλά για να καλυφθούν ανάγκες μέχρι να βρεθεί
αυτός που πραγματικά μας ενδιαφέρει.Και η ιστορία δεν με διέψευσε.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δεν πάμε με κάποιον/-α επειδή μας ενδιαφέρει!Απλά για να καλυφθούν ανάγκες μέχρι να βρεθεί
αυτός που πραγματικά μας ενδιαφέρει.Και η ιστορία δεν με διέψευσε.

εγω αυτο δε το κανω τυπε! αμα δε μαρεσει ο αλλος δε παω μονο κ μονο για το γαμησι. δοξα το θεο χερια εχω κ περνω κ μονη μου καλα!

OP
OP
Mounokolotripidogliftis

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Μουνοχαλαστης ελληνίδα είναι αλλά πετιτ ..Λες ε;χαχα για καμιά δεν βάζω το χέρι μ στην φωτιά

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
εγω αυτο δε το κανω τυπε! αμα δε μαρεσει ο αλλος δε παω μονο κ μονο για το γαμησι. δοξα το θεο χερια εχω κ περνω κ μονη μου καλα!

Αυτό είναι δικό σου θέμα!Χωρίς να σημαίνει ότι δεν ισχύει,ούτε είναι κακό!Βασικά το να
εκμεταλεύεται κάποιος τον άλλον ισχύει στα πάντα.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αυτό είναι δικό σου θέμα!Χωρίς να σημαίνει ότι δεν ισχύει,ούτε είναι κακό!Βασικά το να
εκμεταλεύεται κάποιος τον άλλον ισχύει στα πάντα.

δε μαρεσει να πηγαινω με τη πλειοψηφια, οποτε αποφευγω σχεσεις εκμεταλλευσης!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μουνοχαλαστης ελληνίδα είναι αλλά πετιτ ..Λες ε;χαχα για καμιά δεν βάζω το χέρι μ στην φωτιά

Το όλο μη νορμάλ είναι να σου λέει δεν κάνω εκείνο και δεν κάνω το άλλο ενώ να της λές ότι
το θες.Ρε συ είναι σαν τις πουτάνες τότε που σου λέν τόσα εξτρά για κώλο και για πίπα ακα.
Όλες όλα τα κάνουν.Κράτα μικρό καλάθι αν κολάς μαζί της.Αν στ αρχίδια σου και σένα βάλε
όποιον έχεις και δνε έχεις να την γαμήσετε παρτούζα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Stories

Νέο!

Stories