zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
αυτες που κανουν πιπες ειναι βρωμιαρες
Δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις που ανήκουν σε αγάμητες βρωμιάρες.
αυτες που κανουν πιπες ειναι βρωμιαρες
Δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις που ανήκουν σε αγάμητες βρωμιάρες.
αυτές που παίρνουν πιπες δηλαδήΔεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις που ανήκουν σε αγάμητες βρωμιάρες.
αυτές που παίρνουν πιπες δηλαδή
εσένα τι σε έχουμε ?γενικό δερβεναγα ?αυτή η ερι ήτο άλλη εγώ είμαι η κανονική κ οι πιπες είναι αποτροπαια πράξη. Όλοι το ξέρουνΜην πέφτεις στην παγίδα της κοντής,κάποτε είχε ανοίξει thread με θέμα:
"Θέλω να γλείφω πούτσους, είναι κακό;"
εσένα τι σε έχουμε ?γενικό δερβεναγα ?αυτή η ερι ήτο άλλη εγώ είμαι η κανονική κ οι πιπες είναι αποτροπαια πράξη. Όλοι το ξέρουν
ραντεβού στο Τερκενλή αύριο στις 11 θα φέρω την καθηγητρια για να ελέγξει το πουλακι σου το κουτσικο. Εγώ με μικρά δεν ασχολούμαι..Ναι,ξέρω.Εκείνη ήταν ο στούμπος και εσύ είσαι ο τσολιάς.
Έλα ρε γατάκι να παίξουμε τα account μας με ban ip.
Αν είσαι πάνω από 1.65 και αν εγώ έχω κοντή πούτσα,θα banαριστώ από ip.
Όμως αν συμβαίνουν τα αντίθετα,ψήνεσαι να σε αποχαιρετήσουμε για πάντα;
ραντεβού στο Τερκενλή αύριο στις 11 θα φέρω την καθηγητρια για να ελέγξει το πουλακι σου το κουτσικο. Εγώ με μικρά δεν ασχολούμαι..
Τι λες ρε κλοκλο ? Τι αι πι με αι πι. Ραντεβού θανάτου αύριο ρε κ έλα κ ζητά την κοντη. Θα φας καλάΚαμία έκπληξη,ήξερα ότι θα αποδειχθείς [size=18pt]ΚΟΤΑ[/size]
ip με ip κοτοπουλάκι,όποτε θες.
Μέχρι τότε,άραξε στα κυβικά σου...
Τι λες ρε κλοκλο ? Τι αι πι με αι πι. Ραντεβού θανάτου αύριο ρε κ έλα κ ζητά την κοντη. Θα φας καλά
θα μας πεις τι είναι το αι πι με αι πι να καταλάβουμε τι θες παπαρα ? Η θα επαναλαμβάνεις το αι πι με αι πι μέχρι να ξημερώσει ?ip με ip κοτοπουλάκι.
Να μην μπορουμε να κάνουμε ξανά account στο forum,ούτε εσύ,ούτε εγώ.
θα μας πεις τι είναι το αι πι με αι πι να καταλάβουμε τι θες παπαρα ? Η θα επαναλαμβάνεις το αι πι με αι πι μέχρι να ξημερώσει ?
Ή πίπα γενικά δε μου λέει τίποτα
Ή Καλή πίπα επίσης
Ή σούπερ οκ
Αλλά σαν σεξουαλική πρακτική νομίζω πως είναι κάπως υπερεκτιμημένη.
τα τσουρεκια του Τερκενλη με λευκη σοκολατα και καστανο γαμανεραντεβού στο Τερκενλή αύριο στις 11 θα φέρω την καθηγητρια για να ελέγξει το πουλακι σου το κουτσικο. Εγώ με μικρά δεν ασχολούμαι..
τυπε λες να υπαρχουν στο σαϊτ τυποι που λενε ψευτικες ιστοριες; :S