Νέα

Δεν παίρνει πίπες!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mounokolotripidogliftis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 366
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
θα ηθελα να μαθω τι συνηθως προτιματε κατα τη διαρκεια της πιπας.
πχ υγρη βαθια πιπα καθολου χερια σφιχτα χειλη καθολου δοντια εννοειται, βαθυ τσιμπουκωμα κ το ερωτημα ειναι..οταν ο αλλος χυνει ειναι προτιμοτερο να σταματαμε κ να μενουμε ακινητες ωσπου να χυσει ολα μεσα στο στομα μας ή συνεχιζουμε κανονικα αλλα αυτο δε θα τον πονεσει? Αυτη η απορια μο δημιουργηθηκε χτες, οποιος μπορει να μου την λυσει θα του ειμαι υποχρεη  :hi:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πχ υγρη βαθια πιπα καθολου χερια σφιχτα χειλη καθολου δοντια εννοειται, βαθυ τσιμπουκωμα κ το ερωτημα ειναι..οταν ο αλλος χυνει ειναι προτιμοτερο να σταματαμε κ να μενουμε ακινητες ωσπου να χυσει ολα μεσα στο στομα μας ή συνεχιζουμε κανονικα αλλα αυτο δε θα τον πονεσει? Αυτη η απορια μο δημιουργηθηκε χτες, οποιος μπορει να μου την λυσει θα του ειμαι υποχρεη  :hi:

ετσι οπως τα λες

να τα καταπινετε ειναι ωραιο

εσυ χθες εκανες τιποτα τετοιο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εφοσον ξεκινησει το χυσιμο, συνεχιζεις για λιγο, μεχρι να αδειασει τελειως. Το να συνεχισεις κατα τη διαρκεια της εκσπερματωσης, επιτεινει την ηδονη.
Εφοσον σταματησει να χυνει, σταματας κι εσυ, γιατι το να συνεχισεις τοτε ειναι βασανιστηριο. Δεν ειναι "πονος", αλλά ειναι μια κατασταση δυσαρεστη.

Capt.Bligh

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Κριτικές
8
Like
28
Πόντοι
16
πχ υγρη βαθια πιπα καθολου χερια σφιχτα χειλη καθολου δοντια εννοειται, βαθυ τσιμπουκωμα κ το ερωτημα ειναι..οταν ο αλλος χυνει ειναι προτιμοτερο να σταματαμε κ να μενουμε ακινητες ωσπου να χυσει ολα μεσα στο στομα μας ή συνεχιζουμε κανονικα αλλα αυτο δε θα τον πονεσει? Αυτη η απορια μο δημιουργηθηκε χτες, οποιος μπορει να μου την λυσει θα του ειμαι υποχρεη  :hi:

αναλογα τα γουστα του καθενος!
ετσι οπως το θετεις θα παρεις 10 απαντησεις και οι 10 θα ναι διαφορετικες

αλλου επρεπε να κανεις την ερωτηση  :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ετσι οπως τα λες

να τα καταπινετε ειναι ωραιο

εσυ χθες εκανες τιποτα τετοιο?
Η κοπελα εκανε μια ερωτηση. Θα συμβαλλεις στη λυση της αποριας της, ή θα λες μαλακιες?

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εφοσον ξεκινησει το χυσιμο, συνεχιζεις για λιγο, μεχρι να αδειασει τελειως. Το να συνεχισεις κατα τη διαρκεια της εκσπερματωσης, επιτεινει την ηδονη.
Εφοσον σταματησει να χυνει, σταματας κι εσυ, γιατι το να συνεχισεις τοτε ειναι βασανιστηριο. Δεν ειναι "πονος", αλλά ειναι μια κατασταση δυσαρεστη.

οκ!οποτε κακως σταματησα! θνκς!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Η κοπελα εκανε μια ερωτηση. Θα συμβαλλεις στη λυση της αποριας της, ή θα λες μαλακιες?

ειπα συμφωνω με αυτα που γραφει στο κρισιμο ερωτημα δε οπως της βγει δε με πειραζει αρκει να τον εχει στο στοματακι της

εγγλεζο πιπωνες καυλα ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
οκ!οποτε κακως σταματησα! θνκς!!
Για την ακριβεια, ειναι το χειροτερο που μπορεις να κανεις εκεινη την ωρα (να σταματησεις).
Στα βιντεακια των πορνοσάιτ, το να σταματας λεγεται "ruined orgasm", το χαλάς πανω στο καλύτερο δηλαδη.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Για την ακριβεια, ειναι το χειροτερο που μπορεις να κανεις εκεινη την ωρα (να σταματησεις).
Στα βιντεακια των πορνοσάιτ, το να σταματας λεγεται "ruined orgasm", το χαλάς πανω στο καλύτερο δηλαδη.

φαινεται ο διαβασμενος ανθρωπος

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δεν μας απαντησε αν τα καταπινει ομως κρισιμο ερωτημα  :grin:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

μολις ενιωσα τις συσπασεις, σταματησα απλα τον ειχα βαθια μεσα στο στομα μου κ περιμενα να τελειωσει για να τα καταπιω..
δε το σκεφτηκα καθολου εκεινη τη στιγμη, μονο μετα γιαυτο κ σκεφτηκα να ρωτησω εδω ωστε την επομενη φορα να μη χαθω με τις συσπασεις

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μολις ενιωσα τη συσπασεις, σταματησα απλα τον ειχα βαθια μεσα στο στομα μου κ περιμενα να τελειωσει για να τα καταπιω..[/quote]

:rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μολις ενιωσα τη συσπασεις, σταματησα απλα τον ειχα βαθια μεσα στο στομα μου κ περιμενα να τελειωσει για να τα καταπιω..
δε το σκεφτηκα καθολου εκεινη τη στιγμη, μονο μετα γιαυτο κ σκεφτηκα να ρωτησω εδω ωστε την επομενη φορα να μη χαθω με τις συσπασεις
Βεβαια ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, ακομη και στο χυσιμο. Θα μπορουσες καλλιστα να τον ρωτησεις κιολας. Πιθανον να μην αρεσουν σε ολους τα ιδια. Εγω για μενα μιλησα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μολις ενιωσα τη συσπασεις, σταματησα απλα τον ειχα βαθια μεσα στο στομα μου κ περιμενα να τελειωσει για να τα καταπιω..

:rockon:
Τύπε την Ζαβαρα την ξαναειδες? Χασαμε και τον Ναρούτο-Σασούκε και δεν εχουμε πληροφορηση.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Βεβαια ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, ακομη και στο χυσιμο. Θα μπορουσες καλλιστα να τον ρωτησεις κιολας. Πιθανον να μην αρεσουν σε ολους τα ιδια. Εγω για μενα μιλησα.

την πλειοψηφια θελω να ρωτησω, ωστε να ξερω γενικως!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.946
Πόντοι
2.606
μολις ενιωσα τις συσπασεις, σταματησα απλα τον ειχα βαθια μεσα στο στομα μου κ περιμενα να τελειωσει για να τα καταπιω..
το χοτ ντογκ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom