alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Χαλαστηκες?Απαντησα στο αρχικο ερωτημα του νηματος,ποιο ειναι το προβλημα σου?
Χαλαστηκες?Απαντησα στο αρχικο ερωτημα του νηματος,ποιο ειναι το προβλημα σου?
Τα κορμια μιλανε καλυτερα απ τα στοματα κοπελια
και δεν λενε και ψεματα
Χαλαστηκες?
Δηλαδη εκεινη την ωρα σκεφτηκες "Με αφησε με την απορια ο γλυκος μου, αλλά δεν πειραζει, θα μπω στο μπου να ρωτησω".συμφωνω αλλα μερικες φορες χρειαζεται κ καποια επεξηγηση
Περιοδος?Ρε τραβα φυγε απο εδω μουνειλωτα που θα μου ανοιξεις και διαλογο χαμενε
Ντροπη του αρσενικου πληθυσμου του site.
Υπάρχουν μανεκέν εκεί έξω..που κάνουν πίπες άριστες κάτω από την διαταγή του άντρα..Δεν περιμένουμε πίπες..απλά τις διαταζουμε.Όπως κανει Κάθε άντρας βασιλιάς που θέλει να λέγεται άντρας.
μουνειλωτα!!!!!!Ρε τραβα φυγε απο εδω μουνειλωτα που θα μου ανοιξεις και διαλογο χαμενε
Ντροπη του αρσενικου πληθυσμου του site.
Τον γλυφεις με την γλωσσα κυκλικα για προθερμανση, μεχρι να γινει νοημα για πανω κατω με τα χειλια να τον σγκαλιαζουν ολο και τη γλωσσα να ακουμπαει. Το καλυτερο τεκειωμα γινεται μα τα χειλια. Αφου τελειωσω συνεχιζεις το πανω κατω και τον εχεις στο στομα μεχρι παλι να γινει σινιαλο απο μερους μου για να πας να τα φτυσεις αν δεν θες να καταπιεις το νεκταρ.....θα ηθελα να μαθω τι συνηθως προτιματε κατα τη διαρκεια της πιπας.
πχ υγρη βαθια πιπα καθολου χερια σφιχτα χειλη καθολου δοντια εννοειται, βαθυ τσιμπουκωμα κ το ερωτημα ειναι..οταν ο αλλος χυνει ειναι προτιμοτερο να σταματαμε κ να μενουμε ακινητες ωσπου να χυσει ολα μεσα στο στομα μας ή συνεχιζουμε κανονικα αλλα αυτο δε θα τον πονεσει? Αυτη η απορια μο δημιουργηθηκε χτες, οποιος μπορει να μου την λυσει θα του ειμαι υποχρεη
Τον γλυφεις με την γλωσσα κυκλικα για προθερμανση, μεχρι να γινει νοημα για πανω κατω με τα χειλια να τον σγκαλιαζουν ολο και τη γλωσσα να ακουμπαει. Το καλυτερο τεκειωμα γινεται μα τα χειλια. Αφου τελειωσω συνεχιζεις το πανω κατω και τον εχεις στο στομα μεχρι παλι να γινει σινιαλο απο μερους μου για να πας να τα φτυσεις αν δεν θες να καταπιεις το νεκταρ.....
Αν θεκεις προθυμοποιουμαι να σου κανω ιδιαιτερα. Θα χαρω πολυ να σε βοηθησω....
;) ;)
Yγρο και βαθη τσιμπουκωμα, χωρις χερια και αρκετο σαλιο στην ενταση που θα καταλαβεις οτι αρεσει στον αλλο και οταν νιωσεις το τελειωμα, χαλαρωνεις την ενταση, κανεις πιο απαλες κινησεις πανω κατω και ταυτοχρονα ρουφας. Αααα..... Σε καμια περιπτωση δεν τα φτυνεις.θα ηθελα να μαθω τι συνηθως προτιματε κατα τη διαρκεια της πιπας.
πχ υγρη βαθια πιπα καθολου χερια σφιχτα χειλη καθολου δοντια εννοειται, βαθυ τσιμπουκωμα κ το ερωτημα ειναι..οταν ο αλλος χυνει ειναι προτιμοτερο να σταματαμε κ να μενουμε ακινητες ωσπου να χυσει ολα μεσα στο στομα μας ή συνεχιζουμε κανονικα αλλα αυτο δε θα τον πονεσει? Αυτη η απορια μο δημιουργηθηκε χτες, οποιος μπορει να μου την λυσει θα του ειμαι υποχρεη
Σε ευχαριστω
Τι να κλάσει η Βέλβω μπρόστα μου.Φαντάσου οτι η Αλιντισσα ειναι μαθητρια μου...και τα παει μια χαρα ;)
Φακές ο ενας, γίγαντες ο αλλος. Το τι κλανιά εχει να πεσει δεν περιγραφεται.
Εδω ειμαι τυπε παρακολουθω τα παντα μην μου αγχωνεσαι.
Τύπε την Ζαβαρα την ξαναειδες? Χασαμε και τον Ναρούτο-Σασούκε και δεν εχουμε πληροφορηση.
:-* :-* :-*φχαριστω ολουςς!!
Εδω ειμαι τυπε παρακολουθω τα παντα μην μου αγχωνεσαι.
Για οτιδηποτε απορια εχεις για το ζαβαρακι ρωτα ΤΗΝ ιδια στο μειλ που σ δωσε....
εχει πμφχαριστω ολουςς!!
Ρωτα τον Αλεξ αυτος γνωριζει.Tυπε απανταει στους θαυμαστες της 24 ωρες το 24ωρο?
Να διαθέσω τον πούτσο μου για να εκπαιδεύσω την κοπέλα ρε αδελφε!!!!χαχαχαχαχαχαχκάνεις καλές πίπες ????