pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Τύπε την Ζαβαρα την ξαναειδες? Χασαμε και τον Ναρούτο-Σασούκε και δεν εχουμε πληροφορηση.
αλλη μια φορα για καφε
εχασα και το τηλ δεν το αποθηκευσα
Τύπε την Ζαβαρα την ξαναειδες? Χασαμε και τον Ναρούτο-Σασούκε και δεν εχουμε πληροφορηση.
Εφοσον ξεκινησει το χυσιμο, συνεχιζεις για λιγο, μεχρι να αδειασει τελειως. Το να συνεχισεις κατα τη διαρκεια της εκσπερματωσης, επιτεινει την ηδονη.
Εφοσον σταματησει να χυνει, σταματας κι εσυ, γιατι το να συνεχισεις τοτε ειναι βασανιστηριο. Δεν ειναι "πονος", αλλά ειναι μια κατασταση δυσαρεστη.
Τωρα εγω γιατι πιστευω οτι ολο αυτο ηταν ενα "καλυμμα" για να μοιραστεις μαζι μας οτι επαιρνες πίπες χθες?την πλειοψηφια θελω να ρωτησω, ωστε να ξερω γενικως!
θα ηθελα να μαθω τι συνηθως προτιματε κατα τη διαρκεια της πιπας.
πχ υγρη βαθια πιπα καθολου χερια σφιχτα χειλη καθολου δοντια εννοειται, βαθυ τσιμπουκωμα κ το ερωτημα ειναι..οταν ο αλλος χυνει ειναι προτιμοτερο να σταματαμε κ να μενουμε ακινητες ωσπου να χυσει ολα μεσα στο στομα μας ή συνεχιζουμε κανονικα αλλα αυτο δε θα τον πονεσει? Αυτη η απορια μο δημιουργηθηκε χτες, οποιος μπορει να μου την λυσει θα του ειμαι υποχρεη
Εσυ μην γελας πολυ, εχεις φαει και φακές, θα χεστείς.
Εχετε λυσσαξει οτι το κοριτσι εχει αρρωστιες, γιατι ρε τύποι?[quote a σα τις συσπασεις, σταματησα απλα τον ειχα βαθια μεσα στο στομα μου κ περιμενα να τελειωσει για να τα καταπιω..
και καταποση???σπερμα ...ολες οι αρρωστειες στην μεγιστη συγκεντρωση τους!!!!!
αντε κ καλα σαραντα !!!
Πήδηξες?αλλη μια φορα για καφε
εχασα και το τηλ δεν το αποθηκευσα
με πουτσο δανεικο???Come for some practical expamples to find out
Πες ρε μουσίτσααφου ξερεις
Εγω συμπεραινω ομως, οτι ενω γενικως μας το παιζει ξέκωλο και γαργαλιάρα, ειναι πιο αρχαρια απο οσο θελει να φαινεται.προκλητικη η πενταγιοτισσα
θελει να τραβαει την προσοχη
Πες ρε μουσίτσα
Εισαι και τζεντλεμαν τρομαρα σου χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχδεν εκθετω κοσμο
Διδασκε στον κοσμο τις πιπες δασκαλε..Εσυ μην γελας πολυ, εχεις φαει και φακές, θα χεστείς.
με πουτσο δανεικο???
Εσενα δεν σου παιρνουν τύπε? Τιποτα? Λυπαμαι. Ε μικρος εισαι ακομη, κατι θα σου κανουν και σενα.Διδασκε στον κοσμο τις πιπες δασκαλε..
με τα πακια κ τους μαυρους ρε ντανυ,κ κανει κι ακαποτα μπουκοτσι κ τα πινει..σορρυ ,,για το καλο της τα γραφω...Εχετε λυσσαξει οτι το κοριτσι εχει αρρωστιες, γιατι ρε τύποι?
Εισαι και τζεντλεμαν τρομαρα σου χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ