Νέα

Δεν παίρνει πίπες!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mounokolotripidogliftis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 366
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εφοσον ξεκινησει το χυσιμο, συνεχιζεις για λιγο, μεχρι να αδειασει τελειως. Το να συνεχισεις κατα τη διαρκεια της εκσπερματωσης, επιτεινει την ηδονη.
Εφοσον σταματησει να χυνει, σταματας κι εσυ, γιατι το να συνεχισεις τοτε ειναι βασανιστηριο. Δεν ειναι "πονος", αλλά ειναι μια κατασταση δυσαρεστη.
:2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
[quote ] σταματησα απλα τον ειχα βαθια μεσα στο στομα μου κ περιμενα να τελειωσει για να τα καταπιω..

[/quote] :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
και καταποση???σπερμα ...ολες οι αρρωστειες στην μεγιστη συγκεντρωση τους!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
αντε κ καλα σαραντα !!! :priest: :priest: :priest:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
θα ηθελα να μαθω τι συνηθως προτιματε κατα τη διαρκεια της πιπας.
πχ υγρη βαθια πιπα καθολου χερια σφιχτα χειλη καθολου δοντια εννοειται, βαθυ τσιμπουκωμα κ το ερωτημα ειναι..οταν ο αλλος χυνει ειναι προτιμοτερο να σταματαμε κ να μενουμε ακινητες ωσπου να χυσει ολα μεσα στο στομα μας ή συνεχιζουμε κανονικα αλλα αυτο δε θα τον πονεσει? Αυτη η απορια μο δημιουργηθηκε χτες, οποιος μπορει να μου την λυσει θα του ειμαι υποχρεη  :hi:

Come for some practical expamples to find out  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
[quote a :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:σα τις συσπασεις, σταματησα απλα τον ειχα βαθια μεσα στο στομα μου κ περιμενα να τελειωσει για να τα καταπιω..

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
και καταποση???σπερμα ...ολες οι αρρωστειες στην μεγιστη συγκεντρωση τους!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
αντε κ καλα σαραντα !!! :priest: :priest: :priest:
Εχετε λυσσαξει οτι το κοριτσι εχει αρρωστιες, γιατι ρε τύποι?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
προκλητικη η πενταγιοτισσα

θελει να τραβαει την προσοχη  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
προκλητικη η πενταγιοτισσα

θελει να τραβαει την προσοχη  :grin:
Εγω συμπεραινω ομως, οτι ενω γενικως μας το παιζει ξέκωλο και γαργαλιάρα, ειναι πιο αρχαρια απο οσο θελει να φαινεται.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εχετε λυσσαξει οτι το κοριτσι εχει αρρωστιες, γιατι ρε τύποι?
με τα πακια κ τους μαυρους ρε ντανυ,κ κανει κι ακαποτα μπουκοτσι κ τα πινει..σορρυ ,,για το καλο της τα γραφω... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom