Νέα

Δεν παίρνει πίπες!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mounokolotripidogliftis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 366
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.117
Πόντοι
5.006
Γεια σας παιδια έχω γνωρίσει ένα μουνακι φοιτήτρια κάνουμε τα πάντα στο γαμησι αλλά η τανα δεν τσιμπουκωνει..και διαθέτει τσιμπουκο χείλα.Λέει δικαιολογίες.ότι δεν τις αρέσει να γλύφει κτλ. Εγώ τις γλυφω με μανία τ μουνακι και το κολαρακι όμως..τι να κάνω;
ουτε καν αεροπιπα τυπε? :think:
τσιμεντωσε την και ριξτην στο λιμανι τυπε...ακου εκει ρε εν ετει 2016 να μην καμει πιπα.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
βεβαια γαμας μανεκεν που τα πληρωνεις και ειναι υποχρεωμενα να συνευρεθουν μαζι σου αλλιως ουτε να σε κοιταξουν! μπραβο εισαι γαμιας!!
είναι καυλωμενα σχεδον πάντα και πολυοργασμικα..αλλά και να μην ήταν δεν μας απασχολεί...πίπα θα πάρουν είτε τον πλυναμε Τώρα είτε πριν ένα μηνα και θα πουν και ενα τραγούδι ...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Εγώ τύπε θα σου πω απλά ότι η γκόμενα δεν σε πολυγουστάρει και γαμιέται επειδή λογικά δεν παίζει κάτι άλλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγώ τύπε θα σου πω απλά ότι η γκόμενα δεν σε πολυγουστάρει και γαμιέται επειδή λογικά δεν παίζει κάτι άλλο.
Ρε τύπε, μην ψαχνουμε την λευκη μυγα. Η κοπελα δεν το γουσταρει, δεν το εχει κανει ποτέ, δεν την πιεσε και κανενας, δεν το εχει.

Εσεις νομιζετε οτι ολες οι γυναικες ειναι ετοιμες να σας πλακωσουν στα τσιμπουκια? Και αν δεν το κανουν σημαινει οτι γαμιουνται με αλλον? Συνελθετε.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
κάναμε μία συζήτηση για χαβαλε κα ουτε καν.. Ούτε λεσβιακά γουσταρει. Τουλάχιστον από ότι λέει σε εμένα.

Σου ειπε ότι δεν εχει φασωθει ποτε με γυναικα?

Παρτουζα χωρις λεσβιακο για αρχη???

Η ουσια ειναι οτι αν δεχτει παρτουζα εστω χωρις λεσβιακο μπορεις να βρεις μια αλλη τυπισσα που θα κανει πιπες κ να την πιπωνεις μπροστα της κ να το δει... λιγο η ζηλια λίγο το peer presure μπορει να το δεχτει  ;)

κ μπορεις να κανεις κ φαντασιωση "δειξε πως να κανω πιπες" κ να της δειξει η αλλη :P

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ειπες οτι δεν υπαρχουν γυναικες και μετα της λες ειναι γυναικα.
Και σου το επισημαινω και μου απαντας "και τι με αυτο"?
Εισαι πανω απο 5 ετων?
εσένα τι σε κόφτει ρε  φιλε το τι και πώς..Κάνε δουλειά  Σου..

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Σου ειπε ότι δεν εχει φασωθει ποτε με γυναικα?

Παρτουζα χωρις λεσβιακο για αρχη???

Η ουσια ειναι οτι αν δεχτει παρτουζα εστω χωρις λεσβιακο μπορεις να βρεις μια αλλη τυπισσα που θα κανει πιπες κ να την πιπωνεις μπροστα της κ να το δει... λιγο η ζηλια λίγο το peer presure μπορει να το δεχτει  ;)

λολ μεσω λαμιας δλδ!

Capt.Bligh

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Κριτικές
8
Like
28
Πόντοι
16
βεβαια γαμας μανεκεν που τα πληρωνεις και ειναι υποχρεωμενα να συνευρεθουν μαζι σου αλλιως ουτε να σε κοιταξουν! μπραβο εισαι γαμιας!!

μη χαλας τις φαντασιωσεις! μη τις χαλας!
:2funny: :2funny: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
λολ μεσω λαμιας δλδ!

Μεσω λαμιας αλλα αν παρει το αποτελεσμα που θέλει γτ να μην το κανει? Κ δεν νομιζω 2 γυναικες στο κρεβατι να ειναι "δυσαρεστος" δρομος για ενα αγορι!  Το στοματικό ειναι αρκετα ισχυρο κινητρο για ενα αντρα (ειδικα τα βραδυα που εχει Champions League κ ειναι ημιχρονο)   :cheesy: ...

Νομιζα ότι εισαι θυμωμενη μαζι μου κ δεν μου μιλας  :grin:

OP
OP
Mounokolotripidogliftis

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
49
Like
2.697
Πόντοι
3.172
Μπορεί και να μην πολύ γουσταρει όντως .Έτσι και αλλιώς δεν εμπιστευόμαι τα λεγόμενα των γυναικών..δεν είναι τύπος που θα κάνει πάρτουζα..εδώ δεν κάνει πίπες και θα κάνει κ πάρτουζα; Τεσπα κλαιν θα παίρνει πίπες με τον καιρό ίσως στους επόμενους

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Μπορεί και να μην πολύ γουσταρει όντως .Έτσι και αλλιώς δεν εμπιστευόμαι τα λεγόμενα των γυναικών..δεν είναι τύπος που θα κάνει πάρτουζα..εδώ δεν κάνει πίπες και θα κάνει κ πάρτουζα; Τεσπα κλαιν θα παίρνει πίπες με τον καιρό ίσως στους επόμενους

ελα ρε φιλε μου σιγα το δυσκολο. βαλτην εκει να πιει ενα μπουκαλι βοτκα και θα στον εξαφανισει.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Μεσω λαμιας αλλα αν παρει το αποτελεσμα που θέλει γτ να μην το κανει? Κ δεν νομιζω 2 γυναικες στο κρεβατι να ειναι "δυσαρεστος" δρομος για ενα αγορι!  Το στοματικό ειναι αρκετα ισχυρο κινητρο για ενα αντρα (ειδικα τα βραδυα που εχει Champions League κ ειναι ημιχρονο)   :cheesy: ...

Νομιζα ότι εισαι θυμωμενη μαζι μου κ δεν μου μιλας  :grin:

Να σου θυμωσω? δε παιζειιι  :smitten:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287

Δοκιμασες κ με χαλαρα λογακια "Δωστου ενα φιλακι" ή κατι παρόμοιο?

Την ώρα που κανετε 69 ενω την γλυφεις αυτη τι κανει? Απλα στον παιζει ή καθεται κ τον κοιταει?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom