Νέα

Δεν μπορώ να στείλω pm

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skylark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skylark

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μπορώ να στείλω pm, γιατί το εικονίδιο επιβεβαίωσης δεν εμφανίζεται...

arisbek

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
και εμενα τα γραμματα του κωδικου

dino809

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
5
Πόντοι
0
Το ίδιο και εγώ... Καμιά ιδέα ?

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
kai ego re gamoto kande kati i ipef8ini

dino809

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
5
Πόντοι
0
Μα τι γίνεται? Δεν μπορεί να διορθωθεί κάπως? Συνεχίζεται το πρόβλημα δυστυχώς....

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Δεν πολύ κατάλαβα τι ακριβώς γίνεται.
Προφανώς δεν το έχουν όλοι αυτό το πρόβλημα

Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ακριβώς τι γίνεται, και τι browser έχει

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Δεν πολύ κατάλαβα τι ακριβώς γίνεται.
Προφανώς δεν το έχουν όλοι αυτό το πρόβλημα

Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ακριβώς τι γίνεται, και τι browser έχει

Alexxx, σου έστειλα ένα δοκιμαστικό, και έδειξε να φεύγει κανονικά....λογικά πρέπει να το έλαβες, άρα για μένα ο.κ.
Δουλεύω ΙΕ 7 .

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
apo internet point sto venizelo stelno kanonika, apo to spiti oxi, moy bgazei yperbhkate to xrono ktl.

ipcress

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Yes, το έλαβα.
Αν κάποιος έχει πρόβλημα παρακαλώ να εξηγήσει ακριβώς τι γίνεται, και με πιο browser.

Thanx

Λοιπον, προσπαθω να στειλω pm και δεν εμφανιζεται το εικονιδιο που εχει τον κωδικο για verification. τα browsers που δοκιμασα ειναι τα firefox και safari (running on mac) επισης πατωντας το link για να ακουσω τον κωδικο δεν λειτουργει....
ελπιζω να βοηθησα......

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Alexxx, σε συζήτηση που είχα με τον yorgos, προσπάθησα να του απαντ'ησω σε πμ που μου έστειλε, και την στιγμή της αποστολής κόλλησε ο υπολογιστής μου. Αυτά έγιναν την Παρασκευή το απόγευμα...
Από τότε ο υπολογιστής μου δεν συνδέεται στο Ίντερνετ, έκανα επαναφορά συστήματος, τίποτα. Ξαναεγκατέστησα τον ΙΕ 7 ...τίποτα.
Έβαλα τον firefox ...τίποτα.
Το παράξενο είναι ότι στον άλλο υπολογιστή που έχω στο χώρο, και φοράει το μοντεμάκι του dsl, όλα δουλεύουν κανονικά, μόνο το ίντερνετ που χρησιμοποιούσα απο εκεί με κοινόχρηστη, δε δουλεύει με τίποτα....αλλά το δίκτυο μεταξύ τους δουλεύει κανονικά....

wurger

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Προσπαθω να στειλω pm και δεν εμφανιζεται το εικονιδιο που εχει τον κωδικο για verification. τα browsers που δοκιμασα ειναι τα firefox, IE7 και Opera 9. Eπισης πατωντας το link για να ακουσω τον κωδικο δεν παίζει σε κανένα απο τους παραπάνω browsers. Δόκιμασα και διαφορετικά security settings και έβαλα και το site στα trusted αλλά τίποτα.  Καμμία ιδέα?

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
6
Προσπαθω να στειλω pm και δεν εμφανιζεται το εικονιδιο που εχει τον κωδικο για verification. τα browsers που δοκιμασα ειναι τα firefox, IE7 και Opera 9. Eπισης πατωντας το link για να ακουσω τον κωδικο δεν παίζει σε κανένα απο τους παραπάνω browsers. Δόκιμασα και διαφορετικά security settings και έβαλα και το site στα trusted αλλά τίποτα.  Καμμία ιδέα?
τελικά υπάρχει απάντηση στη παραπάνω ερώτηση??

otempora

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ομοιοπαθής
οχι τπτ άλλο μου έστειλε ένας συμφορουμιστας πμ και δεν μπορω να του απαντησω. θα νομιζει οτι τον γράφω...

nikos_00

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια και εγω το ιδιο προβλημα εχω δεν μπορω να στειλω πμ ασ γινει κατι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom