You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν μπορώ να στείλω pm
- Μέλος που άνοιξε το νήμα skylark
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 32
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Billakos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ουτε εγω ρε παιδια...τι παιζει?
kavliaris 78
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το ιδιο
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Δεν πολύ κατάλαβα τι ακριβώς γίνεται.
Προφανώς δεν το έχουν όλοι αυτό το πρόβλημα
Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ακριβώς τι γίνεται, και τι browser έχει
Alexxx, σου έστειλα ένα δοκιμαστικό, και έδειξε να φεύγει κανονικά....λογικά πρέπει να το έλαβες, άρα για μένα ο.κ.
Δουλεύω ΙΕ 7 .
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Το πήρες το πμ alexxx;
Billakos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οπ..!!! Κατι σαν να εφτιαξε...
Το πήρες το πμ alexxx;
Yes, το έλαβα.
Αν κάποιος έχει πρόβλημα παρακαλώ να εξηγήσει ακριβώς τι γίνεται, και με πιο browser.
Thanx
Yes, το έλαβα.
Αν κάποιος έχει πρόβλημα παρακαλώ να εξηγήσει ακριβώς τι γίνεται, και με πιο browser.
Thanx
Λοιπον, προσπαθω να στειλω pm και δεν εμφανιζεται το εικονιδιο που εχει τον κωδικο για verification. τα browsers που δοκιμασα ειναι τα firefox και safari (running on mac) επισης πατωντας το link για να ακουσω τον κωδικο δεν λειτουργει....
ελπιζω να βοηθησα......
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Alexxx, σε συζήτηση που είχα με τον yorgos, προσπάθησα να του απαντ'ησω σε πμ που μου έστειλε, και την στιγμή της αποστολής κόλλησε ο υπολογιστής μου. Αυτά έγιναν την Παρασκευή το απόγευμα...
Από τότε ο υπολογιστής μου δεν συνδέεται στο Ίντερνετ, έκανα επαναφορά συστήματος, τίποτα. Ξαναεγκατέστησα τον ΙΕ 7 ...τίποτα.
Έβαλα τον firefox ...τίποτα.
Το παράξενο είναι ότι στον άλλο υπολογιστή που έχω στο χώρο, και φοράει το μοντεμάκι του dsl, όλα δουλεύουν κανονικά, μόνο το ίντερνετ που χρησιμοποιούσα απο εκεί με κοινόχρηστη, δε δουλεύει με τίποτα....αλλά το δίκτυο μεταξύ τους δουλεύει κανονικά....
Από τότε ο υπολογιστής μου δεν συνδέεται στο Ίντερνετ, έκανα επαναφορά συστήματος, τίποτα. Ξαναεγκατέστησα τον ΙΕ 7 ...τίποτα.
Έβαλα τον firefox ...τίποτα.
Το παράξενο είναι ότι στον άλλο υπολογιστή που έχω στο χώρο, και φοράει το μοντεμάκι του dsl, όλα δουλεύουν κανονικά, μόνο το ίντερνετ που χρησιμοποιούσα απο εκεί με κοινόχρηστη, δε δουλεύει με τίποτα....αλλά το δίκτυο μεταξύ τους δουλεύει κανονικά....
Προσπαθω να στειλω pm και δεν εμφανιζεται το εικονιδιο που εχει τον κωδικο για verification. τα browsers που δοκιμασα ειναι τα firefox, IE7 και Opera 9. Eπισης πατωντας το link για να ακουσω τον κωδικο δεν παίζει σε κανένα απο τους παραπάνω browsers. Δόκιμασα και διαφορετικά security settings και έβαλα και το site στα trusted αλλά τίποτα. Καμμία ιδέα?
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 105
- Πόντοι
- 6
τελικά υπάρχει απάντηση στη παραπάνω ερώτηση??Προσπαθω να στειλω pm και δεν εμφανιζεται το εικονιδιο που εχει τον κωδικο για verification. τα browsers που δοκιμασα ειναι τα firefox, IE7 και Opera 9. Eπισης πατωντας το link για να ακουσω τον κωδικο δεν παίζει σε κανένα απο τους παραπάνω browsers. Δόκιμασα και διαφορετικά security settings και έβαλα και το site στα trusted αλλά τίποτα. Καμμία ιδέα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 17K