Νέα

Δεν μπορώ να στείλω pm

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skylark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

user

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
παιδια και εγω το ιδιο προβλημα εχω δεν μπορω να στειλω πμ ασ γινει κατι.

βετερανος

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
και εγω μια απο τα ιδια!.....ας γινει κατι γιατι θα νομιζουν μερικοι πως τους γραφουμε!...ΙΕ7 ο browser

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
φαινεται δεν ειμαι ο μονος που εχει αυτο το προβλημα. δεν εμφανιζεται το εικονιδιο με τον κωδικο και ετσι δεν μπορο να τον επιβεβαιωσω και να φυγει το πμ.
αλλα μαλλον βλεπω αδρανεια απο τους υπευθηνους του σαιτ και μαλλον καταλαβαινω γιατι. μαλλον τους βολευει να μην μπορουν να στελνουν ολοι πμ. αν εχω αδικο ζητω συγγνωμη αλλα επιτελους καποιος ας μας εξηγησει τι παιζει

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν μου εμφανίζει το μενού κάτω από το καλωσήρθες studian και δεν μπορώ να δω τα pm μου. ʼρα ούτε βλέπω αυτά που πιθανόν μου στέλνουν, ούτε φυσικά μπορώ να απαντήσω.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Ελικρινά δεν καταλαβαίνω φίλε studian.
Εμένα πάντως λειτουργεί κανονικά, μόνο πως δεν βλέπω πια καμιά ειδοποίηση για τα νέα εισερχόμενα pm μου.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ.

Όχι ρε συ.
Εμένα το μενουδάκι κάτω από το ''Καλωσήρθες JOHNNYDMAX'' εμφανίζεται κανονικά, και λειτουργεί οκ.
Απλά, όταν λάβω ένα νέο Pm, δεν έχω την ειδοποίηση πάνω δεξιά στην οθόνη, που έλεγε ''μυνήματα-1 είναι νέο''.
Πρέπει δηλαδή να μπώ στο μενουδάκι, να δώ τα μηνύματα μου, και από την ώρα αποστολής να ξεχωρίσω ποιά είναι καινούργια....
Μπαίνω όμως κανονικά, και στέλνω  και λαμβάνω....
Εσύ είπες ότι δεν μπορείς να στείλεις καθόλου, έτσι δεν είναι ;

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Όχι ρε συ.
Εμένα το μενουδάκι κάτω από το ''Καλωσήρθες JOHNNYDMAX'' εμφανίζεται κανονικά, και λειτουργεί οκ.
Απλά, όταν λάβω ένα νέο Pm, δεν έχω την ειδοποίηση πάνω δεξιά στην οθόνη, που έλεγε ''μυνήματα-1 είναι νέο''.
Πρέπει δηλαδή να μπώ στο μενουδάκι, να δώ τα μηνύματα μου, και από την ώρα αποστολής να ξεχωρίσω ποιά είναι καινούργια....
Μπαίνω όμως κανονικά, και στέλνω  και λαμβάνω....
Εσύ είπες ότι δεν μπορείς να στείλεις καθόλου, έτσι δεν είναι ;

Χθες βράδυ από το σπίτι έβλεπα το μενού. σήμερα δεν το βλέπω καθόλου. Μπορώ να στείλω αν χτυπήσω στο εικονίδιο του ονόματος αυτού που θέλω να στείλω. Τότε μου ανοίγει τη σχετική σελίδα. Μόνο τότε μπορώ να δω και τα εισερχόμενα.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Χθες βράδυ από το σπίτι έβλεπα το μενού. σήμερα δεν το βλέπω καθόλου. Μπορώ να στείλω αν χτυπήσω στο εικονίδιο του ονόματος αυτού που θέλω να στείλω. Τότε μου ανοίγει τη σχετική σελίδα. Μόνο τότε μπορώ να δω και τα εισερχόμενα.

Ρε συ μήπως έχεις άλλες ρυθμίσεις ασφαλείας στον δεύτερο υπολογιστή ;
Μήπως το μενού λειτουργεί σαν pop-up window, και στον δεύετρο υπολογιστή (εννοώ όχι του σπιτιού) του έχεις απαγορέυσει τα pop-up ;
Κάτι τέτοιο πρέπει να έιναι λογικά.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ρε συ μήπως έχεις άλλες ρυθμίσεις ασφαλείας στον δεύτερο υπολογιστή ;
Μήπως το μενού λειτουργεί σαν pop-up window, και στον δεύετρο υπολογιστή (εννοώ όχι του σπιτιού) του έχεις απαγορέυσει τα pop-up ;
Κάτι τέτοιο πρέπει να έιναι λογικά.

Ευχαριστώ φίλε θα το δοκιμάσω!

Επισκέπτης
ΚΑνε λογκ ιν - λογκ αουτ - λογκ ιν....κ ολα θα ειναι υπο ελεγχο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom