skatastamoutratous
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 1.735
- Πόντοι
- 216
Αν δεν με απατάει η μνήμη μου οι διερευνητικές που διακόπηκαν το 2016 είχαν ξεκινήσει πάνω από μια 10ετία πριν. Και όπως είπες έχουν ήδη γίνει 60 γύροι χωρίς αποτέλεσμα.-Οι διερευνητικές δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.Στην Πόλη αρχές Οκτωβρίου θα γίνουν οι διερευνητικές συνομιλίες που ΘΑ συμφωνήσουν ΑΝ ,ΠΟΤΕ, ΠΟΥ και ΤΙ θα διαπραγματευτούν.60 φορές προσπαθήσαμε. Ας το κάνουμε μια ακόμα.
Δεν έχω την παραμικρή ελπίδα ότι θα γίνει κάτι διαφορετικό τώρα. Να τα βρούμε μόνοι μας αποκλείεται. Το περισσότερο που μπορούμε να περιμένουμε είναι μήπως κάποια στιγμή συμφωνηθεί μια συντεταγμένη προσφυγή σε διεθνές δικαστήριο.
Το ότι ξαναξεκινάνε τώρα είναι καθαρά προπέτασμα κανού - έτσι όπως διαμορφώθηκε το σκηνικό απλά βόλεψε και τις 2 πλευρές να κλωτσήσουν το ντενεκεδάκι λίγο παρακάτω. Βραχυπρόθεσμα ίσως για εμάς υπάρχει ένα επιπλέον μπόνους κωλυσιεργίας για να προλάβουμε να ενισχυθούμε με Rafale, καμιά δανεική φρεγάτα και γενικά αυτά που ανακοινώθηκαν... Μακροπρόθεσμα όμως όπως έχω ξαναπεί πιστεύω ότι η ζυγαριά θα γέρνει όλο και περισσότερο εναντίον μας...