Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.171
- Πόντοι
- 2.606
Νομίζεις ότι ψήνεις...ψηνω βουλα,την εχω στη κατσαρολα για θωρακιση.
Νομίζεις ότι ψήνεις...ψηνω βουλα,την εχω στη κατσαρολα για θωρακιση.
σε λιγο κοβει φλεβες.Νομίζεις ότι ψήνεις...
Δεν το εχουμε επιβεβαιωσει ακομα.μόνο και μόνο επειδή το άνοιξε γυναίκα...
Πες μου πότεσε λιγο κοβει φλεβες.
Και τόση ώρα τι κάνετε? Μπρίκια κολλάτε?Δεν το εχουμε επιβεβαιωσει ακομα.
τωρα στο τζακουζι.Πες μου πότε
Εγω προσωπικα ψαχνομαι γιατι μου λειπει καποιος ανεξαρτητος φυλλου για τη λατζα.Και τόση ώρα τι κάνετε? Μπρίκια κολλάτε?
Σε λιγότερο από μία μέρα γέμισε ένα νήμα με 31 σελίδες, μόνο και μόνο επειδή το άνοιξε γυναίκα...
Τιμούλα?Εγω προσωπικα ψαχνομαι γιατι μου λειπει καποιος ανεξαρτητος φυλλου για τη λατζα.
Πως σκατα τραβαμε τα ναυαγια της ζωης τριγυρω, δε μπορουν να αυτοκτονησουν ησυχα σε μια γωνια να μην ξοδευουν το οξυγονο μας;Αυτο μας βρηκε δεν το βρηκαμε.
Μπα, νομιζεις, μονο και μονο επειδη καναμε λιγο μπαχαλο εδω μεσα για αλλαγη.Σε λιγότερο από μία μέρα γέμισε ένα νήμα με 31 σελίδες, μόνο και μόνο επειδή το άνοιξε γυναίκα...
Τι σε κανει να πιστευεις πως αυτο το αυτιστικο ειναι ικανο εστω για λαντζα;Εγω προσωπικα ψαχνομαι γιατι μου λειπει καποιος ανεξαρτητος φυλλου για τη λατζα.
Μισθος τοις μετρητοις και ασφαλιση (θα την/τον πηγαινουν τα μαντροσκυλα το πρωι στο σπιτι)Τιμούλα?
Για μαλακα με εχεις να παρω γουρυνι στο σακι; Θα δοκιμαστει πρωτα σε πλαστικα ποτηρια.Τι σε κανει να πιστευεις πως αυτο το αυτιστικο ειναι ικανο εστω για λαντζα;
Για μαλακα με εχεις να παρω γουρυνι στο σακι; Θα δοκιμαστει πρωτα σε πλαστικα ποτηρια.
Καλο ειναι να δοκιμαστει με αληθινη σαπουναδα, μια ιδεα ριχνωΓια μαλακα με εχεις να παρω γουρυνι στο σακι; Θα δοκιμαστει πρωτα σε πλαστικα ποτηρια.
Εσείς Ψυχολογία Αθήνας είπαμε? Μήπως η προσέγγιση σας δεν αξίζει πάνω από οκ? Αν χρειάζεστε βοήθεια να τη ζητήσετε.....Αν θέλετε δημοσιεύστε τα μνμ να γελάσουν οι φίλοι σαςΈγινε μια πρώτη καταδρομική στα πμ της Βουλας.
Εκτίμηση: πληγωμενη μεσηλιξ που αποσκοπεί στο να δημιουργήσει εντάσεις και να μειώσει όπως μπορεί τον καθένα, μετατραυματικό σοκ χωρισμού. Ειδάλλως είναι ο Σαβιδης και πάλι έχει αδειάσει το Τασλικερ. Απαντάει μονολεκτικά με «οκ» όταν ζορίζεται, για σεξ ούτε λόγος, δυστυχώς κύριοι ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Προχωράμε.
μωρη καμπια ειπες καληνυχτα εδω και 2 σελιδες, γιατι γλειφεσαι ακομα; υποτιθεται οτι τον εφαγες σημερα, για χαλαρωσε λιγο μην σε αδυνατισουμε ομαδικα.Εσείς Ψυχολογία Αθήνας είπαμε? Μήπως η προσέγγιση σας δεν αξίζει πάνω από οκ? Αν χρειάζεστε βοήθεια να τη ζητήσετε.....Αν θέλετε δημοσιεύστε τα μνμ να γελάσουν οι φίλοι σας