Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.166
- Πόντοι
- 28.246
ΟΚ. Αλλα θα σε εχω απο κοντα να προσεχεις μην κανει και την πιει.Καλο ειναι να δοκιμαστει με αληθινη σαπουναδα, μια ιδεα ριχνω
ΟΚ. Αλλα θα σε εχω απο κοντα να προσεχεις μην κανει και την πιει.Καλο ειναι να δοκιμαστει με αληθινη σαπουναδα, μια ιδεα ριχνω
Εσείς Ψυχολογία Αθήνας είπαμε? Μήπως η προσέγγιση σας δεν αξίζει πάνω από οκ? Αν χρειάζεστε βοήθεια να τη ζητήσετε.....Αν θέλετε δημοσιεύστε τα μνμ να γελάσουν οι φίλοι σας
Δε νομιζω πως συντρεχει λογος να επεμβω σε αυτο το ιδεατο σεναριο.ΟΚ. Αλλα θα σε εχω απο κοντα να προσεχεις μην κανει και την πιει.
Ε, αντε πηδηξου κι εσυ. Μηπως θελεις να τα αφησω ολα να επιβλεπω εγω; Με νερακι σκετο.Δε νομιζω πως συντρεχει λογος να επεμβω σε αυτο το ιδεατο σεναριο.
Ενταξει, θα επιβλεπω, μη μας κυνηγανε οι φιλοζωικες για δηλητηριαση αδεσποτουΕ, αντε πηδηξου κι εσυ. Μηπως θελεις να τα αφησω ολα να επιβλεπω εγω; Με νερακι σκετο.
Η πενταγιωτισσα ειναι και το παιζει βουλα τωραΈγινε μια πρώτη καταδρομική στα πμ της Βουλας.
Εκτίμηση: πληγωμενη μεσηλιξ που αποσκοπεί στο να δημιουργήσει εντάσεις και να μειώσει όπως μπορεί τον καθένα, μετατραυματικό σοκ χωρισμού.
Καλως τον Τζον Γουικ. Την κουβεντα σου ειχαμε...Η πενταγιωτισσα ειναι και το παιζει βουλα τωρα
Αυτό τι έχει πάθει με την Πενταγιώτισσα?Η πενταγιωτισσα ειναι και το παιζει βουλα τωρα
Από τότε που πέθανε η Τρίνιτι δεν είναι κ πολυ καλάΑυτό τι έχει πάθει με την Πενταγιώτισσα?
Άνθρωπε με μυαλό αμοιβαδας καληνύχτα είπα στο κύριο που ήθελε να πάει για ύπνο. Για τύπους σαν και εσένα διάβασε τον τίτλο.....μωρη καμπια ειπες καληνυχτα εδω και 2 σελιδες, γιατι γλειφεσαι ακομα; υποτιθεται οτι τον εφαγες σημερα, για χαλαρωσε λιγο μην σε αδυνατισουμε ομαδικα.
Αν δεν έμαθες τι έπαθαν οι πρώινοι εδώ είμαι....Άνθρωπε με μυαλό αμοιβαδας καληνύχτα είπα στο κύριο που ήθελε να πάει για ύπνο. Για τύπους σαν και εσένα διάβασε τον τίτλο.....
Λατζα ξερεις να κανεις;Άνθρωπε με μυαλό αμοιβαδας καληνύχτα είπα στο κύριο που ήθελε να πάει για ύπνο. Για τύπους σαν και εσένα διάβασε τον τίτλο.....
Ένας ακόμη που μου αρέσει για πες κι άλλα τέτοιαΛατζα ξερεις να κανεις;
Αν δεν έμαθες τι έπαθαν οι πρώινοι εδώ είμαι....
Λατζα λεω, να πλενεις ποτηρια με σαπουναδα ξερεις; Δεν ψαχνω για νυφη/γαμπρο.Ένας ακόμη που μου αρέσει για πες κι άλλα τέτοια
Σωστά για πεςΛατζα λεω, να πλενεις ποτηρια με σαπουναδα ξερεις; Δεν ψαχνω για νυφη/γαμπρο.
περιμενω ακομα φωτο κυρα @Voula μας ομως... επισηςΆνθρωπε με μυαλό αμοιβαδας καληνύχτα είπα στο κύριο που ήθελε να πάει για ύπνο. Για τύπους σαν και εσένα διάβασε τον τίτλο.....
περιμενω ακομα φωτο κυρα @Voula μας ομως... επισης
θα στειλετε αν εχετε την ευγενη καλωσυνη η' να παω για νανακια και να φανταστω καμια 2μετρη μονδελα, μελαχρινη με προστυχη φατσα, κορμι λαμπαδα και φυσικα στητα βυζια να μου κλεινουν το ματι αγγελικα?
Δεν είμαι δύο μέτρα, δεν είμαι μελαχρινή, έχω στητα βυζία αλλά όχι φυσικά...περιμενω ακομα φωτο κυρα @Voula μας ομως... επισης
θα στειλετε αν εχετε την ευγενη καλωσυνη η' να παω για νανακια και να φανταστω καμια 2μετρη μονδελα, μελαχρινη με προστυχη φατσα, κορμι λαμπαδα και φυσικα στητα βυζια να μου κλεινουν το ματι αγγελικα?
Τώρα αυτό από ξεφύτρωσε.... ωραίος είσαι πες κι άλλαγεια βουλα κι εγω για λατζα λατρα ενδιαφερομαι γυμνη να μου κανεις το σπιτι λαμπικο και μετα θα σε κανω σταρ