paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.237
- Πόντοι
- 10.336
Του γιατρού
Του γιατρού
Το να σου λέει η άλλη τελευταία στιγμή με απαίτηση "εγώ είμαι Πειραιά, αν θες έρχεσαι", ενώ της λες ότι σε βολεύει κάπου στο κέντρο εγώ τουλάχιστον δεν το σηκώνω. Αν θέλεις εσύ, πήγαινε βόλτατύπε θέλουν υπομονή αυτες οι συνενοήσεις. Ας πηγαινες και εσυ μια βολτα απο κοντά να τους δείς σιγά.
Το να σου λέει η άλλη τελευταία στιγμή με απαίτηση "εγώ είμαι Πειραιά, αν θες έρχεσαι", ενώ της λες ότι σε βολεύει κάπου στο κέντρο εγώ τουλάχιστον δεν το σηκώνω. Αν θέλεις εσύ, πήγαινε βόλτα
Στον Πειραιά ήταν το c4c όπου θα έμπαινε ως μπαλαντέρ μας... χρειάζεται να πω τι έχασε?Το να σου λέει η άλλη τελευταία στιγμή με απαίτηση "εγώ είμαι Πειραιά, αν θες έρχεσαι", ενώ της λες ότι σε βολεύει κάπου στο κέντρο εγώ τουλάχιστον δεν το σηκώνω. Αν θέλεις εσύ, πήγαινε βόλτα
δεν χρειαζεται γραφει αλλα ειναι πολυ ομορφηβουλα βγαλε βυζους στον κοσμακη.
Ο βάρος είναι οπτικός τύπος...δεν χρειαζεται γραφει αλλα ειναι πολυ ομορφη
μπα φοβαται αυτος...αν ειναι μοντελο εκφυλο θα την φαει ο @Νίπλης
εδω δεν φοβηθηκε την αλβανικη μαφια των φυλακων.μπα φοβαται αυτος...
γιατι πληρωσε αδρα...εδω δεν φοβηθηκε την αλβανικη μαφια των φυλακων.
Βουλα η Πενταγιωτισσα σε νεες φωσκολικες περιπετειες..να οριστε κάνει λάικ και η Βουλα συμφωνει με αυτο που λέω!
Τι εχασε;Στον Πειραιά ήταν το c4c όπου θα έμπαινε ως μπαλαντέρ μας... χρειάζεται να πω τι έχασε?
κατσε ρε φιλε, δηλαδη ποσες υποχωρησεις να κανει κι ο αλλος; εμ δεν του εστειλε φωτο κτλ, που ειναι το πιο σημαντικο, εμ τον τραβαει στον πειραια αντι για κεντρο.... Δηλαδη ποσα να κανει για να ριξει ενα πουτσο στη χοντρη;Εγω έχω γειώσει γκόμενα μόνο την δευτερη φορά που μ ειπε να πάω να τη ξαναπάρω απο το σπιτι της. Ταριφας δεν γουσταρω να είμαι σόρρυ. Αλλα τωρα να σ πει η άλλη ελα ξερω γω Πειραια ή ελα Γλυφαδα να βρεθουμε εκει εντάξει δεν ειναι κ κάτι πολύ παράλογο.
Απλα στη 1η περιπτωση το έκοψα απο νωρίς γιατι θα γινοταν καθεστώς.