Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.096
- Πόντοι
- 6.796
Αχαχα κλάμαΓια τους υποψηφιους μπηχτες....αποκλειστικη φωτογραφια της εντυπωσιακης Βουλας.
Αχαχα κλάμαΓια τους υποψηφιους μπηχτες....αποκλειστικη φωτογραφια της εντυπωσιακης Βουλας.
Εμπνευσμένο...
Να πας να πηδηχτεις.θέλω φωτο σουβενίρ !!
Να πας να πηδηχτεις ξανά.πιάτσα στην καβάλας
παιχτη, εδω ειναι η κυρα @Voula μας και ξεσκαρταρει κοσμο και κοσμακη, μετα τους κοιλιακους που εχει κανει, απο τα γελια που θα εχει ριξει... θαρρωΤυποι η Βουλα μας έχει παρατήσει από τις 11 το πρωι
Δεν ξέρω αν το χετε υπόψη ορισμένοι
Η Βούλα Παπαχρήστου είναι αλτρια...για πολύ πήδημα.Να πας να πηδηχτεις.
Να πας να πηδητεις ξανά.
Καλή είναι δεν λέω.Η Βούλα Παπαχρήστου είναι αλτρια...για πολύ πήδημα.
Καλά ξηγηθηκες...έχει μερικούς που αν περάσει κάποια τα 25 την βγάζουν στην σύνταξη.Καλή είναι δεν λέω.
Καλησπερα Βουλα, ειμαι ο ΑλεξανδροςΓεια σε όλους, εδώ και λίγο είμαι σε αναζήτηση ενός νεαρού άντρα( ή και δύο) υγιή ευπαρουσίαστου που λειτουργεί με προφυλάξεις για ερωτική παρέα. Η απογοήτευση είναι μεγάλη βρίσκω μέτριους απεριποίητους και χλιαρούς.....
Επειδή θα αρχίσετε τα σχόλια για εμφάνιση δική μου κτλ αν βρεθώ ποτέ με κανένας από εδώ μέσα ας γράψει εντυπώσεις.
Αναρωτιέμαι λοιπόν πως σου προσφέρεται μια εντυπωσιακή γυναίκα και συ δεν κάνεις τα πάντα για την ικανοποιήσεις/ικανοποιηθείς ........
Καλησπερα Βουλα, ειμαι ο Αλεξανδρος
Να μην γαμησουμε δηλαδη εμειςΚαι κάπου εδώ, ότι ελπίδες είχαμε εξανεμίστηκαν.
Όχι, είχαμε πει να βρεθούμε για καφέ με τον άντρα της αρχικά και αν όλα είναι εντάξει να συνεχίσουμε για σεξ. Συνεννόηση μπουζούκι γενικά. Στην αρχή είχαμε πει να μιλήσουμε με κάμερα, αλλά μετά μου είπε να της στείλω το τηλέφωνό μου να με πάρει. Με πήρε μετά από μέρες και τα είπαμε 10 λεπτά σχετικά με το τι μου αρέσει στο σεξ. Η ίδια απέφυγε να μου δείξει και φωτογραφία και να μου πει ηλικία, ενώ εγώ της είχα δείξει το προφίλ μου στο φβ.Θα πηγαινατε σε ξενοδοχειο ;
Το μωρή κομμενοΟλο φευγεις και ολο εδω εισαι μωρη ξεκωλιαρα.....
Όχι, είχαμε πει να βρεθούμε για καφέ με τον άντρα της αρχικά και αν όλα είναι εντάξει να συνεχίσουμε για σεξ. Συνεννόηση μπουζούκι γενικά. Στην αρχή είχαμε πει να μιλήσουμε με κάμερα, αλλά μετά μου είπε να της στείλω το τηλέφωνό μου να με πάρει. Με πήρε μετά από μέρες και τα είπαμε 10 λεπτά σχετικά με το τι μου αρέσει στο σεξ. Η ίδια απέφυγε να μου δείξει και φωτογραφία και να μου πει ηλικία, ενώ εγώ της είχα δείξει το προφίλ μου στο φβ.
Θα μπορούσα να μιλήσω αλλά βαριέμαι να σε απαξίωσω στα φιλαράκια σουΌχι, είχαμε πει να βρεθούμε για καφέ με τον άντρα της αρχικά και αν όλα είναι εντάξει να συνεχίσουμε για σεξ. Συνεννόηση μπουζούκι γενικά. Στην αρχή είχαμε πει να μιλήσουμε με κάμερα, αλλά μετά μου είπε να της στείλω το τηλέφωνό μου να με πάρει. Με πήρε μετά από μέρες και τα είπαμε 10 λεπτά σχετικά με το τι μου αρέσει στο σεξ. Η ίδια απέφυγε να μου δείξει και φωτογραφία και να μου πει ηλικία, ενώ εγώ της είχα δείξει το προφίλ μου στο φβ.
ελα ρε Βουλαρα,χαθηκεςΤο μωρή κομμενο
Θα μπορούσα να μιλήσω αλλά βαριέμαι να σε απαξίωσω στα φιλαράκια σου
τελικα αποφασισες ?
Εβιτα, εχεις το καρπουζι, εχεις και το μαχαιρι.Το μωρή κομμενο
Θα μπορούσα να μιλήσω αλλά βαριέμαι να σε απαξίωσω στα φιλαράκια σου
Όχι, είχαμε πει να βρεθούμε για καφέ με τον άντρα της αρχικά και αν όλα είναι εντάξει να συνεχίσουμε για σεξ. Συνεννόηση μπουζούκι γενικά. Στην αρχή είχαμε πει να μιλήσουμε με κάμερα, αλλά μετά μου είπε να της στείλω το τηλέφωνό μου να με πάρει. Με πήρε μετά από μέρες και τα είπαμε 10 λεπτά σχετικά με το τι μου αρέσει στο σεξ. Η ίδια απέφυγε να μου δείξει και φωτογραφία και να μου πει ηλικία, ενώ εγώ της είχα δείξει το προφίλ μου στο φβ.
Του γιατρούΕβιτα, εχεις το καρπουζι, εχεις και το μαχαιρι.
Εδω πληρωνονται ολα. Ανεβασε μια προστυχη φωτο να το βουλωσουν ολοι.
Κρυψε προσωπο, κρυψε παπαρι, και βγαλε μας μαλακες ολους.
200 ατομα και αλλοι τοσοι επισκεπτες κρεμομαστε απο τα αρχιδια σου.
Μην μας απογοητευσεις
Όχι μόνο αποφάσισατελικα αποφασισες ?
ποιος/ποιοι
ειναι
ο/οι
προνομοιουχος/οι ?