Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (10 μέλη και 25 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.576
Πόντοι
12.756
Στηριζουμε το αρχοντοπαιδο , τον καλοζωισμένο , που δεν εχει ανάγκη απο ρεμουλες

Στηριζουμε Παύλο

geroulanoss.jpg

Εγώ σ' αγάπησα να το θυμάσαι όπου και αν πας έτσι σ αγάπησα ρε Σαούλ

ωχ ωχ Σαουλ :confused::confused::confused:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.755
Πόντοι
5.565
Όλα αυτά που είναι καλά...έχω μόνο 2 ερωτήσεις αν μπορείς να μου τις απαντήσεις

1. Πως ξέρεις ότι αυτή άλλη ομάδα (ο στρατός ή ο όχλος) θα παραδώσει την εξουσία πίσω στον λαό όταν την πάρει με την βία από τους κυβερνώντες? Διότι την τελευταία φορά που έγινε αυτό δεν την παρέδωσε ειρηνικά.

2. Εσύ πως ξέρεις τι θέλει και τι δεν θέλει ο λαός? Οκ όλοι είμαστε δυσαρεστημένοι δεκτό. Από κει και πέρα γιατί αυτό που εκφράζει εσένα υποχρεωτικά εκφράζει και τους υπόλοιπους??? Βλέπεις το παράδοξο ε??? Δηλαδή σήμερα κυβενρούν οι παλιάτσοι με το 20%...και εσύ τι λες??? να φέρουμε άλλους που πάλι δεν θα ξέρεις ποιους εκπροσωπούν.

Όταν βλέπεις ένα όγκο ανθρώπων πως ξέρεις εσύ τι θέλει ο καθένας για διακυβέρνηση???? τους ρώτησες όλους αν θέλουν να έρθει ο στρατός? ποιος θέλουν να τους κυβερνήσει μετά και τι είδους διακυβέρνηση θέλουν?

1. Υπάρχουν λογικοί άνθρωποι με όραμα και γνώση της ευθύνης. Συγκρίνεις ανόμοια όμως. Μιλάς για έξωθεν υποστηριζόμενο πραξικόπημα και χούντα. Καμία σχέση. Ούτως ή άλλως είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει.

2. Υπάρχει ταύτιση πολύ κόσμου με τα κοινώς αποδεκτά που απαιτείται να γίνουν ως βάση για κάτι καλύτερο. Ξεκόλλα από τα ποσοστάκια και τα κλισέ. Άρθρο 86, off, ατιμωρησίες off, εξυγιάνσεις κλπ. Ποιός δεν τα θέλει; Μήπως καλοτρώς κι εσύ από το καθεστώς ; Αλλιώς τι τσαμπουνάς ;

δεν είμαι οπαδός του στρατού τύπε, αλλά ορθολογικά ΙΣΩΣ, ίσως, ίσως...θα μπορούσαν να έχουν ένα δραστικό ρόλο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506

Τοι μασ κρηβουν παλυ;;;;

Trol mode OFF

Μαλακα Μητσοτακη, φτάνει πια το αστείο, τελειώνετε με τις διαρροές, τις συνεντεύξεις, τα ναι μεν αλλά και ο κάθε πικραμένος να γράφει και να λέει ότι γουστάρει, βγάλτε επιτέλους ένα γαμωπορισμα, ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, δείξτε τα όλα στον κόσμο οριστικά και αμετάκλητα και γαμηστε ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ τα τσουτσεκια που βρίσκουν χώρο για σπέκουλα και ψέκασμα. Αιντε, παραέγινε η ιστορία με ένα γαμωΔΥΣΤΥΧΗΜΑ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.321
Πόντοι
6.056
ο μελιτζανόκωλος τιμημένος ΜΑΛΑΚΑΣ , ακα παρανυφάκι γεροΚλαούντιας
σχολιάζει για ορθογραφία...
το αστοιχείωτο παρτάλι που γράφει λάθος τις δυό πλέον πολυγραμμένες λέξεις στο νήμα αλλά κ γενικότερα :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.743
Πόντοι
3.656
1. Υπάρχουν λογικοί άνθρωποι με όραμα και γνώση της ευθύνης. Συγκρίνεις ανόμοια όμως. Μιλάς για έξωθεν υποστηριζόμενο πραξικόπημα και χούντα. Καμία σχέση. Ούτως ή άλλως είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει.

2. Υπάρχει ταύτιση πολύ κόσμου με τα κοινώς αποδεκτά που απαιτείται να γίνουν ως βάση για κάτι καλύτερο. Ξεκόλλα από τα ποσοστάκια και τα κλισέ. Άρθρο 86, off, ατιμωρησίες off, εξυγιάνσεις κλπ. Ποιός δεν τα θέλει; Μήπως καλοτρώς κι εσύ από το καθεστώς ; Αλλιώς τι τσαμπουνάς ;

δεν είμαι οπαδός του στρατού τύπε, αλλά ορθολογικά ΙΣΩΣ, ίσως, ίσως...θα μπορούσαν να έχουν ένα δραστικό ρόλο.
Ναι εγώ άλλο σου λέω όμως και εσύ άλλο απαντάς. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι όραμα και γνώση...και μορφωμένοι και κοινωνικά και επιστημονικά....100 φορές πιο άξιοι από τις χωματερές που κυβερνούν σήμερα.

Εγώ σε ρωτάω το διαδικαστικό....πως ακριβώς προτείνεις να γίνει αυτή η μεάβαση???? Εγώ έχω προτείνει 100 φορές μέχρι τώρα. Εσύ δεν βλέπω να λες κάτι συγκεκριμένο...ποιος θα ρίξει το καθεστώς? πως θα το ρίξει? και σε ποιον θα το δώσει? Οι μαλακίες του ΚΚΕ ότι ο λαός θα το ρίξει και θα δώσει την εξουσία στον λαό είναι μπούρδες.

Αναγνωρίζεις και εσύ και εγώ το πρόβλημα...η λύση που προτείνεις ποια είναι?

ναι το βρήκες...είμαι της κυβέρνησης γιαυτό τους βρίζω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Άσε τι τρώω εγώ....εσύ μπορείς να μου εξηγήσεις με κάτι λιγότερο γενικό...πως δουλεύει αυτό που προτείνεις?????

Γιατί αν με ρωτάς αν προτιμώ το χάος όχι δεν το θέλω....δεν είμαι στα όρια της αυτοκτονίας.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.223
Πόντοι
2.606
δεν το ξέρεις.
εξαρχής είχα πει ότι μπορεί ο καραμανλής (και ο σπιρτζης) να έχουν ευθύνη για τη μη υλοποίηση των έργων
ο καραμανλής επιπλέον και για την παραπλανητική δήλωση ότι είναι ασφαλές το τραίνο

ευτυχώς στην αναθεώρηση του 19 έφυγε η πολύ σύντομη αποσβεστική προθεσμία του άρθρου 86
υπόθεση είναι αυτό που θα γράψω, αλλά ο καραμανλής πριν προχωρήσει σε μια τέτοια δήλωση θα ρώτησε προηγουμένως κάποιους άλλους κάτω από αυτόν.
είναι δυνατόν να έχει δική του τεχνική άποψη?
κάπου απευθύνθηκε πριν απαντήσει στην βουλή, κάποιοι τον συμβούλευαν, κάποιοι υποτίθεται πως είχαν τεχνική άποψη και παρακολουθούσαν την εξέλιξη του συγκεκριμένου έργου

όταν υπάρχει μια σύμβαση (είτε μικρή, είτε μεγάλη), υπάρχουν και πληρωμές και πριν τις πληρωμές κάποιοι πιστοποιούν ότι όλα εξελίσσονται ομαλά σε μια σύμβαση (ή όχι)
αναζητήθηκε κάποιος από όλους αυτούς τους τεχνικούς συμβούλους που παρέλαβαν αυτή την σύμβαση? υπάρχουν όλοι αυτοί?

όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τον σπίρτζη...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.743
Πόντοι
3.656
ο μελιτζανόκωλος τιμημένος ΜΑΛΑΚΑΣ , ακα παρανυφάκι γεροΚλαούντιας
σχολιάζει για ορθογραφία...
το αστοιχείωτο παρτάλι που γράφει λάθος τις δυό πλέον πολυγραμμένες λέξεις στο νήμα αλλά κ γενικότερα :2funny:
στη στάνη...δίπλα από τον πάγκο που πήζουν το γιδοτύρι έχουν και τον μπαμπινιώτη μαζί για σωστή ορθογραφία

και μπόνους το καλάθι με τις μελιτζάνες σε διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με τα κέφια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.743
Πόντοι
3.656
όταν υπάρχει μια σύμβαση (είτε μικρή, είτε μεγάλη), υπάρχουν και πληρωμές και πριν τις πληρωμές κάποιοι πιστοποιούν ότι όλα εξελίσσονται ομαλά σε μια σύμβαση (ή όχι)
Σε κάθε σύμβαση με το δημόσιο ο ανάδοχος για να πληρωθεί θα πρέπει να καταθέσει τεχνικό φάκελο με τα συνημμένα τιμολόγια...και να έχει υπογραφές από τους διαχειριστές της υπηρεσίας που παραλαμβάνουν το έργο...από την τεχνική υπηρεσία που πιστοποιεί ότι έγινε κτλπ.

Αυτά προφανώς σε κανονικά έργα και όχι φωτογραφικούς διαγωνισμούς που συμφωνούνται κάτω από το τραπέζι...ανάμεσα σε υπουργούς, 2 αναδόχους και τον κρατικό τότε ΟΣΕ...για το τι συστήματα θα ζητήσουν...τι θα παραγγείλουν....πως θα γίνει να μην ταιριάζουν μεταξύ τους για να δίδεται παράταση με το δημόσιο χρήμα για καμιά 10ετία και να τρώνε όλοι μαζί.

Ο Καραμανλής δεν είναι δυνατόν ούτε να μην ξέρει την τεχνική κατάσταση των τρένων...ούτε το ότι η χελένικ τρείν είναι κωλοχανίο ούτε΄οτι ο ΟΣΕ είναι βούρκος.

Αντίθετα ήξερε και ότι η σύμβαση 717 δεν έχει ολοκληρωθεί και τι σημαίνει αυτό....διότι για να πάρει παράταση η σύμβαση αυτός είναι αρμόδιος υπουργός.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.944
Πόντοι
9.931

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.944
Πόντοι
9.931
Σε κάθε σύμβαση με το δημόσιο ο ανάδοχος για να πληρωθεί θα πρέπει να καταθέσει τεχνικό φάκελο με τα συνημμένα τιμολόγια...και να έχει υπογραφές από τους διαχειριστές της υπηρεσίας που παραλαμβάνουν το έργο...από την τεχνική υπηρεσία που πιστοποιεί ότι έγινε κτλπ.

Αυτά προφανώς σε κανονικά έργα και όχι φωτογραφικούς διαγωνισμούς που συμφωνούνται κάτω από το τραπέζι...ανάμεσα σε υπουργούς, 2 αναδόχους και τον κρατικό τότε ΟΣΕ...για το τι συστήματα θα ζητήσουν...τι θα παραγγείλουν....πως θα γίνει να μην ταιριάζουν μεταξύ τους για να δίδεται παράταση με το δημόσιο χρήμα για καμιά 10ετία και να τρώνε όλοι μαζί.

Ο Καραμανλής δεν είναι δυνατόν ούτε να μην ξέρει την τεχνική κατάσταση των τρένων...ούτε το ότι η χελένικ τρείν είναι κωλοχανίο ούτε΄οτι ο ΟΣΕ είναι βούρκος.

Αντίθετα ήξερε και ότι η σύμβαση 717 δεν έχει ολοκληρωθεί και τι σημαίνει αυτό....διότι για να πάρει παράταση η σύμβαση αυτός είναι αρμόδιος υπουργός.
Ας πούμε οτι ο Καραμανλης ηξερε και εκανε την παπια, η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) που ηταν υπεύθυνη για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων που ηταν; Τι εκανε; Πέταγαν χαρταετο αυτο έκαναν, η μισθουλαρα να πεφτει και ολα καλα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.321
Πόντοι
6.056
στη στάνη...δίπλα από τον πάγκο που πήζουν το γιδοτύρι έχουν και τον μπαμπινιώτη μαζί για σωστή ορθογραφία

και μπόνους το καλάθι με τις μελιτζάνες σε διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με τα κέφια
η άχρηστη, το κοινωνικό όνειδος κουραδοΚλαούντια όλα τα βολεύει στη σούφρα-λάστιχο που έχει ..ΟΛΑ τα ζαρζαβατικά :confused:

σ.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.994
Πόντοι
2.306
Η πραγματική συνέντευξη που μας έκρυβαν περί Τεμπων

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.223
Πόντοι
2.606

δεν είναι μόνο τα τιμολόγια, για να κλείσει ένα τέτοιο έργο πρέπει να γίνουν δοκιμές
σε τέτοιου είδους δοκιμές υπάρχει το λεγόμενο witnessing, κάποιοι είναι παρόντες και επιβεβαιώνουν (με υπογραφές) ή όχι τις δοκιμές. η πιστοποίηση ακολουθεί και το τιμολόγιο έρχεται αμέσως μετά
επίσης, δεν είναι τόσο απλό τύπου τελειώνω μια εργασία και στέλνω το τιμολόγιο, δεν είναι βάφω έναν τοίχο πλήρωσέ με γιατί τελείωσα
πρέπει να υπάρχουν αναλυτικές λίστες με όλους τους ελέγχους, με υπογραφές από αυτούς που κάνουν τις δοκιμές και αυτούς που παραλαμβάνουν μετά τις δοκιμές
το ίδιο το αντικείμενο των δοκιμών θα είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο σε μια τέτοια σύμβαση. δεν ολοκληρώνονται σε μια μέρα, μπορεί να πάρει και μήνες

πιστεύεις ότι ήταν παρών ο καραμανλής σε όλες αυτές τις δοκιμές?
σε καμιά περίπτωση δεν είναι αθώος, όλο αυτό το σύστημα παρακολούθησης τέτοιων σύνθετων έργων αποδείχθηκε πρακτικά ανύπαρκτο*. δικιά του ήταν η ευθύνη να φτιάξει ότι ήταν λάθος.

τα υπόλοιπα κάτω από το τραπέζι κλπ, αν ήταν ο ίδιος, αν ήταν άλλοι και τον ενημέρωναν κλπ ας τα βρουν αυτοί που πρέπει
δε μπορώ να ξέρω

*εντιτ: παίρνω την αυτή την εκδοχή
προφανώς υπάρχει και αυτή που λέει για κάτω από το τραπέζι κλπ...

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.743
Πόντοι
3.656
Ας πούμε οτι ο Καραμανλης ηξερε και εκανε την παπια, η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) που ηταν υπεύθυνη για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων που ηταν; Τι εκανε; Πέταγαν χαρταετο αυτο έκαναν, η μισθουλαρα να πεφτει και ολα καλα.
Σε παραπέμπω στην εξεταστική που έγινε και ''εξέτασαν'' την Πρόεδρο της ΡΑΣ Τσιαπαρίκου ή κάπως έτσι.

Δες τι απαντούσε και θα καταλάβεις ότι ήταν όλοι μαζί στο κόλπο....είναι αρκετή ώρα...δες το καταλάβεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.685
Πόντοι
1.406

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.944
Πόντοι
9.931
Σε παραπέμπω στην εξεταστική που έγινε και ''εξέτασαν'' την Πρόεδρο της ΡΑΣ Τσιαπαρίκου ή κάπως έτσι.

Δες τι απαντούσε και θα καταλάβεις ότι ήταν όλοι μαζί στο κόλπο....είναι αρκετή ώρα...δες το καταλάβεις.
Εν τω μεταξύ αυτη η καριολα δεν ειχε ουτε το φιλότιμο, ουτε την ευθιξία να παραιτηθεί απο την θεση της προέδρου της ΡΑΣ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom