poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 216
πολλα μπιφ ανοιγει ο σαουλ τελευταια δεν ειναι καλα μαλλον δεν εχει καταφερει να τερματισει το παιχνιδι στο playstationοικειοτητες οχι μαζι μου![]()
πολλα μπιφ ανοιγει ο σαουλ τελευταια δεν ειναι καλα μαλλον δεν εχει καταφερει να τερματισει το παιχνιδι στο playstationοικειοτητες οχι μαζι μου![]()
πολλα μπιφ ανοιγει ο σαουλ τελευταια δεν ειναι καλα μαλλον δεν εχει καταφερει να τερματισει το παιχνιδι στο playstation![]()
δεν τον βλεπω καν πες τουΑμα σε πιασει στο στόμα του δεν γλυτωνεις
οποτε κανόνισε την πορεία σου και κοιτα να μενεις αλάργα του , μονο ο @celebre μπορεί να τον χειριστεί καταλλήλως![]()
playstation 2 τσιπαρισμενοΕίναι μεγάλο το δίλημμα για την περίπτωσή του ... playstation λες ή xbox ;
Πιστεύω nintendo θα του ταίριαζε καλύτερα ........
Αν του δώσεις μερικές ρυζογκοφρέτες, ενεργειακά ποτά , νουντλς και σοκολάτες ντουμπάϊ , δεν είναι κομπλέ ; Τα 15χρονα έτσι τα χειριζόμαστε.Αμα σε πιασει στο στόμα του δεν γλυτωνεις
οποτε κανόνισε την πορεία σου και κοιτα να μενεις αλάργα του , μονο ο @celebre μπορεί να τον χειριστεί καταλλήλως![]()
Τον αδικείς !playstation 2 τσιπαρισμενο
Αν του δώσεις μερικές ρυζογκοφρέτες, ενεργειακά ποτά , νουντλς και σοκολάτες ντουμπάϊ , δεν είναι κομπλέ ; Τα 15χρονα έτσι τα χειριζόμαστε.
Μη θυμάσαι τα 15χρονα στην εποχή μας ... που τάζαν οι μπαρμπάδες να σε πάνε φυλής με τη μερσεντέ
για να πας να τον βρέξεις πιο γρήγορα ........
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο που το χάος το υποστηρίζουν όλοι οι ναυαγοί φτωχούλιδες ένα βήμα πριν την παράνοιαΤι λέτε ότι το ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ... ΣΥΡΙΑ ;;;;;;;
Για κάποιον παρθένο ... που θεωρεί όλο τον κόσμο ίδιο με πατίνια, ρυζογκοφρέτες και αϊφόνια ...
και κρίνει αμάξια από τις διαστάσεις της οθόνης αντροϊντ οτο .... ΜΠΟΡΕΙ .
Όχι για γνώστες της ιστορίας και .... άνδρες.
Η Συρία, φτιάχτηκε μετά τα δικά μας δεκεμβριανά πρώτη φορά ...
κατόπιν απαίτησης των ... γάλλων ...
για να μικρύνουν τη σφαίρα αποικιών των ... άγγλων ......
Ποτέ δεν ήταν ξανά κράτος.
Είχε περάσει από την αρχαιότητα από πέρσες .... μακεδόνες .... ρωμαίους ... και ρωμιούς ....
και δατς ιτς στορυ ................
Σε περίπτωση που συγκρίνει Ελλάδα με ... Μακάο ... Σαν Μαρίνο .... Ζιμπάπουε ... Ανδόρρα ...
πείτε μου ......
μου στοίχισε πολύ αυτό από τον κινέζο εγώ τον θεωρούσα σύντροφοοικειοτητες οχι μαζι μου![]()
μου στοίχισε πολύ αυτό από τον κινέζο εγώ τον θεωρούσα σύντροφο
Αυτό δεν είναι ps5 pro, ψευδεσαι.προς ενημέρωση του θρεντ έχω ps5 pro![]()
δεν είναι να εμπιστεύεσαι ούτε τον κώλο σουΕτσι ειναι εδω μέσα
Θελει πολυ προσοχη
Και εγω που ο Αλεξ ηταν ορκισμενος αντιπαλος μου , τωρα ειμαστε στα λαικς και στα καλοπιασματα
Καμια φορά δεν ειναι ολα οπως δειχνουν![]()
είναι επετειακό μοντέλοΑυτό δεν είναι ps5 pro, ψευδεσαι.
![]()
δεν είναι να εμπιστεύεσαι ούτε τον κώλο σου![]()
επιθεση αγαπης θα λαβει απο τα αλλα μεληΘα παρεξηγηθεις με αυτο
Ηδη βλεπω ετοιμο κόσμο να σου κάνει επιθεση![]()
επιθεση αγαπης θα λαβει απο τα αλλα μελη![]()
πανω απολα το ενδιαφερον για το συνανθρωποΥπαρχει ευαισθησία, αυτο ειναι δεδομένο![]()
Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάςΘα παρεξηγηθεις με αυτο
Ηδη βλεπω ετοιμο κόσμο να σου κάνει επιθεση![]()
και στο τελος παντα τρως πουτσα ....Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς![]()