Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
Εποχές Σόλωνα, θα είχε μπει φυλακή ο νομοθέτης.
Ακόμα και στη βόρεια κορέα....αν κάποιος σε πόστο ευθύνης τα σκατώσει...τον τιμωρούν...οκ τον εκτελούν το ίδιο απόγευμα :confused:

Αλλά ακόμα και εκεί....οι μαλακίες έχουν ένα αντίκτυπο...εδώ στην Ελλάδα όταν μιλάμε για πολιτικά πρόσωπα.....

όταν είναι για λεφτά...δικαιώματα και κανονίσματα έχουν την ΑΠΟΛΥΤΗ εξουσία

όταν είναι για ευθύνες ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ήταν στο γραφείο τους και ''επέβλεπαν''

Τότε τι να τον κάνουμε τον υπουργό???? γλάστρα θα πληρώνουμε?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.296
Πόντοι
6.955

poios-eimai-1.jpg

Γεννήθηκα στην Αθήνα τη δεκαετία του ’60. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με τρεις αδερφές.
Ο παππούς μου, Παύλος Καλλιγάς, ήταν πρωτοπαλίκαρο του Βενιζέλου. Η βενιζελική παράδοση ήταν πολύ ισχυρή στην ευρύτερη οικογένεια.
Ο παππούς έφυγε νέος, μόλις 37 χρονών.
Η γιαγιά μου πάντα προσπαθούσε να μου περάσει την αγάπη του για την πολιτική και την ενασχόληση με τα κοινά. Θυμάμαι έντονα στην παιδική μου ηλικία να ακούω στο ραδιόφωνο το «Εδώ Πολυτεχνείο» και να με σημαδεύει. Θυμάμαι τη μέρα που έπεσε η Χούντα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. το ’81 στην Αθήνα, τότε που όλοι νιώθαμε πως κάτι αλλάζει.
Ο πατέρας μου, βαθιά δημοκράτης, ήταν ο πρώτος στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης που ασχολήθηκε με το Περιβάλλον, ως Γενικός Διευθυντής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας του Υπουργείου Συντονισμού.
Από την οικογένειά μου είχα πάντα επαφές με όλους τους πολιτικούς χώρους.
Επέλεξα την κεντροαριστερά.
Τα διαβάσματα, οι σπουδές μου, ο χρόνος που πέρασα μετά το πανεπιστήμιο στο Εργατικό Κόμμα της Αγγλίας και αργότερα στους Δημοκρατικούς στην Αμερική, δυνατές φιλίες, ήταν όλα καθοριστικά.
Κυρίως η αίσθηση από νωρίς ότι θέλω να βοηθήσω τον διπλανό μου.
Αν και θυμάμαι το σχολείο ως ένα τεράστιο άγχος, μεγαλώνοντας, το μάθημα που αγάπησα ήταν η Ιστορία και αυτό σπούδασα στο πτυχίο. Στο Πανεπιστήμιο διάλεξα τη Δημόσια Διοίκηση.

Γερουλανος = ο παππους του πρωτοπαλικαρο του Βενιζελου ,
Μητσοτακης = του Κυριακου ο παππους εσκαβε να βρει αρχαια να κλεψει
Γερουλάνος = ο πατερας του βαθεια δημοκρατης ,
Μητσοτακης = ο πατερας του Κουλη βαθεια το μεγαλυτερο μουνοπανο αυτου του τοπου
Γερουλανος = Ηταν και στους Δημοκρατικους της Αμερικης ..
Μητσοτακης ο Κουλης απο την Αμερικη μονο οτι πηγε στο Χαρβαρντ λεει και αυτο δεν μας εχει δειξει κανα χαρτι , μεχρι και ο Σαμαρας ειχε πει οτι ειχε ανοιξει πιτσαρια στην Αμερικη , ο Κουλης ηταν μονο φοιτητης , που δεν τον εχει δει κανενας..
Γερουλάνος = Θελει να βοηθησει τον διπλανο του ,
Μητσοτακης = ο Κουλης θελει να παρακολουθει τον διπλανο του

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Δεν έγραψες τη εθνικότητας ήταν ο Μπενζελον, τι σχέση είχε με το Μητσοτακεικο , τι ρόλο έπαιξε ο επίτιμος στο θάνατο του Σοφοκλή Μπενζελον, και τι σχέση των Μπενζελον με τον Κεμάλ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.578
Πόντοι
12.756
Ακόμα και στη βόρεια κορέα....αν κάποιος σε πόστο ευθύνης τα σκατώσει...τον τιμωρούν...οκ τον εκτελούν το ίδιο απόγευμα :confused:

Αλλά ακόμα και εκεί....οι μαλακίες έχουν ένα αντίκτυπο...εδώ στην Ελλάδα όταν μιλάμε για πολιτικά πρόσωπα.....

όταν είναι για λεφτά...δικαιώματα και κανονίσματα έχουν την ΑΠΟΛΥΤΗ εξουσία

όταν είναι για ευθύνες ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ήταν στο γραφείο τους και ''επέβλεπαν''

Τότε τι να τον κάνουμε τον υπουργό???? γλάστρα θα πληρώνουμε?

Αυτα ειχε πει και ο Τσιβιλίκας , δες το , ειναι ακριβως αυτο που λες .. παει και αυτος , τον φαγανε τα μουνόπανα

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
3.905
Πόντοι
4.895
Εν ολίγοις, έτσι είναι.
Με τη διευκρίνηση ότι η συζήτηση είναι και για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, όχι μόνο εκ δόλου.
Το να υπάρξει κατηγορία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας στον εποπτεύοντα τον οργανισμό υπουργό, τον όποιο υπουργό, νομίζω ότι είναι πέραν πάσης λογικής. Αν πάλι ασκηθεί μία δίωξη για παράβαση καθήκοντος (που θα μπορούσε να έχει μία βασιμότητα), θα υπάρξουν εν χορώ αντιδράσεις για συγκάλυψη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
Αυτα ειχε πει και ο Τσιβιλίκας , δες το , ειναι ακριβως αυτο που λες .. παει και αυτος , τον φαγανε τα μουνόπανα

εμένα δεν μπορούν να με φάνε γιατί τους είμαι απαραίτητος :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.578
Πόντοι
12.756
Δεν έγραψες τη εθνικότητας ήταν ο Μπενζελον, τι σχέση είχε με το Μητσοτακεικο , τι ρόλο έπαιξε ο επίτιμος στο θάνατο του Σοφοκλή Μπενζελον, και τι σχέση των Μπενζελον με τον Κεμάλ.

κανε μας μια μικρη περιληψη ρε μαν , να μαθαινουν και τα παιδιά εδω :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
θα σου βρω εγώ την πληροφορία και θα σου κάνω και καλύτερη τιμή

αλλά κάποια στιγμή μπορεί να μην είναι σήμερα μπορεί αύριο ή σε 10 χρόνια θα έρθω να ζητήσω μια χάρη που δε θα μπορείς να αρνηθείς :sunglasses:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.532
Πόντοι
1.756
poios-eimai-1.jpg

Γεννήθηκα στην Αθήνα τη δεκαετία του ’60. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με τρεις αδερφές.
Ο παππούς μου, Παύλος Καλλιγάς, ήταν πρωτοπαλίκαρο του Βενιζέλου. Η βενιζελική παράδοση ήταν πολύ ισχυρή στην ευρύτερη οικογένεια.
Ο παππούς έφυγε νέος, μόλις 37 χρονών.
Η γιαγιά μου πάντα προσπαθούσε να μου περάσει την αγάπη του για την πολιτική και την ενασχόληση με τα κοινά. Θυμάμαι έντονα στην παιδική μου ηλικία να ακούω στο ραδιόφωνο το «Εδώ Πολυτεχνείο» και να με σημαδεύει. Θυμάμαι τη μέρα που έπεσε η Χούντα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. το ’81 στην Αθήνα, τότε που όλοι νιώθαμε πως κάτι αλλάζει.
Ο πατέρας μου, βαθιά δημοκράτης, ήταν ο πρώτος στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης που ασχολήθηκε με το Περιβάλλον, ως Γενικός Διευθυντής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας του Υπουργείου Συντονισμού.
Από την οικογένειά μου είχα πάντα επαφές με όλους τους πολιτικούς χώρους.
Επέλεξα την κεντροαριστερά.
Τα διαβάσματα, οι σπουδές μου, ο χρόνος που πέρασα μετά το πανεπιστήμιο στο Εργατικό Κόμμα της Αγγλίας και αργότερα στους Δημοκρατικούς στην Αμερική, δυνατές φιλίες, ήταν όλα καθοριστικά.
Κυρίως η αίσθηση από νωρίς ότι θέλω να βοηθήσω τον διπλανό μου.
Αν και θυμάμαι το σχολείο ως ένα τεράστιο άγχος, μεγαλώνοντας, το μάθημα που αγάπησα ήταν η Ιστορία και αυτό σπούδασα στο πτυχίο. Στο Πανεπιστήμιο διάλεξα τη Δημόσια Διοίκηση.

Γερουλανος = ο παππους του πρωτοπαλικαρο του Βενιζελου ,
Μητσοτακης = του Κυριακου ο παππους εσκαβε να βρει αρχαια να κλεψει
Γερουλάνος = ο πατερας του βαθεια δημοκρατης ,
Μητσοτακης = ο πατερας του Κουλη βαθεια το μεγαλυτερο μουνοπανο αυτου του τοπου
Γερουλανος = Ηταν και στους Δημοκρατικους της Αμερικης ..
Μητσοτακης ο Κουλης απο την Αμερικη μονο οτι πηγε στο Χαρβαρντ λεει και αυτο δεν μας εχει δειξει κανα χαρτι , μεχρι και ο Σαμαρας ειχε πει οτι ειχε ανοιξει πιτσαρια στην Αμερικη , ο Κουλης ηταν μονο φοιτητης , που δεν τον εχει δει κανενας..
Γερουλάνος = Θελει να βοηθησει τον διπλανο του ,
Μητσοτακης = ο Κουλης θελει να παρακολουθει τον διπλανο του

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Το ξέρεις πως το Μητσοτακεϊκο συνδέεται με τον Βενιζέλο???

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.578
Πόντοι
12.756
Το ξέρεις πως το Μητσοτακεϊκο συνδέεται με τον Βενιζέλο???

Λευτερη μιλάμε για καθαρό ανθρωπο , τον Παυλο μην τον μπλεκεις με τις λασπες που θες να πετάξεις επειδη σου χαλάσαμε το αφηγημα :coffee:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.296
Πόντοι
6.955
κανε μας μια μικρη περιληψη ρε μαν , να μαθαινουν και τα παιδιά εδω :coffee:
Όποιος θέλει ας κάτσει να ψάξει. Βαρέθηκα να δίνω μασημένη τροφή και να με με βρίζουν κι από πάνω.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.532
Πόντοι
1.756
Λευτερη μιλάμε για καθαρό ανθρωπο , τον Παυλο μην τον μπλεκεις με τις λασπες που θες να πετάξεις επειδη σου χαλάσαμε το αφηγημα :coffee:
Άμε να βρεις τους Πασόκους της Κρήτης και αν πάρεις την άδεια τους κάνε όνειρα για Γερουλάνο.
Να έχεις κατά νου πως οι παλαιοπασόκοι, όσοι ζουν ακόμα, δεν είχαν "πρόβλημα" με το Νίκο αλλά με τον πατέρα του.
Παρόλα αυτά......

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.578
Πόντοι
12.756
Άμε να βρεις τους Πασόκους της Κρήτης και αν πάρεις την άδεια τους κάνε όνειρα για Γερουλάνο.
Να έχεις κατά νου πως οι παλαιοπασόκοι, όσοι ζουν ακόμα, δεν είχαν "πρόβλημα" με το Νίκο αλλά με τον πατέρα του.
Παρόλα αυτά......

Η ελπιδα του τοπου ειναι αυτος , και οχι ο ντελιβερας της Wolt που το παιζει προεδρος του κινηματος :coffee:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.486
Πόντοι
216
θα σου βρω εγώ την πληροφορία και θα σου κάνω και καλύτερη τιμή

αλλά κάποια στιγμή μπορεί να μην είναι σήμερα μπορεί αύριο ή σε 10 χρόνια θα έρθω να ζητήσω μια χάρη που δε θα μπορείς να αρνηθείς :sunglasses:
συμφωνια με τον αλβανικο διαολο μυριζομαι...:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom