Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.578
Πόντοι
12.756
Αν ο νόμος δεν προβλέπει σύνδεση μεταξύ του θανάτου ανθρώπων λόγω κενών ασφαλείας τα οποία έπρεπε να έχουν καλυφθεί

και του υπουργού που ήταν υποχρεωμένος να φροντίσει να έχουν εγκατασταθεί...και μάλιστα με λεφτά της ΕΕ τα οποία εκταμιεύθηκαν

τότε ο νόμος είναι λάθος. Όχι οι πολίτες που διαμαρτύρονται.

Και ο ΟΣΕ όλα τα χρόνια κρατικός ήταν...ποιος διόριζε την ηγεσία του εγώ? και η ΡΑΣ κρατική επίσης.

Τι δουλική συμπεριφορά είναι αν δεχόμαστε ότι ο υπουργός έχει εποπτικό ρόλο? Δηλαδή άλλος πληρώνει άλλος γαμάει(γαμιέται)????

Ολα αυτα ειναι λεπτομέρειες που αναφέρεις :coffee:
Δεν απασχολουν κάποιον ,
εχουμε παει παρακατω , οι πολιτες ζητησαν να παει μπροστα η χωρα και να γινει αξιολογηση κτλ
ζητησαν περισσοτερες τομες του κρατους και αναπτυξη

Δεν θα κατσει να κανει το κρατος τους ντεντεκτιβ , γι αυτα υπαρχουν οι εκπομπες , Νικολουλη , Κουσσουλος πως στο πουτσο λεγεται , Ραδιο Αρβυλες , Ευαγγελάτος και Γιαμαλη, και η δικαιοσυνη , αν εχει χρόνο ομως αυτη , γιατι δεν προλαβαινει και απο την μια παραγραφη παμε στην αλλη ..

Οποτε το κρατος πρεπει να επικεντρωθει στην επόμενη μερα , και οχι στο παρελθον

Η Ελλαδα μπροστα :rockon::rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.578
Πόντοι
12.756

εσυ μην ανεβαζεις προβοκατόρικα λινκς , ηδη εχεις μπει στο στοχαστρο , τσιμπησες και μια αναφορα .. και ρε μαλάκα , απο γκαζεττα λινκ ανεβάζεις ;; δεν βρηκες τιποτα στο μπλογκ του Γουμενιδη

20841990_10214038750141276_5276246742924202888_n.jpg

προβοκατορα γαμημένε :coffee:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.296
Πόντοι
6.955
Αν ο νόμος δεν προβλέπει σύνδεση μεταξύ του θανάτου ανθρώπων λόγω κενών ασφαλείας τα οποία έπρεπε να έχουν καλυφθεί

και του υπουργού που ήταν υποχρεωμένος να φροντίσει να έχουν εγκατασταθεί...και μάλιστα με λεφτά της ΕΕ τα οποία εκταμιεύθηκαν

τότε ο νόμος είναι λάθος. Όχι οι πολίτες που διαμαρτύρονται.

Και ο ΟΣΕ όλα τα χρόνια κρατικός ήταν...ποιος διόριζε την ηγεσία του εγώ? και η ΡΑΣ κρατική επίσης.

Τι δουλική συμπεριφορά είναι αν δεχόμαστε ότι ο υπουργός έχει εποπτικό ρόλο? Δηλαδή άλλος πληρώνει άλλος γαμάει(γαμιέται)????
Εποχές Σόλωνα, θα είχε μπει φυλακή ο νομοθέτης.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.486
Πόντοι
216
εσυ μην ανεβαζεις προβοκατόρικα λινκς , ηδη εχεις μπει στο στοχαστρο , τσιμπησες και μια αναφορα .. και ρε μαλάκα , απο γκαζεττα λινκ ανεβάζεις ;; δεν βρηκες τιποτα στο μπλογκ του Γουμενιδη

20841990_10214038750141276_5276246742924202888_n.jpg

προβοκατορα γαμημένε :coffee:
σε εμενα αναφορα ρε μουνε;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.578
Πόντοι
12.756
σε εμενα αναφορα ρε μουνε;

Ναι ρε μουνι , γιατι εισαι αναχρονιστης και κλακαδόρος της Αριστερας , δεν θες να παει μπροστα αυτος το τοπος ,
ζεις στην φαντασια σου που εχει φοντο τα σφυροδρεπανα και τις κοκκινες πλατείες
Ενας μπολσεβικος Τσιπροφαγάνας εισαι που ευχεσαι την καταστροφη της χωρας για να επιβεβαιωσεις τις αρνητικες σου αποψεις

Γαμιολη :coffee:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.057
Πόντοι
456
ευτυχώς στην αναθεώρηση του 19 έφυγε η πολύ σύντομη αποσβεστική προθεσμία του άρθρου 86
Τον εκτελεστικό νόμο του 2003 όμως δεν τον κατήργησε. Και μόνο γι' αυτό είναι φάουλ.
Υπάρχει και η αντίθετη γνώμη βέβαια, ότι έχει σιωπηρώς καταργηθεί, αλλά γιατί να το αφήσει σε εκκρεμότητα να το λύσει το ΑΕΔ;

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.486
Πόντοι
216
Ναι ρε μουνι , γιατι εισαι αναχρονιστης και κλακαδόρος της Αριστερας , δεν θες να παει μπροστα αυτος το τοπος ,
ζεις στην φαντασια σου που εχει φοντο τα σφυροδρεπανα και τις κοκκινες πλατείες
Ενας μπολσεβικος Τσιπροφαγάνας εισαι που ευχεσαι την καταστροφη της χωρας για να επιβεβαιωσεις τις αρνητικες σου αποψεις

Γαμιολη :coffee:
μιλα ελληνικα ρε μαλεα να σε καταλαβω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.578
Πόντοι
12.756
Η μονη ελπιδα αυτου του τόπου , ο μονος που δεν βρωμαει το χνωτο του φτωχεια , ο μονος που εχει περισσοτερα λεφτα απο αυτα που θα μπορουσε να κλεψει απο το κρατος

Παρτε και μια φωτογραφία γεμάτη θετικότητα και ανανέωση , αντίθετη στην βρώμα αυτού του τόπου

b57f2526d29276360ea38d3247d8c187_XL.jpg

Σαν διαφημιση απο Τραπεζα ειναι που μολις βγηκε απο μέσα μετα απο στεγαστικό δανειο που πηρε με κυμαινόμενο επιτοκιο σε δολλαρια Καναδα για μεζονέτα στην Βουλιαγμενη :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.578
Πόντοι
12.756

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
Ολα αυτα ειναι λεπτομέρειες που αναφέρεις :coffee:
Δεν απασχολουν κάποιον ,
εχουμε παει παρακατω , οι πολιτες ζητησαν να παει μπροστα η χωρα και να γινει αξιολογηση κτλ
ζητησαν περισσοτερες τομες του κρατους και αναπτυξη

Δεν θα κατσει να κανει το κρατος τους ντεντεκτιβ , γι αυτα υπαρχουν οι εκπομπες , Νικολουλη , Κουσσουλος πως στο πουτσο λεγεται , Ραδιο Αρβυλες , Ευαγγελάτος και Γιαμαλη, και η δικαιοσυνη , αν εχει χρόνο ομως αυτη , γιατι δεν προλαβαινει και απο την μια παραγραφη παμε στην αλλη ..

Οποτε το κρατος πρεπει να επικεντρωθει στην επόμενη μερα , και οχι στο παρελθον

Η Ελλαδα μπροστα :rockon::rockon:
Όταν χρίσουμε Αυτοκράτορα τον ΠΑΥΛΟ όλα αυτά θα εκλείψουν

θα τους ΓΑΜΗΣΕΙ αλλά με το γάντι γιατί είναι και Εγγλέζος στους τρόπους :coffee:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.296
Πόντοι
6.955
Να πας, να κάνεις και το δρόμο του μεταξιού. Και αν σου πέφτει μακρυά, πάνε στο Μεταξι με τον πορνομεταναστη. Είναι καλός ξεναγός, πιστοποιημένος με ISO κλανιας πολλών μεθανιων

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.057
Πόντοι
456
Να διευκρινίσω το εξής: η όποια τυχόν ποινική ευθύνη υπουργών θεωρώ ότι δεν είναι για ανθρωποκτονίες ούτε για ''δολοφονίες'' όπως υποστηρίζει κάθε αγράμματος που αγνοεί στοιχειωδώς την ελληνική για να αντιληφθεί ότι η ''δολοφονία'' απαιτεί ΔΟΛΟ.
Η τυχόν ποινική ευθύνη θα είναι είτε για διατάραξη ασφάλειας σιδηροδρόμων (χλωμό έως εξαιρετικά δύσκολο- ο Υπουργός έχει εποπτικό ρόλο του ΟΣΕ ο οποίος ΟΣΕ έχει διοικητική αυτοτέλεια) είτε για παράβαση καθήκοντος (εδώ μπορεί να κολλήσει πιο εύκολα- παρέλειψε να εποπτεύσει ορθώς τον ΟΣΕ). Αν τυχόν τίθεται ζήτημα διασπάθισης δημοσίου χρήματος, πάλι είναι κάτι άσχετο με το ατύχημα και τους θανάτους, δεν συνδέονται αιτιωδώς αυτά τα δύο.
Εν ολίγοις, έτσι είναι.
Με τη διευκρίνηση ότι η συζήτηση είναι και για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, όχι μόνο εκ δόλου.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.486
Πόντοι
216
Να πας, να κάνεις και το δρόμο του μεταξιού. Και αν σου πέφτει μακρυά, πάνε στο Μεταξι με τον πορνομεταναστη. Είναι καλός ξεναγός, πιστοποιημένος με ISO κλανιας πολλών μεθανιων
το μεταξι που ειναι;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.578
Πόντοι
12.756
poios-eimai-1.jpg

Γεννήθηκα στην Αθήνα τη δεκαετία του ’60. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με τρεις αδερφές.
Ο παππούς μου, Παύλος Καλλιγάς, ήταν πρωτοπαλίκαρο του Βενιζέλου. Η βενιζελική παράδοση ήταν πολύ ισχυρή στην ευρύτερη οικογένεια.
Ο παππούς έφυγε νέος, μόλις 37 χρονών.
Η γιαγιά μου πάντα προσπαθούσε να μου περάσει την αγάπη του για την πολιτική και την ενασχόληση με τα κοινά. Θυμάμαι έντονα στην παιδική μου ηλικία να ακούω στο ραδιόφωνο το «Εδώ Πολυτεχνείο» και να με σημαδεύει. Θυμάμαι τη μέρα που έπεσε η Χούντα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. το ’81 στην Αθήνα, τότε που όλοι νιώθαμε πως κάτι αλλάζει.
Ο πατέρας μου, βαθιά δημοκράτης, ήταν ο πρώτος στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης που ασχολήθηκε με το Περιβάλλον, ως Γενικός Διευθυντής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας του Υπουργείου Συντονισμού.
Από την οικογένειά μου είχα πάντα επαφές με όλους τους πολιτικούς χώρους.
Επέλεξα την κεντροαριστερά.
Τα διαβάσματα, οι σπουδές μου, ο χρόνος που πέρασα μετά το πανεπιστήμιο στο Εργατικό Κόμμα της Αγγλίας και αργότερα στους Δημοκρατικούς στην Αμερική, δυνατές φιλίες, ήταν όλα καθοριστικά.
Κυρίως η αίσθηση από νωρίς ότι θέλω να βοηθήσω τον διπλανό μου.
Αν και θυμάμαι το σχολείο ως ένα τεράστιο άγχος, μεγαλώνοντας, το μάθημα που αγάπησα ήταν η Ιστορία και αυτό σπούδασα στο πτυχίο. Στο Πανεπιστήμιο διάλεξα τη Δημόσια Διοίκηση.

Γερουλανος = ο παππους του πρωτοπαλικαρο του Βενιζελου ,
Μητσοτακης = του Κυριακου ο παππους εσκαβε να βρει αρχαια να κλεψει
Γερουλάνος = ο πατερας του βαθεια δημοκρατης ,
Μητσοτακης = ο πατερας του Κουλη βαθεια το μεγαλυτερο μουνοπανο αυτου του τοπου
Γερουλανος = Ηταν και στους Δημοκρατικους της Αμερικης ..
Μητσοτακης ο Κουλης απο την Αμερικη μονο οτι πηγε στο Χαρβαρντ λεει και αυτο δεν μας εχει δειξει κανα χαρτι , μεχρι και ο Σαμαρας ειχε πει οτι ειχε ανοιξει πιτσαρια στην Αμερικη , ο Κουλης ηταν μονο φοιτητης , που δεν τον εχει δει κανενας..
Γερουλάνος = Θελει να βοηθησει τον διπλανο του ,
Μητσοτακης = ο Κουλης θελει να παρακολουθει τον διπλανο του

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom