You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 239K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.420
- Πόντοι
- 5.506
Να λέμε πάλι καλά που βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος και άνοιξε ένα υπέροχο νήμα για εναπόθεση κουφαριών μόλις αυτό το νήμα αποτελέσει παρελθόν.
www.bourdela.com
Ελλάδα = φυτώριο ηλιθίων ή μήπως όχι; - Page 3 - bourdela.com forum
Παρατηρείται και σεις εκτός από μένα πρωτόγνωρα πράγματα να συμβαίνουν σ αυτή την χώρα; Απίστευτος θυμός νεαρών σε σχολεία,σφάζουν γονείς - παπουδες 13χρονα,κωλοτουμπες αυτοκινήτων αλλά Dukes σε κατοικημένες περιοχές με όριο 30χλμ/ωρα,απαθεια των νέων σε ενασχόληση τους με τα κοινά,κάψιμο...
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 41.583
- Πόντοι
- 10.411
Ρε παιδιά , ρε παιδιά , εχουμε πει να τσακωνεστε , να μην ειστε αγαπημένοι εδω μεσα

Δλδ λες κωλοσογο το Καραμανλιλαιικο και όψη του Δρακουμέλ εθνοπροδοτη
Το μπετόν αρμε της ΝΔ που είναι 27 % τώρα είμαι χάρη στους καραμανιλκους κ όχι από τους μητσοτάκηδες ...
Αυτοί βάζουν πλάτη στο κόμμα
Ας ελπίσουμε σύντομα ο Κώστας Αχιλλέας να γίνει ξανά υπουργός κ γιατί όχι πθ
Δεν υπάρχει κανένα 27% της ΝΔ. Στην τελευταία δημοσκόπηση έλαβε 20% και επειδή στις επόμενες κάλπες δε θα λείψει κανείς και επειδή ξέρουμε πως βγαίνουν οι δημοσκοπήσεις (πολύ στρογγυλεμένο το 20% για να είναι αλήθεια) το πραγματικό ποσοστό αν γίνονταν αύριο εκλογές θα ήταν κάπου μεταξύ 12-15% και αυτό αν γίνουν εκλογές ΑΥΡΙΟ, δηλαδή πριν προλάβουν και κάνουν και άλλες μαλακίες που θα κάνουν ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΠΠΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ
Επίσης παροιμιώδης είναι η κρατική διαφθορά, εδώ και 200+ χρόνια.....είναι παροιμιώδης η κρατική ανικανότητα εδώ και 50 χρόνια..
Μη το λες έχει λεφτά είναι βολεμενος οι γυναίκες τα λεφτά κοιτάνε άρα δε είναι και τόσο δύσκολο.Μα για να κάνει παιδί θα πρέπει να είναι ο υπερτυχερός του ενός εκατομμυρίου
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 81.450
- Πόντοι
- 15.931
Άκου χαζούλη γιατί θα το πεις και πουθενά παραέξω και θα γίνεις ρεζίλι.....
Έρχεσαι με το τρίκυκλο και πέφτεις πάνω στο Καγιέν μου και το κανείς μια γρατσουνια. Τροχαία, ιστορίες, πραγματογνώμονες ασφαλιστικών (εσύ ανασφάλιστο το έχεις, έτερον εκατερον) κλπ κλπ. Κάποια στιγμή πάνω στη μανούρα το παίζεις και λίγο κοκοράκι και αρχίζει το μπινελίκι, τρως και πέντε ψιλές, ρίχνεις μια ξώφαλτσα, κάνω το θέατρο της ζωής μου, αίμα, ιστορίες και έρχεται το όργανο και ρωτάει
Επιθυμείτε κύριε να κάνετε μήνυση για βιαιοπραγία; (Εγώ είμαι ο κύριος, μη μπερδεύεσαι)
Όχι κύριε, αφήστε τον κακομοίρη, δε θέλω να έχει τρεχάματα, ούτε θα βγάλω καμία άκρη, ας μην το συνεχίσουμε (απαντάω ως κύριος).
ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ, ΠΡΟΒΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Πήγαινε πιάσε στασίδι ποιο ηλίθιο από εσένα δεν έχει βγάλει αυτή η χώραΝα λέμε πάλι καλά που βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος και άνοιξε ένα υπέροχο νήμα για εναπόθεση κουφαριών μόλις αυτό το νήμα αποτελέσει παρελθόν.
Ελλάδα = φυτώριο ηλιθίων ή μήπως όχι; - Page 3 - bourdela.com forum
Παρατηρείται και σεις εκτός από μένα πρωτόγνωρα πράγματα να συμβαίνουν σ αυτή την χώρα; Απίστευτος θυμός νεαρών σε σχολεία,σφάζουν γονείς - παπουδες 13χρονα,κωλοτουμπες αυτοκινήτων αλλά Dukes σε κατοικημένες περιοχές με όριο 30χλμ/ωρα,απαθεια των νέων σε ενασχόληση τους με τα κοινά,κάψιμο...www.bourdela.com
Ντροπή σου φίλε είσαι απαράδεκτος.Θα σαρεσε να χάσεις το γιο σου κατ αυτό το τρόπο; Να βλέπεις το κρεβάτι του γιου σου άδειο.Πιστεψε με θα είχες σπαραξει στο κλάμα.Τωρα επειδή σε βόλεψε ο Κούλης σε κάποια δουλειά τον υποστηρίζεις.Τουλαχιστον για τη μνήμη των νεκρών υποστηρίζετε τον από μέσα σας.Οι πλειοψηφία στο μπου είναι κατά του Κούλη στη πραγματικότητα το 78 τοις εκατό κατά οπότε όπως καταλαβαίνεις δε έχει λογική αυτό που κάνετε εσύ ο ανεμοδουρας ο μπαρόκ και ο Άλεξ.Σταματηστε και οι 3 κομματοσκυλα.Δε έχετε ίχνος αγάπης μέσα σας και συναισθημάτων.Αν ήταν ο δικός σας γιος θα είχατε πάει στη Βουλή να βάλετε βόμβα λίγο ντροπή.![]()
Πάει και το ξυλόλιο, ήταν μια κάποια λύσις.....Τώρα τί κάνουμε;
Τουλάχιστον πρόλαβε ο Κοκοτσάκης να μας βγάλει το σύνθημα "δεν έχω οξυγόνο" για να έχει η Ζωή στις πορείες της....
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.744
- Πόντοι
- 3.656
Έχω μόνο 2 παρατηρήσεις....Ντροπή σου φίλε είσαι απαράδεκτος.Θα σαρεσε να χάσεις το γιο σου κατ αυτό το τρόπο; Να βλέπεις το κρεβάτι του γιου σου άδειο.Πιστεψε με θα είχες σπαραξει στο κλάμα.Τωρα επειδή σε βόλεψε ο Κούλης σε κάποια δουλειά τον υποστηρίζεις.Τουλαχιστον για τη μνήμη των νεκρών υποστηρίζετε τον από μέσα σας.Οι πλειοψηφία στο μπου είναι κατά του Κούλη στη πραγματικότητα το 78 τοις εκατό κατά οπότε όπως καταλαβαίνεις δε έχει λογική αυτό που κάνετε εσύ ο ανεμοδουρας ο μπαρόκ και ο Άλεξ.Σταματηστε και οι 3 κομματοσκυλα.Δε έχετε ίχνος αγάπης μέσα σας και συναισθημάτων.Αν ήταν ο δικός σας γιος θα είχατε πάει στη Βουλή να βάλετε βόμβα λίγο ντροπή.
1. αυτός, ανεμοδούρας, ο μπαρόκ και άλεξ είναι 4 και όχι 3

και
2. Ο άλεξ δεν γράφει έχει γίνει τροφή για κολομβιανές γάτες εσύ τον ξέρεις είναι πριν μας κάνεις την τιμή να εμφανιστείς

sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 50.219
- Πόντοι
- 26.141
Δυστυχώς η νδ είμαι γκρο μπετο ..κάτω από 25-30 τοις εκατό δεν πέφτει κ αυτό χάρη στους καραμανιλκουςΔεν υπάρχει κανένα 27% της ΝΔ. Στην τελευταία δημοσκόπηση έλαβε 20% και επειδή στις επόμενες κάλπες δε θα λείψει κανείς και επειδή ξέρουμε πως βγαίνουν οι δημοσκοπήσεις (πολύ στρογγυλεμένο το 20% για να είναι αλήθεια) το πραγματικό ποσοστό αν γίνονταν αύριο εκλογές θα ήταν κάπου μεταξύ 12-15% και αυτό αν γίνουν εκλογές ΑΥΡΙΟ, δηλαδή πριν προλάβουν και κάνουν και άλλες μαλακίες που θα κάνουν ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΠΠΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ
Εσύ είσαι καλό παιδί είσαι δικός μας τύπε μου μη μασάς μη δίνεις σημασία στους κολικούς που δε έχουν ίχνος συναισθήματος.Δυστυχώς η νδ είμαι γκρο μπετο ..κάτω από 25-30 τοις εκατό δεν πέφτει κ αυτό χάρη στους καραμανιλκους
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 50.219
- Πόντοι
- 26.141
Εσύ είσαι καλό παιδί είσαι δικός μας τύπε μου μη μασάς μη δίνεις σημασία στους κολικούς που δε έχουν ίχνος συναισθήματος.
Εγώ είμαι με αγώνες Πολυτεχνείου κ Τορίνο
Εγώ κ ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.756
- Πόντοι
- 5.565
ποιά δημοκρατία ρε παίκτη, τι λες τώρα...;Την τελευταία φορά που πήρε ο στρατός την εξουσία δεν την παρέδωσε πίσω στον λαό της αλλά αν είχες παράπονα σε πήγαιναν βόλτα σε ένα κτίριο στην Αθήνα για φάλαγγα.
Φυσικά και δεν ζεις σε ένα απολυταρχικό καθεστώς διότι αν ζούσες θα φοβόσουν να το γράψεις.
Όλα όσα λες είναι πράξεις διεφθαρμένων που λειτουργούν σε Δημοκρατικό καθεστώς...αλλιώς δεν θα χρειαζόταν να διορίσει τους δικούς του ούτε να κάνει χάρες στους καναλάρχες για να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου. Θα αποφάσιζε θα διέταζε και αν δεν σου άρεσε θα πήγαινες διακοπές σε ξερονήσι.
Οι επιλογές υπάρχουν...εκλογές...και μέχρι τότε...απεργίες, διαδηλώσεις, να εκφράζεις την γνώση μου δημόσια μέχρι να πέσει η μαφία. Ούτε όπλα ούτε στρατόκαυλοι.
έτσι είναι οι δημοκρατίες;
με υποκλοπές;
με μνημόνια;
με ακαταδίωκτα;
με ασύδωτη κρατική καταστολή;
διλήμματα λένε...;!
όταν έχεις δεχτεί να σε κυβερνήσουν ΓΑΠ, Τσίμπλας, Μητσοκάτις, έ, το έχεις περάσει όλο το σαδομάζο πρόγραμμα, μάλλον πρέπει να δοθεί η σκυτάλη σε άλλη ομάδα, δε νομίζεις;
κι η πρόταση του Μιχάλη Σκόττ δεν είναι παράλογη, η ανάληψη από ένα σώμα που εμπιστεύεται ο λαός για ειδικότατο σκοπό, δηλαδή εξυγίανση, όπως ο στρατός κι η παράδοση μόλις εκτελεστεί το έργο έχει ξαναγίνει νομίζω, όχι φυσικά το 67, παλιότερα.
και δεν είναι η μοναδική πρόταση, υπάρχει και η δυναμική του κόσμου που αποδεικνύει ότι όταν βασίζεται μια δράση σε ζητήματα που είναι ικανά να ταυτιστεί με αυτά τεράστιος όγκος ανθρώπων, που βασίζεται σε αξίες μη διαπραγματεύσιμες, ε, τότε κάπου πάμε και μπορεί να είναι καλύτερα έτσι.
η κατάλυση δεν είναι λύση όταν υπάρχει δημοκρατία, τήρηση συντάγματος, τήρηση νόμων, διαφάνεια. Το ίδιο το σύνταγμα προβλέπει ότι ο λαός μπορεί να γίνει θεματοφύλακας όταν συμβαίνει αυτό που συμβαίνει τώρα. Οι εκλογές είναι για δημοκρατικά πολιτεύματα, το δικό μας δεν είναι, είναι ένα γιαλαντζί κάτι άλλο με Σικελική γλώσσα πια.
Ο μπαρόκ είναι αυτός και ανεβοκατεβαζει τα πόδια του νευρικά
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.578
- Πόντοι
- 12.756
Δυστυχώς η νδ είμαι γκρο μπετο ..κάτω από 25-30 τοις εκατό δεν πέφτει κ αυτό χάρη στους καραμανιλκους
οταν τα ελεγα εγω αυτα εδω με΄σα μου το παιζατε ιστορία ολοι σας

Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.744
- Πόντοι
- 3.656
Όλα αυτά που είναι καλά...έχω μόνο 2 ερωτήσεις αν μπορείς να μου τις απαντήσειςποιά δημοκρατία ρε παίκτη, τι λες τώρα...;
έτσι είναι οι δημοκρατίες;
με υποκλοπές;
με μνημόνια;
με ακαταδίωκτα;
με ασύδωτη κρατική καταστολή;
διλήμματα λένε...;!
όταν έχεις δεχτεί να σε κυβερνήσουν ΓΑΠ, Τσίμπλας, Μητσοκάτις, έ, το έχεις περάσει όλο το σαδομάζο πρόγραμμα, μάλλον πρέπει να δοθεί η σκυτάλη σε άλλη ομάδα, δε νομίζεις;
κι η πρόταση του Μιχάλη Σκόττ δεν είναι παράλογη, η ανάληψη από ένα σώμα που εμπιστεύεται ο λαός για ειδικότατο σκοπό, δηλαδή εξυγίανση, όπως ο στρατός κι η παράδοση μόλις εκτελεστεί το έργο έχει ξαναγίνει νομίζω, όχι φυσικά το 67, παλιότερα.
και δεν είναι η μοναδική πρόταση, υπάρχει και η δυναμική του κόσμου που αποδεικνύει ότι όταν βασίζεται μια δράση σε ζητήματα που είναι ικανά να ταυτιστεί με αυτά τεράστιος όγκος ανθρώπων, που βασίζεται σε αξίες μη διαπραγματεύσιμες, ε, τότε κάπου πάμε και μπορεί να είναι καλύτερα έτσι.
η κατάλυση δεν είναι λύση όταν υπάρχει δημοκρατία, τήρηση συντάγματος, τήρηση νόμων, διαφάνεια. Το ίδιο το σύνταγμα προβλέπει ότι ο λαός μπορεί να γίνει θεματοφύλακας όταν συμβαίνει αυτό που συμβαίνει τώρα. Οι εκλογές είναι για δημοκρατικά πολιτεύματα, το δικό μας δεν είναι, είναι ένα γιαλαντζί κάτι άλλο με Σικελική γλώσσα πια.
1. Πως ξέρεις ότι αυτή άλλη ομάδα (ο στρατός ή ο όχλος) θα παραδώσει την εξουσία πίσω στον λαό όταν την πάρει με την βία από τους κυβερνώντες? Διότι την τελευταία φορά που έγινε αυτό δεν την παρέδωσε ειρηνικά.
2. Εσύ πως ξέρεις τι θέλει και τι δεν θέλει ο λαός? Οκ όλοι είμαστε δυσαρεστημένοι δεκτό. Από κει και πέρα γιατί αυτό που εκφράζει εσένα υποχρεωτικά εκφράζει και τους υπόλοιπους??? Βλέπεις το παράδοξο ε??? Δηλαδή σήμερα κυβενρούν οι παλιάτσοι με το 20%...και εσύ τι λες??? να φέρουμε άλλους που πάλι δεν θα ξέρεις ποιους εκπροσωπούν.
Όταν βλέπεις ένα όγκο ανθρώπων πως ξέρεις εσύ τι θέλει ο καθένας για διακυβέρνηση???? τους ρώτησες όλους αν θέλουν να έρθει ο στρατός? ποιος θέλουν να τους κυβερνήσει μετά και τι είδους διακυβέρνηση θέλουν?
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 50.219
- Πόντοι
- 26.141
Εγώ τι να το παίξω .;;;...εγώ τα ξέρω από πρώτο χέρι σαν επίτιμος πρόεδρος κουλοκομματος ....οταν τα ελεγα εγω αυτα εδω με΄σα μου το παιζατε ιστορία ολοι σας![]()
Τη μάνα τους να την πηδήξεις ,αυτοί θα συνεχίζουν να ψηφίζουν ΝΔ.... .
Κ επαναλαμβάνω οι καραμανλιλοι είναι η βάση κ το γκρο μπετο του κόμματος κ αυτούς έβγαλε στα πέναλτυ ο Μητσοτάκης κ αυτοί συνεχίζουν να στηρίζουν ΝΔ...μιλάμε για ανώμαλους
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 17.744
- Πόντοι
- 3.656
είναι ο καλός μας φίλος μπαρόκΟ μπαρόκ είναι αυτός και ανεβοκατεβαζει τα πόδια του νευρικά

Δε σου δίνω σημασία εσένα τρολακι γιατί είσαι δικός μας.Ο μπαρόκ δε είναι δικός μας.είναι ο καλός μας φίλος μπαρόκ![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 30K