Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.278
Πόντοι
1.706
Αν κάνω λάθος το αποσύρω, απλά η αγέλη εδώ μέσα έχει πάρει πολλούς στο λαιμό της.
Άκου τύπε, εγώ δεν είμαι δικηγόρος των οικογενειών ούτε έχω φτιάξει τη γραμμή υπεράσπισης τους. Τοποθετούμαι με όσα βλέπω σαν εξωτερικός παρατηρητής. Και οι μαλακίες των άριστων σε αυτή την υπόθεση είναι ατέλειωτες. Επιμένω ότι στην καλύτερη πρέπει να πάρουν δρόμο άμεσα και στη χειρότερη να μπουν πίσω από τα σίδερα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
εντολη να δινεις στης μελιτζανες κωλογλυτη κωλοτρυπιδας κουλη
Άκου χαζούλη γιατί θα το πεις και πουθενά παραέξω και θα γίνεις ρεζίλι.....

Έρχεσαι με το τρίκυκλο και πέφτεις πάνω στο Καγιέν μου και το κανείς μια γρατσουνια. Τροχαία, ιστορίες, πραγματογνώμονες ασφαλιστικών (εσύ ανασφάλιστο το έχεις, έτερον εκατερον) κλπ κλπ. Κάποια στιγμή πάνω στη μανούρα το παίζεις και λίγο κοκοράκι και αρχίζει το μπινελίκι, τρως και πέντε ψιλές, ρίχνεις μια ξώφαλτσα, κάνω το θέατρο της ζωής μου, αίμα, ιστορίες και έρχεται το όργανο και ρωτάει

Επιθυμείτε κύριε να κάνετε μήνυση για βιαιοπραγία; (Εγώ είμαι ο κύριος, μη μπερδεύεσαι)

Όχι κύριε, αφήστε τον κακομοίρη, δε θέλω να έχει τρεχάματα, ούτε θα βγάλω καμία άκρη, ας μην το συνεχίσουμε (απαντάω ως κύριος).

ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ, ΠΡΟΒΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.219
Πόντοι
26.141
Ρε μλκ, σα λουλα είναι ο μπινες ο Αχιλλέας, τι σκατα...... γαμω τις Σέρρες που ακόμα δίνουν τόσους σταυρούς και τον χρειαζόμαστε τον λγβτςκλδζωλ
Είσαι σοσιαλιστής κ το ξέρω ....παρολου που οι υπόλοιποι σε λένε νεοδημοκραη

Ο Κώστας Αχιλλέας είμαι πεντακάθαρος κ έπεσε στη λούμπα του εγωκεντρικου φατσούλα γιο Δρακουμέλ .....

Όλους τους αγνούς καραμανιλκους τους έχει κάνει πέρα...Τζίμα κοντό στυλιανιδη κλπ κ κρατάει όσους μπορεί να τους κουμαντάρει ..μιλάμε έφτιαξε ένα κόμμα να το ελέγχει μόνο αυτό κ οι καραμανλιλοι βλάκες κάθονται κ το δέχονται ενώ αυτοί έχουν τη. Βάση του κόμματος

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.461
Πόντοι
5.506
εχει μεινει με της μελιτζανες....
να ξερετε παντως εδω μεσα ειμαστε οι μοινοι που του μιλαμε....εξω η καρπαζια η πουτσα τρωει
εργο κακουμε ΕΡΓΟ

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.829
Πόντοι
10.446
τζάμπα σκοτώνεστε πάντως...
για το δυστύχημα φταίει ο σταθμάρχης και ο ένας μηχανοδηγός που δεν απαντούσε στις κλήσεις, :jerking:
ο δεύτερος σταθμάρχης που την κοπάνισε εν ώρα υπηρεσίας κι ο επόπτης που είχε εξαφανιστεί...:headbang:
για τις υπόλοιπες ευθύνες κυβερνητικές ο Σπίρτζης κι ο Καραμανλής...:headbang:
για την προβληματική ασφάλεια , trainose & hellenic train ...ειδικά η τελευταία πρέπει να πληρώσει ένα σκασμό αποζημιώσεις και να πάει από εκεί που ήρθε....
κανένα μπάζωμα δεν έγινε και πουθενά δεν θα βρεθεί ξυλόλιο, γιαττί απλά δεν υπήρχε....είναι παροιμιώδης η κρατική ανικανότητα εδώ και 50 χρόνια..τώρα θα τους μάθουμε ? ώρες ώρες ζούμε κατά τύχη.....:priest:
απλά δεν το παραδεχόμαστε ότι αυτή είναι η πραγματικότητα ....
η αντιπολίτευση είναι για τον μπούτσο και για να πέσει ο κούλης πρέπει να βρεθεί κάποιος να τον ανταγωνιστεί.....όχι αυτά τα σούργελα.....
τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε, και το νήμα έχει καταντήσει το πιο gay friendly νήμα του Bou....βλέπω ια ερωτική διάθεση στα μέλη , μόνο που απευθύνονται σε λάθος φύλο ...
Πάω στο νήμα του Θρύλου τώρα, γιατί μας περιμένει καυτή εβδομάδα και έχουμε γιορτή ..
ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ...ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ !!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
δεν το ξέρεις.
εξαρχής είχα πει ότι μπορεί ο καραμανλής (και ο σπιρτζης) να έχουν ευθύνη για τη μη υλοποίηση των έργων
ο καραμανλής επιπλέον και για την παραπλανητική δήλωση ότι είναι ασφαλές το τραίνο

ευτυχώς στην αναθεώρηση του 19 έφυγε η πολύ σύντομη αποσβεστική προθεσμία του άρθρου 86
Δεν το ξέρω αλλά σίγουρα τα τσακάλια της ζωιτσας και των υπολοίπων δε μπόρεσαν να ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ κάτι τέτοιο στην προανακριτική, αλλιώς ακόμα πιο σίγουρα ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.461
Πόντοι
5.506
δεν έχει ακούσει ποτέ για την αυτόφωρη διαδικασία ο χιμπατζής :rockon:
μου αρεσει που απανταει και παει στον καθρεφτη και λεει " πως τον πετσοκοψες ετσι?"
καημενος ειναι ο μαλακας2 αλλα τι να του κανεις που θελει και καμμια κουβεντα και αυτος μην αυτοκτονησει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
εδώ δεν μιλάμε για το αν έχουν ή όχι δεν έχουμε φτάσει εκεί,

εδώ μιλάμε για το αν μας επιτρέπουν (οι άρχοντες) να ερευνηθούν από την δικαιοσύνη.
Αρμοδιότητες: Η Προανακριτική Επιτροπή διαθέτει όλες τις αρμοδιότητες του εισαγγελέα πρωτοδικών κατά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Μπορεί να καλεί μάρτυρες, να συλλέγει αποδεικτικά στοιχεία και να διεξάγει έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πάρε μλκ που νομίζεις πως η προανακριτική είναι βόλτα για πικ νικ "της πλειοψηφίας" :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
μου αρεσει που απανταει και παει στον καθρεφτη και λεει " πως τον πετσοκοψες ετσι?"
καημενος ειναι ο μαλακας2 αλλα τι να του κανεις που θελει και καμμια κουβεντα και αυτος μην αυτοκτονησει
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

το πάει σιγά σιγά όμως...στην αρχή λέει αυτά που ξέρει και μετά πετάει και νομικά και τέτοια για να σε ψαρώσει είναι μεγάλη μορφή

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Άκου τύπε, εγώ δεν είμαι δικηγόρος των οικογενειών ούτε έχω φτιάξει τη γραμμή υπεράσπισης τους. Τοποθετούμαι με όσα βλέπω σαν εξωτερικός παρατηρητής. Και οι μαλακίες των άριστων σε αυτή την υπόθεση είναι ατέλειωτες. Επιμένω ότι στην καλύτερη πρέπει να πάρουν δρόμο άμεσα και στη χειρότερη να μπουν πίσω από τα σίδερα.
Συμφωνούμε.

Μπορεί στο μυαλό σου αλλά και πολλών άλλων αλλά κανείς δε μπορεί να το ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.

Μόνο αν ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΔΟΛΟ.

Αστική δημοκρατία έχουμε, σε όποιον αρέσει.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
Αρμοδιότητες: Η Προανακριτική Επιτροπή διαθέτει όλες τις αρμοδιότητες του εισαγγελέα πρωτοδικών κατά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Μπορεί να καλεί μάρτυρες, να συλλέγει αποδεικτικά στοιχεία και να διεξάγει έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πάρε μλκ που νομίζεις πως η προανακριτική είναι βόλτα για πικ νικ "της πλειοψηφίας" :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Έγινε προανακριτική για τον καραμανλή δηλαδή? πότε?

η πλειοψηφία αποφασίζει....έτσι αποφάσισε ότι δεν περνάει η πρόταση μομφής...έτσι αποφάσισε το προεδρείο της επιτροπής....έτσι δεν έφερε μάρτυρες κτλπ.

όταν λέω ότι μπλέκονται οι εξουσίες αυτό ακριβώς εννοώ ρε μόγγολο...και αυτό υποτίθεται ότι θέλει να αλλάξει με την αλλαγή του συντάγματος...

δεν νοείται να λειτουργεί η βουλή ως δικαστικό σώμα. με τι προσόντα...με τι ΚΙΝΗΤΡΑ?????

Τι να σου εξηγώ και σένα τώρα...άντε να ξεφλουδίσεις καμιά μπανάνα.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.278
Πόντοι
1.706
Συμφωνούμε.

Μπορεί στο μυαλό σου αλλά και πολλών άλλων αλλά κανείς δε μπορεί να το ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.

Μόνο αν ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΔΟΛΟ.

Αστική δημοκρατία έχουμε, σε όποιον αρέσει.
Τα ασύστολα ψέμματα και οι αλληλοκαλύψεις υπευθύνων τι είναι τύπε; Δόλος ή αμέλεια;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Μλκ, δε σε είχα για τόσο βλάκα, πραγματικά όμως, τζάμπα έχασα πάλι 1 ώρα και το έχω πει εκατό φορές πως είσαι μόνο για καμία μελιτζάνα. Μέχρι εκεί μπορείς, γκουκλ, μελιτζάνα, εικόνες, κοπυ, πειστ, δημοσίευση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
Καταλάβαμε μπρό μην αγχώνεσαι όλα καλά θα τα καταφέρεις την επόμενη φορά άντε καλή όρεξη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Τα ασύστολα ψέμματα και οι αλληλοκαλύψεις υπευθύνων τι είναι τύπε; Δόλος ή αμέλεια;
Τα "ψέματα και οι αλληλοκαλύψεις" μένει να αποδειχθούν. ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ δεν υπάρχει. Ας τα αφήσουμε για τους νομικούς γιατί θα μας επιπλήξουν και οι ταξιτζήδες εδώ μέσα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
μη ξεχάσεις μόνο να βρεις πότε έγινε προανακριτική :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
σύγκρουση εκ προθέσεως γράφει

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΕΞ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :rockon::rockon::rockon::rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Με τόση μελιτζάνα, χάζευε, τελείως, είναι και η άπειρη γνώση ελεω επαγγέλματος....... κουρκουτιασε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Και ο άνθρωπος με τα 100 ορθογραφικά σε μισή παραγραφο ενοχλήθηκε για το εκ προθέσεως ή για το με δόλο.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΑΡΑΘΕΣΕΙ, ΤΕΡΜΑ. Ο τύπος με τις χίλιες και μια μελιτζάνες. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom