barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.420
- Πόντοι
- 5.506
Κλάψε κι άλλο.Οκ αντελήφθην.
Δεν έχεις απάντηση...εγώ έχω.....δεν ξέρω τι θα έρθει μετά αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα στείλει κανέναν πολιτικό υπεύθυνο στο δικαστήριο.
Οπότε και δεν θα τους ψηφίσω....δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε φτωχομπινές ούτε δεν έχω τίποτα να χάσω.
Αλλά δεν αντέχω την βρωμιά τους στο θέμα όπως το χειρίστηκαν.
Δεν θα σε ρωτήσω άλλη φορά...το έχεις αποφύγει ήδη 3 φορές. Η κυβέρνηση βάσει συντάγματος αποφασίζει αν θα δικαστεί ένα πολιτικό πρόσωπο ή όχι. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη τον κάλεσε να «συμφωνήσουμε τώρα» σε τέσσερα ζητήματα:
- Στον τρόπο επιλογής της ηγεσίας στη Δικαιοσύνη: Να προτείνουν οι ολομέλειες των δικαστών πρόσωπα. «Είμαι έτοιμος για αναθεώρηση του άρθρο του Συντάγματος», είπε.
- Στην αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος για την ειδική μεταχείριση των υπουργών. «Να μην δίνουμε την εντύπωση ότι η Βουλή προστατεύει πολιτικούς», τόνισε.
- Στη συνταγματική αλλαγή του άρθρου 16 και
- Στην κατοχύρωση της αξιολόγησης στο Δημόσιο

Συνταγματική αναθεώρηση - Οι τέσσερις τομές που πρότεινε ο Κυρ. Μητσοτάκης: Από την ευθύνη υπουργών έως τη Δικαιοσύνη | Liberal.gr
Τέσσερα σημεία - τομές που αφορούν στην επικείμενη αναθεώρηση του Συντάγματος προανήγγειλε ο πρωθυπουργός από το Βήμα της Βουλής, εν μέσω μιας θυελλώδους τριήμερης συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας.