Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Οκ αντελήφθην.

Δεν έχεις απάντηση...εγώ έχω.....δεν ξέρω τι θα έρθει μετά αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα στείλει κανέναν πολιτικό υπεύθυνο στο δικαστήριο.

Οπότε και δεν θα τους ψηφίσω....δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε φτωχομπινές ούτε δεν έχω τίποτα να χάσω.

Αλλά δεν αντέχω την βρωμιά τους στο θέμα όπως το χειρίστηκαν.

Δεν θα σε ρωτήσω άλλη φορά...το έχεις αποφύγει ήδη 3 φορές. Η κυβέρνηση βάσει συντάγματος αποφασίζει αν θα δικαστεί ένα πολιτικό πρόσωπο ή όχι. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Κλάψε κι άλλο.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη τον κάλεσε να «συμφωνήσουμε τώρα» σε τέσσερα ζητήματα:

• Στον τρόπο επιλογής της ηγεσίας στη Δικαιοσύνη: Να προτείνουν οι ολομέλειες των δικαστών πρόσωπα. «Είμαι έτοιμος για αναθεώρηση του άρθρο του Συντάγματος», είπε.
  • Στην αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος για την ειδική μεταχείριση των υπουργών. «Να μην δίνουμε την εντύπωση ότι η Βουλή προστατεύει πολιτικούς», τόνισε.
  • Στη συνταγματική αλλαγή του άρθρου 16 και
  • Στην κατοχύρωση της αξιολόγησης στο Δημόσιο

• Ουάου
Αντιδράσεις: Νίο

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
199
Like
26.026
Πόντοι
33.818
1741513364818.jpeg

Δεν ήξερε και αυττός με ποιόν έβγαζε φωτογραφίες......κοίτα να δεις που συμβαίνει και σε άλλους πολιτικούς εκτός της δεξιάς.....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
Κλάψε κι άλλο.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη τον κάλεσε να «συμφωνήσουμε τώρα» σε τέσσερα ζητήματα:

• Στον τρόπο επιλογής της ηγεσίας στη Δικαιοσύνη: Να προτείνουν οι ολομέλειες των δικαστών πρόσωπα. «Είμαι έτοιμος για αναθεώρηση του άρθρο του Συντάγματος», είπε.
  • Στην αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος για την ειδική μεταχείριση των υπουργών. «Να μην δίνουμε την εντύπωση ότι η Βουλή προστατεύει πολιτικούς», τόνισε.
  • Στη συνταγματική αλλαγή του άρθρου 16 και
  • Στην κατοχύρωση της αξιολόγησης στο Δημόσιο

Η συνταγματική αναθεώρηση δεν έχει αναδρομική ισχύ ρε όνειδος της κοινωνίας :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Όταν είσαι πανηλιθιος κ επιμένεις.. στις μαλ@κιες σου παλιατσε

Ti βάζεις ρε τριμπουρδελε, Γερμανούς που "υποστηρίζουν" την Ελλάδα; Τόσο βλάκας είσαι που από τη μια βρίζεις τους Γερμανούς που "έβαλαν τους Έλληνες να πηδούν από τα παράθυρα" και τώρα μου βάζεις Γερμανό και μάλιστα αριστερό, "ως πονόψυχο";

Αιντε παραπέρα ρε σούργελο.

• Ουάου

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.219
Πόντοι
26.141
Εσύ ΡΟΚΑΝΙΣΕΣ το χρήμα της Ευρώπης σε διακοποδάνεια, μίζες, καγιέν, μπουζούκια και απλήρωτα σπίτια, ΣΚΑΣΕ ΜΟΥΛΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ.
Αχ τι καλά χρόνια ....τρώγαμε οι πιο πολλοί Έλληνες
..κ να λουλούδια κ να πανέρια κ να γουναρικά στις Ρωσίδες κ καγιέν κ να εξοχικά κ να δάνεια για καφέ στο empire state building
Κ τώρα;;; Τώρα τα χαίρονται λίγοι ,μόνο οι κολλητοί του κούκοι ...ελάχιστοι ....τώρα κ ροκανίζουν το ευρωπαϊκό χρήμα κ περνάν καλά οι Έλληνες ολιγαρχες μόνο ..:cry:

Πραγματικά το καλά παλιά που λόγο πολύ όλοι κ από κάτι τρώγαμε ενώ τώρα ...;; Μοναχοφαηδες

• Αγάπη
Αντιδράσεις: barock

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.551
Πόντοι
786
  • Χαχα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Η συνταγματική αναθεώρηση δεν έχει αναδρομική ισχύ ρε όνειδος της κοινωνίας :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Ω ρε πούστη μου, μπούφος τελείως. Και επειδή "δεν έχει αναδρομική ισχύ" ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ;; Να το αφήσουμε ως έχει;;

Ρε πούστη μου, αφού δεν ξέρετε τι σας γίνεται και τι θέλετε, τι σκατα ασχολείστε και το παίζετε και "αγωνιστές ενεργοί πολίτες" τρομάρα σας;

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
199
Like
26.026
Πόντοι
33.818
Ναι και σήμερα η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία.

Τι ακριβώς εννοείς?

Πως ακριβώς ΔΕΝ πέρασε η πρόταση μομφής?
Τί εννοώ ρε τύπε; Ουσιαστική τιμωρία πολιτικού προσώπου δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν αλλάξει ο νόμος. Και αυτό ίσχυε και πριν την τωρινή κυβέρνηση.

• Like

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.916
Πόντοι
3.936
Αιντε παραπέρα ρε
Εκεί που μένεις στο μπουδρελοχωρι που δεν το χει ούτε ο χάρτης παλιοβουλγαρε- η απομόνωση σου χει τινάξει τα πέταλα κ δεν ξέρεις τι λες. Και στο ξαναλέω μωρή πάλι πφουστρα ανθέλληνα δικό σου γεγμανος τα λέει, φάε την τσαμπουκά σου τώρα κ βουλωνε- που δεν ξέρεις τι να πεις, αμορφωτο ζωο.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
μπα εγώ είμαι μειοψηφία,
εδώ αντασυα (χελ), κκε (κινεζ), πλεύση (σαουλ), βελοπουλο (βολκανο), συριζα (λακης) κλπκλπ
Και έτσι θα έπρεπε να είναι η πολυφωνία είναι υγεία.

να λες καλά που δεν έχουμε στο σχήμα χρυσές αυγές κτλπ δηλαδή έχουμε αλλά στηρίζουν σύριζα για να αποφύγουν τον φόρο :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Εκεί που μένεις στο μπουδρελοχωρι που δεν το χει ούτε ο χάρτης παλιοβουλγαρε- η απομόνωση σου χει τινάξει τα πέταλα κ δεν ξέρεις τι λες. Και στο ξαναλέω μωρή πάλι πφουστρα ανθέλληνα δικό σου γεγμανος τα λέει, φάε την τσαμπουκά σου τώρα κ βουλωνε- που δεν ξέρεις τι να πεις, αμορφωτο ζωο.
Σκασμός γερμανοτσολιά.

• Ουάου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
Ω ρε πούστη μου, μπούφος τελείως. Και επειδή "δεν έχει αναδρομική ισχύ" ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ;; Να το αφήσουμε ως έχει;;

Ρε πούστη μου, αφού δεν ξέρετε τι σας γίνεται και τι θέλετε, τι σκατα ασχολείστε και το παίζετε και "αγωνιστές ενεργοί πολίτες" τρομάρα σας;
να γίνει αλλά ξέρεις ότι το παρουσιάζεις ως κίνηση για απόδοση δικαιοσύνης για τα τέμπη που ΔΕΝ είναι.

Για τα τέμπη πρέπει να παραπέμψουν τον καραμανλή στον δικαιοσύνη και δεν το έκαναν.

Τέρμα τώρα με τις μπαρούφες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Αχ τι καλά χρόνια ....τρώγαμε οι πιο πολλοί Έλληνες
..κ να λουλούδια κ να πανέρια κ να γουναρικά στις Ρωσίδες κ καγιέν κ να εξοχικά κ να δάνεια για καφέ στο empire state building
Κ τώρα;;; Τώρα τα χαίρονται λίγοι ,μόνο οι κολλητοί του κούκοι ...ελάχιστοι ....τώρα κ ροκανίζουν το ευρωπαϊκό χρήμα κ περνάν καλά οι Έλληνες ολιγαρχες μόνο ..:cry:

Πραγματικά το καλά παλιά που λόγο πολύ όλοι κ από κάτι τρώγαμε ενώ τώρα ...;; Μοναχοφαηδες
Εντάξει, δεν είμαστε όλοι το ίδιο, τα ψίχουλα πετάχτηκαν, ώρα για παντεσπανι :rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
Τί εννοώ ρε τύπε; Ουσιαστική τιμωρία πολιτικού προσώπου δεν μπορεί να υπάρξει αν δεν αλλάξει ο νόμος. Και αυτό ίσχυε και πριν την τωρινή κυβέρνηση.
Συμφωνώ....από την άλλη η κυβέρνηση (και γιαυτό λέω για αυτούς) ΕΙΧΑΝ την επιλογή να κάνουν προ-ανακριτική και να στείλουν τον καραμανλή στον φυσικό δικαστή.

Και δεν λέω να καταδικαστεί...λέω να ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ από την δικαιοσύνη όπως εγώ και εσύ.

Δεν το έκαναν....διότι έχουν την πλειοψηφία. For the record κανένας από τους 300 δεν θα το ψήφιζε διότι δεν θέλουν να χαλάσουν την ασυλία τους.

Αλλά το γεγονός είναι ότι δεν το έκαναν. Αυτό είναι το πρώτο δείγμα συγκάλυψης..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.916
Πόντοι
3.936
Καλά εκτός από μ@λακας με λοφίο κ τίτλο είσαι κ λοβοτομημενος βλεπε: Δρακουμελ με ποιους ήταν στην κατοχη- καθως και ποιο ηταν πραγματικά το πολιτικο παρελθόν σου

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.219
Πόντοι
26.141
Εντάξει, δεν είμαστε όλοι το ίδιο, τα ψίχουλα πετάχτηκαν, ώρα για παντεσπανι :rockon:
Χτες ήμουν στην πρώτη Σερρών κ Νιγρίτα για δύο ώρες ...πραγματικά εύχομαι να δικαιωθεί ο Καραμανλή...δλδ για ένα κωλοτρενο θα χάναμε την κυβέρνηση ;; Έλεος

Δεν μπορούσα να φανταστώ τη Βουλή μετά απο 50 χρόνια χωρίς όνομα Καραμανλή μέσα στην ελληνική βουλή ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
να γίνει αλλά ξέρεις ότι το παρουσιάζεις ως κίνηση για απόδοση δικαιοσύνης για τα τέμπη που ΔΕΝ είναι.

Για τα τέμπη πρέπει να παραπέμψουν τον καραμανλή στον δικαιοσύνη και δεν το έκαναν.

Τέρμα τώρα με τις μπαρούφες.
Και σου ξαναγράφω ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Για τα "επόμενα Τεμπη", ΜΗ ΚΑΚΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, για το επόμενο λαμόγιο που θα φάει χρήμα, για τον επόμενο που θα κατηγορεί χωριες αποδείξεις, για όλους. Το ότι δεν αφορά τα Τεμπη είναι δεδομένο, όπως και ότι δεν υπάρχει καμία ΠΟΙΝΙΚΗ ευθύνη για τον Καραμανλή.

Εσύ βρε ένα νομικό και κάνε του μήνυση για νέα προανακριτική και νέα έρευνα, αλλά ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ δεν έχει, αρέσει δεν αρέσει, άλλο η πολιτική και η ηθική ευθύνη που αφορά το περί δικαίου αίσθημα του λαού και άλλο οι ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.420
Πόντοι
5.506
Καλά εκτός από μ@λακας με λοφίο κ τίτλο είσαι κ λοβοτομημενος βλεπε: Δρακουμελ με ποιους ήταν στην κατοχη- καθως και ποιο ηταν πραγματικά το πολιτικο παρελθόν σου
Σκάσε γερμανοτσολιά Φράου Γκυζι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χτες ήμουν στην πρώτη Σερρών κ Νιγρίτα για δύο ώρες ...πραγματικά εύχομαι να δικαιωθεί ο Καραμανλή...δλδ για ένα κωλοτρενο θα χάναμε την κυβέρνηση ;; Έλεος

Δεν μπορούσα να φανταστώ τη Βουλή μετά απο 50 χρόνια χωρίς όνομα Καραμανλή μέσα στην ελληνική βουλή ....
Θέλεις σοβαρούς αντιπάλους για το κόμμα, ε;; Παλιοκαριολιτσα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.744
Πόντοι
3.656
Και σου ξαναγράφω ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Για τα "επόμενα Τεμπη", ΜΗ ΚΑΚΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, για το επόμενο λαμόγιο που θα φάει χρήμα, για τον επόμενο που θα κατηγορεί χωριες αποδείξεις, για όλους. Το ότι δεν αφορά τα Τεμπη είναι δεδομένο, όπως και ότι δεν υπάρχει καμία ΠΟΙΝΙΚΗ ευθύνη για τον Καραμανλή.

Εσύ βρε ένα νομικό και κάνε του μήνυση για νε προανακριτική και νέα έρευνα, αλλά ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ δεν έχει, αρέσει δεν αρέσει, άλλο οι πολιτική και η ηθική ευθύνη που αφορά το περί δικαίου αίσθημα του λαού και άλλο οι ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.
Ωραία αφού δεν έχει να τον παραπέμψουν στην δικαιοσύνη για να ερευνηθεί και να το αποφασίσουν οι δικαστές...όχι οι βιβλιοπώλες και οι επαγγελματίες δαπήτες. Και σίγουρα όχι εσύ που το γράφεις και με κεφαλαία.

Όσο για το ότι το φέρνουν.....όταν ψηφιστεί τα ξανά λέμε...για τα μάτια του κόσμου το φέρνουν....μαζί με την αξιολόγηση των δημ. υπαλλήλων...για να μην έχει η αντιπολίτευση επιλογή από το να μην το ψηφίσει....καθώς κανένα από τα 300 μουνιά δε θέλει να χάσει τους δημ. υπαλλήλους.

Αν δεν έχε ποινικές ευθύνες να το αποφασίσει ο δικαστής όχι ο Άδωνης.

Τέρμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom